icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

tinika
1. apr 2010

tak ahojte, konečne mam fry sice relativny ale mam. Som posledne dva dni spala 2 hodiny, čo mi este dve firmy dosli s dokladmi, ale oplatilo sa, pekne zaplatili 🙂)

miska2220
1. apr 2010

dobre ranko,včera som išla spať už o 8 hod,tak som vyspata do ružova 🙂 mala som otrasnu migrenu až som vracala,volala som mm aby prišiel domov (lebo trenuje 17 -nasky futbal 😉 ) to som mala asi ztoho stresu zo včerajška pouradoch ☹ ked ma sem tam chytia taketo migrenove zachvaty,tak začinam uvažovať či mi ozaj to jedno dieťa nestači ☹ ☹ ☹ inak robila som si test,nie som tehotna 😉

tinika
1. apr 2010

kikki neviem ale ja mam matersku cca 500 eur a co som platila odvody ako szco to musim tak či tak a dnpo sa mi vyplatilo, mam to po mesiaci hned spat. a ked si szco nemas narok na vyssi RP. musis zivnost prerusit alebo zrusit, dokonca po novom ani dohody by si nemala mat ale je diera v zakone, tak ked vies ako tak mozes mat dohody aj vyssi RP

skybaby
1. apr 2010

dobre ranko 🙂
chruminka nasa barbor mala po prvom ockovani teplotu 38.3 (uz po odratani) a po druhom teplotu vobec nemala tak mozno to takto dobre dopadne aj u vas 😉
vidim ze som vcera premeskala akciu odpratavania hrazdiciek 😀 tak sa teda zapojim dnes 😀 aj ked vcera sme mali nejaky umrncany den a dnes vnom pokracujeme 😝

deina to je fakt blbe 😠 u nas mm sice fajci alevylucne vonku a ked sa ide hrat s malou vzdy si umyva ruky

skybaby
1. apr 2010

baby ja som tiez szco a teraz som si prerusila, prave aby som mala ten vyssi a nemusela platit zdravotne ani dnpo ..... a kebyze nemam prerusenu, tak poberam ten nizsi rodicovsky alebo vobec??

kkiki
1. apr 2010

tinika ja som bola dnpo a od minuleho roku podla zakona som musela prejst na szco .... no a tini ja si platim aj dochodkove uz od zaciatku cize od 18. a keby mam toto vsetko platit tak len statu odvzdam mesacne za tieto veci vela euracov a to mam este aj tu najnizsiu sadzbu .... materska je chvalabohu len 6m a zivnost ja mam pozastavenu , teraz nepracujem , takze by som mala dostat ... tych 150 mi vypocitala socialka na matersku ... mne to uz je v podstate jedno len ta to vie nasrat ze od 18 platim dane , sama si hladam pracu a vsetko si na cent platim a potom ta takto odmenia ... ide tu len o princip ...

kkiki
1. apr 2010

hlavne ze cigankam postavia nove bytovky ....

janka1874
1. apr 2010

ahojte žienky
tak hlásim len dve vstávania v noci teda presnejšie jedno v noci o 4-tej a druhé už o 6-tej ráno tak sa vytešujem že moje didi si aspoň trošku oddýchli a po nakojení som si ich nechala voľne dýchať kedže boli prázdne tak som nespala v mlieku juj aká radosť možno mi svitne aj na zahjenie 🙂

vidíš strapco málo mi bolo súcitiť tak som sa pridala aby sme plakali spolu ale sľubujem že už sa pokúsim sa nepridať 😀 😀 😀 toto mi stačí jaaaj aká bolesť už som aj zabudla po Sendy 🙂

tinika si z prešova to nie je tak ďaleko od nás nezobrala by si účtovníctvo môjho drahého je to malý živnostník a nemá ani veľa faktúr ročne viac ti hodím do IP ak by si mala záujem

miska2220
1. apr 2010

dominik sa prave zobudil,peeekne posraty ale jemu to nevadi už polhodinu si pekne spieva ešte vpostielke 😅

janka1874
1. apr 2010

no kkiki k tomu sa radšej nevyjadrujem lebo si zas tak zdvihnem adrenalín že hrúza mňa toto vie tak rozčúliť že platíme tomu štátu nemalé prachy mesačne (teda pokiaľ pracujeme) a potom dostaneš takúto almužnu ale reči o tom že mali by sme byť viac s deťmi a podobne to by mali rečíííí ale ako ich máš uživiť to už nikoho nezaujíma a ja som napr teraz z dvomi deťmi doma a na staršiu dostávam cca 20eur prídavky a to ju mám akože z toho uživiť? a tie čo majú dvojičky už úplne ľutujem lebo väčšinou tie maminy nemajú toľko mliečka pre obe tak sú na UM čo teda nestojí malé peniaza a príjem na deti jeden juj a už dosť lebo mi stúpa adrenalín 😒 😠

pudo
1. apr 2010

ahojte zienky... my mame stale nejaky program, tak moc nestihacky na kona ☹ ... tak vas ani nestiham citat... ale stretko to isti a vynahradim si to... a nezabudnut volicske preukazy 😉

chcem sa len opytat na spanok novembrovcatiek... ako casto a dlho vam deti spinkaju cez den a v noci? lebo nam sa to nejak stale meni a nie a nie najst system... nasla som toto http://www.koliska.sk/... ale mne sa zda, ze 3 hodky cez den je stale trochu malo, nie?
a zuzu... ako reflux??? nam sa to zacalo zas nejak zhorsovat, nezavisle od mojej stravy... uz ju musim takmer stale nosit zvislo... chuda moje male...ja neviem, neviem dokedy sa budeme trapit... ech

janka1874
1. apr 2010

pudo ku spánku ti poviem len toľko je to všetko hlavne o potrebách dieťaťa moja staršia je napr. veľký spáč a keď poviem veľký tak to myslím vážne ona napr do 1roku a 9mesiacov spávala 2x denne po 2 hodiny niekedy aj viac dosť často to bolo doobedu 2 a poobede 3 a keď som ju to chcela odnaučiť že spí až príliš veľa tak bola taká nervná lebo bola unavená tak nejakými tabuľkami sa ja teda vôbec neriadim v tomto a keď bola taká malá tak dokázala spať aj 5 hodín cez deň vkuse a v noci už prespala celú noc od 3 mesiacov no Viki zjavne taký spáč nebude ale ona spí ráno tak hodinku potom je 2 hodinky hore a ide spať obedňajsí spánok ten je 2-3 hodinky a potom si ešte poobede dá oc 30min. do 1 hodinky málokedy je to viac a ak máme normálnu noc tak vstáva 1krát a 2 až nadránom to už okolo 6-tej čiže podľa tej tabuľky tiež veľa spí

tilly
autor
1. apr 2010

kkiki, tiez som teraz zaplatila naadherne dane a prd som dostala, ja nemam narok ani na matersku, ani na ten zvyseny rodicak 😠 za to hajzli narok na moje dane maju... 😠 😠 😠 😠 😠

vidim, ze som Vas inspirovala 😀

chrumi, ides na obed?

dnes mam aj dominika doma, tak sa chlapci spolu zabavia 😀 adusko tu "beha" po celej obyvke podla toho, ako sa pohybuje dominik, ale teraz sa zasekol pod sedackou, no sranda 😀 chudiatko male

zuzu, aj adko to robi, ale len na prebalovaku, lebo inak nechce byt na chrbate, je vylucne len na brusku...

catalin
1. apr 2010

caute baby,

tak ten kocik som nekupila, lebo ma to koryto...a to ja nechcem ☹ ale obzerala som jeden, len tie kolieska mi trochu vadia:
http://www.mothercare.ie/ContentBuilder/Display...

a este tento sa mi pozdava, aj ked ja na trojkolky nie som:

https://www.youtube.com/watch?v=CLQOPunhNKo
tilly
autor
1. apr 2010

takto sa mi zasekol pod sedackou 😀

adka_praha
1. apr 2010

caute...

tilly teda aduska je riadny akrobat... 😀 sme s mm len oci valili, potom mm pozrel na malu, ze "ty si strasny lenivec"...a bola vybavena... 😅 😀
ja som po vcerajsku este total k.o....prd som spala, lebo sa mi zaaas same kraviny snivali a preco by ma mm nechal vyspat, ze? tak tu na vas kukam len jednym okom, lebo to druhe ma priserne reze (to ktorym kukam ma reze menej 😝 )...
a zajtra pride ku nam tatko... 😀 budem mat chuuuuvu k malej... 😀 teda na svk pride uz dnes, ale dohodli sme sa, ze ku nam pride az zajtra, prespi tu a v sobotu pojdeme ku dedkovcom spolu, lebo mm pojde asi rano niekam na fusku a ja neviem ako by som to vlakom sama ukorculovala s kocikom... 😝
nad socialkou sa nerozculovat...na nich jedine alkaidu... 😠 ale co ma vie rozhodit do nepricetna, tak presne to, ze ciganom sa stavaju domy, panelaky a my mame hovno...tusim by sme si mali aj my zacat viac otvarat usta a ku vsetkemu volat televizne staby... 😠

adka_praha
1. apr 2010

tilly to ako sa tam dostal?... 😀 to je kraaaaaasne... 😀

adka_praha
1. apr 2010

boze tilly sry som ti zo syna dceru spravila... 😅 adusko som chcela napisat nie aduska... 😅 alebo som tam zabudla predlozku Z???uz neviem... 😕

caterine
1. apr 2010

Ahojte babule, no vy ste toho popisali, čo vas za to platia, konečne som vas dočitala 😉 😉 , no tilly to čumim čo maš doma za akrobata zlatučky je, a to som si myslela že jake mam ja doma aktivne deculo, včera sa jej podarilo otočit aj z bruška na chrbatik a kukala jak puk že čo to spravila a teraz ine nerobi len sa toči, musim ju vyskušat dat na zem, čo bude tam robit, a nebude jej tam zima, mame len plavačky a nemame koberce, čo davate pod detičky ked su na zemi???? inak včera mala zaspala o pol desiatej pri flaši, potom sa sice zobudila za pol hodku ale nechala som ju v postielke že čo bude robit, sice sa tam mrvila ale strašne, no asi ju to zmohlo a zaspinkala sama a nie na rukach, huraaaaaa, dneska to vyskušam znova..... ked vam večer nahodou zaspinkaju pri flaši a negrgnu si tak to nevadi, lebo mala mi tak zaspala a potom som celu noc trpla aby si negrcla ked bude hajat...........

janka1874
1. apr 2010

catalin tá trojkolka britax je perfektná sa mi straaaašne páči no smola svoj kočík sa mi nedarí predať tak nový nebude 😢 😢 😢

catalin
1. apr 2010

caterine, moja je majster sveta v negrgani, ju odgrgnut je umenie, uz od narodenia. takze ja ju po vecernej flasi, na ktorej zaaspi nedavam odgrgnut, ale potom ju polohujem, keby nahodou grcla, ale to sa este nestalo..
nasa je na zemi, tiez mame pplavacku, ale kupila som taky maly kobercek, na to som dala take farebne penove puzzle a na tom ma este tu hraciu deku s hrazdickou a myslim ze je v pohode

caterine
1. apr 2010

aj mne sa ten britax pači a moooc , ale už mam kočik tak sa mi musi pačit ten čo mam 😠 😠 .......... a zabudla som napisat že sme včera skušali prvy krat mrkvičku, zatial nič moc musi si asi zvyknut niečo určite spapala lebo ked večer kakala malo taku inu konzistenciu.... ale dost tu mrkvu vypluvala neviem či jej nechutila alebo len ina chut tak asi preto, dneska dame znovu uvidime či bude papat lepšie, potom napisem

catalin
1. apr 2010

janka, aj mne sa paci, len sa lamem na trojkolku lebo som nikdy nechcela, my totiz vela chodime po vyletoch a tam su vselijake tereny...tak ma to trochu odradza...tak este robim prieskum...zas aj tie velke nafukovacie kolesa mi idu pekne na nervy, uz som mala 3x defekt za posledne 3 tyzdne.. 😖

no nevyberiem si...

sakura77
1. apr 2010

ahojte babule 🙂
my dneska krasna noc-zalahli o 20=tej obidvaja-kiko sice zaspal asi az o 20.30,mala sa napapala o druhej a potiahla do 8.10,kiko az do pol 9,tak som sa rochnila v posteli,malinka si tam vykecavala s lustrom,aj sa nanho rehlila-tak ja jej robim opicky do zblaznenia aby sa nahlas zasmiala a ona nic a na luster sa bude rehotat,no teda!!!!! 😀 tak som sa 15 minut tvarila ze tam nie som-ma hniezdo v postielke tak ma nevidi,lebo ked ma zbada tak uz chce ist von potom ,takze supeeeeer 🙂

tilly,adko je strasne zlaty,vidim ze za chvilu budes mat co robit-hladat ze kde zas zaliezol 😀
strapco,ze ragada NIke 😅

janka1874
1. apr 2010

sakura poznám my sme tiež dnes spali nádherne aj Sendy aj Viki no čo viac si môžem priať a teraz je už Viki v postieľke už zaspáva Sendy sa chladí polievka tak pozerá bambuľku (milujem človeka čo stvoril túto rozprávku) dokázala by to pozerať od rána do večera inú nechce

janka1874
1. apr 2010

jedno dieťa spí druhé ide o chvíľku tak môžem konečne doupratovať a môžu prísť sviatky

bambolina
1. apr 2010

caute, my sme nemali ktovieaku noc, ale teraz to pripisujem aj tomu ze je chorucky, kasle a sopli...ale uz som so dala zavazok ze v noci ho na rukach nebudem nosit, uz to fyzicky nevladzem...tak sme prechadzkovali len raz, aj to len chvilku...
adamko je velmi sikovny, odpadnem z neho...riska by som mala dat asi aj ja na zem, len musim kupit tie penove puzzle, lebo my tu mame dlazbu, to je studene...a tvrde....teraz nachvilku odkvacol, len o 12 by mal papat, tak ho hlad urcute zobuudi...a ked nie hlad tak sopel alebo kasel...
strapco, no poznam tu bolest, a risko tak lubi dudlikovat, len skoda ze nie s cumlikom ale s mojou cici... ☹

didiana333
1. apr 2010

ahojte,naša noc krásna... 😀 len o piatej sa rozkecal,tak som vedela,že je prešmochtaný až po plachtu...ale prezliekla som a znova zaspal...do pol siedmej...doobeda sme boli v obchode,mal nové rifle ako chlap 😵 tak ho každý obdivoval... 😵 😵 😵 už sme doma,teraz by pri notebooku najradšej žuval káble... 😉 s tými by sa zahral...

bambolina
1. apr 2010

no nas risko uz je v dupackach taky smiesny, on uz dlho nosi rifle, nohavice, mikiny a tak...volaju ho baby vyhadzovac, pediater jeho miery okomentoval ze su na sedemmesacne babo a on ma 4 a pol 😉

catalin
1. apr 2010

bambolina, ja som vcera bola s autom na tech. kontrole a mala bola v autosedacke..prisadla si ku mne taka pani a pyta sa ze kolko ma mesiacov. a ja ze 4. tak som myslela ze zhltne ten pohar s kavouze vyzera na 8. mesiacov!!! 😀 😀 normalne som chvilu ostala v pomykove ze kolko vlastne ma 😀