icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

kkoperni
2. apr 2010

presne sakura brrrr už zacal pravy april 10 stupnove rozdiely medzi dnami to je moc....tak ešteže som fusak neoprala pred uskladnenim este pockame do konca aprila 🙂

tilly
autor
2. apr 2010

ja dietku nedrzim, ale mala by som sa obdedzovat celkovo v jedeni, ale az po sviatkoch 😀

sakura77
2. apr 2010

no ja som ho vcera drzala v ruke,ze hadam by som ho uz j odpratala-ale teda sa zisiel dneska a to sme prisli dovnutra a mala mala total ladove ruky 😠 inak mame nadchu troska,aj jej vytiahnem a aj tak chrni ... 😒
ja sa chystam zajtra nieco popiect,takze dieta az po sviatkoch tiez 😅 ale uz fakt,uz mi prihara,mame mat v maji stretavku zo strednej po 15 rokoch,tak nech tam nenabehnem jak nejaka rozkysnuta tetula 😀

kkoperni
2. apr 2010

tilly ta ty mas kolko tych kociarov 🙂)))) hotova zberatelka 🙂))) a cosi piekla urob mi chutky....

tilly
autor
2. apr 2010

sakura, ty a rozkysnuta... co potom mam povedat ja... 😝

kkoperni, teraz mam len tri doma + jeden pod strechou...

piekla som take, ze raffaelo, strasne jednoduche

tatuska1
2. apr 2010

sakura tak sme mohli tak cez net kto koľko zhodííííí 😀 😀 😀 😀
ja už fakt po sviatkoch idem cvičiť a nežerem ja už na seba nemôžem pozerať,no je to dobré,nie je 😠 😠

tilly
autor
2. apr 2010

ja zacnem behat s kocikom... je to super, dnes sme tak boli, ze domco na biku, adko v kociku a este aj psa som mala a isli sme k dunaju, pes sa vykupal, skoda, ze neviem stiahnut foto z telefonu... a teraz mi je dobre

sakura77
2. apr 2010

no tak ja keby idem so psom a kocikom tak skoncime v najblizsom kanali kde by ma odtiahol 😀 to u nas nehrozi veru take,toto je nas "pes baskervilsky" 😅

catalin
2. apr 2010

caute baby,

no to je dnes den 😝 mala zahajila protestny nespanok. rano bola o 6.30 hore, a zaspala az o 12.30 s velkym placom uz od 10tej, ledva drzala oci otvorene ale zaspat ani panovi...tak nakoniec dala polhodinovy spanok...a celkovo je umrncana upistana...toto sme tu uz davno nemali..ja uz podozrievam ci jej zubok nejde..ale neslinta nejak nadmerne ani nepcha ruky do ust viac ako obvykle...tak neviem, uvidime zajtra..

teraz je von s tatom, ja som povedala ze nikam nejdem, pre dnesok som off 😝
sakura, kiko sikovny v 5. mesiacoch ako krasne sedel...hafan kraaaasny, aj ked takych sa bojim 😨
tilly, sa tesim ku svokrovcom, byvaju blizko dunaja, sulany, budeme u nich tyzden, tak vytiahnem mm korcule a budem brazdit hore dole..
uz som schudla 3 kila 😵 😵 tak snad do leta dam dole este aspon 5 😉

tilly
autor
2. apr 2010

baby, ako na fcb odporucim priatela?

catalin
2. apr 2010

tilly, to sa ta pyta hned na zaciatku ked si pridas niekoho noveho, nie?

kkoperni
2. apr 2010

...baby vy tu chudnete vo velkom , tak držim palceky nech mate cim skor svoje vysnivane postavicky 😀 ja este nemozem ale ani asi nebudem len brucho trochu spevnit kedže uz mam o dve kila menej ako pred tehulkovanim....

tilly
autor
2. apr 2010

no, nejako som to urobila, dufam, ze som to neposr... 😅

miska2220
2. apr 2010

baby od kolkych mesiacov možeme nechat deti tak sediet? 😕 ja som prave čitala o vyvoji dietata 6až 7mesiacov a tam pisali že občas ich nechať sedieť len tak na kolenbach ale nie same niekde 😕 čo myslite može ich nejak poškodiť?

tilly
autor
2. apr 2010

teeeda, ja mam 10 kg na sebe stale 😠

miska2220
2. apr 2010

ja nemam preistotu doma vahu 😅

tilly
autor
2. apr 2010

ja vahu ani nepotrebujem... staci mi, ze nosim 42 😝 ked budem nosit 38, tak budem spoko

catalin
2. apr 2010

tilly, nic si z toho nerob, ja som za cele tehu pribrala 12,5 kg, a v porodke som nechala len 5 😠 a to mi vsetci hovorili ze tam necham aspon 10. haha...takze vsetko ostalo na mne, o bruchu sa ani nevyjadrujem, prsia som uz oplakala, a tie boky a stehna ☹ ☹ no zrkadlu sa vyhybam oblukom 😀

catalin
2. apr 2010

kkoperni, som si ta pridala na fcb, katarina b...s... 😉

catalin
2. apr 2010

miska, posadzovat dieta mozes, tomu sa nevyhnes, ale nikdy nie na dlhu dobu, dieta by malo sediet samo okolo 8 mesiaca. (dobre hovorim??)
moja ked ju skusim posadit tam vyzera ako hnila hruska 🙂 takze snazim sa ju nedavat do sedu. aj ked sa snazi pritiahnut, este je velmi skoro.

kkoperni
2. apr 2010

catalin, uz som ta potvrdila super...asi vas na hodku opustim ide nasa kriticka hodinka od siedmej do osmej a posledne ju asi aj zubky teda dasienka pobolievaju tak mazem gelikom a hned sa upokoji....a ideme aj kupat...

didiana333
2. apr 2010

Baby,o kliách sa ani nebavte,lebo som v brutalnej depresiii zo seba... ☹ ☹ za mesiac idem do roboty a nič neoblečiem...asi si budem musieť nakupiť nove... 🙄 ani to sa mi nechce... brucho mi visí jak takej slonici...no fuj...

slovakia13
2. apr 2010

kkoperni
uz som poslala aj ja ziadost o priatelstvo
tilly
ty musis byt drobcek ,ze 42 😕
catalin
aj my sme hnila hruska 😀 ,ale ma to netrapi sak ked bude ready ,tak sa posadi 😀
sakura
nasi mali takeho isteho len bol cierny Moricko ,niekedy som mala pocit ,ze ho maju radsej ako nas 😀 😀 😀

slovakia13
2. apr 2010

ach baby bali ma jeden anglcan 😢 jak to ja neznasam 😔

sakura77
2. apr 2010

slovakia,jeeej 😀 tak to ja uz si nepamatam ze co je ze balit 😅 😅
a aspon je schopny? 😅 😅

slovakia13
2. apr 2010

ved to ,ze nieee.....mne staci uz iba mia

sakura77
2. apr 2010

tak potom nic nooo.... 😀

tinika
2. apr 2010

slovakia a kde si ze ta bali?

didiana333
2. apr 2010

slovakia,Mia je na fotečkách kráááásna...na fb...jak princezná...a nádherne usmiata 😵 😵 😵

cipuska_
2. apr 2010

ahojte, tak mi sme prave dokupali a mm uspava.
sakura my sme teiz dnes zacali s mrkvickou ale moc jej to nesmakovalo.tak dve lyzyicky v puse a ostatn0 na mne, sedacke, a malej....
no a som nestastna bol u nas synovec v utorok a v stredu mi volala svagrina ze dostali kiahne, takze super kiahne su infekcne uz den pred vysipanim.tak som hned volala doktorke a ziadne ockonaie nehrozi lebo inkubacna doba je az 30 dni a mozno nestihneme ani dat druhu davku rotavirusov a 60 eur na prvu bolo zbytocne a to nehovorim o tom ze ma asi rachne ak mala dostane kiahne. 😠