icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

miska2220
4. apr 2010

deina a ja som ti dokonca vnejakom komentary kvideam hodila nejaky konpliment na tvojho mm 😅 no keby som vedela 😖 baby ako spoznam ze uz musim prikrmovat???ked sa vnoci castejsie budi na papanie ,ci ako? zacinate s mrkvickami? to ich uvarite ci surove nastruhate ci ako?

miska2220
4. apr 2010

catlin kde chodite na take stolicky? 😕 😝 😝 😝

sakura77
4. apr 2010

ahojte!
takja na chvilku lne ,medzi reklamami 🙂
baby,neviem co to je,ale malinkej som nasl a teraz vecer pred kupkanim celu modrinkovu nozicku,od kolienka dole samy taky fialkovy fliacik,sakra co to je toto?take malinke su ale vela,ja neviem,muz hovori ze to bude mat z toho jak kopka do hraciek na hrazdicke-lebo ona docahuje uz ukami,nohami,co pride..ale neviem,to by doteraz nic a naraz to ma?normalne mam strach,lebo toho ma dost teda,uvidim rano,ci to nevyimizne nejak... 😒 ☹
inak jak som sa tesila ze sa konecne zacal poriadne pretatcat na brusko,tak uz ma euforia opadla-otaca sa jak raketa,len co ju niekde polozim,takze prebalovanie mi trva raz tak dlho,elbo medzitym co jj dam plienku mi aj trikrat zdrhne na brusko 😅 sa jej to ohromne zapacilo a uz som aj zaznamenala prve pokusy "plazenia-lozenia"uz skusa dievcinka jak by sa dostala dalej 🙂
caterine,film som nakoniec pozrela ,do opol 1 v noci,strasne dlhy bol,taka "rozpravka" o konci sveta,akoze jak podla majskeho kalendara ma byt roku 2012 koniec sveta,tak ako postavili take scifi archy pre "vyvolenych" a tak,efekty fajn celkom
my sme aj dneska papli mrkvicku so zemiakom,hippku,chutiloooo veru 🙂

sakura77
4. apr 2010

catalin a da sa ten kocik aj len sportovy, tu som ho videla ale len komplet bol cely aj s vanou
a plienky aj my pouzivame premium care,zatial neprečmochtala,v noci uz neprebalujem-ale rano ma 100 kilov to je pravda 😀

sakura77
4. apr 2010

jezisi,baby vypinam net,dala som si do vyhladavaca tie modrinky a prve co mi vyhodilo ze priznaky leukemie u deti,no vypinam,lebo sa len vydesim zbytocne dokelu,papa 😖

cipuska_
4. apr 2010

no veru sakura ani to radsej necitaj ja tiey hned vsetko hodim do googloa a potom si nadavam ze to som radsej ani vediet nechcela,tei stolicky su podarene, my krmime zatial v lehatku od fisher prices a celkom v poho.

catalin no muchy : neda sa dat babo v protismere, zda sami mala ta streiska aby nesvietilo slniecko ale ot neivem lebo som ho nevidela nazivo a nema madlo ale plusy asi prevysuju minusy. sa mi zda ze mayka ho mali ist omrknut nazivo.
no a ten smart je pre nas moc tazkz a ako hovorila tillz neviem ci sa da aj samostane kupit.

zusska80
4. apr 2010

ahojte
sakura, to nic nebude. zbytocne sa nestresuj. to bude z tej hrazdicky.
nasa sara ma teda tiez riadne modrinove nohy, ale to uplne presne vieme z coho. bezi bezi a brzdi na kolenach. lebo raz spadla u babky na dvore a plakala a babka jej povedala, ze sak to nic nebolo a hodila sa o zem aj ona a zacala sa smiat a odvtedy sara pada narocky a potom sa smeje... no a ukaz jej volaco 😅

no ja som strasne zvedava, ako bude nas maly papat tie prve mrkvicky a zemiaciky. uz sa neviem dockat... ale dnes sme robili zemiakovy salat a sara zmizla aj s jednym zemiakom a zrazu ju uvidim pri malom a ona ho s nim nadzgavala a on drzal ako hluchy dvere 😀 😀 😀 no a vyzeral ze mu chutilo. tak hadam bude dobry jedak z neho....

no idem ja uz spat. zajtra nas caka riadna sibacka. tatino ma uz svojho sparingpartnera na sibacku, tak sa vytesuje ako nam to nanda... no len nesmiem viskat, lebo minuly rok ked ma obliali a zarevala som, tak chuda sara sa bala, ze co mi to robia a plakala, tak sa musim pretvarovat, ze ake je to super... no co neurobime kvoli detom, ze... 😅

tak dobru

catalin
4. apr 2010

cipuska, diky za info 😉 hej ta strieska aj mne trocha vadi a ten protismer som si ani neuvedomila 😒 a tento ma len 6 kil...takze z dvoch favoritov jeden odpada, aspon si mi ulahcila rozhodovanie...bude b smart, ten ma viac veci ktore chcem od kocika, jedine vaha, 11kg, ale ved ho nebudem na rukach vlacit hodiny, len z auta a do auta...ten co mam teraz per perego pliko je riadne tazke hebedo, a poradila som si...takze vaha nieje az taka zla..a viem ho kupit aj samostatne takze pohoda, len teraz najst kde ho kupim najlacnejsie 🙂

miska pekna stolicka vsak? paci sa mi velmi, len ta cena ze 399 eur, dakujem pekne, to je polka najmu na mesiac 😖 na to ze ma skoncit cela od mrkvicky...zbytocna parada 🙂

sakura, nestresuj, ja robim to iste a potom si trepem hlavu o stenu, lebo mojej dcere vymyslam diagnozy 😖 pisem jej dennik o tom ako vyrastala, aj moje pocity a tak a ta ked si to raz bude citat tak mi bude klepat po cele 🙂 a to som si vzdy hovorila aka budem netabulkova mama, a vsetko sa zmenilo v okamihu ked mi ju dali prvykrat do narucia, lasku moju najvacsiu 😵 😵

kkiki
4. apr 2010

Ahojte babulky, vidim, ze sa mate vselijako. Ja som obmedzila internet, prisla jar a je mi luto
tu stravit tolko casu 🙂 ale rychlostou blesku som vas ako tak precitala.
Deina, drz sa mas to tazke ale neboj, chlapci podrastu a urcite sa to zmeni. Drzim palce, ze
to vydrzis. Viem asi ako sa citis. Moj prvy muz bol nieco podobne :(.
Sakura nevymyslaj, nedaj jej hrazdicku a basta ;)
supinky sa nam zase tiez zacali tvorit, ale mne pomohol detsky olej a vycesat.
Dneska sme boli na kupelnom ostrove, to tu kazdy rok byva deti zbieraju poschovavane
vajca po parku. No uzas, toto mesto milujem. Tiez sme sa s matom posekali, ale veru bolo
to na nieco dobre. Vsetko sme prebrali potom, ked uz bolo po burke a prisli sme nato, ze blava
nas ubija ale mega. Tak zistujeme ako co spravit, aby sme sa mohli prestahovat sem do pn.
No a uz som zabola co este vsetko. Pisem cez iphone, lebo comp ma nechce pustit ze mam zle heslo
co nechapem tak tu tukam jak datel do displaya 🙂 baburky drzte sa a peknu sibacku zajtra .

miska2220
5. apr 2010

dobre ranko babenky,zelam vam peknu oblievacku 😀 neodpovedali ste mi ziadna na otazku...ako zistim ze uz musim zacat s prikrmami?

miska2220
5. apr 2010

dnes tu zrejme nikto nebude,vsetky sa budete zrejme venovat oblievacom....tu bude dnes nuda 😝 nemaju tu ziadne zvyky 😝 ,je pracovne volno a aj tak sme doma ,lebo je vetrisko, tak asi ani len na prechadzku nepojdeme ☹

tatuska1
5. apr 2010

ahojte tak mame ďalšiu noc nervnú za sebou tie zubiská nas tak trapia ☹ a konečne hodil MALá doobedný spánok a môžem ísť uvariť obed.včera to s ňou bolo na nevydržanie boli sme u babky a tam bolo plno ľudi k tomu tie jej nervičky no čistý koniec,hruza,des 😝 ešte že som vzala kočiar tak sme sa striedali a kočikovali aby chúďatko moje neplačkalo ☹ ale za to pred kupkaním bola zase zlaté poslušné bábo 😉
miska no čakame olievačov ja tento deň tak nemám rada úplna trapošina a vôbec tu nejde o srandu či zvyk ale deti z toho majú že dostanú euráče a na čoko vajca serkajú z vysoka 😖

cipuska_
5. apr 2010

ahojte, tak ja osm prave vystrojila mm posibat moju mamu a svokru.mal buva, oblozene misy mam nachystane tak mam chvilku volno.
tatuska nas asi tiez trapia zuby, mala sa yobudila o pol 4 napapala sa a nespala az do dalsieho krmenia o siestej a to bola po polnoci kazdu hodinku hore, ach vyspana som az az.aj jej davas nejake homeopatika alebo ten gelik?

kkiki piestanz su krasne mesto aj kulturu maju peknu som tam chodievala s krsnatom cey leto lebo v parku byvali vselike divadelne hry pre deti, aj na kocikovanie je to tam super, uz sa tesim na leto budeme tam s malou chodit.

miska ak su deti kojene tak zevraj az po siestom mesiaci ale my sme zacali uz teray v piatom kvoli refluxu a to nam na gastreradila neajka odbornicka cey detsku vyzivu aby sme zacali uz od 4 ale tak zacali sme az teraz.

skybaby
5. apr 2010

miska ak kojis tak staci zacat s prikrmami od ukonceneho siesteho mesiaca, ak nekojis tak mozes zacat uz od ukonceneho stvrteho .... v knizkach sa pise ze ak dieta vypije viac ako liter mliecka, tak ze uz mu to mliecko nestaci a ma sa zacat s prikrmami .... nam zasa doktorka povedala ze mam zacat po tom stvrtom mesiaci ... lwebo ze v dnesnej dobe byvaju deti chudokrvne a treba im vitaminy zo zeleninky ... takze ono je to vlasne na tebe ako sa rozhodnes 😉

tatus drzte sa nech su zuby cim skor vonku a ninka nch je zasa zlaticko 😉

deina
5. apr 2010

Ahojte. 🙂

Miska, veru, bude ti viacej pytat jest, to budes vidiet, ze mu uz mlieko nestaci. Moj sa aj v noci zacal castejsie budit na hlad.

Mam ale taky pocit, ze tento nutrilon je ovela slabsie mlieko ako bolo moje. A to som si myslela, ze um je sytejsie, nie je. 😝 Z mojho mu stacilo pit po 120ml a bol spokojny a z nutrilonu potrebuje viac a aj sa mi v noci budi. Asi skusim nutrilon goodnight na noc.

Viete, co najviac mm prekaza? Ze nemoze byt so mnou tak ako kedysi, to mu najviac chyba. Inac ja viem, ze on ma strasne velmi lubi, to mu vytknut nemozem.

Hrozne som dnes unavena... ☹

didiana333
5. apr 2010

Ahojte babulky...no už ste popolievané? 😀 ja narastiem až po kostolnu vežu,všetci moji chalani ma poliali so šálkou vody...takže som sa aj prezliekala ako zamlada... 😀 😀 😀
deina,my sme mali aj ten zasycujuci nutrilon,aj tak sa mi budil v noci od hladu...nejak som to nechapala...najedol sa o pol osmej a o polnoci bol už hore hladny...ale teraz ho už nepouživam,zdalosa mi to zbytočné. teraz sa naje len večer a spí celu noc jak polienko... 😀 😀 😀 to už bude asi vekom.
haloooo...budem tuasi cely den.kto je tu so mnou???? 😵 😵 😵

tilly
autor
5. apr 2010

ja uz som vykupana... a chlapi isli oblievat dalej...

cipuska_
5. apr 2010

deini tak to to aj moj mm preyival ked som otehotnela ze uz nanho nebudem mat tak cas a ze ho uz nebude naprvo mieste a ze malu budem lubit viac, ale tak snayim sa ho neyanedbavat a ked mala spi tak sa venujeme jeden druhemu abz sme si to vznahradili. ale pocitam ze ked budeme mat 2 deti ako vy uz to nebude take jednoduche, asi treba len troska vyckat aby chalani podrastli a mali ste cas aj pre seba.

no ja tiez uvazujem ze jej budem davat nieco na noc su tusim aj take o hippky co sa dava s lyzickou, lebo ja sa falsu uz bojim davat

kkiki
5. apr 2010

Deina mas doma ziarlivca, ;) jeho to prejde ked budu chalosi samostatni. Musis ho zapajat medzi vas ked sa hrate a tak lahnite spolu do postele ty sa pritul a decka nech sa pri vas hraju. Raz som pozerala taky dokument ako ma fungovat spravna rodina aby sa nerozpadla a tam taky ujko s panacikmi ukazovl ze rodicia kracaju popredu ruka v ruke a deti pekne vedla a ze bikdy ziadne dieta nesmie predist otca ani matku vo vztahu ich dvoch . Nooooo akoze presne stvorili ste ich z velkej lasky k sebe tak nikto z rodicov nesmie dopustit aby im tu lasku rozbíivlastne deti. No u nas sa sibalo ramo, ale kedze olinocelunoc nespal, tak sme spali rano az doteraz a mali sme pokoj. Tatus ja pochadzam z pn. V blavesonm okolo 8 r.

tilly
autor
5. apr 2010

adusko si taketo vysibal od babky

chruminka
5. apr 2010

baby co davate uz detickam zeleninkove prikrmy,co im vsetko davate papat? Ja som dala zatial mrkvu ,zemiak,cukinu a dnes maju tekvicu akurat ich mm krmi a idu ho zozrat ani im nestiha na striedacku davat 🙂
Len neviem co im mam dat potom ako dalsie ,papaju uz vase deticky aj karfiol,brokolicu alebo kalerab?Vsade je to medzi prvou zeleninou,len sa bojim,ze ich to bude naduvat.Aj tak ich ta zeleninka dost zapeka,ale zatial kakame aj ked trosku s tazkostami kazdy den.
Chcela som dat spenat,ale zevraj to az neskor mozu a ked tak ze daka hipka je uz od 5 mes.Ale ja som im zatial kupovane nedavala,mam kupene tie mrazene spenatove kocky.

sakura77
5. apr 2010

ahojte
tak ja uz so m vybolievana tiez zo vsetkych stran 😝 malinka spi a potom sa chystame este k nasim,tak nam to rychlo ubehne..
jejj,adusko co to dostal??ake zalte,to je nejake kresielko so stolikom?
didi,a vy uz spavate komplet noc bez papania?aj ja chceeeem 🙂
kkiki,veru,piestany su strasne fajn mesto,hlavne v lete je to super,plno ludi,tie terasy a fontanky,vlacik,lodky,kiko tam bol v siedmom nebi 😅
sofinke sa strasne zapacilo to pretacanie,len co lahne,hned hodi otocku 🙂 a skusa sa aj plazit,jak taky had maly 😀
a takto vyzerame ked papame

sakura77
5. apr 2010

boze pisem jak tatar,chapete hadam co pisem 😀

sakura77
5. apr 2010

chrumi,my sme len zacali,takze zatial len mrkva a mrkva-zemiak 😉

miska2220
5. apr 2010

jeeej chutna je sofinka 😀 😉 a tu mrkvicku mam dat uvarenu a zmixovanu alebo surovu nastruhanu či ako? 😕 a musi byt bio?

tilly
autor
5. apr 2010

sakura, to je take nafukovacie koleso a tam je taky pultik, je to na prve sedenie...

miska2220
5. apr 2010

dominik sa budi teraz uz o3 hod a o7 hod na papanie vnoci...predtym sa budil len o pol 6hod.na papanie...neviem ci je toto uz dovod zacat prikrmovat 😕 inak vypije uz 180 ml mliecka ale niekedy necha takych 30-40 ml ,ale len malokedy

sakura77
5. apr 2010

misi,urcite bud uvarenu vo vode alebo v pare 😉 a bio,no,bolo by to fajn,tak ak nemas istotu ze je ta mrkva ok,ja radsej davam kupovanu hipp,ta je kontrolovana,ale myslim ze normalnu mrkvu z obchodu davaju bezne baby,ale ak mas na vyber,je lepsia taka z vlastnej zahrady alebo bio,no,hlavne nekupuj tie krasne cerstve mrkvicky aj s vnatkou co teraz predavaju v tescach a tak,to su prve,rychlene,obsahuju veeeeela dusicnanov,tak radsej tie nie

tilly
autor
5. apr 2010

mne sa adko budi kazdu hodinu... a to do polnoci ma didku stale v puse, uz som si zvykla spat ako §

adka_praha
5. apr 2010

ahojte... 🙂
u nas sa neoblieva... 😀 to je asi jedina vec pozitivna na tom, ze sme tak od ruky, ze nikomu sa tu nechce trepat... 😀 ja priserne neznasam tieto sviatky... 😝
a uz mame 5 mesiacov... 😀 neuveritelne to leti... 😅
chrumi ja malej davam aj karfiol aj brokolicu...a nenaduva ju...a ked jej to skombinujem, tak sa ide pozabijat za tym... 😅
tilly to je peeeeekne... 😀

sakura77
5. apr 2010

juuj,tilly to fakt? to sa moc nevyspi,co...a co pyta papat alebo le dudulkuje?
to koleso vyzera super,este som take nevidela teeeeda,kde to maju?