Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
praveze ta strieska je velikanska, ono to tak nevyzera, ale ona sa da posuvat hore dole a ked je uplne dole, tak zakryje skoro cele dieta 😀 + mam este slnecnu clonu, ktoru pouzivam aj na ine kociky...
ahaaaaa
😅
tusim na libfin.cz je video a tam je to vidiet
http://quinny.libfin.cz/buzz-3.php tuto dole je, ze instruktazni video
tam to nie je... niekde som to videla, neviem, kde...
ahojte zienky...ja som len tak narychlo... nejak uz ten MK nestiham ☹ ...na nete len to najnevyhnutnejsie a vymyslame program pre Tami...dnes mame aj my 5 MESIACOV!!!! (a podla mna uz cez 8 kil)
dnes sme boli 1x na plavani - uplne supiiiiisssss, tesim sa viac ako bejby... ale super to bolo,,, kazdu sobotu ideme chodit, a po kupani je aj detska sauna, takze paradicka...
Tesim sa na to stretkooooo v juni velmi.
K prikrmom - my este stale len kojime (ziadna vodicka, cajik, absolutne nic), a s prikrmami by som chcela zacat az od ukonceneho 6teho mesiaca, tak uvidime.
Reflux sa mi zda, ze sa uz zlepsuje. Ako ste na tom ostatni refluxaci????
Ku kocikom - mne sa s tych bugyn paci najviac asi ten Maclaren, len sa mi zda velmi nizky... ja mam skoro 180, a ked som videla ako sa k nemu hrbia omnoho nizsie maminy, tak neviem neviem... KIKKI, aky model mate vy?
A idem si zmenit fotku - som sa rozhodla. Ved sme uz velkaci 😉
pudo, pekna foto...
aj my sme boli dnes plavat... ale domco bol na plaveckom 😀
ahoj pudo... 🙂
blahozelame tami k mininarodeninkam... 🙂
my uz moc negrckame odkedy papame zeleninku... 😉
ahojte baburky, idem Vam aj ja po dlhej dobe napisat, lebo malokedy stiham 😉 ako sme sa zacali vrtiet z chrbatika na brusko, je Dominik ako raketa, uuuplne neudrzatelny, obcas sa mi stihne vo vzduchu zvrtnut v ramci prebalovania, ked mu nozky drzim hore 😀 no a samozrejme to ma "velmi dobry" vplyv na nas reflux, maly sa zvrtne a za chvilocku doblve, takze nic nerobim, len ho podkladam, utieram, prezliekam a taaaak.... no veselo, jo a este zvycajne ked si grcne dostane stikutku, paraaaaada 😅 . tak uvidime co spravia prikrmy, ale tiez cakame na ukonceny 6 mesiac, sme plne kojeni, tak sa nemame kam ponahlat, inak mame 8700g, no chrbat mam v prdelkoviciach, Vam poviem.
adka, takze eroticke hlasky mate krasavice? 😉 tak sa len pekne liecikujte a drzime palceky nech Vam ro rychlo prejde 😉
janka a oplati sa Ti vobec menit kocik, ja som s tou mojou camkou taka spokojna, tiez som kcela vymyslat, ale tak ako vravis, na kazdom mi daco chybalo, tak sa teraz tesime na nas sportak a maximalne vyuzivame polohovacie dno vo vanicke, malemu sa to straaaaaaaasne lubi
pudo, takze plavanie v pohode? my uz sme boli vo stvrtok treti krat a maly ked vchadzame do bazenika take usmevy rozdava a vlastne pocas celeho kupkania, ze mi ho je potom luto vytahovat von, straaaaaaaaaaasne sa nam to lubi 😉
pudo,pekná fotečka...gratulujeme ... 😀
ajkaag,že sa aj ukážeš...8700???? To máš v prsiach salko???? 😅 😅 😅 tak to príkrmy fakt nechybaju... 😀
didi ja sa zvyknem smiat ze puding 😀
Pekne... 😀 😀 😀
Babulky,pridala som pár fotečiek.... 🙂
pudo ja mam 175 a oka 🙂 a co keby tento tyzden dame konecne prechadzku mozeme eurovea a tam ich maju alebo kosicka a vyskusas 🙂 ja mam quest ... 🙂
didi kukla som... 😀 kukala som ze erikovy strasi brasko velmi chuti... 😀 😀 😀 ale ta vasa spolocna (kde si ty s malym) je krasna... 🙂
adiii 8700??? 😅 lutujem tvoje krize... 😅
inak vcera sa nam slecna sama posadila a taaak si sedka jak si sedka a mamke skoro oci vypadli a potom zrazu len kvic a padla nazad... 😀 ale to z toho polosedu sa posadila uplne... 😅 a dnes som ju nechala na posteli (pre istotu v strede, nech neskusa lietat) opretu o vankuse a pridem za 5 minut a ona uplne inde a na bruchu isla po kusatku, co bolo u noh postele... 😅 ale uz su kupene puzzle na zem, tak bude pri mne na puzzliach blbnut... 😅
dakujem adka... 😵
tilly,ten tvoj adko tuším obeduje raketové palivo... 😀 😀 😀 úžasný je...samostatná jednotka... 😉
ten moj lenivec sa konečne začal začal aspon na bok gulať...niekedy,ked sa jeho veličenstvu chce... 😝
Hihi, no podareny. 😅
Jooj, Hartan chudacik zostal v aute, lebo sme nan nemali cas a teraz uz nechcem muza zuntosit, este by sme nahodou zobudili maleho - spinka, hura, no viete, to radsej necham kocik jednu noc v aute akoby sa nahodou mal zobudit. 😀 Ale som teda znicena... obehli sme Ikeu, ale tak s Misulom to bolo "uzasne", furt len dvere a skrine otvarat, ja neviem, co s nimi ma... a nic sa nam nepacilo, tak sups do Kiky, tam Tilly predavala kocik 😅 a postel sme nekupili, potom, ze ideme krpca unavit, tak sme sli do centra, manzel vyhladovany, ze ved tam urcite budu predavat nieco len tak do ruky (nic, ani jedna bageteria, clovece), Misulo uz bol tak ci tak unaveny, tak tam padal chudiatko, nuz sme sli domov, odkvacol v aute... tu ho prevzala babka, my sme sa sli najest, potom sme sli po Matka, potom krmit deti, kupat... no konecne sedim. 😵 😵 A teraz by som si rada poprezerala novy kocik, ale fakt nebudem budit krpca...
Tilly, som sa zabudla opytat, aku slnecnu clonu pouzivas? Pasuje na Hartany? Viem, ze Teutonia ma clonu, ale napr aj Emitex...
Janka a vies, ze nove Casualplay maju otocne sedenie? 😉
baby my mame leto 😵 😀 😀 😀
a vobec vas nestiham citat,sorry 🙂 ked mala zaspinka tak skusim precitat...dnes som cely den behala po obchodoch a kukala stolicky a kociky ....strasne vela je toho 😅 a ja netusim ake chcem 😨
bola som aj v next clearance -krasne vecicky ....ale nevedela som sa rozhodnut co ,tak som nic nekupila 😅 a o tom istom aj v mamas and papas 😅
a mala je strasne vyrehotane babo 😀 🙂 hadze usmavy vsade a na kazdeho 😀 😀 😀
Ajojky!tak ja som sem na chvilu dobehla.mne bolo vcera tak strasne ze som volala maminu na noc aby spala s malym.oco mal crevnu chripku a ja som ju tiez dostala.dufam,ze Fili bude ok.idem prilozit foto aspom co mam v pc.ostatne musim stiahnut
a este som zabudla,nas oslovil fotograf na fotenie malej ,tak som zvedava ci nas vyberu 😀
beruska
no nic moc ,skore uzdravenie...
slovakia,vidíš...som ti písala na fb,že malinká je ako modelka...asi sa to splní.... 😀
beruš,skoré uzdravenie...nič príjemne... 🙄
no ja tiez nestiham tu citat alebo na facebooku aj ked som tam prihlasena od rana.a tiez ked je teplucko tak sme dost vonku
didiana
😀
pudo
dnes som skusala ten maclaren a bol uplne supis a to mam 175,no ale objavila som aj silver cross,tak teraz fakt neviem....
jeeeeeeej vy rozoberate zase kociky???my pozerame golface.ale tiez som pozerala ten macleren.chicco-multiway alebo nieco ako je zopa ale ten nie je polohovatelny
Ahojte koceny, nejako vas nestiham v poslednej dobe.
Dnes sme boli pozriet jedny jaslicky pre maleho, su to jasle v "domacom prostredi". Je tu takych vela, maju normalne licenciu, musia splnat kopec poziadaviek, ale je to v dome alebo byte u niekoho a staraju sa tak o 4-5 deti. Vacsinou su celkom fajn, ale tieto co sme videli, to bolo cosi hrozne. Zenska stara hipisacka, usmudlana, spinava, bolo to v byte, vsade spina, sporak zasr*ny bohviecim, na zemi spina, mala este aj macku co mne vpodstate nevadi, ale chlpy boli vsade... ziadne ochranne opatrenia na dverach, skriniach, nikde... boooze, sme tam chvilku ostali s mm len akoze zo slusnosti a ze sa jej ozveme, a uz nas nebolo! Ani sa teraz nestara o ziadne deti a to je problem inde zohnat miesto. Sa nedivim ze u nej nikto deti nenecha, strasne cosi, ,fuj.
Uz sa malemu vyhrazame, ze ked nebude posluchat, nechame ho tam
😀 😀 😀
Dnes som musela po tyzdni zase odsavat. Uz som si myslela ze som s tym skoncila, ale zrazu sa prsia naplnili, chytila ma horucka, tak sa inac nedalo. To mlieko sa vobec neda zastavit... aj by som to malemu dala vypit, ked uz som mala odsate, ale neviem co som vsetko pojedla za tyzden, nebudem riskovat. Tusim aj vino som mala, by mu bolo veselo 😀
My sme skusali papat jablcka, bez sance, ani vyzivku ani varene, kysle su. Hruska chutila viac, ale aj tak ju miesam s ryzovou kasou, lebo samotnu vela nespapa...
Dobré ránko...tu sa ešte spinká? Malý bol hore od šiestej,teraz zaspal...noc zase krásna 😀 😀 😀 dufam len,že nám to vydrží aj po očkovaní... 😨

no,missky teda ani mna neoslovili,nic vyrazneho tam nebolo...tie predtym co boli na jednotke ci kde to bolo,tak tie sa mi omoc viac pacili,ani som si nevedela vybrat 😅
tilly a ta strieska nie je moc "mini"? sa bojim ze ked bude moc slnko tak mi slnecnik nepomoze,ze to bude zo vsetkych stran svietit,ci to sa mi len zda?