Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ajkaag...ja som bola prekvapená,ked som sa na korčule tento rok postavila,že som to nezabudla... 😅 ved naposledy som na nich stála v sept2008... 😨 celý minulý rok som bola tehotná 😨 ( febr-nov) tak som si to korčulovanie teraz užila... 😀 😀 😀
zajtra si aj ja asi dám novu fotku...také ste všetky pekné,že vám závidííííííímmmm.... 😅
tatuš,pekne ste aj vy... 😵 😵 😵
no a ja som sa vcera tak strepala ze som si az dych vyrazila letela som dole hubou valom 🙂 no ale to mam preto ze korculujeme vecer a ja som sa zasnivala a bum bac dole kopcom ... no a teraz ma vsetko boli ...
didi, ved to sme asi vsetky tak na tom, teda okrem kkiki, ta uz dobieha zameskane odusu a ako tak citam aj ohubu 😅 kkikiiii pozor si davaj, nie ze sportom k trvalej invalidite!!!!!
Ahojte. Dnes som pol dna prespala, ale zeby mi to dako extra pomohlo... ale je mi trosku lepsie. 😅 Uz aby bola streda, to idem k reumatologovi a dufam, ze so mnou nieco urobi.
Monkey, malinka je krasna, aj my mame doma takeho macka. 🙂 Zlatucka je. A vcera som videla Tillynho Adamka nazivo, on je taky stihlucky, ale milucky tiez.
Brucha mi ani nespominajte, nemozem sa na svoje ani pozriet...
Inac sukromna tema moze byt. 😉
didi aj na manzela mam chut, ale to si musim este chvilu pockat, kym sa oholi, lebo sak je jak smirgel... 😅
adiiii mala si utekat, jaaaaa uz ho sezral.... 😀
kkiki 😅
deina to este sven stale s tebou byva? 😖
Dobre ranko. 😉 Vidim, ze tu sa vcera vecer skoro zalahlo... ja som sla spat po deviatej. 😅
Adka, no hej, co sa da robit... snad so mnou reumatolog nieco urobi...
U nas je pod mrakom, uz aj prsalo, no neviem, ci pojdeme von... a potrebujeme ist von, na postu, do Billy...
Dobré ránko...dnes idem zaniesť papiere na socialku k rodičovskej...dufam,že mám všetko...malý ide zatial k babke slúžiť,mám to po ceste,tak idem ho zaniest a potom do NR...
Spinkal nádherne,ale už tretí den sledujem,že ráno nechce jesť...normálne mlieko odmieta...jedol tu flašu skoro hodinu...vyskušam mu asi dať ráno kašu,a na desietu mlieko...uvidím zajtra.
ahojte...
ja tu mam bycicuuuuuuu... 😲 kratka sa tu tak vadi s hrackami, jak keby jej veceru zjedli...od pol siedmej sme hore a uz mi tresti v hlave... 😝 😅
a herpes sa mi spravil-previt jeden...
skusala som vcera na malu zas presnedavku...a co?...a nic... 😕 to dietko evidentne nechce nic sladke... 😝 nevie o co prichadza... 😅
didi no pevne nervy na uradoch prajem...
Ja idem dat Matkovi dnes prvykrat masko, uz je 4 tyzdne na zelenine, tak mu pridame. 🙂 Som zvedava, co na to povie. Ovocie mu dam az neskor, ked sa mi podari nahradit mu obed zeleninou a masom, este stale totiz zlupne za zeleninou 120ml mlieka.
jaj no terezka po zelenine uz mliecko nepapa...ja jej skusam priebezne davat ochutnavat ovocie resp. presnedavky a ona furt ee...akurat z marhulovej RAZ trocha zjedla...tot vsio...
Ahojte
tak naša Viki zas zle spala ja mám podozrenie na zúbky lebo už jej normálne vidno biele pod ďasienkami tak uvidíme je hore už od 6-tej a staršiu sa mi podarilo 6.12 presvedčiť že nech si ešte pospí tak sa mi to náhodou podarilo a potiahla do 7.50 hotové vianoce 😀 😀 😀 Viki si síce kecala pri mne ale ja som aspoň podriemkávala s prestávkami
tu je také všelijaké zubaté slniečko tak uvidíme ako bude poobede či pôjdeme vonku alebo nie
juj a dnes sa majú ozvať ohľadom kočíka tak som zvedaváááááá ako to dopadne aj keď ja som skôr pesimista ja si moc neverím že sa mi ho podarí predať aj keď neviem prečo lebo prevažne po vonku stretávam presne Cam kočík no uvidíme
a čo s tou súkromnou témou?
musime ju zakladat odznova, alebo sa da tato uzamknut na sukromnu? inak ak chcete sukromnu mne to je jedno... 😉
adka lepšie je založiť novú súkromnú a táto ostane otvorená keby náhodou sa niekto chcel potom pridať alebo tak lbo do súkromnej môžu len pozvaní od zakladateľa
ahojte kočeny!!tak aj my ďalšia noc výborná klop,klop,klop a teraz už hajká a mamka si pije kávičku dnes sme vstali o pol siedmej tak som si stihla poupratovať a teraz vo veľkom periem lebo to je des koľko handier 😝
kkiki ten kočik jane rider je jedna pecka ja som hneď naňho pozerala keď mi došla mama a ja škoda že sa nedá len šporťak kúpiť.
adka našej malej výživky a ovocie veľmi chutí 😉
janka držim palce nech sa kočiar predá a môžeš voziť malú princeznú v novom
joj tatus tak nech da ninka veeeelku prednasku teri ako sa ma papat ovocie... 😀
akurat kukam reprizu panelaku...a mala by som zeeeehlit, ale taaak sa mi chce az sa mi nechce... 😅
co idete baby varit?
caute tetky 😀 , dneska u nas prvotriedne depkovske počasie, od rana je zamračene a už tušim aj prši, už len čakam kedy ma začne boliet hlava..... my sme mali celkom dobru noc ale ešte stale chodime spinkat tak neskoro 😠 😠 ..... baby možu ist mojej krpani prve stoličky lebo ja som jej stale pozerala len dole a hore tie predne a cez vikend sme jej natierali dasienka s gelom a ona ma tušim už trochu prerezanu stoličku, strašne zle sa jej to pozera lebo pri tom vyvadza a hned vedla ma bielu bodku tak tam by mal ist asi dalši zubok 😕 ..... adka aj ja musim ist žehlit, ale chce sa mi asi tak ako tebe...... mojho mangela tušim chyta nadcha ma porazi, dúfam že to mala nechyti, lebo za 2 tyždne mame ist na očkovanie
dobre ranko baburky,
hlasim katastrofalnu noc, mali sme vcera navstevu a malinkeho to tak zmohlo ze o piatej zalomil a bez kupkania spinkal do desiatej a potom kazdu hodku a pol hore a o pol tretej smiechy ze ja som vyspaty mozme ist vstavat 😀
didi aj domco rano nekce papat, napapa sa okolo piatej pol siestej a potom ho ledva ukecam o deviatej
adka aj my sme mali dnes hadave rano, brblal od siestej, az teraz ho to zmohlo
a vonku je taaaak skaredo ☹
pudo, sakura, tatuska, krasne fotecky, tusim si pojdem spravit radost a zmenim si aj ja fotku
adi Terezke chuti aspom zeleninka, mojmu drobcovi zeleninka nechuti vobec, ale snažime sa každy den aspom par lyžičiek nech si zvyka
caterine, s tym pocasim mas pravdu, neviem si sa k Tebe s hlavou za chvilku nepridam ☹
adka ja nič nevarím máme od včera až zajtra dačo zbúcham ale čo to netuším,možno francuzáky tiee už dávno neboli 😕
caterine všetko môže byť našej sa tiež tak čudne tlačia zúbky a už ani nepozerám teraz sa troška ukľudnila tak neviem kedy nás zase chytí ten zubatý amok 😀
ja som si požehlila včera jupííííí dnes by som mohla dať dokopy postelné a plachty ,lebo môj manžel zlatý neviem čo tam hľadal a všetko naňho zletelo a nahádzal to naspäť do skrine a samoška že kto to uprace? 😠 😠 😠 😠
ajkaag, didi inak aj u nas je to tak že mala sa napapa o siedmej to by zjedla aj flašu a potom ked ma ist papat o takej desiatej, pol jedenastej tiež tomu jedeniu moc neda, takže aj u nas je to tak podobne
aj my mame navarene od včera takže dneska sa aspom vareniu vyhnem 😀 .... tatuska tak to s tymi skrinami poznam ja nestiham po mm upratovat, ked mu aj upracem veci tak na druhy den tam je taky isty bordel ja nechapem ako ho dokaže tak rychlo spravit, v tomto je fakt jak male decko..... tatuska a už sa Ninke aj nejaky zubok prerezal, mala je nervozna hlavne večer a cez den ked ju uspavam, vtedy aj vyplakava
caterine vidím tam brutál,že zub ale ešte nie je von tak čakame čo bude nasledovať a kedy bude deň DDDDDDDDDDDD
my tiez dnes nevarime, mame odvcera kuriatko a ryzu a polievocku,
jaaaaaaaaaj a zabudli sme sa pochvalit, dnes sme sa prekakali az na plachtu, ale ani sa necudujem sak ked bol v noci furt pricucnuty 😀
dobre ranko
ja som taka nevyspata ze az,isla som az po polnoci a o 6-tej som uz bola hore,ked som si predstavila ze za polhodku mam vstavat-kika som isla dat do skolky-tak som uz nemohla zaspat,tak som rovno vstala 😖
kiko je v skolke,ja som cestou spat vybavila urad prace-bola som si pre tlaciva na rodicovsky tiez a tetula ma potesila zeby som mala mat ten zvyseny,tak aspon nieco no...a este nakupy,mala zalomila v aute tak som ju rychlo supla do postielky,spi jak drievko
a ppt tiez rano vymysla nejako,hlavne ked s ponahlam kika zaniest do skolky,ten isiel zas s revom ze on tam spinkat nebude,tak asi ho budem davat le do obeda zas 😠 cely minuly tyzden nechcel spat-a pritom sa mu chcelo,oci jak angorak ale ze sa zatne a nie a nie 😠
caterine no veru...
rozhodla som sa pre granadir...a kukam tak na malu, co doraba tu pri mne na zemi, tak mam divadlo lepsie jak telka... 😀 div ze tu mostiky nerobi...a zaaaaaaaaaaaas si dala dole ponozku...dnes uz asi 10-ty krat... 🙄

sakura ty si tu tusim davala foto toho kocika jane rider novy co je .... tak som ho dnes videla nazivo v all toys v eurovei a je krasny ... absolutne vychytany ...