icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janka1874
20. jan 2010

bleelka tehu knižku už neuvidíš ja som si ju preto oscenovala do PC 😀 😀 😀

bleelka
20. jan 2010

jani, tak nabuduce (ak nejake bude) budem mudrejsia... ja mam prefotenu iba prvu stranu... skoda no

pridala som dalsie fotky konecne

janka1874
20. jan 2010

bleelka také heloo kity máme aj my 😀 😀

adka_praha
20. jan 2010

bleelka akurat som kukala... 🙂 kraaasna je... 😀

sakura77
20. jan 2010

ahojte,tak my sme domka z poradne,šunčička ma uz 5080g 🙂
bleelka,veru aj ja som mala na plane preskenovat si knizku,lebo uz som vedela ze to beru-no ale tak nejak som nestihla,kedze sme isli skor 🙂
fotocky krasne mate 🙂 🙂 🙂
so sexikom u nas ok,ani neviem ze som rodila-aj ked samozrejme ze "tam" to uz nikdy nebude take ako predtym 😅 ale pri kikovi som si tie prve razy "odtrpela" veru-ale to som bola desne dozasivana vtedy... 😒

deina
20. jan 2010

Ach jaj, dnes mame blby den, maly bud place alebo papa, mna porazi. Co to ma byt? Zase rastovy spurt? Vsak ma o dva dni 4 mesiace, to byva v tretom, nie? A ako naschval mam nejako menej mlieka, tak hadam sa ukludni. Alebo ked uz tolko chce papat, tak by mohol zacat rast aj do dlzky a nielen do sirky...

Inak mam tu este tortu Miskovu, posledny kusok... no veru ju asi zjem. 😝 Vsak potom uz nebudem jest, dufam.

adka_praha
20. jan 2010

deina no my to mame dne spodobne...placeme, pchame ruky do ust, rukavicky som uz dvakat prezliekala co boli mokre jak spongia, papame menej a castejsie kedze je rychlejsie hladna a skoro nic dnes nespala... 🙄 akurat co na rukach trocha podriemka alebo na 5 minut odkvicne pod hrazdickou alebo kolotocom...uz neviem co sa deje a co by pomohlo... ☹ ja som uz zufala... ☹

adka_praha
20. jan 2010

rozmyslam ze ak by zajtra nebolo lepsie tak v piatok by sme sa isli ukazat dokine...alebo ak tak tak asi aj zajtra...

janka1874
20. jan 2010

ženy prišla Vám už materská? do 20-teho som ju už zvykla mať na účte a teraz nič nechápem

tatuska1
20. jan 2010

janulka mne vcera vsetko doslo cize mame vsetky prasule po kope 😀 😀 😀

kwatka
20. jan 2010

aj mne už došla materská a už aj ten zvýšený príspevok pri narodení.
Ja tiež len kojím a kanavit mi doktorka nepredpísala, zajtra mame poradňu, tak sa jej na to opýtam.
Ku sexíku-skúšali sme, ale nejak nam to nešlo, tak dúfam, že to bude ok, chýba mi 😀

kwatka
20. jan 2010

dnes mi drobec kaká také žltozelené, žeby papal len to predné mliečko?

ajkaag
20. jan 2010

janka mne prislo pred sviatkami zo socialky take psanicko, ze ak nedorucim rodny list malinkeho, pozastavia mi matersku (podotykam, ze im ho manzel zaniesol este ked sme boli v porodnici, ale to bolo do inej kancelarie a oni si to medzi sebou samozrejme nemozu posunut) nemohlo sa to stat aj u Teba, ze "nemaju" rodny list? skus im ked tak zavolat

tilly
autor
20. jan 2010

ja uz tiez mam rodicak aj prispevok na ucte, inak je to smiedsne malo penazi 😝

bleelka, preco fungujete na dialku? 😔

janka1874
20. jan 2010

no mne príspevok prišiel ale materská čo posiela sociálka mi nedošla a mala by som tam mať všetko v poriadku lebo som si to tam bola odniesť sama a ešte som tam aj potom volala pre istotu a pred mesiacom mi prišla materská v pohode tak preto sa čudujem že čo sa deje teraz

zuzu1980
20. jan 2010

Ahojte, my sme dnes boli s drobcom u fotografa, potrebujeme pre neho fotku na pas. To bolo ine umenie odfotit 3-mesacne dieta, ktore este samostatne nevie sediet. Pozadie musi byt biele (ziadne take ze mamicka ho ma ha kolenach), tiez mu treba pridrzat hlavu m=nech sa nekruti, ale ruky nesmie byt vidiet, ani dospelacke, ani babatku, nesmie sa smiat ani plakat, oci nesmu byt zavrete, hlava musi byt rovno, ani moc hore ani moc dole ani do strany... no vysvetlite to dietatu, ze takto sed a nehyb sa ! 😀 Nakoniec fotograf isiel drzat drobca a tatino fotil, sme sa na tom zabavali! Ale mame foto, tak dufam ze bude dobra a ze nam ju nevratia, lebo aj to zvyknu...

O chvilku ideme k pediatrovi, som zvedava kolko vazi drobec... Inac sa mi tam ani nechce, clovek ked sa ho na nieco opyta tak ma pocit ze otravuje. Ale to vsetci doktori su tu taky, si nevyberiem... 😠

ukulelembo
20. jan 2010

Ahojky Tak Kanavit mame uz 1kv/mesiac Zuzu tak to je haluz, ze take male dieta musi mat svoj pas 😝 Este ze u nas staci mat dieta zapisane v pase rodica, a ved deti sa do roka ci dvoch sem tam trosku zmenia v tvari 😕 A to nemohli fotit po leziacky na bielom podklade to by bolo rozumnejsie a aj lepsie pre babo a nie ho tak trapit 😒

didiana333
20. jan 2010

Ahojte babule...dnes som mala perný deň...po dlhom čase som bola v škole...skušky mám od prvého,takže to bude ťažké. Malý bol s tatinom,ked som dosla domov,tak boli obaja vysmiati ako lečo... 😀
No a potom som tak zaspala aj s Erikom,že sme sa zobudili o šiestej...a krásny den je za nami... 😝
Pridala som pár fotečiek,tak kuk do albumu....

ukulelembo
20. jan 2010

No Didi zlatunkavy je Erik 😵 No a klobuk dole, ze este aj skolu dokazes zvladat 😕

janka1874
20. jan 2010

zuzu som sa dobre pobavila aj s drahým na fotení
my sme staršiu boli fotiť ako 6 mesačnú to sa už ako tak dalo ale ja som ju mohla mať na kolenách a dali mi také niečo ako obrovdký podbradník biele a hotovo

cipuska_
20. jan 2010

ahojte, tak ja len tak na skok, máme už aký taký režim, papávame akžde 4 hodinky a večer už zabuvávame v postielkee, len potrebuje ešte na líčku moju ruku a za 15 minutiek už aj spí, takže je to super, no ja už mám naštastei leen jednu skúšku, včera som spravila, ale malá ako na potvoru že vždy ked sa mám učiť tak ma strašný den aj noc tak už Tretí krát som bola na skúške s opuchnutými očami

dnes som riadne vymrzla som bola vonku od desiatej až do pol piatej, akurát cez obed som ju odbehla nakojiť a prázdili sme ulicami dalej ale už aj nohy ma bolia....

gabika11
20. jan 2010

ahojte, prosim vas, ktora z vas kupuje nextacke vecicky od nejakej kocky z mimibazaru a je spokojny s nou? Aka forma platby tam je? Dik za odpoved. Chcemobjednat nejake satky pre malu na leto nech je cecana, ona je taka satova, stale by ich len nosila 😉

catalin
20. jan 2010

ahojte baby, ja tiez len na skok, idem do vane sa zrelaxovat.
Nasa Mia sa lepsi kazdym dnom, zaspinkava sama v postielke, este pred tyzdnom by som si to nebola pomyslela, po kupeli o 8mej sa zobudza o polnoci a o 4tej a potom o 8mej. dnes sme vylihovali az do 12tej. takze parada. cez den mi spi pekne, ked nespi tak sa pekne hrame a uz sa zabavi aj sama, nieco mi gagota sem tam, no rozkosna je. takze si to konecne zacinam vychutnavat. dnes som jej kupila vacsie flasky, lebo mala len tie 125ml a tie jej uz su male. 🙂
takze som rada ze sa to lepsi, koliky este mavame ale uz to ma uplne lahky priebeh, takze to nieje take stresujuce ani pre nu ani pre nas.

pridala som nove fotky.

chruminka
20. jan 2010

babule pozerala som fotecky deticiek tak nam krasne tie babatecka rastu a tie uzasne ksichtiky su na spapanie vseeeetky 😵

strapco13
20. jan 2010

ahojte..dnes ste toho popisali 😀 😀
pekne mi drobec po kupkani zaspal v postielke bez problemov..len chvilku som bola pri nom..pohldkala po licku, drzaa za rucicku a zaspinkal.
Nas rezim je uz takmer na polhodku stabilny...zaspi vecer medzi 9-pol 10, hore sme okolo 1.45 potom o pol6 trochu mrncime alee to spravi dudlik a hladny sme okolo 7 😵 😵 a potom ho este ukecam na spanok aspon do 10 /ja som rano neschopna a vecer fungujem lepsie, chodim spavat okolo 11-12/, cez den papame kazde 3-3,5 hodky 😵 😵
len dnes o pol 9 rano sa zobudil s takym nenormalnym placom, ze som ho nevedela utisit polhodku..zatial nas najdlhsi plac..muselo sa mu nieco snovat..po10 min sa sice ukludnil, ale ked som skusila zaliest s nim znovu do postele, tak znovu rev..az potom sa ukludnil a potiahli sme do pol11 😅 😅
nechcem si domyslat..ale vzdy o pol 9 sme zacali cviccit na rehabke..myslite, ze si na to spomenul a preto reval?

zuzu..dobre story o foteni 😀 😀

kwatka..u kojenych deti ak je stolica do zelena, tak to znamena, ze papal len predne mlieckoa nie zadne..nechaj ho dlhsie na jednom prsniku

cipuska, tilly..teda klobuk dole..este aj skolu zvladat..mne sa teda ucit nechce 😠 😠

strapco13
20. jan 2010

bola som na gyn..vsetko v poriadku..ale jeden vajecnik sa vraj prebudza k zivotu..no dufam, ze mrska nepride..predpisal mi antikoncepciu..azalia..len ju nikde nemali..tak este so sexikom pockam..teda skusali sme ale nie az finale, lebo drahy nechcel, kym nemal potvrdene od gyn, ze som OK

tatuska..tiez som na podobne veci..ze urieknutie, z oci..neverila..kym sa o nestalo mne...takze danej osobe sa radsej vyhni, ak sa to neda..skus dat malej nieco naruby..aspon ponozku..u mna to zabera

ukulembo..kanavit sa ma brat, aj keby to mala byt len 1 kvapka mesacne..2 saa davaju preto, lebo sa rata so stratami

zuzu1980
20. jan 2010

ahojte babulky

ukulele, mozem ho mat zapisaneho v pase, ale najprv mu musim vybavit slovensky rodny list co je teda boj so slovenskou byrokraciou o dusu, trva to tak 4-5 mesiacov. A potom ten zapis do pasu, tam tiez treba kopec papierov cez ambasadu... je to moc zlozite. Jednoduchsie je mu vybavit kanadsky pas, a hotovo. A bude mat aj Tunisky a mozno raz niekedy aj slovensky, juchuuuu

este sme boli aj u pediatra, takze: 6840g 😀 (vedieme?) a 64 cm hlavicka 41,5 cm, vsetko ostatne ok, trosku mu ohmatal klbiky a nic nepovedal, tak asi je to ok. Na reflux na len dal zopar rad, ktore uz viem aj z netu, ze lieky su zbytocne kedze krasne priberame. Co je vpodstate pravda...
Inac nas pochvalil ze mame sikovne a zdrave babo, tak som rada 😉

slovakia13
20. jan 2010

zuzu
ja idem fotit malu na pas buduci tyzden 😉 tiez najjednoduchsie riesenie britsky pas

u nas posledne dni jak z hororu ☹ teraz uz bolo trosku lepsie
zajtra ideme na prve ockovanie ,tak som zvedava ako to zvladneme

zuzu1980
20. jan 2010

a sakra, zabudla som sa opytat na ten vitamin K, lebo u nas to nedavaju... no co uz, prezijeme aj bez toho asi...

este k tomu foteniu som chcela doplnit... To maleho posadili na taky deklik dreveny bez operadla a na to dal chlapik asi 5 telefonnych zoznamov, normalne zlate stranky. Cele sa to hybalo ako veza z kociek, uz som len cakala kedy drobec zleti na zem 🙂 takze fotograf maleho drzal za chrbatik, ja som cupela na zemi a drzala mu rucicky nech nesibrinkuje a tatino fotil 😀 no natocit nas mali na video, nemalo to chybu 😀

ozaj, kocky, aj vy ked idete k pediatrovi tak v cakarni vzdy musi byt jedno urevane decko co sa tam hadze o zem? Ja vzdy jedno take vymaknem. Dnes tam bol taky 3-rocny spratek, liezol sestrickam za recepciu a rozhadzoval papiere, mama ho ignorovala uplne, otec ho vzdy isiel zobrat ked uz papiere lietali vo vzduchu, samozrejme za priserneho revu, sestricky sa tvarili ze to ignoruju, asi uz su zvyknute. Ja teda neviem, ale ked mi decko niekam lezie takto tak asi uz ho nepustim, ale ten otec len pozeral a cakal kedy bude naozaj zle a potom zakrocil. Takto asi 10x. Vsetci sme tam po nich zazerali... no co uz, dufam ze my tak raz nebudeme chaosit s nasim drobcom...

zuzu1980
20. jan 2010

slovakia drzim zajtra palce. Zozen si preventivne nieco na horucku pre malu. Dufam ze to zvladnete, ale priprav si pevne nervy.