Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@nonika zlatá Veronika, no už sú rozumné, Vikinka ide mať tiež 5 teraz v októbri 🙂 ja mám tiež veľké bruško, pri Viki som také nemala, no druhé tehu 😅 by som aj na 5 mesiac tipla nie 3 😀 No a ja by som chcela asi dievčatko, aby si rozumeli,aj vecičky by som využila po Viki, izbičku by som nemusela meniť, má to viac výhod, manžel by chcel chlapca, žiadny totižto v ich rodine nieje, bol by prvý a tušáka neviem, asi dievčatko i keď pri Vikinke sa mi zdá že mi bolo zle len ráno a teraz počas celého dňa ☹
Ja som ani pri Viki nemala tušáka, chcela som chlapca, ovplynená mužom, ešte aj veštica mi povedala že to bude chlapec a dievčatko 😵
ja idem do poradne uz o 2 tyzdne tak duuufam, ze sa dozviem aj pohlavie lebo inak sa asi zblaznim od zvedavosti, uz mi to ani spavat neda... 😀
@mnamko www.3dultrazvuk.sk pozri si tuto stranku, je to tam vysvetlene dost podrobne....ja som tam bola 😉 ....moja lekarka dostala novy ultrazvuk a testovala ho na mne 😀 😀 😀
@katuska26 ja by som to tiez povedala ze minimalne vyzeram na 5 😀......moj manzel ma z prveho manzelstva syna, tak preto som mozno viac tuzila po dievcatku 😀 a tak ako pises, vela toho mozem vyuzit po Veronike.....len tie prvotne vecicky bude treba kupit, vsetko ostatne mam pobalene a odlozene.....aj ked po takej dlhej dobe bude asi dost tazke znovu zacinat 😅....len keby chcela byt ako mala, ta prespala cele noci, takze velmi neviem co je nocne vstavanie 🙂 ale zato teraz si to vynahradzam.....vstavam na pisanie a na nocne mory 😅
Tento sa mi veľmi páči 😉 http://www.e-kociky.sk/?417,warrior-fantasy
@23lenka nie to pred 5 rokmi ked som cakala prve 🙂
tak som dnes taaaaaaka 👏 vysmiata a stastna 👏 👏 👏 👏
vsetko je ako ma byt, nosova kosticka, presvietenie sije, srdiecko, atd. akurata nase babo si z nas urobilo srandu a otocilo sa chbtom :ZZ: Tak si myslim, ze to bude baba, lebo chlap povedal, ze ked je to dievcatko, tak nech sa mu este neukazuje, ze tak skoro to nechce vediet :lol:
pridavam foto
ja som dnes inak aj podla utz mala termin 9.4. 🙂 ale u nas to bude isto skor.. planovana sekcia je minimalne tyzden pred tp
Ahojte baby
Dlhšie som tu nebola, som riadne ochorela, z nádchy a bolestivého hrdla to prešlo do zápalu priedušiek, tak musím brať ATB (Zinnat), aj syn bol chorý, skúšala som všeličo, ale až tie ATB zabrali....včera som bola na USG na vyšetrenie vývin.vád-je to zatiaľ o.k., ale ešte nemám výsledok krvného testu.Tak vám chcem odkázať, dajte všetky na seba pozor, teraz strašia nejaké nepríjmné vírusy. Dúfam,že lieky neublížia dieťaťu 😖
tak baby zajtra idem na to NT-ecko tak som zvedava ze co bude..aj sa trochu bojim no dufam,ze bude vsetko ok..
@smajka planovana sekcia lebo mam vysoky tlak, mala som aj pred prvym tehotkom skratka liecim sa nanho uz dlho. takze ma to ani teraz neminie.
@mnamko za cele 3D a NT screening sme platili 29€ lebo to nie je vysetrenie co preplaca poistovna
v 20tt ideme opat a to uz bude 39€ asi viac prace ked je brusko vacsie :D
ahojte co to rozoberate?

@mimibb ahoj, vitaj 🙂 no ja som natom podobne 😀 ...ja sa pohybujem od 31.marca do 6ho aprila...kedy ako 😀