icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

23lenka
5. okt 2010

@happy12 no sak jasne zmena je zivot...a ked vam to vyhovuje tak je super....a to mas dobre ze si si tak rychlo v tejto dobe nasla pracu....ja som pomahala bratoi a trvalo mi to dlho viac ako dva mes...a nic...ale mozno s dovodu ze nevedel dobre anglicky....to je nevyhoda....no ja som s Banoviec a to je blizko TN...ale mam tu kamarata co je od TN....no a paci sa mi tu...ale nastalo tu neplanujem zostat....pockam ked sa babatko narodi a mozno do jeho roka tu ostanem a potom domokov....ty asi zostavas nastalo nie???

mirka7582
5. okt 2010

ahojte kocandy ako sa tu mate ? 😉

sonina22
5. okt 2010

ahojte ja som v 10t/6d takze tiez ma to caka v aprili 🙂 co sa tyka vitaminov brala som femibion petoze moja strava nie je moc pestra hlavne co sa tyka ovocia tak to aspon takto kombinujem som na PN takmer od 5 tyzdna takze len lezim tiez som mala hematom 2 x som bola v nemocici a zatial mozmem len a len lezat
chcem sa opyata cio niekto z vas berie euthyrox zistili mi totiz ze mam znizenu cinnost stitnej zlazy a chcem vediet ci je normalne ze som uz pribrala kvoli tymto super liecikom 7 kg 😀 😀 😀 😀
na bolesti hlavy som si vzdy davala obkaldy tmu pokoj ticho .....len vzdy sa to neda

mirka7582
5. okt 2010

@sonina22 ja beriem euthyrox ano pribera sa odneho ,ale doki hovori ze sa nema ale co poznam vela zien tak pribrali . aj ja som velmi pribrala ,ale to uz davno ak mas dobre nastavenu liecbu tak by sa ti to malo ustalit 🙂

mnamko
5. okt 2010

Pozerali ste správy?ešte sa bude prejednávať ten rodičovský,ukazovali aj petície a Tomanová povedala že bude bojovať za mamičky

happy12
5. okt 2010

@mischeell no to mam aj ja tak, aj cez den a aj v noci, ani paralen nepomoze, vraj to musime vydrzat....tak ti drzim palceky 🙂

seba1
5. okt 2010

@barborkach 😀 😀 😀

smajka
5. okt 2010

@happy12 - ahoj. v uk mozes na bolest hlavy len paracetamol. povedia ti to v kazdej lekarni. mne dali 500, tak si davam len polku a staci. nastastie ma zatial bolela hlava asi len 5 krat za tehu. inak z sk sme kusok od seba - ja som od ilavy. 🙂 chodievate domov casto?

nonika
6. okt 2010

@barborkach no vedia, len to nechcu hovorit.....aby potom v neskorsom obdobi nezistili, ze sa pomylili 😀 ......ked som bola na kombinovanych testoch, tak mi to lekarka nechcela ani za svet povedat, o tyzden som bola na ultrazvuk u svojej a ta s tym nemala problem ( ale po pravde, moja lekarka si so mnou uz zazila svoje, tak uplne inak ku mne pristupuje a ja som jej zato nesmierne vdacna)...ked som cakala malu tak az v 20.tom tyzdni mi lekar povedal ze to bude dievcatko, realne to je ten idealny cas, kedy sa uz neda pomylit 😉 ...pokial ma lekar kvalitny a dobry ultrazvuk, roky skusenosti tak sa to podla mna da...

pippi84
6. okt 2010

@mnamko ja som vyplnila ten dotaznik, co si dala nedavno na stranku, snad nam pomozu, vsak kde inde treba ako detom a rodinam??? Slovensko je krasne, ale potom nech sa necuduju, ze mladi utekaju za hranice. kto vie kde budeme aj my o niekolko rokov ...
vcera som dostala strasnu chut na chlebik vo vajicku, zjedla som 3 velke kusy, na to nivu (neviem, ci sa to moze, ale chutilo), hned za tym pikao a do pol hdiny som zaspala ... uff konecne priberam po niekolko tyzdnovom nechutenstve

mnamko
6. okt 2010

Ja som tiež zvedavá ako to dopadne,
ja to mám tak s jedením jeden deň by som jedla stále na druhý deň mi zas nechutí,

blcha
6. okt 2010

ahojte babulky tak sa hlasim po vcerajsom sone doteraz som chodila kazdy tyzden koli hematomu ktory sa minuly tyzden vstrebal no ale vcera mi zasa objavil neaky maly hematom tak stale som na liekoch a mam kludovy rezim ale nastastie babatko je v poriadku uz mame 5cm no a buduci tyzden ma caka zasa kontrolne sono chodim tam casto ale co uz 😉
no a chuti mi uz celkom fajnovo papam vsetko co vidim ale ja som vzdy dobre jedavala takze je to u mna v norme 😉 zatial som este nepribrala aj ked brusko uz zacina vykukat teda hlavne vecer ho mam dost zvacsene zatial nepotrebujem tehotenske nohavice a asi budem musiet neake kupit lebo mam kupene len tie su neake velke 😝

katuska26
6. okt 2010

ahojte ja som bola dnes na krvi, no mne stále nechutí jesť, rifle stále oblečiem svoje,nepribrala som ešte ani kg, no a ráno som si pregrcla, niežeby mi bolo zle, zdá sa že nechutenstvo ustupuje ale mňa neskutočne nadrapuje pri umývaní zubov, tak som to už ráno nepredýchala a vygrckala som sa, ale žalúdok prázdny tak len žlč. 😝
Inak mne bruško tiež riadne vykúka, večer to už ani nehovorím, len tie chute už by som aj trošku prijala, mne teraz človek ničím neulahodí 😒

riamim
6. okt 2010

Ja som tiež zatiaľ nepribrala, nevoľnosti mi už ustúpili (až mám strach, či je všetko v poriadku). A to sa čudujem, že som nepribrala, lebo jem takmer každé dve hodiny a najviac mi chutia nezdravé veci. Ale prestalo mi chutiť sladké - čo je u mňa zázrak - toto by mi mohlo vydržať navždy! 😀

seba1
6. okt 2010

čaute, ja sa dnes chystám robiť hrk tortu, poobede prídu synovi spolužiaci mu gratulovať a treba ich niečím pohostiť. Ja som pribrala 2 kg, už mi aj podľa vytŕčajúceho brucha hovoria, či som tehotná, už ani nevyzerám, že som viac najedená, ale skôr je to už aj pre ostatných aj neinformovaných tehotenské bruško. Už som vytiahla aj tehotenské nohavice 😉 . Ale mám len jedny.
@katuska26 možno keby si zmenila značku zubnej pasty

mirrinka
6. okt 2010

@katuska26 presne ako píše seba 1,skús zmeniť značku pasty,aj mne to pomohlo...síce som z nej negrckala,len ma občas naplo...teraz používam detskú 😀

katuska26
6. okt 2010

@seba1
@mirrinka ste zlaté, ale mne už len samotný pocit kefka v ústach 😝 a natiahne ma , ale snažím sa rýchlo rýchlo a potom ústna voda to istí 🙂 hádam to moje zuby prežijú 😕
Konečne je dnes vonku pekne 🙂

mnamko
6. okt 2010

Ahojky ja nemám dobré správy,začala som špiniť tak som bola u doktora,že každé špinenie je hroziaci potrat tak mi dal duphaston 2X1 ,kludový režim akeby čosi do nemocky?ja sa bojím že o to prídem,kto ste to mali prešlo vám to?A ešte som mala aj zlé testy na moč tak beriem antibiotika?žeby to bolo s tej infekcie?

seba1
6. okt 2010

@mnamko ja som také nemala, ale pri dodržanom kľudovom režime by to mohlo prejsť.

helenka2
6. okt 2010

@mnamko a nemas hematom lebo ja ho mam a spinim stale ☹ ked lezim tak je vsetko ok ale inak ked chodim alebo tak tak je to o nieco horsie...

mnamko
6. okt 2010

@helenka2 nepovedal mi nič také,keď on mi pripadá taký ťuťmák,idem si lahnúť

riamim
6. okt 2010

@mnamko Neboj sa, nemusí to znamenať nič zlé. Niektorí lekári hovoria, že špinenie v prvom trimestri má už pomaly každá druhá - tretia žena. Aj ja som špinila niekoľko týždňov - raz som dokonca aj krvácala, ale už je to v poriadku. Môžeš mať tak ako ja hematóm a doktor si to ani nemusel všimnúť, hlavne, keď ich cielene nehľadal.
V kľude lež a oddychuj, uvidíš, všetko bude ok! 😉

maahuliena
6. okt 2010

ahojte kočky...
tak ja som dnes tiež vydesená.. už dlhšie som mala podozrenie, že som alergická no nový prací prach (menila som ho cca pred 2tt) a včera to vypuklo... bola somv meste a ked som prišla tak som sa prezliekla do domaceho a idem si dať dole podprdu a skoro som odpadla... prasia mam po bokoch a presne tak ako ma omínala podprda cele červene..(klasicka kožná reakcia- už som ju mala pred 2rokmi)...tak dnes idem večer na pohotovosť, nech mi na to nieoč daju.. dufam, že to babatku neubliži.. ☹ našťastie beriem aj prednison... tak ten tomu trošku pomáha, ayb to nevypuklo.. 😒 ☹

maahuliena
6. okt 2010

@mnamko al to špinenie nemusí byť hned nieoč zle... snaž sa doma čo najviac polihovať.. ja myslím, že to prejde 😉

katuska26
6. okt 2010

@mnamko presne tak, oddychuj, myslíme na teba, všetko bude dobré 🙂
@maahuliena myslím že by to bábätku nemalo ublížiť.... 😉

maahuliena
6. okt 2010

@katuska26 no moc v to dufam, lebo najradšej by som šla hned teraz na sono 😅 ale nejak vydržím v utorok mam poradnu... tak snad bude všetko v priadku 🙂 mam to len na prsiach a hroozne to svrbi 😒 zachvilku budem mať cestu do mesta.. tak sa skusim zastaviť v lekráni nejaké homeopatukum alebo niečo na to... a uvidím čo mi na pohotovosti da, dufam, že nie len dithiaden.. lebo len antihistaminikum nepomôže 😲 tak uvidím... snad to prejde čím skôr.. 😅 😉

barborkach
6. okt 2010

@nonika vedia to len ak je dietatko dobre otocene a maju 3D ultrazvuk, co dnes nie je zas taka bezna vec...moj lekar je odbornik, ma dobre nove sono -ale nie 3D a nevie to urcit...

maahuliena
6. okt 2010

@pippi84 no mna už tiež prestali trapiť nevoľnosti.. som myslela, že to ani neprejde 😕 ale už chytam slinu a jedlo ide rad radom... teraz tak opatrnejšie, kvoli tej alergii.. ale inak jem všetko rad radom... končne sa citim fajn po 3mesačnom vracaní 😀 😅 🙂

smajka
6. okt 2010

ahojte.
@maahuliena - jemine, to je aky prach? ja sa tiez zo vsetkeho vyhadzem,preto moc nemenim co mam osvedcene. odkedy mame maleho, tak stale pouzivame non bio. neboj, malemu to neublizi, ale radsej chod a uvidis co povedia.
@seba1 - aka je hrk torta? sikulka, ja som sa dnes na moc zatial nezmohla..

sonina22
6. okt 2010

@mirka7582 jej dakujem no to som rada ze nie som sama ja nechapem ako sa da tak rychlo pribrat 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 z tych liekov ani brusko mi poriadne nevidno ale vsetko ostatne sa zvacsuje 😀 😀