Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
ahojte kočky 🙂
@blackberry ja už citim take bublinkovanie... myslím, že je to ono... 🙂 😵
@maahuliena jeeeej, vazne??? to sa tesim a ty musis mat inu radost 😅 😅
@maahuliena - ahoj 🙂 🙂 🙂
aj ja som mala minulu nedelu prve "bublinkovanie" a teraz uz cakam na prve riadne kopance.. 😎 😎
sem-tam pocitim take ako keby "zasklb" alebo ako to mam nazvat...
A nevolnosti ta uz presli??
@krisruska no je to paradox, ja už mám zažitý pôrod 2x, viem čo asi budem potrebovať kúpiť pre bábo, veľa toho máme, viem ako sa o bábo postarať, čo som prizabudla si snáď spomeniem 🙂 , ale starala som sa dosiaľ dve deti, teraz už s tromi to bude zasa iné a aj každý ten človiečik je iný, Maťko bol hneď chlap, taký pevný, silný aj keď som nemala skúsenosti, nebála som o neho, bol taký životaschopný, Jurko bol iný, taký jemnučký, stále mu bola zima aj viac plakal, hneď ešte len boli bábätká bol medzi nimi zrejmý rozdiel 🙂.
@nellie_ akurat som pisla IP.. 😅 😉 no inak s tým "zašklbom" to som presne citila aj ja 🙂 a ked si priložím ruku, ked ležím.. tak cítim ako sa tam prevaluje 😅 😵
@barborkach no vydrž par tt a pocitš to isté 😵
@maahuliena
@nellie_ tak to musíte mať veľkú radosť 🙂 ! Ja si hovorím, že až potom sa budem cítiť naozaj tehotná.
@seba1 no predpokladám, že ich pocitiš za chviľku, kedže už bude tretie 😵
Ahojky,ja som ešte len 14tt ale v sobotu sa aj mne zdalo,že sa niečo deje ale asi je to skoro aj keď vraj malé je večšie
@mnamko 😵 no si sice len 14tt, ale podla mna ten pocit, že sa niečo deje, niečo znamenal 🙂 😵
@smajka ja o nejakom 3d tu neviem, lebo nemienim platit take palky, okolo £80....Samozrejme by som chcela vediet, co budeme mat, ale kedze nepovedia, co tiez povazujem za drzost, budeme sa musiet nechat prekvapit. S Elizou sme boli na SK na 3D a veris tomu, ze sa nam neukazala, tak sme presne nevedeli aj tak 😀 (aj ked doktor tipol dievcatko)
Baby, vidiet uz na vas teho?
@emmaelzer - dakujem za odpved. no tych 80 sa mi zda aj dost malo - vo watforde som videla ze zacinali od 95 a s dvd az 150. mne sa to zda tiez hrozne vela, ale uz sme sa s mm dohodli ze chceme vediet.
ci uz je vidiet ze som tehu? ludia ktory vedia ze som, tak vraj uz vidia vacsie brusko, ale ludia ktory nevedia, tak ked poviem, tak vraj by to nepovedali. ja som zatial nejak nepribrala, ale ani neschudla. a ty???
No ja som najtucnejsia na bruchu, takze len vidno, ze som pribrala, ale zial to nevyzera ako teho brusko 🙂 . Ale pribrala som uz 3kg....ale to preto, ze prve 3 mesiace mi byvalo dost zle a jedine co mi pomohlo bolo jedlo, teraz je to uz lepsie, takze sme zacali znovu zo salatikmi....
Za to 3D je to fakt vela, ale ked tak strasne chcete vediet, tak preco nie, ved ja len tyzdenne za nakup vyhodim niekedy aj £90..takze preco nie. Ja ti pravdu poviem, ze aj tak velmi mi na tom nezalezi, keby ano, nelutovala by som tie prachy...
@maahuliena jeeeej, aj ja chcem citit, ako sa prevaluje, al edobre ze ste takto skoro o mesiac popredu, aspon budem vediet, co ocakavat 😅
@maahuliena Jej, tak gratulujem k pohybom, je to prekrasne, vsak?
Ja som citila pri Viktorkovi prvy krat pohyby v 17tt, no nebola som si uplne ista a moj manzel si stale myslel, ze si len vymyslam. Teraz ked to pride uz budem vediet o co ide 😉
aj ja uz dnes citim regulerne steklenie 🙂 par dni to bolo iba take jemne, skoro nic a dnes je to uz steklenie ako sa patri 🙂
tesiiim sa, na toto som cakala aby som sa citila teho 🙂
mne uz brucho vidno, ja som nejak uvolnena na bruchu, rano som skoro nic a uz kolo obeda brusko take pekne tehotenske 🙂
maly uz trosku lepsie, dala som mu vyvar a ryzu, vypil 3dl caju cierneho a teraz pozera rozpravku. Aj sme si pospali asi hodinu. Len tu skuci, ze ho boli cele telo hoci teplotu nema. Naposledy povedal, ze ho boli hrdlo :( tak dufam, ze to nebude mat zajtra ine nasledky toto vracanie :( ale zas by som si ja aspon doma oddychla od prace 🙂
@zlatik ano, je to nadherne... 😵 ale nemyslela som si, že to bude tak skoro.. kedže u prvorodičiek je to tak 18-22tt 😅 😕 som myslela, že ja budem citiť až tak neskôr... ale som rada.. je to ešte take jemne 😵
@pippi84 no veru.. je to skoro mesiac.. bo povod. TP mam 31.3 🙂 2.4 len podla sona 🙂
@nunusimi 😉 .... a synčekovi skore uzdravenie...
@maahuliena diik dufam, ze to nebude tym hrdlom pokracovat...
@maahuliena jeej tak to je super ja uz sa tiez tesim kedy zacnem pocitovat pohyby a vselijake kopanice 😀 a gratulujem musi to byt fakt uzasny pocit 🙂 🙂
@emmaelzer -ahoj. este sa chcem spytat- chodite s elizkou do play groups alebo na nejake activity? my mame vo stvrtok plavnie a v piatok chodime do play group na 2 hodky. inak viacej nestiham. pocula si o slovensko -ceskej play group v readingu? ty to mas asi celkom blizko ak sa nemylim.
ak to poznas, nevies ci budu poriadat mikulaku party pre deticky? my sme boli minuly rok v lewisham, uplne dolu na juhu a cesta nam trvala vyse 2 hodin autom. reading by sme zvladli asi tak do hodky. diky 🙂
@maahuliena
@nellie_ no dnes inšpirovaná vami som sa veľmi usilovala sústrediť sa na brucho, ale ma riadne vyrušovali pohyby čriev, takže ja si myslím, že mňa to len čaká.
jáj baby ja sa stále nemôžem zbaviť toho zápalu mechúra,dobrala som antibiotiká a zas to mám dnes som si kúpila brusnicové tablety ale či pomôžu neviem,už som stoho unavená celý spodok ma páli,len dúfam že sa mi nevrátili chlamýdie to by bolo asi velmi zle,po troch dňoch uvidím,potom pôjdem doktorovi,ten zas bude na mňa pozerať ako na sprostú,
chcem sa opýtať aj sa kúpete vo vani alebo sa môže len sprchovať

@seba1 - prajem syncekovi aby sa rychlo vyzdravil. my sme na tom rovnako -teda nie az tak zle. maly ma nadchu, kycha a tecie mu z nosteka. noc sme mali onicom, stale sa budil, tak skoncil u nas v posteli. a inak tiez sa hra s vlacikmi 🙂
tiez som zvedava, ci bude u vas treti chlapcek,al. dievcatko 🙂 a naopak u kaprika.
ja dufam v dievcatko. 😉