icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

l81
7. nov 2010

@weronyka Kontrakcie v 18 tt??? To si asi chcela napisat, ze pohyby si zacala citit v 18tt 😉

mirka7582
8. nov 2010

ahojte dobre ranko zienky 😀

katuska26
8. nov 2010

dobré ránko 🙂

kaktusik007
8. nov 2010

@l81 aj kontrakcie sa daju citit v 18tt.... aj ked.... mne zacali tie uplne prve v 20tt... 😠 ale vsetko dobre dopadlo, este som tyzden prenasala 😉

kaktusik007
8. nov 2010

@barborkach este absolutne nic nemas kupene??? ufff... tak to sme popredu, okrem veci co ostanu po malom som si hned dovolila kupit taky setik z ktoreho pojdeme z porodnice (mali akciu, no nekup to potom 😀 ) no a zrovna minuly tyzden sme poriesili surodenecky kocik.... takze.... este natriet postielku a huraaaa, moze prist na svet 😝

kaktusik007
8. nov 2010

@l81 ale beriem, asi myslela fakt tie pohyby 😀 😀 😀

mirka7582
8. nov 2010

aky ste mali víkend

mirka7582
8. nov 2010

☹ aj ja chcem citit uz pohyby 😒

katuska26
8. nov 2010

@mirka7582 my sme mali krásny chatový víkend, ešte sme využívali posledné pekné víkendy na oddych v prírode a na čerstvom vzduchu... 🙂

katuska26
8. nov 2010

@mirka7582 ja cítim také bublinkovanie, raz tam bol kopček alebo premet, ale ešte to len začína 🙂 No začneš každú chvíľku cítiť, ja som pri Viki síce až v 20tom týždni, ale už to bude fakt za chvíľku 😉

mirka7582
8. nov 2010

@katuska26 super ja som sedela doma 😒 ja citim male ked si dam na brusko ruky ,ale normalne necitim este ani bublinkovanie ani steklenie iba ma bolieva spodok bruska ☹ neviem coto . vcera som isla na vc sa vycikat a potom som si lahla na gauc islo mi spodok bruska vznutra vypadnut dala som si ruky na spodok bruska a co necitiiim male sa tak oprelo a mrvilo. dufam ze to uz coskoro zacne

pippi84
8. nov 2010

@brumca takto s tymi kocikmi spekulujem aj ja, ze z bazaru hlboky a sportiak mame uz doma uplnr novy a paradny! ale vzdy ma nieco odradi 😒 vcera som nasla znova a tak si budeme odkladat a kupime ho v marci 😀 http://www.babatkosk.sk/717,ballerina-quadro-co... ten hnedy tmavsi 😉

katuska26
8. nov 2010

@mirka7582 no to aj mňa začne niekedy pobolievať to sa tam riadne oprie alebo tlačí 😀 však aj ja ráno kým sa nevycikám tak je dobreženie pod pupkom a keď sa vycikám tak padne dole, hihih mechúr ho drží 😵

mirka7582
8. nov 2010

@katuska26 ja chodi aj vnoci cikat alebo nad rannom a potom neviem zaspat lebo ma tlaci brusko spavam na boku aj dnes som vstala ranno o 4 a potom som nevedela zaspat lebo ked som obratila nalavi bok tak ma tlacilo brusko na pravy to iste potom isla som na chrbat a zacal ma boliet na chrbat hroza 🙂 neviem ci male nerobi disku

katuska26
8. nov 2010

@mirka7582 no ktovie :D ja našťastie vydržím až do rána s mechúrom ale to je už riadne plný .... No ja spávam na boku podkladám si pod bruško perinu, ale práve sa teším lebo idem dostať tehu a kojenecký vankúšik o ktorom sme tu už baby rozpisovali a bude sa mi lepšie spinkať, i keď ja dobre spím ak len manžel nezačne riadne píliť alebo sa nad ránom zobudí a mňa zobudí len to že je hore a inak dýcha 😕

seba1
8. nov 2010

@pippi84 ja už som veľmi namotaná na kúpu kočíka, neviem sa rozhodnúť či kúpiť teraz alebo počkať na 3D, aby farba bola podľa pohlavia. Našla som strašne dobrú cenu za kočík a veľmi ma to láka kúpiť. Neviem čo robiť 😖 . Akej farby máte šporťák?

mirka7582
8. nov 2010

@katuska26 xixixi aj moj chrape 😀 aj mna to vzdy zobudi moj manzel kazde ranno o 6.00 ide na zachod a stale ma vyboskava a tak ide a somozrejme ma zobudi a na zachode je polhodinu niekedy este zaspim a niekedy cakam kym sa mi vruti do postele a uz ma total prebere 😀

seba1
8. nov 2010

http://www.brendon.sk/products/FotoFrame?imageu...
Čo poviete môže byť pre chlapca aj dievča?

mirka7582
8. nov 2010

@seba1 moze v pohode 😀 je pekny

seba1
8. nov 2010

@mirka7582 díky, asi si umyjem hlavu a idem do Rače okuknúť ho naživo. Ešte ho majú čisto červený, modrý a čierno-zelený.

aeisha
8. nov 2010

ahojte 🙂 no akurat som vas na etapy docitala, poctivo vsetko citam,aby mi nic neuslo.Pohyby asi zacinam citit tiez pomalicky...take bublinky, ale len tak sem tam..tak neviem ci je to ono ..to citim tak asi 2tyzdne...
Kociarik som si vyhliadla zatial jeden zn.Concord...maju ho teraz v akcii, nema s nim niekto skusenost,alebo odporucenia? este vyckavame, lebo ved akcie su stale...a mame este chvilku cas .Prajem Vam pekny den 🙂

seba1
8. nov 2010

@aeisha ja sa zasa obávam, že niektoré kočíky končia model 2010 a dajú teraz lepšie ceny a od nového roka pôjdu verzie 2011 za vyššie ceny, ale možno neuvažujem správne

katuska26
8. nov 2010

@seba1 môže aj pre dievča aj pre chlapca, peknučký 🙂

aeisha
8. nov 2010

@seba1 ano suhlasim, moze byt...ale mam aj velmi peknu ponuku prave kolekcie 2011 zn.bumbleride...len bohuzial ma prist AZ na jar..no a jar je do juna...takze aby sme to zase stihli(toho sa bojim, inak ten kocik je uzasny). Treba sa hlavne rozhliadat a snad nam uz nejaky "frnkne do oka" 🙂

23lenka
8. nov 2010

@smajka ahooooj no tak to nemas bohvie co :( nezavidim ti veru mne je teraz dobre a konecne mi chuti to co mi chutilo vzdy 🙂 uz aj najest sa mozem.....🙂 ale na vahu sa radsej nepostavim...heeeeh no a o tych vyrazkach mi nic nehovor ty tomas aspon na takych miestach kde to nevidno...ale ja to mam na cele heeeh hotova pubertacka a ja som to v zivote nemala.....no zatrat sa to da vzdy nejakym kvalitnym make up-om 🙂 no ja to nastastia zakryjem ofinkou heeeeeh 🙂 zatial....a ozaj co nevolala si s midwife?Ku mne dnes pride asi za hodku....trosku mam strach s toho...bo neviem co bude chciet a o com sa budeme bavit....;) a pohyby uz mas?

seba1
8. nov 2010

@katuska26 ďakujem, už mám umytú hlavu a začnem sa chystať do obchodu, skoro mi sánka padla, keď som našla tú cenu na Enikibeniki je asi za 350,-, v kamennom obchode určite viac a v Brendone je za 239,90, musím sa spýtať, či to nie je omyl.

pippi84
8. nov 2010

@seba1 sportiak mame nakoniec cierny, so sedou konstrukciou, sa mi pacil modry, ale chcela som ho mat, tiez aj kvoli cene, tak som necakala na to kym nam povedia, co budeme mat, lebo deticky chceme urcite dve a pacia sa mi take tmavsie farby, nie vyslovene devcenske alebo chlapcenske.
prikladam link na nas sportiak, je krajsi na zivo a kolesa su velke a gumene, tichucke ako kvalitne korculky 😀
http://www.babymania.sk/index.php?lang=&l=s&p=_...

seba1
8. nov 2010

@pippi84 pekný, aj ja sa bojím kvôli cene čakať a kde ho zatiať skladujete? Ja už rozmýšľam aj nad tým, kam ho v našom byte šupnem zatiaľ, kým sa narodí bábo.

pippi84
8. nov 2010

@seba1 aj pre dievca aj pre chlapca, pekne zladene farby 😉

nunusimi
8. nov 2010

ja zatial len pozeram kociky, este pojdem okukat fyzicky do obchodov ale kupujeme az v marci, ved kam by sme ho dali. Podla mna tych kocikov je tolko, ze vzdy sa najde nejaky cenovo prijatelny ktory sa nam bude paci. Ale ked mate kde ho dat a nevadi vam, ze sa nanho budete 5 mesiacov pozerat 🙂 kupujte.
Mne to pride desne skoro.