icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

andrejka1974
25. okt 2011

@strihalka ja dufam ze sa to dozviem na morfologii ktora ma caka 7.11. uz sa neviem dockat ako to dopadne kto u nas vyhra stavku ja vravim chlapec manzel dievca 🙂 🙂 🙂 je to uplne jedno nech je len zdrave 🙂 🙂 🙂

strihalka
25. okt 2011

@atreyu ne mimi ale placenta, je vpredu a za nim je babo, takze babo ppokud kope, tak nejdriv do placenty a ta tlumi ty narazy, tak nic necitim, placenta stale roste a rustem se posouva hore nad drobceka, pk budou pohyby citit, bo uz tam nebude mit tu placentu pred sebou.....jiank aj moje se tam uvelebilo nalezato, ale uvidim jak vypada tento mesic jiz pristi tyden

maxara
25. okt 2011

AHojte, pekne ranko prajem..
ja mam dnes navarene az do zajtra, takze dnes sa chcem vaaaalaaaat, ale mozem zabudnut, lebo uz som si naordinovala nejake upratovacky tu po dome.. chcem dozehlit a potom domalovat tricko, lebo rano som ho malovala spredu, ale akurat som nevedela ako sa zachova farba a presla mi na chrbat trosku, tak to musim doriesit aj z druhej strany 🙂 ALE kedze prave pocujem dieta, ktore sa mi zobudilo, tak idem s nou robit tie mydielka, to sa da aj popri hre s malou, takze aspon nejako sa zabavime, kedze vonku sa nam certi zenia, tusim 😒

pata31
25. okt 2011

ahojte, zienky, ako sa mate? ja som chora jak pes, zapelene priedusky, atb mam 😖 ale uz zaberaju, bo ta bolest pri kaslani bola hrozna...len dufam, ze sa mi mala nenakazi, bo minuly tyzden bola ona chora...
a inac ktora zienka robila tu tabulku? lebo som sa tam chcela dohlasit 😅

pata31
25. okt 2011

@miselita myslim, ze to je tato stranka s menami http://babynamesworld.parentsconnect.com/
a ake meno chcete dat?

atreyu
25. okt 2011

Baby neviete ten príspevok pri narodení dieťaťa zrušili alebo ako to s ním je?

pata31
25. okt 2011

@miselita aha, uz to vidim, ze Timon...inac my mame vybrate pre chlapca Timur...mm vybral 😉 a tiez to nie je v sk kalendari... 😝

pata31
25. okt 2011

@atreyu je to stale 😉

maxara
25. okt 2011

tu je fajnovy prehladny rozsireny kalendar http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku

rene82
25. okt 2011

@pata31 aj kramár má tieto mená - tamarka a timur 😵 . my máme tamarku a to druhé uvidíme 😉

rene82
25. okt 2011

@maxara aké mydielka? aj ja cem

urma
25. okt 2011

@atreyu takze vidim, ze si ma stale nepredbehla 😀 a sme na tom rovnako. Brucha nikde, aj ked som pribrala do pasu, ale nikto nema sancu si vsimnut tehotenstvo, ani keby v plavkach chodim. Tym, ze som zhrubla aj v oblasti zaludka, sa mi to brusko javi este menej vystupene ako v dakom 12 tt 😠 . Pohyby som nezaznamenala a to cele dni len vyvalujem sunky, takze asi to nebude tym, ze som si pri navale povinnosti neuvedomila...Kolostrum, tak to som rano skusala a ani F 🙄 Akurat som si vsimla, ze mi akokeby zarastli bedrove kosti 😀 nemam ich tak hmatne...

pata31
25. okt 2011

@rene82 hej,sak viem, ze aj Kramar ma, ale mm na to prisiel nejako bez toho, aby to vedel 😀

urma
25. okt 2011

@atreyu co ja viem, tak nezrusili prispevok ani priplatok k prispevku. Je to na prve 3 deti, moze si uplatnit len matka na seba (nie otec), ked jej potvrdi lekar na tlacivku, ze navstevovala riadne poradnu a tak.

strihalka
25. okt 2011

@maxara juuuj, me se vcera uzalibilo jmeno viktorka🙂), nadherne🙂znele, uvidime ci vysoupne natalku😀

urma
25. okt 2011

Sesternica vcera porodila druhe 🙂 a vola sa Tobias. Doma ma uz malu Timeu. Takze podobna uchylka mient na T

urma
25. okt 2011

@strihalka aj mne sa velmi paci Viktoria, ale tusim sa na zoznam co sme robili s muzom ani nedostala 🙂
Kolegyna ma Vikinku a zapacilo sa mi, ako ju spominala...Viki sem Viki tam 😉
A znamena to vitazstvo a to sa mi tiez pozdava na dlhoocakavane dietatko

strihalka
25. okt 2011

presne, s emi horznelibi viki_🙂) jen my ten seznam jeste nemame😀 ale pry si to uz mamjanekam psat, abych nezapomnlea🙂 asi si to napisu nekam sem na konika, na nej urcite nikdy nezapomenu :D

urma
25. okt 2011

a Sofia zas znamena mudrost, ale tych ja akosi vela na moj vkus 😉

ivanka.7
25. okt 2011

a po tyzdni som znova doma, v Nemecku bolo vsetko ok a este mi aj prisli vysledky na vyvojove vady, 1: 28 000, takze vsetko ok🙂

atreyu
25. okt 2011

@urma no presne 😀 ináč akurát som kukala na tie moje bedrové kosti a tiež ich mám nejaké skryté..do teraz mi trčali, tak že ich bolo vidieť na kilometer...žeby sa rozťahovala panva alebo čo to znamená?
a ďakujem za odpoveď k tomu príspevku 🙂

@strihalka @urma no a mne sa Viktória nepáči...neviem možno mám voči tomu menu averziu lebo mužova bývalka sa tak volá...

strihalka
25. okt 2011

@atreyu tak to neáprsot chapu ja mam v tomto celkem vyhpdu ze nemam az tak vymezen ty jmena, muz mal 4byvalky🙂z toho tri zuzky😀, zuzka jednotka dvojka trijka😀 a bara🙂
jeste se mi hrozne libi eliska ale tu manzel zavrhl hned jak o bylo vyslovene

atreyu
25. okt 2011

@strihalka Eliška sa páči aj mne...ináč som chcela Stelu - znamená hviezda a to by bola fakt taká naša hviezdička 😵
no, ale bude chlanisko...už som do manžela hučala s menami ako Oliver, Denis a pod. ale on chce len Martina 😀 no čo už 😝

urma
25. okt 2011

@atreyu neviem, co tie zastrcene bedra znamenaju, ja som si to skorej vysvetlila, ze sa mi medzi rebrami uz vydulo brusko, aj ked vydulo nie je to spravne slovo 😉 Skratka zhrubnutie...
Mne este Viktoria evokuje blaznivu Viktorku 😀 , ale Viki je take sik dievcenske.

strihalka
25. okt 2011

@urma no memuz ze viktorka tu na SVK ok, ale ze v cechach to uz bude Viktorka Zizkov 😀 fotbalovy klub🙂

urma
25. okt 2011

@atreyu ja mam muza Martina a on by tiez bral syna Martina 🙂 Ja to akosi neuznavam, ked sa volaju deti rovnako ako rodicia, tak som mu to zatrhla. Olivera zas zatrhol on mne 😀
Este sa mi paci taka symbolika, ze opacna verzia mena, napr. Dominik-Dominika, ale kedze ja som Martina, tak z tohoto nic nebude, ked nechcem meno po mne ani po mm.

atreyu
25. okt 2011

@urma mne sa ten Martin ešte celkom pozdáva...Martin je celkom pekné meno, ale mať muža Jozefa, Pavla, Ľubomíra tak s tým by som ani za nič nesúhlasila...ale tak možno ho ešte zlomím 😀

strihalka
25. okt 2011

sedim jak strasak v zimni bune v praci, piju horky caj a je mi porad zima,prach utreny, pouklizeno, jak se jeste mam zahrat?

urma
25. okt 2011

@strihalka u nas je priiiserne pocko 😒 Prsi a hrozne fuka, ani pes nechce ist von, asi ho dnes dam na zachod 😀

strihalka
25. okt 2011

@urma aj tu aj tu......ale o vikendu jste mli fakt luxusne, v BA bylo hnusne ale jak jsme sjeli z dalnice a jeli hlohovec dal k svokrovcum, tak slunku a take to nadherne podzimni pocko