Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@atreyu ne mimi ale placenta, je vpredu a za nim je babo, takze babo ppokud kope, tak nejdriv do placenty a ta tlumi ty narazy, tak nic necitim, placenta stale roste a rustem se posouva hore nad drobceka, pk budou pohyby citit, bo uz tam nebude mit tu placentu pred sebou.....jiank aj moje se tam uvelebilo nalezato, ale uvidim jak vypada tento mesic jiz pristi tyden
AHojte, pekne ranko prajem..
ja mam dnes navarene az do zajtra, takze dnes sa chcem vaaaalaaaat, ale mozem zabudnut, lebo uz som si naordinovala nejake upratovacky tu po dome.. chcem dozehlit a potom domalovat tricko, lebo rano som ho malovala spredu, ale akurat som nevedela ako sa zachova farba a presla mi na chrbat trosku, tak to musim doriesit aj z druhej strany 🙂 ALE kedze prave pocujem dieta, ktore sa mi zobudilo, tak idem s nou robit tie mydielka, to sa da aj popri hre s malou, takze aspon nejako sa zabavime, kedze vonku sa nam certi zenia, tusim 😒
ahojte, zienky, ako sa mate? ja som chora jak pes, zapelene priedusky, atb mam 😖 ale uz zaberaju, bo ta bolest pri kaslani bola hrozna...len dufam, ze sa mi mala nenakazi, bo minuly tyzden bola ona chora...
a inac ktora zienka robila tu tabulku? lebo som sa tam chcela dohlasit 😅
@miselita myslim, ze to je tato stranka s menami http://babynamesworld.parentsconnect.com/
a ake meno chcete dat?
Baby neviete ten príspevok pri narodení dieťaťa zrušili alebo ako to s ním je?
tu je fajnovy prehladny rozsireny kalendar http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku
@atreyu takze vidim, ze si ma stale nepredbehla 😀 a sme na tom rovnako. Brucha nikde, aj ked som pribrala do pasu, ale nikto nema sancu si vsimnut tehotenstvo, ani keby v plavkach chodim. Tym, ze som zhrubla aj v oblasti zaludka, sa mi to brusko javi este menej vystupene ako v dakom 12 tt 😠 . Pohyby som nezaznamenala a to cele dni len vyvalujem sunky, takze asi to nebude tym, ze som si pri navale povinnosti neuvedomila...Kolostrum, tak to som rano skusala a ani F 🙄 Akurat som si vsimla, ze mi akokeby zarastli bedrove kosti 😀 nemam ich tak hmatne...
Sesternica vcera porodila druhe 🙂 a vola sa Tobias. Doma ma uz malu Timeu. Takze podobna uchylka mient na T
presne, s emi horznelibi viki_🙂) jen my ten seznam jeste nemame😀 ale pry si to uz mamjanekam psat, abych nezapomnlea🙂 asi si to napisu nekam sem na konika, na nej urcite nikdy nezapomenu :D
a Sofia zas znamena mudrost, ale tych ja akosi vela na moj vkus 😉
a po tyzdni som znova doma, v Nemecku bolo vsetko ok a este mi aj prisli vysledky na vyvojove vady, 1: 28 000, takze vsetko ok🙂
@urma no presne 😀 ináč akurát som kukala na tie moje bedrové kosti a tiež ich mám nejaké skryté..do teraz mi trčali, tak že ich bolo vidieť na kilometer...žeby sa rozťahovala panva alebo čo to znamená?
a ďakujem za odpoveď k tomu príspevku 🙂
@strihalka @urma no a mne sa Viktória nepáči...neviem možno mám voči tomu menu averziu lebo mužova bývalka sa tak volá...
@atreyu ja mam muza Martina a on by tiez bral syna Martina 🙂 Ja to akosi neuznavam, ked sa volaju deti rovnako ako rodicia, tak som mu to zatrhla. Olivera zas zatrhol on mne 😀
Este sa mi paci taka symbolika, ze opacna verzia mena, napr. Dominik-Dominika, ale kedze ja som Martina, tak z tohoto nic nebude, ked nechcem meno po mne ani po mm.
sedim jak strasak v zimni bune v praci, piju horky caj a je mi porad zima,prach utreny, pouklizeno, jak se jeste mam zahrat?

@strihalka ja dufam ze sa to dozviem na morfologii ktora ma caka 7.11. uz sa neviem dockat ako to dopadne kto u nas vyhra stavku ja vravim chlapec manzel dievca 🙂 🙂 🙂 je to uplne jedno nech je len zdrave 🙂 🙂 🙂