icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

vacica59
2. nov 2011

@elfka.elfka Dakujem, ten Vibrocil vyskúšam 🙂 Všetky testy som mala negatívne takže asi preto si myslel že je sono zbytočné, no aj tak som sa na sono tešila.. takto budem musieť čakať 3 týždne 🙂

takitak
2. nov 2011

@maxara no strašne mi práve v takýchto prípadoch chýba mamička, lebo ségra s mamou nehovorila ako ja a ocko si veci okolo tehu nepamätá takže ja neviem čo a ako ... strašne mi chýba práve toto čo píšeš či už dobré alebo zlé ☹

@andrejka1974 akože egoisticky keďže aj ja sa volám tak Kristínka a ešte ako mi hovorila mamička vždy aj keď som bola neposlušná (málokedy) Kristínka, nikdy v živote mi inak nepovedala !!!! Chlapčenské neviem ale k Vašim ostatným deťom by som dala Ondrej

@atreyu a cítiš ich každý deň? ja som totiž z toho taká na nervy, lebo ho cítim málekdy a aj to si vždy poviem že to možno nie je ono

takitak
2. nov 2011

@atreyu ozaj a už som v tom piatom mesiaci ??? lunárnom som ale podľa tej tvojej tabuľky ???? som dnes 18+1 ... 😀 😀 😀 😀

atreyu
2. nov 2011

@takitak cítim ich každý deň, ale niekedy celý deň a niekedy len pár krát do dňa...ako sa mu chce...a už si v piatom 😝 od 17+5 alebo 17+6...ja budem v piatom v nedeľu 😝

peka13
2. nov 2011

@vacica59 Aj ja som to tak mala...v 12 tt naposledy ultrazvuk a teraz mam az 20tt... medzitym som mala poradnu ale to mi vzali krv, moc, rukami mi nahmatal brusko a spytal sa ma ako sa citim...ale tak by to vraj malo byt 🙂 neboj vsetko je v poriadku 🙂

atreyu
2. nov 2011

Bože baby v poslednej dobe sa mi sníva, že pijem a som doslova ožratá...je toto normálne?žeby pracovné vyťaženie?

takitak
2. nov 2011

@atreyu no som si myslela len ja že som divná, ale ja mám posledné dva týždne takú chuť na alkohol ... a to som ani predtým nikdy nepila nejak ... cez víkend som čuchala varené víno !

akože celý deň ho cítiš? vpredu či vzadu?

ináč zajtra má naše bábo meniny ... žeby som mu niečo kúpila ??? akože asi si podľa vyššie uvedeného otvoríme Huberta de luxe - to ešte malý nemal 😀 a mne to dobre padne 😀 😀 😀

atereyu aj Martinka bude coby dub 😀

peka13
2. nov 2011

@atreyu asi je to normalne....mne sa vzdy snivalo , ale nikdy nie zabijácke sny a teraz...... v poslednej dobe sa mi sniva, ze zachranujem ludi, ale vzdy musim pri tom niekoho zastreliť....hrozne ...som niekde čitala,ze deti prezivaju naše sny...tak to nechcem vidiet, ako chudatko trpi ked toto preziva...

atreyu
2. nov 2011

@takitak lenže ja nemám chuť na alkohol 😒 v práci keď nalievam mi zdvíha žalúdok z toho smradu...a furt sa mi sníva, že žeriem, žeriem a ráno ako keď sa zobudím po opici, že si vyčítam, že som ublížila bábätku a tak sa zobudím...
ako vzadu, vpredu? 😕 ja cítim také jemnučké kopančeky - ťukančeky v oblasti pod pupkom...
a noáááá jasné, že mu niečo kúp 😵
a áno náš malinký má spolu s manželom meninky 11.11. a 20.11. máme prvé výročie svadby 😵 tak chcem kúpiť tiež Hubert 😀 ale ten nealkoholický 😝 a 22.11. máme veľký ultrazvuk-morfo a manžel sa tááááák teší tak to bude pre nás najkrajší darček na výročie 😵

atreyu
2. nov 2011

@peka13 joj vieš čo, toto mi tu už niekto písal, že bábätká v brušku prežívajú sny rovnako s maminkou a som z toho dosť nervózna...lebo od kedy mi to povedali som jeden celý sen prerevala - snívalo sa mi, že nás opustil manžel ☹ a dva krát sa mi snívalo, že som ožratá...no čo si to malé zoberie so sebou do sveta 🤐

huterika
2. nov 2011

@vacica59 Ja som tiez bola naposledy na sone v 13tt a dalsie az v 22tt ☹ !!!!! takze do 5.12.ani vediet nebudeme co to bude az to bude. 8.11. bude len konzultacia u porodnej sestricky a tot vsio.

Baby inak ja mavam strasnu chut na pivo 😀 tak tu zobronim ked ma priatel otvorene ... iba jeden gllllllg ved to mu neublizi take malicke mnozstvooo, len na travenieeee.. a citim sa jak posledny alkac, ale fakt mam strasnu chut aj ja na alkohol 😀

huterika
2. nov 2011

@peka13 @atreyu No baby to su teda sny 😀 ja sa aj hanbim napisat co sa mne v poslednej dobe sniva 😅 😅 😅 asi to bude nedostatkom vitaminu S 😀

maxara
2. nov 2011

@takitak mojko ☹ ☹

takitak
2. nov 2011

@atreyu aha tak to asi máš z tej práce ... a krásne zdravé bábo na morfo bude asi to najlepšie k výročiu 😀 manžel bábo ešte nevidel???
@peka13
@atreyu no to hádam nie! veď tomu drobec nerozumie ! teda dúfam, lebo potom neviem neviem čo si ten drobec o mne pomyslí - to budem dlho žehliť !!!!

ináč - hlavne tie prvorodičky, ale aj už mamičky - ako to berie Váš manžel. môj je teda úžasný bozkáva bruško, hladká, nič nesmiem, dáva na mňa strašný pozor a je proste skvelý ...a strááášne mi závidí, že ho mám v tele, proste fakt to ho mrzí najviac že toto on nezažije (pôrod a ostatné neduhy samozrejme nerieši...) ale napr. som mu včera na revanš toho, že mu je ľúto, že on ho tak necíti, povedala, že napr. ja malému nemôžem dať pusinku cez bruško !!!

maxara
2. nov 2011

@takitak ja si ratam kalendarne mesiace tak, ze ked mam termin 4.4. tak vzdy 4teho som v dalsom mesiaci .. co ma aj celkom logiku 😅 nie? ale teda nesedi to podla tych mudrych tabuliek vzdy.

peka13
2. nov 2011

@atreyu aj mne sa snivalo ze nas manzel opustil....to som tiez bola na nervy...ale velmi stastna ked som sa zobudila a lezal vedla mna 🙂....asi s nasimi snami nic neurobime a podla mna to ma aj pozitivny vplyv na vývoj...napr.: nauči sa aj mračiť :D

ancovicka30
2. nov 2011

@andrejka1974 tiez hlasujem za Kristinu a Ondreja z tych mien co si napisala, ja mam radsej take tradicne mena...🙂

takitak
2. nov 2011

@maxara akože jedna lepšia ako druhá, takže v piatom budem až zajtra ???? no Vy ste hrozné 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 stále mi to posúvate .... a rodiť budem v desiatom ? akože všetky budete v 9 iba ja v desiatom ???? 😀 😀 😀

peka13
2. nov 2011

@takitak Moj mm sa asi hanbí sam pred sebou....max. ćo urobí, je že pošúcha bruško a dá naň krížik ke´d sa lúćime, alebo ked ideme spať.......uz som mu vravela, ze by sa s nim mal porozpravat, aby ho poznalo ked vyjde z bruška...ale asi treba počkať na poriadne kopance aby mal pocit , ze komunikuju :D....inak je velmi zlaty, tiež nič nemožem so vsetkym pomáha, staviame dom a vzdy som so všetkym pomahala, teraz robim už len hlavnu podávačku drobných vecí a fotografku 🙂 a pravdaže kuchárku pre robošov :D

ancovicka30
2. nov 2011

@atreyu @peka13 mne sa tiez snivaju strasne bludy, casto take na styl akcneho filmu, a aj v prvom tehu som to mala, nerozumiem co je to za vec....🙂 kazdopadne moj prvy drobec tym nevyzera byt nejaky poznaceny, takze pohoda, i ked...bohvie co sa z neho este vykluje...ale nema vyznam sa tym trapit podla mna, aj tak s tym nic nespravime... 😉

atreyu
2. nov 2011

@takitak vieš čo môj mužík vravel, že keď bude bruško väčšie sa s ním bude rozprávať, ale od kedy som ho zobudila nech si priloží ruku na "kopančeky" tak sa s ním rozpráva vždy a vždy ho presviedča na ďalší kopanec 😀 ale ináč bol od začiatku starostlivý čo najviac aby som sa ja čo najmenej namáhala...

@ancovicka30 @takitak @peka13 s tými snami asi fakt nič nenarobíme...len nech to naše drobčiatka v brušku zvládajú lepšie ako my 😵

mimabulka
2. nov 2011

Ahojte babenky tehulky tak ja som si myslela že už asi niesom v poriadku lebo stale sa mi zle sny snívaju že ma manžel podvádza že ma nechce a že sa sprava uplne otrasne ked sme spolu no proste stale som sa zobudila uplne hotova že čo to kde som aj ked to bol len sen tak som bola smutna nakolko manžela nemám doma -je v talianku na zbere jablk.
je tu maminka ktorá v aprili čaká tretie babo?

baranovadanka
2. nov 2011

no tak som sa vratila od dokyho a mam vselico zakazane prikazane lezat nenamahat sa nic tazke nedvihat a prisny zakaz manzelskychradosti ... no ... chudak moj namzel nejako to bude musiet vydrzat. inak prisli mi vysledky a polovicu krvy stratili niekdše v labaku :( o tyzden vo stvrtok idem na kontrolu a budu mi robit dalsi odber aj s ultrazvukom... inak doky mi povedal ze kedze mi robili usg na pohotovosti tak jemu ten dalsi poistovna nepreplati a budem si ho musiet hradit sama. tak som zasla do poistovne ze co oni na to a zhodou okolnosti tam bola taka pani co ani netusila o com rozpravam kolegu sa pytala komu ma volat nakoniec sa ani nedovolala tak som jej nechala cislo na mobil nech sa ozve ked bude nieco vediet. dufam ze to usg preplatia. inak baby ked vam robili usg v 16tom tyzdni koli odberom objednali vas aj na morfo v 20tom? alebo sa to uz robi naraz? lebo som z toho blba. predtym sa v 16tom robili len odbery a morfo v 20tom.

huterika
2. nov 2011

@takitak Jeeeeej to si krasne napisala to je zlatý mužíček 😉 moj si to podla mna este stale neuvedomuje velmi, pretoze pohyby necitime este a akurat brusko mam akoby som sa ale riadne najedla... vidiet je ale ked nie su pohyby, asi to chce cas aby zacal komunikovat...obcas sice pohladi brusko ale mna to strasne stekli tak hned mu davam ruku prec 🙂 ale co ked on ma vzdy tak pohladi ze idem z koze vyskocit ako ma to postekliiii 😀 Alebo by si to skor uvedomoval keby sme to drobciatko opat videli na uzv, len co ked naposledy v 13tt a dalsi v 22tt az v decembri 😒

huterika
2. nov 2011

@baranovadanka Tak toto je sila ... toto ma vie tak nastvat jak nikoho asi...jak je mozne ze stratia POLOVICU krvi ... 🙄 no je to normalne???? co ona sa sama od seba otvori a vyleje polovicu ci ako??? toto asi nikdy nepochopim 😕 vrrrr... ja som tak asi 2 mesiace cela nervna cakala na velmi dolezite vysledky...a potom nam len tak sucho povedali ze to proste stratili ...WTF! Toto ma vie strasne rozculit..
Dalsia vec tie poistovne... co to tam sedi za ludi ked nevedia take zakladne veci co poistovna preplaca a co nie ??? mna tak tiez odbili na VsZP ale v ČR ked mi nevedeli povedat ci mi v ČR preplatia operaciu alebo nie. A pripadala som si ako idiot co od nich chce neviem co extra vediet...a ako ty som odchadzala bez odpovede. 🙄

Kazdopadne ti velmi drzim palce aby vsetko bolo zasa ok a dufam ze aspon tie uzv ti preplatia pretoze podla mna by mali ked si rizikova, to nie je pripad, ze si to sama pytas ale vramci toho aby bolo vsetko v poriadku. Vela stastia tfuj tfuj tfuj

darinkazv
2. nov 2011

ahojte, tak dnes som bola na tých tripple testoch. v pondelok mám volať za výsledky. ale bábätko pekne rastie, dokyna mrkla na sone, tak myslím, že by nejaké vady už boli v tomto štádiu vidieť. 🙂

baranovadanka
2. nov 2011

@huterika co sa krvi tyka tak mi brali pred mesiacom asi 4 skumavky tym padom nemam urobene testy na stitnu zlazu, elisu, a serologiu pekne napisali do vysledkov dodame! len nenapisali kedy ... a k tym ultrazvukom ak nedaj boze este 4x pojdem na pohotovost tak mi aju preplatit ultrazvuk v nemocke alebo co teraz? uz som z toho blba :( len cakam kedy mi zavola ta zenska z poistovne ...

jennyna
2. nov 2011

@atreyu niekde som citala, ze mas placentu na prednej strane, ci sa mylim?? lebo aj ja mam a pohyby este necitim :((

baranovadanka
2. nov 2011

no akurat mi volala z poistovne ze pohotovost nespada pod tie 3 ultrazvuky co preplacaju obvodnemu doktorovi tak by to mal mat uhradene ... ked som chcela nejake pisomne potvrdenie dali mi cislo na infolinku ...tak idem volat a som zvedava ci nieco vybavim... 🙂

bodocka3
2. nov 2011

my tu budeme mat nasho drobceka koncom aprila...uz sa neviem dockat 🙂