Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@danka.chomka nebrala som antibiotiká, vag. vyšetruje pokaždé, teraz len ručne, ale mám to od začiatku tehu, len teraz mi dala lieky, lebo v prvom trim. sa nedávajú. utrogestan som nebrala, ani nič iné. raz mi dr v amb. robila také čistenie s dákym olejom či čo to bolo, ale nepomohlo. neviem, ale vkladať si dnu jogurt, no 😒
@rene82 odporucaju to viacere zahranicne porodne asistentky ako najsetrnejsiu a dost efektivnu metodu, ale samozrejme riad sa podla toho co ti nie je proti srsti a co v tebe vzbudzuje doveru, to ti najskor zaberie 😉 mozes sa skusit opytat lekarky ci ti odporuca dobrat cele balenie alebo ci staci... aby si bola kludna 🙂
tak dnes ma caka ta super morfologia uz sa neviem dockat a mame dnes vyrocie svadby uz 19 a manzel mi povedal ze mu mam zavolat a povedat mu len to ci je babo ok co to bude chce vediet az vecer ked ma pozyva na veceru 🙂 🙂 🙂 ja to budem musiet vydrzat do 19.00 od 12.00 strasne ale s vami to zvladnem urcite sa ozvem ako sme dopadli drzte mi palceky 🙂 🙂 🙂
@andrejka1974 blahoželám 😀 😀 a samozrejme držím palce, neboj určite bude všetko ok
Zienky, vy jak vam uz nie je zle tu dako pomenej chodite 😀 Ved nemam co citat, to fakt sa mam ist ucit? 😅
@nelicefo jj, stopli mi album, že album obsahuje inzerát. a popri tom som tam nikde nemala zverejnené, že ho robím aj na objednávku. mala som tam len napísané, že sú to naše kalendáre z tohto a budúceho roka. a potom mi len ženy písali IP, či ich robím aj na objednávku. tak ja neviem, či oni vidia do IP. ja si tu na to fakt ale nejdem platiť inzerát, lebo sa mi na to ozve jedna, na jednom zarobím 4 éčka a za inzerát dám koľko? 20? matiku som rada nikdy nemala, ale rátať viem. 😝
krásne ránko žienky...🙂
@andrejka1974 Držím palce na morfo 😉
aaaaaahojte, čo porábate? ja sa akurát zamestnávam kalendárom pre sesterku, lebo inak by som nevydržala do 13tej volať za výsledky 😀 dúfam, že už budú 😝
Baby chcem sa spýtať na tie vaše pohyby 🙂 všade čítam, žeby sa mali stupňovať a že by mali byť silnejšie...ale ja pohyby cítim oooooveľa slabšie ako na začiatku...síce sú možno častejšie ako do teraz, ale to neviem posúdiť lebo teraz malinkého len málokedy cítim keď stojím...vždy len keď som zohnutá, sedím alebo si priložím ruku na brucho...aj mužík skonštatoval, že sú slabšie...vtedy čo dostal tie kopančeky do ručky a teraz je to len slabý odvar...bojím sa či je všetko ok, že nerastie alebo, že nemá silu ☹
@atreyu u mna je to rovnake, ze pohyby citim vacsinou ked som zohnuta, ale niejaka baba tu spominala, ze deti v 5 mesiaci su lenivejsie a menej sa hybu, tak to bude asi tym 🙂
@vajanika27 júj moja no bodaj by mala pravdu, ale ja začínam 5. mesiac až zajtra...a lenivý podľa mňa nie je on sa tam hemží 😀 len akosi poslabšie...
@sunday1 @vajanika27 ináč baby také si všímate?malinkého najviac cítim keď som hladná alebo keď zjem niečo sladké...keď vypijem horúcu čokoládu čo ten dorába 😀
@atreyu ja tiez stresujem koli roznym veciam, moze byt ze sa ti zvacsil priestor v brusku a preto citis pohyby trosku slabsie 🙂
@atreyu moje sa hybe stale, ked nic nerobim, hlavne poobede a vecer, uz drobcovi potom hovorim nech spinka, lebo to steklenie je niekedy caste 🙂
inac ked sa bavite o pohyboch tak ten nas je taky skodoradostnik ze koniec. Ked sa hybe a prilozim ruku tak do mojej kope dalej ale ked prilozi manzel tak akoby vedel ze je to ,,ina" ruka a sa tvari ze tam v bruchu vlastne ani vobec nie je. Mi je z toho smiesno si ho predstavim takeho schovaneho jak sa chichuňa ze s nami vypiekol 😀
@danka.chomka no u nas je to naopak,ked tam mam ruku ja nic sa nedeje ale ked prilozi ruku tato tak hned sa pomrví 🙂
Ahojte, žienky, vie mi niektorá povedať, čo vlastne znamená, keď sestrička povie do telefónu, že výsledky ( tie genetické ) sú ,,všetko v poriadku,, čo by oni nimi vlastne vedeli zistiť? síce čakám tretie bábo, ale ja si to fakt nepamätám.
ďakujem 🙂
@certica22 urcite s Tebou suhlasim, rozhodne treba mysliet pozitivne. Ja som na PNke od 19.9. a uz mam toho dost, aj ked je pravda, ze doma je lepsia pohoda, ziadne stresy a pod., ale kedze mi je uz lepsie tak ma to laka medzi ludi, som zvedava aky nazor bude mat pani doktorka. A ty si kvoli comu PN, ak sa smiem opytat?
@danka.chomka @urma nas drobcek dal o sebe vediet aj dnes a opat taka bublinka na tom istom mieste ako vcera vecer (zatial som to citila dnes len raz). Dufam, ze to bude len a len castejsie - mam taky lepsi pocit, ked uz drobceka citim 🙂 @urma u mna to urcite nebudu creva, lebo ked mne zacnu pracovat creva, tak to su ine pohyby. Aspon lahsie rozpoznam co su creva a co je drobcek 🙂
@atreyu ja mam tiez dni ked je to slabsie ako na zaciatku,dokonca niekedy cely den nic a vecer sa kus pomrví.Tiez mam tvoje obavy ci ma silu ci je o.k.Ale urcite je len sa niekedy lenivsie hybe.Pockaj ako ti bude luto za tymito pohybmi ked budes este aj 2tyzdne po porode citit pod rebrami bolest ako budes dokopana 🙂 Aspon u mna to tak bolo ked som cakala syna pravy bok pod rebrami ma velmi bolel tam najviac kopal betar 🙂

@rene82 skusila by som na tvojom mieste pre udrzanie rovnovahy prostredia biely jihocesky jogurt- ziadne activie a chemicke bludy ale pravy biely jogurt. Stabilizuje rovnovahu, mozno este jednu tabletu daj pre istotu keby sa to len ,,uspalo" aby sa to nevratilo do tyzdna a potom by som skusila s tym jogurtom. Robi to zazraky staci si to dat bud na intimku alebo skusit zavadzat tak kazde dve tri hodinky po dobu jedneho dvoch dni a malo by to velmi pomoct prevencii aby sa to nevratilo a nastolila sa rovnovaha. neberies nahodou utrogestan alebo nebola si v poslednej dobe vaginalne vysetrovana, po pripade nebrala si antibiotika?