icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
13. nov 2011

@nelicefo kadernice

nelicefo
13. nov 2011

@andrejka1974 tak tomu teda bude aj teraz. 🙂

@strihalka Jej tak to niekedy odskocim k tebe. 🙂))) 😅 😀

danka.chomka
13. nov 2011

@nelicefo @strihalka dakujem velmi sa tesim z neho. strihalka no fajne ti zacali robit v robote hlavne ako ti sefka gratulovala o sto sest ked si oznamila... joj takych mam ,,najradsej" 😠 .

nelicefo
13. nov 2011

@danka.chomka kto by sa netešil 🙂

@strihalka to som prehliadla už ti šéfka gratulovala? 😅

vajanika27
14. nov 2011

Zajtra poradna s vysledkami, dufam ze budem vsetko oki 🙂 inak baby ako ste na to s chutou do jedla, u mna je to biedne, mam stavy ked mi nic nechuti a to kazdy mi vravel ze v stvrtom mesiaci chut pride, u mna nic moc ☹

urma
14. nov 2011

@maxara
@carrie84
Ja by som v piatok tiez mohla, zatial nemam nic na plane cely den..takze hocikedy rano na obed vecer 🙂

urma
14. nov 2011

dlho som vas necitala, mala som doma vzacnu navstevu, mojho manzela😀
tak len zbezne peletim...blahozelam vsetkym k dobrym vysledkom z testikov aj poradni.
mna caka zajtra tiez poradna, len neviem, ci aj utz bude.
spolu s drahym sme zda sa postupili vo vybere kociku, trochu som ho povlacila po obchodoch 🙂 a konecne bola moznost vyskusat do kufra. zhodli sme sa na hartanovi racerovi GT.

Inak boli ste niekto nakoniec v inchebe na rodine a dietati? Sme sa tam vcera vyteperili no a fakt dost sklamanie, ved tam absolutne nic nebolo a este aj ze 5 e vstup pre dospeleho a 3 tehotne. ja ze tam budu plne haly tovaru a ze pojdeme odtial ako vianocne stromceky a tam velke...Sme to absolvovali za 5 min 😖 Este ze tam boli dake prednasky, ze sme sa tam aj zdrzali kus. No a potom sme hladali na Vajnorskej Babymarket a nenasli 😝 Nemali sme navigaciu, takze len tak po cislach, nam v NR dali adresu, ale asi to nie je tak od cesty viditelne?

maxara
14. nov 2011

Dobre ranko..
ja ze idem napisat nieco duchaplne (jak cintorin) a vtom ma tu niekto spomina 🙂
No ja som sem cez vikend len nakukla, lebo v piatok mala Ninka sople v noci, takze som ponocovala, spala som mozno tri hodiny a v sobotu rano som taka vykaovana utekala malovat na jeden dalsi kurz 😅 . Tento sa mi menej pacil, ale aj tak bolo celkom fajn. Akurat, ze sme malovali vsetci jeden obraz (moj bol neskromne najvydarenejsi 😅 😝 ) a aj to bol otrasny obraz.. zlta s modrou.. nemam moc vo velkom rada tu kombinaciu 😒 Ale tak islo o techniku, nie?
Potom v sobotu vecer sme boli na obhliadke auta, chceme si kupit take starsie jazdene, tak som zvedava, v piatok ma ist k mechanikovi nasmu, ze co povie a podla toho..
No a vzhladom na to, ze ja k zivotu potrebujem aspon 8 hodin spanku, isla som hned vecer spat aj s ninkou, keby nahodou chcela buntosit..
Nedela bola potom venovana domacim pracam, oprala som tri velke pracky a dala som doporiadku kociky co mam na predaj 😅 zavesila som inzeraty.. no tesim sa.. zistila som, ze ten po Ninke je uplne ako novy, ani na rucke nie je ani odreninka.. 😅
No a vecer som si dala na veceru kakao so skrojkom chleba.. po dlllhej dobe.. a dnes rano som sa zobudila levitujuca tesne pod stropom 😝 🙄 neznasam ako strasne ma nafukuje to mlieko 😖

@urma super, tak mne Nina vstava okolo 11tej, cize kym sa najeme, odveziem ju k nasim.. tak o 13-13:30 najskor ja mozem byt v TT a potom o 17tej musim byt na tej halenarskej @carrie84 @nelicefo

maxara
14. nov 2011

@danka.chomka @urma gratulujem ku kocikom 🙂
@strihalka mas fakt podarenu sefku.. 😠 🙄 take typy milujem.. nech ide do riti.. mne moj sef toto co tebe robil pred tehu a ked som oznamila tehu, tak sa taaak velmi tesil, ze pojdem na matersku, ze mi nedaval ziadnu robotu, len tu naozaj beznu, co som musela ja robit 🙂 debil.. ale tak potesilo ma to, lebo hlavu som mala aj tak nesustredenu

urma
14. nov 2011

@maxara my sice este ten kocik nemame, ale asi uz nebudem nic dalej hladat a cihat, okrem vyhodnej ceny a fraby tohto typu 😀 Prichadza do uvahy aj nemecko, kedze je to nemecky vyrobca, tak si myslim, ze ceny tam by mohli byt lepsie, ale mozno sa pletiem. To ma este len caka, tento prieskum. Ale aj pohlavie je stale nezname, tak sa farba na prd vybera...

maxara
14. nov 2011

@urma no ved to si myslim, ze je dost velky pokrok.. hlavne teda, ked uz si ho omakla nazivo a vyhovoval.. Hartan je fajn, je dost pohodlny, aspon co ja viem.. 😉 ale ked ste este nekupili, mozno uvidis do jari este nejaky iny 😀

maxara
14. nov 2011

@urma pocuj , tak potom vyskusaj tu stranku co aj carrie spominala, nase julovky si odtial objednavali a fakt neporovnatelne ceny a aj s postovnym to vyslo o doost lacnejsie.

kukucg
14. nov 2011

Ahoj aprilovky 🙂 Snad si ma este niektore pamatate?? Ako sa mate, co nove??? Brusinka rastu, babatka kopkaju, tesim sa s vami 😉

kukucg
14. nov 2011

@urma Jee to aj aj moj vysnivany kocik a moc sa mi paci s bielou konstrukciou 🙂 Kukni na nemecke e.shopy je tam o hodne lacnejsi 🙂

kukucg
14. nov 2011

Maminy vlastne som vam tu chcela hodit clanok o ockovani na ktory som narazila a je moc dobry, je dlhy ale je tam kopec dobrych info, o ockovaniach, neziaducich ucinkoch aj o tom ako ich minimalizovat, kedy ockovanie radsej odlozit atd. tak koho to zaujima, citajte 🙂
http://www.slobodavockovani.sk/news/ockovani-po...

stassa
14. nov 2011

Babulky čaute. Idem sa vám aj ja posťažovať. Som blbá. Cez víkend robili naši zabíjačku. No samozrejme ja som doma tak som išla pomôcť (v piatok). Makala som ako blbá celý deň. Večer keď ma začalo bolieť podbruško, tak ešte stále bolí. ☹ (chválabohu už menej) Nemohla som ísť ani na záchod, lebo stačilo že trocha prejdem a muž ma musel odviesť. No povedzte aká som sprostá. 😢 Včera som celý deň sedela s vyloženými nohami. Bojím sa lebo malé sa len raz pohlo od piatku a musím sedieť, lebo mám pocit že hneď porodím. Mohlo mi nejak "spadnúť" dole? ☹ ☹ ☹

ava11
14. nov 2011

@urma Babymarket na vajnorskej je uplne dokonale viditelny od cesty,neviem kade ste bludili 😉 Ja mam dnes o tretej morfologicky u Holana v medifere,tak som nervozna a nedockava. Vcera sme si boli vecer zaplavat, bolo to uzasne, tak len dufam, ze som z toho nic nechytila.

erika439
14. nov 2011

zajtra odber na AFP, držte palce dievčatá 🙂

danka.chomka
14. nov 2011

@kukucg ahooooj jasne ze sa pamatame. chybas nam tu 😔 s ockovanim s tebou plne suhlasim, ked clovek si sadne na rit a zacne o tom studovat a citat knihy tak mu ostane az nevolno. Mna dakedy zaraza jak niektore mamky riesia ci dat dietatu cesnak pred ukoncenym prvym rokom alebo az po, ale co mu pichnu v 4ty den zivota ( a v priebehu prvych dvoch rokov) do tela, a ako to v tele posobi, tak s tym sa nejak hlbsie nezaoberaju, ved tiez keby to skodilo tak sa to nerobi 🙄 ako sa inac mas? krasnu fotecku mas novu. Bomba ciapky obaja 😉

danka.chomka
14. nov 2011

@stassa neboj sa hlavne si daj trosku kludovy rezim. dopraj si odpocinok a uvidis ze sa to ukludni, nemysli hned na najhorsie. Ak by ti bolesti nepresli tak sa ukaz u lekara pre svoj klud. 😉 Moje sa niekedy aj dva dni nepohne, tiez v obdobiach ked som vytazena. Napr mala som teplotu a cely vikend nic 😒 Teraz sme mali v praci audit tak som ho fajne prisedela a pristresovala trosku minuly tyzden ☹ ale ako som sa ukludnila vratilo sa to do normalu.

kukucg
14. nov 2011

@danka.chomka Jeee to som rada 🙂 Ja tu obcak idem idem a kuknem ako sa mate, ale tazko mi bolo tak som ani nepisala, aby som nebola negativisticka 😅 ale uz je lepsie...
a co sa tyka ockovania, mas pravdu a mne je luto ze som to pri prom synovi neriesila, ale vtedy sa nejak o tom nehovorilo, teraz studujem co mozem a zacinam byt presvedcena ze by som ockovanie odmietla alebo aspon posunula az po dvoch rokoch....
Mame sa inak celkom dobre, ja buduci tyzden tyzden cakam uz druhu mrsku po kyrete, prva dosla presne jak hodinky, aj ovu bola, tak sa tesim budeme snazilkovat zase, keby to vyslo to by boli paraaaadne vianoce 😵 😵
A ty ako? Vsetko ok?

stassa
14. nov 2011

@danka.chomka ďakujem moja za povzbudenie. 🙂 Nemyslím na to najhoršie, len som sa zľakla, že ani pár krokov na wc-ko nemôžem urobiť. Ale dnes bude maximalne kľudový režim.... zdá sa že už je troška lepšie..... A ty ako sa máš?

kukucg
14. nov 2011

@ava11 Mozem sa spytat prosim ta kolko budes platit za morfosono v medifere?? Dakujem 😉

ava11
14. nov 2011

@kukucg mam vymenny listok od mojho gynekologa, cize by som mala platit iba 9,90€ za termin. Ak by som chcela, aby to pozrel aj v 3D tak by som platila tusim okolo 60€. Neviem presne, ja to v 3D nepotrebujem. A zalezi aj od toho, aku mas poistovnu.

kukucg
14. nov 2011

@ava11 Aha diky, lebo kamoska sa ma pytala ci neviem, ale ja som nebola tak netusim.... Tak nech ti to dobre dopadne 😉

ava11
14. nov 2011

@kukucg Dakujem, podrobnejsie info a priebeh napisem vecer 🙂

katkarv
autor
14. nov 2011

@huterika ja som mala konizaciu v 2006r a odvtedy rocne na prehliadke cyto je v pohode,naposledy myslim 8/2010,snad to je vporiadku,nemam ziadne obtiaze.
Inak BABY vcera sa mi zdalo ze necitim pohyby ale potom vecer sa trosku pohlo.Co myslite,nemoze to byt tym ako tu niektora pisala ze maternica rastie v takych skokoch ze nie kazdy den a preto som ho necitila?Velmi som sa vcera vystrasila a dnes sa mi snivalo ze som cerstvo krvacala.Rano sa trosku pomechrilo aj vydulo tak som trosku pokojnejsia.

evatko
14. nov 2011

Ahojte zienky, chcem sa spytat, ci nemate niektora problem s dychanim??? Ja kazde tehu, v urcitych situaiach nemozem poriadne dychat, musim si sadnut, aj vonku na musrik, zabradlie. uz to zactalo, asi pred 2 t. V prvom tehu som bola aj hospitalizovan, ked sa to stalo 1. raz, nevedela som, co sa deje. Mala som cierno pred ocami, v hlave mi hucalo, nemohla som dychat, ale pokracovala som v ceste, az ma mm v poslednej sekunde nasilu posadil na chodnik vonku, inak by som odpadla. Teraz uz viem, ze proste musim v sekunde zastavit, a pomaly to predychat. Stava sa mi to i doma, ked nieco robim, ale napr aj ked sa rozrusim, ci uz v neg alebo pozit, zmysle.

evatko
14. nov 2011

@katkarv mne sa mimi este stale vobec nehybe pravidelne, je to skor velka vzacnost. Dr vravi, ze v poho 😒 A to som tretorodicka 😲

kukucg
14. nov 2011

@evatko ahoj, aj ja som v prvom tehu mala s tym problemy, zistili mi nakoniec vysoku zrazanlivost krvi.. musela som nakoniec aj na CT pluc asi v siedmom mesiaci, to ta ale nechcem strasit 😉 len ze mozno skontrolovat zrazanlivost....