Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte tak aj ja sa chcem ku vám pridať teda ak môžem termín mám 18.4.12 a už vieme aj to že čakáme chlapca 🙂
tak u nas tobolo vzdy tak ze ja som spala s babatkom v spalni a manzel spal v obyvacke ja som spala v posteli a babatko v postielke manzel dost tazko fyzicky robi od 6.00 do 18.00 stoji na nohach a pracuje s so strojmi tak musel byt vyspaty hoci casto sa to nepodarilo 🙂 🙂 🙂 teraz este vobec neviem ako to u nas bude vyzerat teraz v jednej izbe spi najstarsi vsak mal uz 18, v dalsej malej izbicke maju deti hernu , v spalni spi simonko,matusko na poschodovej posteli a sindy s nimi v postielke a ja s muzom v obyvacke 🙂 🙂 🙂 tak bude to velmi zaujimave kam napraceme postielku aj so mnou 🙂 🙂 🙂 ale to budeme riesit niekedy vo februari ale vsak sa vravi dobrych ludi sa vsade vela zmesti 🙂 🙂 🙂 inac mame sa dobre hoci najmensia je uz druhy tyzden doma ma kasel ale uz v pondelok pojde do skolky a prerabaju nam cely barak od zateplenia cez balkony tak furt buchot tak si moc cez den neodychnem 🙂 🙂 🙂 ale sabrinka v brusku sa ma dobre a o tyzden v piatok budem vediet ci je vsetko naozaj ok idem si po vysledky z amnio
@strihalka dakujem
inak čítala som že ste sa bavili o bruškách ja tiež nemám moc veľké bruško a na začiatku som schudla 6kg a doteraz som pribrala teda ak sa to dá tak povedať 1kg aj to ked sa odvážim večer a najedená takže z pôvodných 63 mám teraz 58 kg 🙂 a malý rastie a je absolutne v poriadku
@takitak k teme spavanie v postielke vs. v posteli - u nas prvorodeny zo zaciatku spaval v postielke, ked sa budil tak do 3 krat za noc, bohuzial ale cim bol starsi, tym sa castejsie budil a bolo pre mna jednoduchsie ho mat pri sebe, ked sa zo 5 krat za noc zobudil, takze vecer som ulozila do postielky, a zvacsa pri nejakom 3tom zobudeni tak nad ranom prechadzal k nam do postele....prilahnut podla mna velmi nemas sancu, ale je fakt ze aspon ja sa nevyspim tak dobre s malym ako ked som v posteli bez neho, lebo sa nechcem hybat aby som ho budila a pod.
no ale este aby som dokoncila k teme - cca v 12 mesiacoch sme drobca prestahovali do vlastnej izby najprv na zem na matrac a ked zacalo by zimsie tak do vlastnej detskej postele (taka ta ikea 160x70), kde je aj mierna zabrana na boku, ale vie vyliezt aj sam....odkedy bol odstahovany, tak ked sa zobudil nadranom (uz sa budi menej odkedy nie je kojeny), tak som ho potom brala k nam do postele...a tak je to aj dodnes, teda pokial nahodou neprespi celu noc bez zobudenia, co sa tiez istu dobu konalo (mimochodom najlepsie sa mu v tomto darilo na matraci na zemi, len ta zima...), ale poslednu dobu sa vzdy budi, tak ale nie je to taky problem ked ho len prenesiem a spime dalej...problem to zacne byt ked nas bude viac, na tu dobu mame prichystany plan, ze si k nemu prilahne do izby mm, ked sa zobudi...no a drobca sa tiez chystam supnut do postielky, ale urcite ho budem bravat k sebe, ak sa bude casto v noci budit, lebo nesuhlasim s 'vyrevavacimi' metodami a vstavat a prenasat dieta 5x za noc je narocnejsie ako s nim spat spolu...
no som sa trosku rozpisala... 😀
@babatko23 ahoj, to si teda riadne schudla - mala si nejake problemy?? Alebo to islo tak same od seba? Ja som na uplnom zaciatku schudla 4 kila a vyzerala som fakt ako podvyzivena - 48 kg bolo fakt malo - bola som aj v nemocnici na infuzkach. Este sme v tom obdobi mali aj svadbu (planovanu vyse roka) a pridruzilo sa mi k tomu zvracanie. A ked som sa vcera vecer vazila, mala som 54,7 kg 🙂
sorry, ze vam tu skacem, len taka mala infoska 😅
dievcata - Kosicanky, co sa zaujimate o homeopatiu, 18.12 sa uskutocni MamaTata kurz s p. Kolenovou, cena je 30E, blizsie info tu: http://www.homeopat-kurzy.sk/mamatata.html
joooj, baby ta masaz byla lahudka🙂)
teda az na to bankovani, to na mne bylo praktikovane poprve v zivote😀 a celekm zazitek🙂, no uvidime, co se udeje a idem jeste v utorok
Vcera se me vecer muzicek ptal, ci aj babetko v brusku uz dokaze projevovat pocity, smich smutek, plac? Vime nevime?Nikdy jsme nad timto nepremyslela, ale celkem zajimava uvaha, ci uz v brusku dokaze plakat.......co vy si myslite?
@vajanika27 ja som tu ruku prvykrat podala mojmu prvorodenemu v novembri 2006 a skoncila som v novembri 2009 😎
a dakujem všetkým za milé privítanie

@takitak strihalka @sunday1 tak nejdriv jsme myslela ze budu s nim spavat v detskem a mnazel v loznici, toto mi z hlavy okamzite vytloukla tetka, ze pak manzel neuvdi to to nocni vstavani a bude se hrozne divit,proc jsem unavena, takze bude v loznici koliska a ty prvni mesice bude s nami..., doufam, ze se nas ovsem prcek nepremluvi a nebude s nami v posytlce ja bych se asi nevyspala strachem, ze bych ho mohla zalehnout:-/
😀 😀 😀 😀 😀