Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@urma No ja som zvedavá, čo to veru bude. Chceli sme to vedieť na Vianoce ale voľný termín mali až 2.1. Tak budeme to vedieť hneď po novom roku 🙂 Ja po chlapčenských ani nepozerám. . Ešte aj kočík cyklaménový som si vyhladla. Ak to bude chlapec, tak musím začať moje hľadanie odznova. A nech už to je čo chce, len nech to je zdravé 🙂
Ahojte baby, vidím, že aj vás už začinajú trápiť bolesti ...mňa kríže nebolia, ale ma akosi boli bedrové kĺby. Neviem ći to je už tou váhou ( + 12 kg 😀 ) alebo sa moc hybem... doktor mi na to chcel dat magnezko, ze sa tam moze upinat maternica, ze ma to tahá...ale zatial si ho nedávam skúsam len magnezko z bananu a mineralky. MM mi urobil masaz bedier a celkom som dnes fit, v pohode chodim takze skuste manzelikov prehovorit na masaz, fakt to super pomaha 🙂
@bambulka1010 aj ja som len také mala prvýkrát, v 5 mes. som sa vydávala a nebolo na mne nič vidno, a teraz tak skoro 🙂
@pimpilla Ja teraz budem končiť 5 mesiac a idem sa vhupnúť do 6 🙂
tak babenky..ja už mám GLUKÓZU za sebou 😎 ..a poviem Vám,nebolo také hrozné...dokonca aj kyselinu citrónovú nám tam dali..takže pohodička...čítaníčko,krížovky a slúchatká v ušiach boli super relax... 😉 😉 😉
@bambulka1010 tak to bude isto dievcatko,ked mas taky instynkt,ze pozeras dievcenske vecicky 😉 Ja som to mala aj pri malom,aj teraz a ani raz ma to nesklamalo.Nevedela som vysvetlit ako,ale jednoducho som to vedela,co to bude 🙂
@ivetka1981 mňa čaká glukóza v piatok... 😝
Mame za sebou 3D, malinká je nádherná 😵 Zabudla som si NB v aute, tak foto nahodím až večer 😉
@bambulka1010 tak, tak ako pise @amanda683 - ja som tiez od zaciatku pozerala len po chlapcenskych veciach, aj sa mi velakrat snivalo, ze sa nam narodil chlapcek a vyslo to ... Som rada aj kvoli manzelovi, aj kvoli mojmu tatinovi - oni su futbalisti telom aj dusou a velmi chceli vychovavat maleho futbalistu - takze aj im sa to splni 🙂
@ivetka1981 ja sa chystám o týždeň. môžem telefonovať alebo pracovať na notebooku ??? alebo to budú brať že ma to vyrušuje ???
@bambulka1010 a tiez mam ciklamenovy kocik 🙂 bol to moj vysneny 😀
a mala by som otázku - neviem čis te to už riešili, ale čo používate, alebo plánujete - vaničku, kýblik alebo to ležadlo do vane ??????
ďakujem
môj svokor nám chce vybrať na vianoce vaničku, tak mu musím presne nájsť ktorú - len mi prosím ak viete dajte nejaký tip, alebo ako to máte riešené ... som to chcela nechať na neskôr, ale radšej toto ako nejakú blbinu ktorú nám kúpi ...
ahojte žienky, my tiež čakáma bábo v apríli,som v 24.týždni,no už od 17tt som PN,mám nakázaný prísny kľudový režim-teda len ležať,už mám z toho poriadne depky,a tie dni sú stráááááášne dlhé, keby neexistoval net,tak sa asi zbláznim 😢 😢 ,teda ked mám toľko "voľného" času,pomaličky pokukávam po výbavičke, chcem sa vás opýtať vás apríloviek či mi treba aj deku do kočíka,asi áno však? termím mám 9.4. to bude ešte chladno??
Caute devy 🙂
Obed sa vari, dieta spi (znicila som ho na taneckoch 😀 ), pracka perie, muz nefrfle, predstieram, ze bordel nevidim - no komu lepsie 😀 😀
Baby, aj vas tak strasne bolia prsia? Mam ich cele navrete, ako ked som kojila a mala som prilis mlieka. Dokonca su mi male podprsenky, co mi boli dobre, v mojich najlepsich kojacich casoch (cize tie najvacsie) 🙄 Vzdy som chcela mat vacsie prsia, ale toto?! Aaaaaaaaa ....
@dida84 - mne dala dr glukozu az na januar - mi to vychadzalo medzi sviatkami a povedala, ze nebudeme skusat stastie hned po vianociach 😀
@beuska88 - fuuuu. Tak snad az tak daleko to nezajde, i ked mna stale taha, ze treba odstriekat. Uz som aj pozerala na maleho, ze ci by si nedal 😀 😀 O podrpsenkach mi ani nehovor! Asi skoncim pri takych tych sportovych, lebo po porode bude zase ina velkost. Len ked oni tak debilne vyzeraju pod oblecenim 😝 A teraz to uz mas dobre? Nic neboli? To cakas prve baby? Nemas to v pase a ja pri malom nestiham citat vsetko 😅
@takitak aspon tu v *PO to bola pohodička...aj som telefonovala aj chatovala...je to na Tebe,ako sa budeš cítiť...
@srnqqa neviem ale ja som bola vzdy trocha pri tele tak si to nik nevsimol ale o tyzden to uz budu vediet vsetci a na darceky som napisala babatko aj to je pekne
tak ahojte opat ja stale kaslem dnes je to uz lepsie ale mavam aj zachvaty kaslu hroza klasika u mna v kazdom tehotenstve musim vydrzat dnes som konecne dobalila darceky pod stromcek neviem ako ale kazde vianoce ich je pozehnane 🙂 🙂 🙂 aspon sa deti tesia kupujeme si vsetci navzajom aj deti si kupuju navzajom je to krasne 🙂 🙂 🙂 mala ma dnes v skolke prve vystupenie velmi sa tesim kamerka je nachystana zase budu slzy dojatia 🙂 🙂 🙂 babatko sa ma super kopka pomenej ale hlavne vecer ked som v klude ten cas leti o tyzden sa rozsvieti stromcek a o nasom babatku sa dozvedia uz aj deti to bude radosti 🙂 🙂 🙂 ani som neverila ze tak dlho to budeme tajit ale podarilo sa 🙂 🙂 🙂 my to vieme uz od augusta 🙂 🙂 🙂
Dobre odpoledne a pokud prave obedvate tak preji dobrou chut 😀
Babulky idem si pro radu, posledni dobou tak 5 dni pocituju zhorseni dechu hlavne po ranu, fakt mam problem a musim se vzdy zastavit poradne nadechnout, to same kdyz delso dobu mluvim tak nestiham dychat. Vim te to i parri k tehu ale az takhle a brzo?? Poradnu mam az 11.1.
Tak som bola u zubarky, robila mi jednu vypadnutu plombu, ale s plombou odisiel aj kusok zuba, tak docistila, dovrtala a zrazu vravi "No, tu vam prerasta dasno, odrezeme". To som dopadla :D Ale nekrvacalo to, tak mi na to hned spravila plombu (najskor chcela cakat nejaky tyzden). A este mi treba dva zuby dorobit (korunku a jeden je uz asi mrtvy, tak som zvedava co :/ tam som mala kedysi hlboky kaz), tak ma objednala na januar a zatial mi do nich dala docasne vlozky a dezinfekcie, nech sladke sviatky prezijem. Ale aspon presne vie, co mi moze dat a co nie (a nielen tak doktorsky ale aj ludsky), lebo jej nevesta ma termin vtedy ked ja :D
@amanda683 Aj kamarátka mi hovorila, že ona pozerala len chlapčenské veci a narodil sa jej chlapec. Že by ďalšia baba do rodiny? Otec mi práve včera hovoril, že už by to mohol byť aj konečne chlapec, že je obklopený len samými babami 🙂
@strihalka Aj ja to tak mam. Zvykla som si telefonovat roznym ludom (mamine, babicke a tak) z rodiny v case, ked vencim psa, aby som vyuzila cas. Ale teraz mi casto pri tom telefonovani a chodeni zaroven dochadza dych 🙂 A vecer, ked som najedena a po celom dni uz taka unavena z prace aj zo vsetkeho, tak vtedy mam tiez pocit, ze na mne lezi balvan.
@dennkaa Ja by som bola rada, keby to bolo dievča 🙂 Ale tak konečne chlap by sa do rodiny zišiel. My sme len samé baby a aj sestrám sa narodili baby 🙂
@amanda683 Aj môj je vysnívaný 🙂 a už sme ho boli aj pozerať s priateľom, vypadá super, len ešte musíme počkať na to 4 D sono. On ho chcel hneď kúpiť, ale cyklamenová mi pre malé bábo-teda no resp.pre chlapca nejde 🙂
@carrie84 No uz je všetko v poriadku, no zo začiatku som bola poriadnprve vylakana...je to moje prve babo a nevedela som či je to normalne, či čo 😀 ale už je to dobre, len akurat mam problemy z podprsenkami 😀 zohnat E košík je poriadna fuška a teraz jak som tehotna, tak čipkové a umelé vobec neznesiem. ešte že su tie kojenecké a športové inak neviem 😀 dufam že ti to nezajde az tak jak mne, nikomu neprajem 😢

@bambulka1010 presneee ako my, lebo my sme 3 sestry a mm zas 3 bratia. u nas teda este +jeden brat 😀 Ale vyhrala muzova strana. Inak ja som bola uz tak zvyknuta pozerat po vecickach vsetkych, ze aj teraz sa musim prepinat, ze co kukam na to ruzove, ved uz take kupovat nebudem 😀
Nasi budu mat toto 3.vnuka a len 1 vnucku, takze aj sestre to tak po muzovej strane islo.