Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@oxiba hej sestricka je skvela, ale dr teda..nvim, aj mam jinou predtavu o tom jak se ma dr chovat, jak ma vysvetlit zene co je treba a co netreba podrobne pokud je prvorodicka....nabrala si vela pacientek a nestiha a podle toho vypada aj jeji pristup...nedej boz epokud ma zlou naladu...neplatim si nic, rekla jsem si ze 250€ si paltiti nebudu, no netusila jsme ze bdue chtit platiti komplet vse, a za kazde slovo...aj tu tehulky na MK rikali ze platili 150€ pred pul rokem a ja tam prisla tyden po nich a uz je to za 250€.. zvlastni...
ináč ahojte, prišupla som sa kvám do diskusie, síce mám termín 9.máj no človek nikdy nevie, či sa mi ten môj drobec nevypýta na svet skôr 🙂 tak som tu
@oxiba me to nevadi , ja se na porod tesim a nic mi nezkazi pro ten pocit, ze to je ta nejkrasnejsi chvile na svete, proto se strasne bojim, ze too bude muset skoncit sekcii a mala neprijde na svet prirozene...ide mi o tu chvili....aby muz mohl byt u porodu, prestihnout pupecni snuru...
Tak tu je aj foto 😀
@strihalka ja som mala ták čudného gynekológa - popravoval mi vlasy v cope; keď mi prehmatal brucho ešte mi stihol prebehnúť rukou po vnútornej strane stehna, do ambulancie ma odprevádzal s rukou na mojom páse no 😝 , takže mi ona pripadá fajn, síce som si zaplatila... ku mne bola doktorka vždy ústretová a vysvetľuje až moc, oni toho tí gynekológovia moc nenarozprávajú - pripadá mi to akoby sme boli taká ich rutina, typu ďalšia prosím...
@ava11 draha, jasne ze budes mat krasne fotky.. akoze ked ja mozem mat, tak kazdy 😉 aj stenli 😀
super, vdaka za info
@sunday1 paradne spravicky 😉
@strihalka no to je dobry plan, zavolaj a vysvetli a hotovo 😉 a drzim palce, dja vediet zajtra.. s tym bruskom ti moc neporadim 😒 ja som tiez dnes ubolena a navyse sa mi pridal bedrovy klb.. co krok to slza ☹
@maxara me uz boli od vcera to bricho teda vcera me v nem radne pichalo, ale ne krce,,,,a to jsem se nemhla ani posunout z jednoho boku na druhybok, jaka to byla boelst☹ a dneska to pokracuje ale v mirne forme a k tomu to tvrdnuti...ale tak 2-3X za den..
zno volat tam budu az v stredu, lebo ona dela jen ve stredu, s objednanim mam mesic cas, takze to je ok...
@oxiba preboha a to si ku komu choidla? nie nahodou na sustekovu? 😀 😅
@strihalka este som ti chcela dodat, ze ja som sa presne rovnako velmi tesila na porod, az som si myslela, ze som uchylna 😅 a tiez som nechcela strasne sekciu, hlavne preto, ze som chcela vediet, ake to je, to rodenie 😅 😝 no a zazitok mi dokonale pokazil personal.. akoze oni boli nakoniec v pohode, vela tam bolo nedorozumeni a stresu kvoli natresku, ale ta dr, tej to nemozem zabudnut 😔 Ale na druhej strane, ked sa odosobnim od toho okolo, tak porod ako taky hodnotim ako krasny zazitok, to ako som ju prvy krat videla a citila 😵 😵 😵
@darinkazv no nam je to asi jedno manzel ma blizsko pracu a hlavne je sam sebe panom ,tak o to ma lahsie len odbehne ked bude musiet nieco surne vybavit ,dovolenku si tiez vezme urcite tyzden ,on sa tesi so mnou a ked bude dievka tak bude asi aj jeho laska 🙂 on je taky milovnik deti a este aj deti miluju jeho tak ,mama asi bude horsia a prisnejsia ako ocino 🙂
@maxara ja som sa tiež tešila na pôrod. a všetko to bolo super. dni predtým aj dni potom mali aj 5 pôrodov, ale v deň, keď som rodila, sme boli sami. nik pred nami ani po nás nerodil 🙂 takže sme mali intímčo. bolo to nádherné. keby to aj teraz tak vyšlo. ja mám teraz panický strach z toho, ako sa dopravím do nemocky. a hlavne, aby to nebol planý poplach 😀

@strihalka videa radšej nepozeraj, ja mám 1 pôrod za sebou - síce skončil sekciou, no keď som si pozrela videá z pôrodov (cca pred mesiacom) odvtedy mám z pôrodu des... radšej myslieť pozitívne a o ničom moc nepremýšľať, veď je to tá najprirodzenejšia vec na svete, ináč by nás tu toľko na Zemi nebolo 🙂 odporúčam skôr písomnú verziu pôrodov 😉 😉