icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

oxiba
26. jan 2012

@strihalka videa radšej nepozeraj, ja mám 1 pôrod za sebou - síce skončil sekciou, no keď som si pozrela videá z pôrodov (cca pred mesiacom) odvtedy mám z pôrodu des... radšej myslieť pozitívne a o ničom moc nepremýšľať, veď je to tá najprirodzenejšia vec na svete, ináč by nás tu toľko na Zemi nebolo 🙂 odporúčam skôr písomnú verziu pôrodov 😉 😉

evelin82
26. jan 2012

@strihalka hlavne nech je malicka zdrava a budes aj ty spokojna a nech pride kedy kolkvek na svet je to prekrasny pocit ktory sa neda asi ani opisat 🙂drzim ti palce nech vsetko dobre dopadne.

strihalka
26. jan 2012

@oxiba hej sestricka je skvela, ale dr teda..nvim, aj mam jinou predtavu o tom jak se ma dr chovat, jak ma vysvetlit zene co je treba a co netreba podrobne pokud je prvorodicka....nabrala si vela pacientek a nestiha a podle toho vypada aj jeji pristup...nedej boz epokud ma zlou naladu...neplatim si nic, rekla jsem si ze 250€ si paltiti nebudu, no netusila jsme ze bdue chtit platiti komplet vse, a za kazde slovo...aj tu tehulky na MK rikali ze platili 150€ pred pul rokem a ja tam prisla tyden po nich a uz je to za 250€.. zvlastni...

strihalka
26. jan 2012

@evelin82 dakujem snad ano...uvidime za 14dni, budem moudrejsi..

oxiba
26. jan 2012

ináč ahojte, prišupla som sa kvám do diskusie, síce mám termín 9.máj no človek nikdy nevie, či sa mi ten môj drobec nevypýta na svet skôr 🙂 tak som tu

evelin82
26. jan 2012

@strihalka daj potom vediet ako si dopadla🙂 ja idem tiez k doktorovi na ultrazvuk tak som zvedava co cakame ,este stale len tak tipujeme 🙂

strihalka
26. jan 2012

@oxiba me to nevadi , ja se na porod tesim a nic mi nezkazi pro ten pocit, ze to je ta nejkrasnejsi chvile na svete, proto se strasne bojim, ze too bude muset skoncit sekcii a mala neprijde na svet prirozene...ide mi o tu chvili....aby muz mohl byt u porodu, prestihnout pupecni snuru...

strihalka
26. jan 2012

@evelin82 jeste stale nevite???no ja ybch asi uz nevydrzela...

darinkazv
26. jan 2012

@evelin82 ja si to tiež neviem a ani nechcem bez manžela predstaviť. tak dúfam, že akurát vtedy nebude v práci. ale chceli by sme, že by mu týždeň pred termínom a týždeň po termíne dali dovolenku.

sunday1
26. jan 2012

Tak tu je aj foto 😀

sunday1
26. jan 2012
oxiba
26. jan 2012

@strihalka ja som mala ták čudného gynekológa - popravoval mi vlasy v cope; keď mi prehmatal brucho ešte mi stihol prebehnúť rukou po vnútornej strane stehna, do ambulancie ma odprevádzal s rukou na mojom páse no 😝 , takže mi ona pripadá fajn, síce som si zaplatila... ku mne bola doktorka vždy ústretová a vysvetľuje až moc, oni toho tí gynekológovia moc nenarozprávajú - pripadá mi to akoby sme boli taká ich rutina, typu ďalšia prosím...

strihalka
26. jan 2012

@sunday1 krasna, jaky ma roztomili nosanek a pusinku, to mas nejaky program,a by jsi okolo toho mela to cerne, ci to je uz takto z utz?

strihalka
26. jan 2012

@oxiba tak mozna vysvetluje jen tem, co maji zaplaceno, ja sjem rozhodnuta a nic me nedonuti abych u ni zustala...

sunday1
26. jan 2012

@strihalka Ďakujem 😵 Noštek má po tatkovi, ale čo už 😀 😀 😀 Ja si to len dám ako úpravu obrázku a tam to orežem 😉

strihalka
26. jan 2012

@darinkazv vsak nemusi mit dovolenou, staci kdyz stihne dojet, ne?

strihalka
26. jan 2012

@sunday1 aha zkusim😀
no aj nase se podoba vice na ocka..

oxiba
26. jan 2012

@strihalka najdôležitejšie nech je maličká zdravá... tak držím palce nech ti to vyjde tak ako si si to vysnívala

darinkazv
26. jan 2012

@strihalka ale jeho nepustia z práce :(

maxara
26. jan 2012

@ava11 draha, jasne ze budes mat krasne fotky.. akoze ked ja mozem mat, tak kazdy 😉 aj stenli 😀
super, vdaka za info

@sunday1 paradne spravicky 😉

@strihalka no to je dobry plan, zavolaj a vysvetli a hotovo 😉 a drzim palce, dja vediet zajtra.. s tym bruskom ti moc neporadim 😒 ja som tiez dnes ubolena a navyse sa mi pridal bedrovy klb.. co krok to slza ☹

strihalka
26. jan 2012

@maxara me uz boli od vcera to bricho teda vcera me v nem radne pichalo, ale ne krce,,,,a to jsem se nemhla ani posunout z jednoho boku na druhybok, jaka to byla boelst☹ a dneska to pokracuje ale v mirne forme a k tomu to tvrdnuti...ale tak 2-3X za den..
zno volat tam budu az v stredu, lebo ona dela jen ve stredu, s objednanim mam mesic cas, takze to je ok...

strihalka
26. jan 2012

@maxara nepripominej stenliho, nebo me janka capkne za ruku a jedem do pezinku za kamosem, bo mam pocit ze bez toho aby si s nim pokecala nemuze usnout...:-d

sunday1
26. jan 2012

@strihalka A to Ťa pichá tam, kde je malá?

maxara
26. jan 2012

@oxiba preboha a to si ku komu choidla? nie nahodou na sustekovu? 😀 😅

@strihalka este som ti chcela dodat, ze ja som sa presne rovnako velmi tesila na porod, az som si myslela, ze som uchylna 😅 a tiez som nechcela strasne sekciu, hlavne preto, ze som chcela vediet, ake to je, to rodenie 😅 😝 no a zazitok mi dokonale pokazil personal.. akoze oni boli nakoniec v pohode, vela tam bolo nedorozumeni a stresu kvoli natresku, ale ta dr, tej to nemozem zabudnut 😔 Ale na druhej strane, ked sa odosobnim od toho okolo, tak porod ako taky hodnotim ako krasny zazitok, to ako som ju prvy krat videla a citila 😵 😵 😵

maxara
26. jan 2012

@strihalka jaaaj ja som to pochopila tak, ze hned zajtra ides volat a pripadne ak nepochodis, tak zavolas v stredu

evelin82
26. jan 2012

@strihalka no sme zvedavi ako male deti ,nechce sa nam ukazat ale ja si myslim ze bude dievka 🙂mozno ze nas prekvapi v utorok pan doktor.)

maxara
26. jan 2012

@strihalka 😀 😀 😀 ved tak dobehnite 😀 ale urcite uz je niekde zalezeny..

strihalka
26. jan 2012

@sunday1 nie picha me jako by v stene bricha...vcera vecer nejdriv jen na prave strane a pote cele dnes je bricho citllive a citim jak se mi to vse natahuje...tak v podstate dnes ok, ale vcera veer jsme nevedela co se deje

@maxara hej volat budu az v stredu zbytecne volat 2x .-D

evelin82
26. jan 2012

@darinkazv no nam je to asi jedno manzel ma blizsko pracu a hlavne je sam sebe panom ,tak o to ma lahsie len odbehne ked bude musiet nieco surne vybavit ,dovolenku si tiez vezme urcite tyzden ,on sa tesi so mnou a ked bude dievka tak bude asi aj jeho laska 🙂 on je taky milovnik deti a este aj deti miluju jeho tak ,mama asi bude horsia a prisnejsia ako ocino 🙂

darinkazv
26. jan 2012

@maxara ja som sa tiež tešila na pôrod. a všetko to bolo super. dni predtým aj dni potom mali aj 5 pôrodov, ale v deň, keď som rodila, sme boli sami. nik pred nami ani po nás nerodil 🙂 takže sme mali intímčo. bolo to nádherné. keby to aj teraz tak vyšlo. ja mám teraz panický strach z toho, ako sa dopravím do nemocky. a hlavne, aby to nebol planý poplach 😀