icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

nana80
27. jan 2012

@darinkazv :D to ani nehovor teraz čitam že tvoj ma profesiu ako môj tiež robi v mliekarnach ale v nr takže nemam ratat s tym že by sa dostavil ked to na mna pride ☹

oxiba
27. jan 2012

@maxara na cintorínsku.. poliklinika MV SR, úplne to tam upadá... chystám sa odhlásiť i od všeobecnej - praktickej lekárky, len ešte neviem ku komu sa preradiť ☹

ivanka.7
27. jan 2012

@oxiba na cintorinskej mam vseobecnu prave... chodim tam raz za tri roky pre istotu :D

darinkazv
27. jan 2012

@nana80 tak to ja neviem. to je iná firma, možno majú iné postupy, iný prístup. tak nech sa skúsi info u seba v robote, že čo v takom prípade, že bude v práci a na teba to príde 🙂

estterka
27. jan 2012

ahojte baby,len som vam chcela povedat,ze prve aprilovciatko je uz na svete. @certica22 vcera porodila sekciou, 30tt 1600gramov a 40 cm. tak im poslite pozitivnu energiu,nech sa obaja drzia a drobcek rastie!

strihalka
27. jan 2012

@estterka cooooo,wauwww, boze jeee, mraz mi beha po zadech, posilam mnoho pozitivni energie a at je vse ok.., a chceme informace ze co a ako, pls

ivanka.7
27. jan 2012

@estterka Tak to drzime palce!

dandelion18
27. jan 2012

@estterka pánečku! blahoželáme a veľmi veľmi držíme palce! myslím na nich veľmi...

katkarv
autor
27. jan 2012

@estterka ta coze sa stalo???Jasne ze drzime palce a posielame vela,vela pozit.energie 🙂

sunday1
27. jan 2012

@certica22 Ahoj mamina, veľmi držím palce, dúfam, že ste obe v poriadku.

peka13
27. jan 2012

@estterka AJ ja chcem vediet, čo sa prihodilo...drzím palce, nech malinke rychlo priberá...a idu skoro domov 🙂

sunday1
27. jan 2012

@certica22 Vlastne Ty máš chlapčeka 🙂

urma
27. jan 2012

@estterka jeezis dakujeme za spravu, az ma oblialo 😉
A ja som akurat pred chvilkou rozmyslala, kto to tu vypali ako prvy, ze ako sa to bude citat a ci nepridu na mna stresy, ako sa nam to blizi 😀
@certica22 tak blahozelam, si nas vsetky predbehla 😉 Vsetko dobre a hlavne nech ste obaja v poriadku.

strihalka
27. jan 2012

@urma no my se otom bavili v aute s babama kdyz jsme jeli ze tsretka, ze nas zajima kdo bude prvni.... a rpesne ty iste pocity...ted to pujde jste pomalu, ale co pak ty pocity pro nas posledni v mesici kdy se tu to bude rodit jak na bezicim pase 😀

estterka
27. jan 2012

baby,nechcem moc sirit detaily bez jej vedomia,teraz som jej pisala,ze som vas poprosila o pozitivnu energiu pre oboch a nech da vediet,ako sa maju,ze aj vy by ste rady vedeli.

estterka
27. jan 2012

tak mi pisala uz,ze nevie co sa stalo,len jej zacala vcera odtekat voda a zacala sa aj otvarat,cisarak bol nevyhnutny,maly po porode dychal sam,ale teraz za nho dychaju pristroje,dnes pekne papal a veri,ze je silny bojovnik! a dakuje vam vsetkym za podporu!

strihalka
27. jan 2012

@estterka doufam, ze se na me nikdo enbude zlobit kdyz napisi ze vsichni verime, ze bude maly v poradku aj s maminkou...maly je uz ted urcite kus chlapa, ktery vi jak se ma bojovat, i kdyz neni beranek, prece jen neco behem tech par mesicu pochopil jak se maji beranci chovat....verim, ze bude vse v proadku a bude brzo s maminkou doma..drzime moc pesticky

takitak
27. jan 2012

@estterka ďakujeme za info a @certica22 posielame veľa veľa pozitívnej energie a myšlienok a verím že drobček vedel prečo sa pýta na svet už teraz a takto to malo byť ... a už bude dobre 😉 😉 😉
a niekto to raz predsa musel začať ... 😀 hodne zdravíčka a síl ...

pimpilla
27. jan 2012

@estterka gratulujem, a držím silno palce, nech je všetko v poriadku, určite to zvládnu...nech malý drobček rýchlo priberá.

darinkazv
27. jan 2012

@estterka gratulujem a posielam veľa veľa pozitívnej energie, nech to všetko zvládnu

ava11
27. jan 2012

Jejda, to už začíname s rodením?? Ja si to fakt ešte neviem predstaviť mať teraz už drobca doma. @certica22 veľmi držím palčeky, aby bol malinký v poriadku.

nana80
27. jan 2012

@certica22 tak teda gratulujem k bábu a držim silno palce nech rastie 🙂

mius.brcko
27. jan 2012

pripajam sa, zelam malemu vela sil, nech je vsetko v poriadku a vsetko dobre aj mamine @certica22 , ta tiez isto potrebuje vela sil a energie 😉

sunday1
27. jan 2012

Baby, neviete mi poradiť, ako sa volá tá vecička, ktorou sa zakryjete počas kojenia na verejnosti? Neviete, kde sa to dá kúpiť? Na ebay to je strašne drahé, tak sa snažím nájsť lacnejšiu variantu 😒

strihalka
27. jan 2012

@sunday1 vim, ze to maji na mimiabzari, ale taky nevim presne ten nazev

lias
27. jan 2012

To už je prvé na svete??? Tak gratulujem a držím silno päste nech je všetko v poriadku a hlavne bez problémov!!!

sunday1
27. jan 2012

@strihalka Tu to predáva jedna baba ako šál na kojenie, len čierna farba sa mi zdá byť taká morbídna. Nikde inde som to ako šál nenašla, skúšala som prikrývku, pončo, ale to som našla tiež len na jednej stránke a to bol zase taký hrubý nepriedušný materiál 😖

luciaborisova55
27. jan 2012

ahojte ma tu niekto termin v aprili a je s tahanoviec ja mam termin na 13 aprila .

strihalka
27. jan 2012

@sunday1 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=619716 ale muj nazor...ja nevim, je to prirozena vec a ne neco za co by sme se meli stydet, kdyz bude mit mala hlad, tak proste vytahnu a je mi jendo kde to bude😀 to bude vadit spis muzovi.-d

amanda683
27. jan 2012

jeeej,to uz je prve babenko na svete???Az ma mrazi z toho 😀 😀 😀 Je to take zvlastne,ze kto bude dalsi??? 🙂