Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@estterka pánečku! blahoželáme a veľmi veľmi držíme palce! myslím na nich veľmi...
baby,nechcem moc sirit detaily bez jej vedomia,teraz som jej pisala,ze som vas poprosila o pozitivnu energiu pre oboch a nech da vediet,ako sa maju,ze aj vy by ste rady vedeli.
tak mi pisala uz,ze nevie co sa stalo,len jej zacala vcera odtekat voda a zacala sa aj otvarat,cisarak bol nevyhnutny,maly po porode dychal sam,ale teraz za nho dychaju pristroje,dnes pekne papal a veri,ze je silny bojovnik! a dakuje vam vsetkym za podporu!
@estterka doufam, ze se na me nikdo enbude zlobit kdyz napisi ze vsichni verime, ze bude maly v poradku aj s maminkou...maly je uz ted urcite kus chlapa, ktery vi jak se ma bojovat, i kdyz neni beranek, prece jen neco behem tech par mesicu pochopil jak se maji beranci chovat....verim, ze bude vse v proadku a bude brzo s maminkou doma..drzime moc pesticky
pripajam sa, zelam malemu vela sil, nech je vsetko v poriadku a vsetko dobre aj mamine @certica22 , ta tiez isto potrebuje vela sil a energie 😉
Baby, neviete mi poradiť, ako sa volá tá vecička, ktorou sa zakryjete počas kojenia na verejnosti? Neviete, kde sa to dá kúpiť? Na ebay to je strašne drahé, tak sa snažím nájsť lacnejšiu variantu 😒
To už je prvé na svete??? Tak gratulujem a držím silno päste nech je všetko v poriadku a hlavne bez problémov!!!
ahojte ma tu niekto termin v aprili a je s tahanoviec ja mam termin na 13 aprila .
@sunday1 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=619716 ale muj nazor...ja nevim, je to prirozena vec a ne neco za co by sme se meli stydet, kdyz bude mit mala hlad, tak proste vytahnu a je mi jendo kde to bude😀 to bude vadit spis muzovi.-d
jeeej,to uz je prve babenko na svete???Az ma mrazi z toho 😀 😀 😀 Je to take zvlastne,ze kto bude dalsi??? 🙂

@darinkazv :D to ani nehovor teraz čitam že tvoj ma profesiu ako môj tiež robi v mliekarnach ale v nr takže nemam ratat s tym že by sa dostavil ked to na mna pride ☹