icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

majuskapal
27. jan 2012

Ahoj dievčatá,
certici22 držím prsty, všetko dobré dopadne a vítam na svete nového človiečika 🙂
Mne 3 týždne tvrdne bruško, lekár mi predpísal Magnézium a mám sa šetriť, no nie vždy sa to dá, ale môj krčok je ok. Drží 🙂

majuskapal
27. jan 2012

@teleranka a bola si s tým u lekára? Bol pes zaočkovaný?

beronsche
27. jan 2012

@estterka dakujeme za info! @certica22 zelam vela sil tebe aj malickemu! Nech sa mu dari a rastie ako z vody! Drzte sa!!

teleranka
27. jan 2012

@majuskapal nebola som u lekara, doma som si to vydenzifikovala, pes tam mal majitela, vraj je zaockovany, tak snad aj je. 😒
kusol ma do ruky, stastie, ze som mala rukavice, trosku "utlmili" kusance, ale aj tak ... ach jaj, som ja trubka 😔

teleranka
27. jan 2012

@majuskapal kolko beries toho magnezia denne? a len magnezium, ci magne B6? a tvrdne Ti brusko aj tak?

majuskapal
27. jan 2012

@teleranka pre istotu by si mala ísť, ak je rana do krvi, nikdy nevieš

beronsche
27. jan 2012

@teleranka tiez si myslim, ze by si radsej mala ist k lekarovi... Ale dufam, ze budes v poriadku.

majuskapal
27. jan 2012

@teleranka Magnesii Lactici 500 mg, mal by som ho brať 2x denne, ale lekár povedal, keď netvrdne a neboli, tak nemusím. Týždeň a pol som ho brala pravidelne, teraz, len keď niekam idem a viem, že to bude na dlhšie. Teraz je to celkom ok.

strihalka
27. jan 2012

@teleranka ja byt tebou atak uz jsem u lekare minimalne dvakrat za poslednich 14 dni...nejdriv ty tvoje krce a tvrdnuti a ted pes, minimalne bych si od pana majitele psa, nechala vydokladovta ze je pes ockaovany a pro jistotu sla ke svemu dr a nechala si dat tetanovku, ci co...ale kks, takto laicky pristup.....no nechcem nic, ale ja bych taky laik asi nebyla, vsak to jsou dva zivoty, radeji nekde cekat aneoc si vydupat nez potom litovat

beronsche
27. jan 2012

Kocky ja som normalne v soku, ze sa prve "aprilove" babatko uz narodilo... Zacina to vyzerat velmi realne a ja este nemam skoro nic nachystane.... Musim rychlo zacat...
Inak dnes som bola na aqua aerobic pre tehotne. Ak mate moznost, tak urcite chodte, mne sa to velmi pacilo. Uz sa tesim na buduci tyzden.. 🙂

srnqqa
27. jan 2012

@efci vtedy som sa bála najmä o neho, či mu to neškodí, mala som aj teplotu.. ale asi bábätká rušia tie vnútorné zvuky tráviacej sústavy... veď počúvať to celých 9 mesiacov a teraz k tomu tak intenzívne, asi to nie je bohviečo 😉 skoro sa uzdrav..

strihalka
27. jan 2012

juj, a dneska jsme male drobenke koupili prvu hracku :-d oball, uz jsem dlouho pokukovala, dnes jsem ji lapila:-d

srnqqa
27. jan 2012

@teleranka to je ale smola.. mňa tiež kusol psisko, boxer, čo majú u priateľa doma, on ma nemá rád, neviem, prečo.. bolo to síce cca 2 roky dozadu, ale neviem si predstaviť, že by sa to stalo teraz... Ten šok a bolesť, no už by som nechcela.. A hnusný zákerný pohľad toho psiska, on to mal v zámere už dávnejšie, ale nik to nechce veriť.. Keď do mňa skákal, ja som na neho NEPOZERALA, poznám tie zásady, ale Jožo mu vynadal, bo ma nechcel pustiť do obyvky.. No, a schytala som to ja 😠

srnqqa
27. jan 2012

@strihalka To načo slúži 😅 ? Len na chytanie alebo niečo špeci?

strihalka
27. jan 2012

@srnqqa hej hje to od prvnich dni, slouzi to hlavne na zjsitovani hmatu, uci se tim hmat, je to por babo velmi jednoduche na uchyceni, je to mekoulinke takze si tim neublizi a je to bozi😀je to tak jednoduche...
tu je o tom tema, kterou jsem teda nasla az ted😀 i ja si ji dem precist😀

takitak
27. jan 2012

@teleranka no hlavne psychicky buď v pohode ... sleduj si to či sa to lieči ako má ...

takitak
27. jan 2012

@strihalka a ako sa to volá ?

janka273
27. jan 2012

@strihalka krásna hračuška a kde si ju ulovila - ulapila???? Vikinke sa bude isto páčiť 🙂

Dievčatá, chcem sa Vás opýtať, či Vaši drobčekovia sa tak " vypučujú" ako keby mali vyliezť z bruška...neviem, či je to kolienko, alebo iná časť tela, ale náš Riško je večer hotový gymnasta 🙂 Tamarka má z neho neskutočný zážitok, keď jej čítam večer rozprávky - Riško sa tiež pridá - riadnymi kopancami - vrtí sa v brušku ako šidlo 🙂 a Tami má o divadlo postarané 🙂

strihalka
27. jan 2012

@takitak OBALL, kdyz das do googlu,tak to to najde hned🙂)

strihalka
27. jan 2012

@janka273 maji to v predeti.sk. ale myslim, ze se to da sehnat aj inde, je to pod znackou bright star-oball...
jinak moje vypucuje tu pater😀, takze ani do ni radeji nestoucham😀, teda jsem stouchala, ale pak dr ze je to pater a ja jen oajajjaaaj 😀tak uz nestoucham, staci si misto pohladit a sup je uz je nalepena😀

majuskapal
27. jan 2012

@janka273 Moja slečna je lenivá, málo sa hýbe´a nie to ešte vypuklinky robiť 🙂

janka273
27. jan 2012

@strihalka ani my neštucháme, len pohladkáme , pobozkáme / ja nedočiahnem/, a rozprávame sa s ním 🙂 🙂 🙂 ....a keď je Riško veľmi aktívny, tak si priložím k nemu ruku / alebo mm, Tami/- a ukľudní sa a zahajká.... 🙂 🙂 🙂

zuzanka2905
27. jan 2012

@majuskapal aj tá moja sa málo hýbe stále sa len v brrušku prevaluje a robí vypukliny ale to je asi normálne už začínajú mať menej miesta

janka273
27. jan 2012

@majuskapal možno bude takej kľudnučkej - dobručkej povahy....neviem, či záleží teda povaha bábätka od pohybov v brušku....ale naša Tami bola aktívna taktiež v brušku a zostalo jej to i doteraz 🙂

majuskapal
27. jan 2012

@janka273 Synátor bol v brušku riadny tanečník, stále v pohybe, a aj teraz je taky. Keď bude kľudnučká, tak to bude fajn, ale nie až moc....aby sme vedeli, že ju budeme mať doma 🙂

andrejka1974
27. jan 2012

@estterka drzim palceky nech je vsetko ok a nech sa drzkaju obaja

urma
27. jan 2012

@teleranka tak ja mam takychto zazitkov zo zachranovania mojich psov tiez viacero za tych 24 rokov, co s nimi nazivam 😉 Ku kusancu som prisla tiez 2x pri zachrane, oba razy od vlciaka. Raz predlaktie a raz stehno...vtedy mi podtrhol nohy, ja som jacala a kopala, pes po mne rafal, kade zaciahol...to bola riadna drama 😝 radsej uz nejdem do detailov a okolnosti 😒 Ale tiez ako zazrakom mojim sa vtedy nic nestalo 😀 Takze to vlastne bolo uspesne zachranovanie. A ester raz ked ma chmatol zakaznik na strihanie za palec, to som bola aj na osetreni u chirurga, nebolo to nakoniec take vazne, ako vypadalo a bolelo 😝 a vtedy mi dr. pichol do zadku tetanovku a vycistil poriadne palec.
Takze zaver...daj si to minimalne vycistit, pretoze pes ma v tlame hnusne bakterie, nech sa ti to nezapali. Zapal je nebezpecny v druhom stave 😖 Teda neviem, ako ta rana vypada...mozno len skrabanec, tak to si aj sama riadne vydezinfikujes, ale ked je to daky zahryz hlbsi, tak radsej nechaj odbornikovi. Neviem, ako je to s ockovanim tetanusu v tehu, ale viem, ze hoci na Sk sa kazdych 10rokov preockovava, povedal mi chirurg, ze ak som nebola v poslednom roku, tak pri takejto udalosti treba pre istotu prestepit.
Skore zahojenie zelam. Ja mimochodom idem zajtra medzi tak 1500 psov, tak hadam ma nebude ziaden tebe podobny scenar cakat
😅

kukucka1982
27. jan 2012

@amanda683 vdaka, video som uz pred tyzdnom omylom otvorila, ale nesniva sa mi o tom...a vybavicka ma ozaj az tak netrapi ako to meno. mne sa pacia uplne ine ako polovicke. uvidime, ci sa na niecom zhodneme

kukucka1982
27. jan 2012

@elfka.elfka fiha, to myslis vazne, ze denne 8 body vymenim? ved tolko ani nemam tusim este ...ze si robis srandu? ci?

janka273
27. jan 2012

@majuskapal aj ja by som chcela, aby bol Riško kľudný - ale presvedčíme sa , keď sa narodí....