Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@sunday1 našla som jednu peknú súpravičku bielu včera na nete, tak asi niet nad čím uvažovať a aj cena bola dobrá 4komplet(čiapka, košieľka, kabátik, body) za 11 €. Tak aby som toto mala nové. A také veci na doma mám podedené, tak to by som aj mala, ale tiež buď modré alebo ružové...aj tak musím čakať 😀
Baby este nejake navrhy obchodov kde je dobry vyber a tak, v BA ?
@stassa uff, dúfam, že nie 😀 ešte hádžem fotos, v čom pôjde drobec domov. čiapočky som zbalila dve, lebo tá originál k tej súpravičke mi príde moc veľká. tak som ešte jednu bielu malinkú pribalila 🙂 a na zakrytie takú bavlnenú dečku a ešte ak by bolo chladnejšie, tak na spodok pod bábo plienku takú hrubšiu 🙂
@denaalubos Ja som väčšinu vecí nakúpila cez net. Už je asi po výpredajoch, ale začiatkom januára som nakúpila aj v Mothercare, H&M a Next, pomerne dobrý výber všeličoho je v Brendone, niečo sa dá nakúpiť aj v C&A.
@jennyna v prvom tehu sa mi neskracoval. v prvom tehu som nemala žiadne problémy. ani som nevedela, že som tehotná, to len teraz furt voľačo. o častých bolestiach ani už nepíšem 🙂 krčok skrátený mi zistila teraz v 28tt, tak ma varovala, že mám ležať atď. tak snažím sa popri tom všetkom, čo doma a okolo dcérky treba 🙂
@stassa ee. len čisto zakryjem tou dečkou, čo som hodila fotku sem 🙂 u nás sa dá zastaviť autom priamo pred vchodom do nemocky, takže spravím len možno 2 kroky mimo budovu a už bude malá v aute. a pred barákom to isté 🙂 ešte ma napadlo, že si prichystám aj bavlnené rukavičky, lebo staršia mala furt studené ruky, aj keď bola naobliekaná. ale tie si vezmem aj do pôrodky, lebo ostatné oblečko a zavinovačky bábätkám dávajú, len rukavičky nie 🙂 aj deky dávajú keď je chladnejšie, tak tam mi iné nič netreba brať 🙂
ahoj žienky, pridávam vám taký malý link, niečo na odľahčenie - zasmiatie: http://hipsterhitler.gulas.sme.sk/14544/take-ne... 🙂 😉
Tak sa hlásim babulky, už som spat z poradne, všetko v poriadku( uff to som si vydýchla) 🙂 , malinký pekne rastie, máme už 1580 kg a je už otočený dolu hlavičkou, akurát mi len vypísal lieky na železo, že som mala trošku znížené hodnoty a na kontrolu o 3 týždne 🙂
Ahojte zienky! Tak som dnes v praci definitivne dohodla odchod na matersku dovolenku. Este mi zostava 6 tyzdnov a na matersku pojdem zhruba 3 tyzdne pred terminom, hadam to nejako do vtedy v praci zvladnem... 🙂
Ako ste na tom vy?
Ozaj a postielky uz mate pripravene na mieste? Mne to pride take cudne, postavit ju uz teraz do spalne... Ci nie? Ale my sa aj tak budeme koncom mesiaca stahovat, tak mam este cas nad tym rozmyslat... 🙂
@stassa v tescu. ešte ich majú 🙂
@pimpilla jejda, malý valibuk 🙂 1580g na 30tt je dosť. neposunuli ti termín? 🙂
@oxiba ďakujem. to som dostala od kamošky na narodky. strašne som po ňom túžila a ona mi ho kúpila. 🙂 chcela som síce väčšie číslo, ale tak aspoň na cestu z pôrodnice už mám vyriešené, čo oblečieme 🙂
@beronsche na sk sa chodí na materskú 6-8tt pred TP 🙂 tak mne to 6tt vychádza 5.3. 🙂
Baby, prečo Vám neustále presúvajú termíny? Ak sa nemýlim, tak rozhodujúce sono je predsa v 12tt a potom bábätká už rastú rôznym tempom. 😕 Podľa toho by som mala mať termín posunutý na základe biometrie na 18.3., t.j. sekciu by som mala mať začiatkom marca. To sa mi nezdá byť logické 😒
Jupiii, jdem za fotografkou, kamaradkou...popitat se co a jak a ze ci na nas bude mit aj cas🙂 tak ejste spravny termin vybrat kdy bude brikso nejkrasnejsi
@sunday1 nie každej posúvajú termín 🙂 u nás sa tiež berie len termín podľa sona v 12tt. iný nie 🙂
@strihalka jej, tak dúfam, že sa potom pochváliš fotkami 🙂 mňa by mala prísť kamoška domov fotiť prvý marcový týždeň, tak dúfam, že to vyjde. ona je teraz mimo sk, preto až tak neskoro. inak by ma už teraz fotila, lebo vravia, že najkrajšie je to okolo 30tt, že bruško ani malé, ani už moc veľké 🙂 tak som zvedavá, na kedy sa dohodnete vy 🙂 a s tým termínom ti povedala prečo, že najdôležitejšie je v 20tt? práveže sa držia termínom podľa sona v 12tt 🙂

no, tak ja som už takto zbalená do pôrodky 🙂 (ešte tam chýbajú tie 2 pyžamá a podprdy.) a autosedačka s vecičkami tiež už čaká 🙂