Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ja mam po novom termin v aprili , boli sme na 4D ultrazvuk a tam nam povedali, ze to bude skor, ze april🙂 aspon budeme vcas pripraveni 🙂
Dobré ránko, prvýkrát sa hlásim z MD 😵
dobre predpoludnie babenky🙂tak dnes som mala zaujmavu noc.Chodim spavat cca o21h. vecer som aj tak zaspala ,no zobudila som sa o pol1h.a do pol 5 rano som pozerala rozpravky najlepsie vyspata vobec sa mi nedalo zasapt.Drobcek ma prinutil dat si predranajky o pol3🙂a cely cas bol somnou hore tak krasne kopkal🙂dnes som sa zobudila o 9:15:)vybuvyny do ruzova malicky si asi spinka 🙂pekny den vsetkym
@elfka.elfka kedže je malinké stále otočené nevedia nám zistiť že čo to bude a čo skoro rodím 🙂 nás chce asi prekvapiť 🙂
@saxana123
@jennyna
Dakujem vám za podporu, ja sa snažím ako len vládzem ved je to moje a nikdy sa toho vzdať nechcem 🙂 ... ešte že mám takú dobrú maminku a sestru staršiu ( čo už má tiež bábo) lebo mi vo všetkom pomáhajú a podporujú ma 🙂 týmito peknými slovami ako ste mi všetky napísali sme ma veľmi potešili 🙂 úprimné dakujem 🙂
@huterika prečo si nedokončuje priateľ magisterské diaľkovo, keď už venoval toľko rokov štúdiu? koleginky, kámošky a známi zvládli rodinu i štúdium naraz... nechcem do teba rýpať, no keď sa prepúšťa neberú sa ohľady na ľudí v skúšobnej - netreba zdôvodňovať prepustenie (možnosť prepustiť bez udania dôvodu), pri TP sa prepúšťa väčšinou, keď sa ruší miesto, resp. pri hrubom porušení pracovnej disciplíny... nemôžeš čakať od cudzích, že budú brať vaše miminko do úvahy, držím tvojmu priateľovi palce, keď je taký šikovný ako vravíš prácu si určite nájde, keďže už vie o plánoch svojho šéfa, musí hľadať nové miesto čím skôr... hlavu hore a hlavne sa netráp, určite sa to vyrieši (máš milujúceho partnera a drobčeka, čo ťa potrebuje a to stojí za to 😉 )
@24silvinka24 urcite to zvladnes.....a ak mas vedla seba oporu rodicov a znamych, pojde to ovela lahsie....drzim ti moc palceky....a hlavne je, nech malicke citi, ze je chcene a milovane... 😉
@giapetko ved to maličké si to najviac zaslúži 🙂 ked ono to na sone vyzeralo ako len fľiačik dáky a čoskoro to bude nová bytosť... a moja pravdaže... som rada že aj priatel robí všetko čo sa len dá.. a je nám dobre ..hádam to zvládneme a čo taký pôrod ked potom do konca života budem mať radosť s maličkého 🙂
@denaalubos To je jasné, sa naľakal keď došiel dom. a mal zbalené veci 🙂 ešte stále sú zbalené. A jasné, že mu to dávam dostatočne vyžrať, čo spravil. Nechávam zatiaľ tomu čas, a uvidíme. Ale ak by sa malo ešte niečo také zopakovať, tak to už riešiť určite nebudem. Na to by som už nemala nervy.
Dobré ráno dievčatá 🙂 ako ste sa vyspali? Mne môj synček nedal spať, zaspala som až okolo 2 nad ránom, tak strašne vyvádzal, skákal ako žabka a nepomohlo nič, ani chodenie, ani uspávanky ani nič a to mi každý vraví, že oddychuj teraz kým sa dá, ale mne už Tomáško nedá spať teraz a to je ešte v brušku.
Mám otázku máte nejaké skúsenosti s cvičením na fitlopte? Alebo viete niečo odporučiť z netu? Ďakujem Vám a prajem krásnu nedeľu 🙂
@oxiba Viem ze vela ludi pracuje aj studuje dialkovo, ale na SR alebo CR, tu to tak nefunguje ze dialkovo studovat, ze chodis obcas niektori vikend do skoly... jedine co sa tu da je, ked si najdes takeho zamestnavatela, ktory ti je ochotny platit studium a ze si napriklad 2dni v skole a 3dni v praci, samozrejme mas aj o dost nizsi plat. A kto sa ti sam od seba ponukne, tak budeme vam platit skolu a este vas aj zamestname... Vzali ho do Bordeaux napriklad minuly rok ale platit 9tis. eur rocne je palka riadna a to uz vobec by sme nezvladli. Navyse splacat treba studentsku pozicku na jeho 3roky studia predtym... holt studia su tu prilis drahe, nie ako u nas. A pracuje aj soboty, kazdy den 9-20h. Navyse na tuto pracu nepotrebuje az tak velmi magistersky diplom, zatial staci Bc. A budem asi aj rada ked mi pomoze aj obcas s malym, nie este aj pracu aj skolu mat. No uvidime. Chce ist na prijimacky, ale ja to az tak realne nevidim, kedze hrozi vyhadzov a je to strasne moc penazi. Viem ze v skusobnej dobe ho mozu prepustit bez udania dovodu... ved prave to keby aspon mali dobry dovod. No kazdopadne uvidime a ked nic tak bude musiet najst nieco ine, aj ked tu v tomto mestecku nic nie je a konecne sme sa tu ako tak zabyvali po 4mesiacoch. Ale dakujem za podporu 🙂 nasi drobcekovia su prvoradi 🙂
Ach boze to su ale dnes kopance 😅
@dennkaa no som rada že ten krč nemám sama, mňa bolí už 4 deň noha z toho, ale už je to lepšie ... včera som to rozchodila ... ale strááášnenepríjemný pocit - hlavne vstať rýchlo s takým bruškom mi robilo problém ☹
ináč dievčatá - musím sa teda pochváliť, po tom čo Vás čítam aké ste aktívne som sa dnes ráno zobudila po 6.hod. nepretržitého spánku a hlásim, že mám pre drobca všetko vypraté, vyžehlené, odložené do skriniek, upratané a pripravené skrinky v kúpeľni pre malého, stihla som navariť pre manžela, všetko zjesť, napiecť, a zopár vecí som vyložila do pôrodnice. Baliť nebudem, to už bude najmenej. Zistila som že mi chýba plachta do postielky 😀 a včera som zabehla do dm nakúpiť a objavila som že aj dudlíky sa delia podľa veľkosti čo mi spôsobilo šok. A ešte že asi na to potrebujem aj krabičku an dudel (potrebujem ?????) a šnúrku ... žiaľ až doma, takže to nemám (ale zato mám lak na nechty a novú riasenku 😀 )
@certica22 prajem rýchle priberanie a dobrú chuť drobcovi ... a Tebe hodne dobrého mlieka ...zvládate to naozaj úžasne ...
ahojte ja som tu nová,chcem sa spýtať ide niekto rodiť do žiliny?
Mam vubec sanci vas docist?Svokrovci odjeli a ja jdu relaxovat, narocny vikend za nami....ne z pohledu na svokrovce, ale tak vseobecne...
@zuzulka298 ahoj ja som zo Ziliny, aj tu budem rodit 🙂 kedy mas termin?
JEEEE, co oooo, ani jsem vam nechybela????? ☹ ☹ ☹ 😝 😔
@takitak ja mám 95 - 100 - 100 a budem mať čo robiť, aby som to zhodila 😠 I keď, tá vrchná miera by mohla ostať 😀 Dobre vidím samé mackovité vzory? Tie sú roztomilé a tiež ich zháňam. Chcem sa spýtať, s tým kolotočom od FP ste spokojní? Myslím, že aj hrá, aj svieti.. Stále nad ním rozmýšľam..
@huterika tak ma napadlo, keď máme rovnaký termín (zatiaľ), ako to vyjde nám s pôrodom - ktorá pôjde prv.. Jo, dnes som sa hrabala v kalendári, a Matias je v slovenskom zapísaný pod Matejom, 24/2, ale keďže je Matias miláčik, budem oslavovať aj na Matúša.. 😎

Ahooj dievčata tak ja som už doma po 2 dnoch ..lebo v nemocnici nejde voda musia opraviť tak nas poslali domov tie čo sme z blízka a ked opravia idem spať... začali sme už pomalinky priberať z 1340 sme stupli predvčerom na 1400...gsom zvedava na dnešnu váhu... maly ma ešte žltačku ale ked ustupi aj ta a nebudu potrebne infuzie už by nas mohli preložiť na normalne oddelenie tak dufajme že bude všetko v poriadku. papýme už 15-16 ml.....mlieko zatial mám ale nie veľa no sestričky vraveli že to je normalne..mám tak že vystači malému na papnie tak pevne verim že sa rozbehne lebo nechcela by som prísť o mlieko ked tak dobre maly z neho pribera...