Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
zajtra poradna,tesim 🙂 🙂 🙂
@sunday1 a tvoria sa ti protilátky? mne brali krv na protilátky v 12 tt, potom v 28 tt a teraz budú v 34 tt . . zatiaľ sa mi protilátky netvorili, tak uvidíme aké budú výsledky posledných testov . . . pokiaľ sa tvoriť nebudú tak malá by mala mať tiež RH negatív .... aspoň mi to takto teda vychádza 🙂
tak vcera som sa bola kulturne vyzit manzel mal narodeniny 44 a tak mu sestra este na jeziska kupila dva listky na muzikal siedmi svetadiel a povedala nam aby som sa zmestila na sedadlo tak nam kupila do prvej rady nie je podarena 🙂 🙂 🙂 bolo to skvele pribeh krasny krasne spievali a mala v brusku pri kazdej pesnicke sa tesila kopkala si ako na diskoteke a zaver bol uzasny stalo cele divadlo pocnuc nami no uzasne 🙂 🙂 🙂 bolo to sice troska dlhe zacinalo to o 19.00 a koncilo o 22.30 domov sme dosli o 23.00 rychlo sme zalahli manzelko chodi rano skoro tak toho moc nenaspal stava o 5.00 a ja som dnes troska unavena pojdem si na chvilku zdriemnut o 13.30 idem po dcerku do skolky dnes ideme logopedke autobusom auticko sme dali na zohriatie svokrovi do garaze nech konecne rozmrzne ta zima fuj ☹ ☹ ☹ zajtra ma malinka karneval poobede bude krtko toho miluje 🙂 🙂 🙂 dnes ideme pre masku tak si ju nafotim a potom vam sem dam fotku 🙂 🙂 🙂
@lenka3103 To, ze sa ti netvorili, nic nemusi znamenat. Pri prvom dietati moze dojst k nejakemu zmiesaniu az pocas porodu, po porode by ti mali dat injekciu alebo sa dava preventivne v 28. az 30. tyzdni (po druhom teste na protilatky). Prve dieta vacsinou problem neznamena, az pripadne dalsie deti, ak by boli pozitivne.
@brkabra my kupujem tu 9 maximalne 10cm, vic nemuzes aby monitor mohl fungovat a vypln asi vyhrava kokos molitan kokos
@sunday1 aj ty sidostala rophylac ci jak se to vola ohledne rpotilatek?dava se v 28tt do prdelky injekce 😀 a ja tedy nevim o nicem, ze by mi meli brat krev, a to mam napsane terminy az do konce poradny ale krev zadnou nikde napsaou nemam....
Joj baby kruta noc zamnou..hlava tresti od vcera radne, tri paraleny v sobe od vcera, v noci jsem se probouzela od bolesti a hledanim mokreho hadru nekde po posteli..
@mius.brcko 🙂 no ja som si ich ani neskúšala ešte. Mala som nejaké ešte doma, po sestre a kúpila som si ešte jedno to balenie. Ani neviem či to bude stačiť, ťažko povedať. A ešte mám tie mega vložky 🙂 xixi...ale to tiež len jedno balenie, a to asi tiež nebude stačiť.
@srnqqa no ja ešte také že papuče mám, a šlapky do sprchy a kozmetiku pre seba, to je všetko, vlastne to som všetko mala aj doma 🙂
@maxara už sme kúpili farby. zelenú v izbičke už majú, tak dve steny neháme zelené a dve budú také lilavé 🙂 nábytok nemajú farebný, je to drevo-orech. ešte uvidíme, aký koberec sa nám podarí zohnať, ale to až tak budúci mesiac. záclonu majú klasickú a len na spodu sú na striedačku mačička a psík 🙂
Baby, idem od zubárky, no hrúza, ten môj syn mi všetky zuby pokazil. Dnes mi trištvrte hodinu (rozumej 45 minút) vŕtala a rýpala jeden jediný zub. Skoro ma tam vystrelo, že kaz až pod ďasnom. A nechala som tam cez 80 € ☹ Ďalšie kazy ma čakajú o dva týždne, ach jaj ☹
@peka13 tú zelenú nemáme až tak výraznú, ako je na obrázku. ja som sa nevedela v tom skicári trafiť do takej, ako máme na stene tam. izba má 5,78x3,5. máme tam okno s dverami na balkon, čo som merala, tak na šírku to má spolu 2m. fialovú sme kúpili len takú lilavú. ja to potom pofotím, keď bude hotové 🙂 len to musí mať drahý voľno, tak uvidíme, ak nebude cez víkend robiť, tak snáď to spravíme cez víkend. plánujem dať na ľavú stenu a na stenu s oknom tú lilavú a pravá stena a stena pri dverách ostane taká zelená. 🙂
@bambulka1010 tak si ich pre istotu vyskusaj, lebo viadsere pisali, ze si kupili svoju velkost (co nosia teraz) a na stehnach ich to rezalo, tak pre istotu 😉 ja som si hned kupila o cislo vacsie - a ked som ich skusala boli volnejsie, teda nikde ma nic nerezalo, takze v pohode
jaj no a slapky do sprchy a papuce mam - to co nosim k moru a v com beham podoma, to urcite nebudem extra zhanat, len to extra vycistim 🙂
@ava11 naozaj nezavidim,... zial nie je to lacny spas (aj pri nesukromnej), ale pokial je dobra a osvecena lekarka, tak urcite by som radsej priplatila ako len kvoli peniazom zhanat ineho - kto vie ako by som tam pochodila... a zuby mame len jedny, treba sa o ne riadne starat 😉

@urma Ak máš Rh- a partner Rh+ (môj prípad), tak Ti budú brať krv aj na protilátky. Mne to posunuli na 34tt, takže ma to čaká 14.2. 😉