icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
19. apr 2012

Mi máme tu ohrádku uplne ako novu počkajte odfotím !
nechcete niekto ? 🙂

saranata
19. apr 2012

@porinka mi hovor, idem to predat, dve lehátka, dve ohrádky , dve postielky, my sme kupili aj dostali 🙂 taketo mám dve,m len táto je s odopínatelným bokom a tá druhá nie

wadja
19. apr 2012

@miskachrumka ja myslim ze ked sa kupi kvalitny matrac ako do klasickej postielky da sa aj takto vyuzit

porinka
19. apr 2012

@saranata
aspoň nejaké korunky sa ti vrátia 😀

miskachrumka
19. apr 2012

vidíte ju tam 😅
vobec sa mi ju ncehce celu vytahovať

nessy
19. apr 2012

ja sa uz napchavam tvarohovymi gulkami mnam 😀 😀

miskachrumka
19. apr 2012

@wadja
@wadja samozrejme že da !

porinka
19. apr 2012

no nič kočky, idem sa natiahnuť pred cvičením, prajeme krásny zvyšok dňa 😀 😀 😀

saranata
19. apr 2012

@porinka nevyuzijem to , ak si to sestra nezoberie a niekam neodloží kým nebude mat deti tak to predám , čo sa týka týchto vecí tak nekupujem teraz nič

pekosita
19. apr 2012

@porinka no myslim, ze si spravila dobre,presne maternica vela kyretov neunesie ...no to ych poistovniach ani nehovor,ani nechcem mysliet spatne kolko sme v centre nechali penazi

loralo
19. apr 2012

@miskachrumka ty ides preco na 3d do zv? dobre ohlasy?

nessy
19. apr 2012

ja ked som lezala v nemocnici tak so mnou bola na izba jedna co bola na umelom a cakala dvojicky a potratila ich v 20tt,ju nechali to odrodit a uz mala kupene veci na druhe a v tom otehotnela prirodzene 😀 ono to asi nejak to telo nastartuje a potom to ide aj samo 😀 😀

miskachrumka
19. apr 2012

@loralo nie lebo je to najbližšie !
asi len preto !

loralo
19. apr 2012

@miskachrumka ozaj, v BS su vsetky nadstandardky s vlastnou sprchou?

nessy
19. apr 2012

jaj baby nic sa mi nechce,pomaly musim pre malu do skolky a na anglictinu s nou 😒
som nejaka unavena po tom vareni.....a stale hladna 😀 toto dite ma zabije,furt je hladne a ja mam len jedno brucho

miskachrumka
19. apr 2012

@loralo nie všetky nie !
a ani neviem presný počet nadštandarných izieb ale je ich určite nejak 7 alebo tak nejak !plná chodba 🙂

miskachrumka
19. apr 2012

@loralo a ty si zkade ?

zyza
19. apr 2012

tak som sa vratila od dr.a ta glukaza bola tentokrat nejaka chutna 🙂 Takze v pohode som ju vypila.Krv mi brali pred tym a dve hodky potom a zo zily,nie z prsta..

miskachrumka
19. apr 2012

@zyza a vysledky kedy ?
tak máš po !ja si tiež myslím že to nieje nič strašne!

loralo
19. apr 2012
miskachrumka
19. apr 2012

@loralo tak to je kúsok ! 🙂
často chodíme do pukanca !

loralo
19. apr 2012

@miskachrumka ja som sa sem privydala zo stredneho slovenska. vazne uvazujem, ze pojdem rodit do BS

1nyx11
19. apr 2012

@miskachrumka
ja som pocas prveho tehu bola závislá na gumkáčoch som ich kupovala v metre kilové 😀 😀
zda sa mi ze ty si davala plienky latkové obrázkové, kde si kúpila?

zyza
19. apr 2012

@miskachrumka vysledky o tyzden..mala som aj citron,ale ako vravim,dalo sa to v pohode vypit doknca mi to chutilo 😀

pekosita
19. apr 2012

@1nyx11 pozeram, ze Tvoja dcerka sa vola Lea,my sme tiez vybrali toto meno pre nasu malu 😵 😵

mamimonka
19. apr 2012

Čaute kočky.. včera sme boli na 3D v Hlohovci a už vieme čo nosím pod srdcom.. teším sa na naše dievčatko 🙂

pekosita
19. apr 2012

@mamimonka juuuj dalsia princezna,gratulujem. a na 3D ju isto muselo byt pekne vidiet

mamimonka
19. apr 2012

@pekosita Ďakujem.. je úžasná, krásna.. spočiatku aj pekne pózovala, no potom sa jej to prestalo páčiť a začala sa veľmi hmýriť a skrývať sa za ručenkami a nožičkami... máme aj dvd, takže máme pamiatku. Ohrátku hore na foto plánuješ predať?

mamimonka
19. apr 2012

@pekosita sorry, zmýlila som sa... to saranata predáva.-... chybička se vloudila 😀

pekosita
19. apr 2012

@mamimonka v pohode 😎