Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka ja myslim ze ked sa kupi kvalitny matrac ako do klasickej postielky da sa aj takto vyuzit
ja sa uz napchavam tvarohovymi gulkami mnam 😀 😀
no nič kočky, idem sa natiahnuť pred cvičením, prajeme krásny zvyšok dňa 😀 😀 😀
@miskachrumka ty ides preco na 3d do zv? dobre ohlasy?
ja ked som lezala v nemocnici tak so mnou bola na izba jedna co bola na umelom a cakala dvojicky a potratila ich v 20tt,ju nechali to odrodit a uz mala kupene veci na druhe a v tom otehotnela prirodzene 😀 ono to asi nejak to telo nastartuje a potom to ide aj samo 😀 😀
@loralo nie lebo je to najbližšie !
asi len preto !
@miskachrumka ozaj, v BS su vsetky nadstandardky s vlastnou sprchou?
jaj baby nic sa mi nechce,pomaly musim pre malu do skolky a na anglictinu s nou 😒
som nejaka unavena po tom vareni.....a stale hladna 😀 toto dite ma zabije,furt je hladne a ja mam len jedno brucho
@loralo nie všetky nie !
a ani neviem presný počet nadštandarných izieb ale je ich určite nejak 7 alebo tak nejak !plná chodba 🙂
@loralo a ty si zkade ?
tak som sa vratila od dr.a ta glukaza bola tentokrat nejaka chutna 🙂 Takze v pohode som ju vypila.Krv mi brali pred tym a dve hodky potom a zo zily,nie z prsta..
@zyza a vysledky kedy ?
tak máš po !ja si tiež myslím že to nieje nič strašne!
@miskachrumka LV
@loralo tak to je kúsok ! 🙂
často chodíme do pukanca !
@miskachrumka ja som sa sem privydala zo stredneho slovenska. vazne uvazujem, ze pojdem rodit do BS
@miskachrumka
ja som pocas prveho tehu bola závislá na gumkáčoch som ich kupovala v metre kilové 😀 😀
zda sa mi ze ty si davala plienky latkové obrázkové, kde si kúpila?
@miskachrumka vysledky o tyzden..mala som aj citron,ale ako vravim,dalo sa to v pohode vypit doknca mi to chutilo 😀
Čaute kočky.. včera sme boli na 3D v Hlohovci a už vieme čo nosím pod srdcom.. teším sa na naše dievčatko 🙂

Mi máme tu ohrádku uplne ako novu počkajte odfotím !
nechcete niekto ? 🙂