icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
20. apr 2012

@monculka ako aj ja tiež ,ked dopredu napíšem tak sa všetko pokazí ☹
už nemožem porieknuť nič !
a super ideš na výlet ? ....ja idem utorok s kamoškou na obočie a a mihlanice 🙂
tak bude taký skrášlovací den 🙂
no teraz už idem fakt lahnuť lebo mi je až na zvracnie od bolesti !
aj krpček dnes plačkal v školke nechcel ma pustit 😢 😢
no čo mám robiť ?!
mne je to tiež velmi luto ! ale teraz budeme dva dni spolu doma a si myslím že je dobre ked nieje somnou ked som chorá no do večera musím byť fit !

monculka
20. apr 2012

@porinka ta co ti napisem 🙂 pred spanim som bola na velkej...a take nezvyknem mat ze sa mi vetry seknu niekde v creve 🙂

miskachrumka
20. apr 2012

@vevuska1 však ju nenuť !
ale ako vyskúšat možeš !za to nič nedáš !a sama uvidíš čo to urobí a idete aj do skolky pondelok ?
neplače ráno ked je dlhšie doma stebou ?

monculka
20. apr 2012

@miskachrumka aaaale idem len zo starkou na cintorin a do cukrarne na nieco doma sladke 😀 a domov urobit maso k tej brokolici bo mm bol z tej brokolice cely hotovy len ze maso mu k tomu chybalo 🙂 tak sa drz a poriadsne sa zakri ze to vsetko vypotis 😉

vevuska1
20. apr 2012

@miskachrumka no ona este do skolky nechodi 🙂 nastupuje az od septembra, takze nas toto este len caka a do skolky zevraj musi byt uplne bez plienky lebo ze ju potom mozu vylucit, tak do septembra to snad zvladneme

miskachrumka
20. apr 2012

@monculka dakujem no ked že som teraz sama a drahý preč tak to potenie bude tažšie 😀
ale dakujem a tebe pekný den !

miskachrumka
20. apr 2012

@vevuska1 ale no to prečo ?
to som ešte nepočula že musi byt bez plienky však kolko detí nosi plienky dokonca aj 4 ročné 😕 😕
a ked berú aj 2 ročné tak tie mavaju ešte plienku tak prečo by ju mali vylučiť nechápem 😔
to mate ako podmienku vo vašej školke či ako ?
lebo čo ja počujem tak všade beru bez problémov !

vevuska1
20. apr 2012

@miskachrumka noo to nam vravela riaditelka skolky, ze oni beru deticky iba bez plienky co su uplne a ze mamicky povedia, ze jasne nenosi plienku a ze oni potom zistia ze nosi a ze v tom pripade ich vylucia 😖 takze sa musime odnaucit do vtedy, tak hadam to zvladneme uspesne

saranata
20. apr 2012

@vevuska1 aj u nás je podmienkou dieta bez plienky, a kedy ti ide do skolky? az v septembri nie? to dovtedy zvládnete

ale inak ked má len v noci plienku to v skolke nevadí

pekosita
20. apr 2012

dobre rano dievcata. tak ja mam dnes dovolenku,pisem z domu 🙂 . mala by som dnes poriadit doma....jaaaj keby sa mi chcelo 😀

19vierka84
20. apr 2012

@miskachrumka tak si pekne oddychni, nech na teba nic nelezie. mna to uz preslo, dva dni som pila teply caj s citronom, rano som si davala celaskon 250 a ked som citila hrdlo, tak som si dala propolki a pomohlo mi to. hadam to bude fajn, lebo zajtra ideme do hurbanova na klubovu vystavu

saranata
20. apr 2012

@pekosita dovolenka je dovolenka😀 😀 😀 😀 nič sa ti nemusí chciet 😀

porinka
20. apr 2012

@vevuska1
aj u nás sa berú detičkylen bez plienky, majú tu taký nával detí, že prednosť majú bez plienok, trojročné a ešte také, čo už majú súrodenca v škôlke 😎

vevuska1
20. apr 2012

@saranata jj az v septembri nastupuje. noo pocula som, ze skoro vsade musia byt bez plienky. praveze niekedy aj ked poobede spinka tak chce plienku a aj ju pocika, bo ona ked spi tak aj 3 hodky, ale vela krat mala suchu uz, len rano vzdy ked vstane ma vela krat pocikanu, ale tak uvidime, dufam, ze sa nam podari do septembra byt bez nej

loralo
20. apr 2012

@porinka no tak tie dnes trapia mna, ale ze brutalne 😀

porinka
20. apr 2012

@loralo
ja som si dávala espumisan 🙂

pekosita
20. apr 2012

@saranata ved toto, no ale dnes som si zadala ciel vyriadit kupelnu,to musim co by sa co 😀

saranata
20. apr 2012

@vevuska1 daj jej nepremokavu plachtu na poobedný spánok a nedaj jej plienku a uvidíš ze ked sa pár krát prebudí do mokra tak si to viac začne uvedomovat, v noci na to príde časom sama, ale poobede ked bude v mokrom jej to začne vadit, a po týždni sa ti nepocika
proste jej to vysvetli ze je velká a na obednajší spanok sa plienočka nedáva už, skus za to nič nedás len budeš chvílu viac prat, a ked ti toto zvládne tak noc bude len otázka času
navyše v skolke neni noc podstatná

porinka
20. apr 2012

@pekosita
ja sa zase chystám spratať veci, ktoré už neoblečiem a spraviť miesto pre kinder veci 😎

vevuska1
20. apr 2012

@pekosita juuj, tak to dnes musim aj ja a pustit pracku, minimalne 2x lebo mame plny kos spinaveho, ze uz to odtial aj vypadava 🙂 a takl sa mi nic nechce, najradsej by som cely den dnes prelezala ako mi je na figu ☹ stale iba smrkam a z kaslania uz ma aj brucho boli

vevuska1
20. apr 2012

@saranata noo take plachty nemam ale som chcela ze dam tu jenorazovu podlozku ako maju v nemockach, to by mohlo stacit nie? urcite vyskusame, ved ona chodi poobede spavat uz tak pomenej akonahle vidi, ze je vonku krasne slniecko tak spat nechce ani za svet a to jej stahujem aj vonkajsiu roletu a to je v izbe tma jak v rohu, ale aj tak nechce, spat ide iba ak je aj vonku skaredo 🙂

pekosita
20. apr 2012

@vevuska1 o prani ani nehovorim tiez mam plny kos 😒 ....ale ked si prechorena radsej oddychuj,pradlo neutecie

pekosita
20. apr 2012

@porinka tak toto mam naplanovane po 15 maji to uz budem cerpat dovolenku pred materskou 🙂

vevuska1
20. apr 2012

@pekosita neutecie, len ja uz sa na to ani pozerat nemozem a ta kupelna, no katastrofa 😒 tak sa musim dako premoct a potom oddychnem

pekosita
20. apr 2012

@vevuska1 chapem Ta,tak vela energie do riadenia

pekosita
20. apr 2012

dnes mam este naplanovane vyriadit mojho psika,vycesat ho bo mu dnes pride nevesta.... mozno budu steniatka 😵

saranata
20. apr 2012

@vevuska1 hej jasne to bude aj lepšie len to vyhodíš a hotovo, skus to 😉

porinka
20. apr 2012

@pekosita
a akú máš rasu?

monculka
20. apr 2012

@pekosita aj nasa mala pred rokom steniatka...to bola teda show 😉

pekosita
20. apr 2012

@porinka no my mame pyrenejskeho horskeho psa ,uz taha na 80 kg - moj velky biely plysak 😀. ak poznas reklamu Brunko kaka pevne hovienka,tak to je ta rasa,este sa aj vola Bruno 🙂