Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vevuska1 však ju nenuť !
ale ako vyskúšat možeš !za to nič nedáš !a sama uvidíš čo to urobí a idete aj do skolky pondelok ?
neplače ráno ked je dlhšie doma stebou ?
@miskachrumka aaaale idem len zo starkou na cintorin a do cukrarne na nieco doma sladke 😀 a domov urobit maso k tej brokolici bo mm bol z tej brokolice cely hotovy len ze maso mu k tomu chybalo 🙂 tak sa drz a poriadsne sa zakri ze to vsetko vypotis 😉
@miskachrumka no ona este do skolky nechodi 🙂 nastupuje az od septembra, takze nas toto este len caka a do skolky zevraj musi byt uplne bez plienky lebo ze ju potom mozu vylucit, tak do septembra to snad zvladneme
@monculka dakujem no ked že som teraz sama a drahý preč tak to potenie bude tažšie 😀
ale dakujem a tebe pekný den !
@vevuska1 ale no to prečo ?
to som ešte nepočula že musi byt bez plienky však kolko detí nosi plienky dokonca aj 4 ročné 😕 😕
a ked berú aj 2 ročné tak tie mavaju ešte plienku tak prečo by ju mali vylučiť nechápem 😔
to mate ako podmienku vo vašej školke či ako ?
lebo čo ja počujem tak všade beru bez problémov !
@miskachrumka noo to nam vravela riaditelka skolky, ze oni beru deticky iba bez plienky co su uplne a ze mamicky povedia, ze jasne nenosi plienku a ze oni potom zistia ze nosi a ze v tom pripade ich vylucia 😖 takze sa musime odnaucit do vtedy, tak hadam to zvladneme uspesne
dobre rano dievcata. tak ja mam dnes dovolenku,pisem z domu 🙂 . mala by som dnes poriadit doma....jaaaj keby sa mi chcelo 😀
@miskachrumka tak si pekne oddychni, nech na teba nic nelezie. mna to uz preslo, dva dni som pila teply caj s citronom, rano som si davala celaskon 250 a ked som citila hrdlo, tak som si dala propolki a pomohlo mi to. hadam to bude fajn, lebo zajtra ideme do hurbanova na klubovu vystavu
@saranata jj az v septembri nastupuje. noo pocula som, ze skoro vsade musia byt bez plienky. praveze niekedy aj ked poobede spinka tak chce plienku a aj ju pocika, bo ona ked spi tak aj 3 hodky, ale vela krat mala suchu uz, len rano vzdy ked vstane ma vela krat pocikanu, ale tak uvidime, dufam, ze sa nam podari do septembra byt bez nej
@vevuska1 daj jej nepremokavu plachtu na poobedný spánok a nedaj jej plienku a uvidíš ze ked sa pár krát prebudí do mokra tak si to viac začne uvedomovat, v noci na to príde časom sama, ale poobede ked bude v mokrom jej to začne vadit, a po týždni sa ti nepocika
proste jej to vysvetli ze je velká a na obednajší spanok sa plienočka nedáva už, skus za to nič nedás len budeš chvílu viac prat, a ked ti toto zvládne tak noc bude len otázka času
navyše v skolke neni noc podstatná
@saranata noo take plachty nemam ale som chcela ze dam tu jenorazovu podlozku ako maju v nemockach, to by mohlo stacit nie? urcite vyskusame, ved ona chodi poobede spavat uz tak pomenej akonahle vidi, ze je vonku krasne slniecko tak spat nechce ani za svet a to jej stahujem aj vonkajsiu roletu a to je v izbe tma jak v rohu, ale aj tak nechce, spat ide iba ak je aj vonku skaredo 🙂
dnes mam este naplanovane vyriadit mojho psika,vycesat ho bo mu dnes pride nevesta.... mozno budu steniatka 😵

@monculka ako aj ja tiež ,ked dopredu napíšem tak sa všetko pokazí ☹
už nemožem porieknuť nič !
a super ideš na výlet ? ....ja idem utorok s kamoškou na obočie a a mihlanice 🙂
tak bude taký skrášlovací den 🙂
no teraz už idem fakt lahnuť lebo mi je až na zvracnie od bolesti !
aj krpček dnes plačkal v školke nechcel ma pustit 😢 😢
no čo mám robiť ?!
mne je to tiež velmi luto ! ale teraz budeme dva dni spolu doma a si myslím že je dobre ked nieje somnou ked som chorá no do večera musím byť fit !