Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@19vierka84 to máš zachvilku ja som bola druhého a teraz som bola a zas idem až 28.5 no daleko ty brdo 😒
@miskachrumka ja viem, len priatel je z toho smutny, lebo musi ist ten den prec a tak nemoze ist so mnou a strasne rad by videl krpca. odkedy ho videl, tak sa ma stale pyta, ze kedy ideme na poradnu 🙂 a ked sa ho opytam, ze ci taky bude aktivny aj pri porode, tak mi hovori, ze jasne, odvezie ma tam, chvilku tam bude so mnou a ked uz budu caste kontrakcie, tak zdrha, hajzel jeden 😀 😀 😀 😠 😠 😠 😠 😠 ze on by urcite odpadol a tomu verim, lebo aj ked mu idu brat krv, tak mu je dva dni predtym zle
ahojte baby, tak sa k vam pridavam aj ja, az teraz som to tu nasla, nejak som doteraz nemala cas🙂 my cakame 6.8. chlapceka, prve babetko tak sa strasne tesime... ja som zatial pribrala 7 kil, vacsinou na prsia a brucho ale aj trochu na zadok a stehna.uz sa vmestim len do jednych rifli a akurat dnes sm zacala rozmyslat co si budem obliekat do roboty ked zacali tieto horucavy... tak pekny den baby...
@19vierka84 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 hahaha pekné od neho 😅
joj ten moj skoro odpadol veru ti poviem !
na začiatku mu ostalo zle no potom ked si pospal tak bol frajer 😠
a ja vyčerpaná ☹ ako nikdy !
ináč bereš ešte nejaké vitamíny ?
ja som si zakupila maternu na mesiac a pol zas aj som sa pýtala aj doktora že ju možem brat aj do dna porodu 🙂
@luciafed ahoj aj tebe pekný den 😉
@luciafed ja teda som ešte nepribrala vobec chvalabohu !
a nohavice oblečiem všetky okrem jednych čo maju gombičky vysoko do pol brucha na traky su.... tie už nenatiahnem na bruško aj by ma dost tlačili 😒
ale ináč ok aj tak som dost velká nemusim byť ešte vačšia 🙂
@miskachrumka tak moj aj keby odpadol, tak by sa potom vystatoval ako to zvladol na jednotku 😀 😀 😀 😀 kamoska mi poslala akurat vitaminy calibrum mami, ci nechcem, tak ich beriem, ale uz si nekupujem. toto mam tak na mesiac a potom uz bude zeleninka zo zahradky 🙂
@19vierka84 no zeleninku papám aj ja aj ovocie ked berem vitamíny to neznamená že nepapám zdravo !
len ked mám možnost papať viac vitamínov tak prečo nie !
ja mám toto na 5tyždnov !
a potom zas uvidím 🙂
Dobre baby idem ja dovariť a idem si po malého a pojdeme von !
pekný den prajem 😉
@miskachrumka ja som nepovedala, ze nepapas, len ja mam trosku problemy s prehltanim tabletiek. z jednych vitaminov co som brala na zaciatku tehu, tak ma z nich zacalo napinat, tak som ich vysadila, ale teraz doberiem tieto a koncim. keby tie vitaminy vyabali vo forme cukrikov alebo sirupu, tak by som nemala problem 🙂
@19vierka84 aha !
no ja zatial nemám problém ja zas naopak sirupy lebo z toho ostáva chut v ustach a tak ja zas naopak ja tabl.prehltnem rychlo a hotovo 🙂
ináč že má byť krásne len do stredy zas sa nám ochladí
@miskachrumka pocula som, ale mne to moc nevadi, hlavne ak trosku poprsi, lebo chceme zasadit travu a nebudem musiet polievat a aj zahradka dostane vodicku 😀
@kacenka78 ahoj no bola som tam a 3x ma pichli po hodinivych intervaloch... ciii a jaka sladka ta voda bola no hnus... :-P .... a ze vysledky zaslu lekarke.... tak som zvedava
@19vierka84 ináč o mesiac idem na tu vodu aj ja !
som zvedavá či to aj teraz vypijem bez problémov ako pri malom
@miskachrumka tak ja este uvidim kedy ma posle, alebo ci mi to bude robit v ambulancii. dala som si na obed rybu a dajko mi nesadla uz druhy krat. asi pojde von, tak ako isla dnu a to som ju robila inak ako prvy krat. najviac ma na tom zaraza, ze tresku lubim a tam je tiez ryba a v pohodke, nic mi z nej nie je 😒 😒 😒
ja idem na sladku vodu v stredu 😖 uz sa vidim ako drzim hladovku od utorka vecera, to mi skor pride ako scifi a nie realita 😀 😀 a pribrala som zatial cca 7-8 kg ale nastastie zatial vsetko len do brucha, nastastie zadok a pod. sa mi zatial nezvacsuju 😵 aj ked to brucho stoji za to... pri vyske 155 cm obvod brucha 102 😅 😅
halusky zjedene 😀 a sedim na balkone a pozeram na okolie 🙂 ved z 8 poschodia uz nejaky ten vyhlad je 😎
@monculka ja som na tretom a mám tiež dobrý vyhlad 🙂
Baby ja mám úplne naliate nohy ;( od hora az dole ;(
@monika1091 tak sa mám na čo tešiť... mám ísť na ten test v rámci poradne 18.5., ale neviem, či nebudem musieť navštíviť moju Dr. skôr, lebo ak viac pochodím, mám také bolesti (neviem určiť miesto, nejak zo spodu, neviem, či sú to slabiny, či tlak na krčok maternice), že nespravím ani krok... zatiaľ som do piatku doma, ale od pondelka zase v práci, tak sa bojím, či to zvládnem....
@kacenka78 tak ja som nastastie doma.... ale mna bolel chrbat teda bok prvy potom sa mi to presunulo na ladvinu lavu no to mam ja stastie co? :-P ... ale uz pohoda no uvidime na ko dlho.....
@nati04 vylož si nohy vysoko ako možeš !
ak máš natri si ich niečim chladivým alebo si na ne daj niečo studené alebo ich osprchovať vlažnou vodou !
@nati04 viac piť ti vobec nepomože skor ti možu opuchnut ešte viac ti píšem daj si studenu sprchu na nohy a vyložiť !a ak máš je dobrý lioton 100000 dobre pomaha na opuchy !
@miskachrumka dakujem Miska ved to je hruza ja nevládzem ;
@pekosita bude to veru ešte horšie lebo teplo opuchy ešte viac zhoršuje 😒

@miskachrumka toho sa nebojim, pripadne nahradna je na zahori, keby sa nahodou nieco stalo. uz som ju poskladala a je vo velmi dobrom stave 🙂 tak to je super ze baba sa ma k svetu. ja idem do poradne 9.5., tak uvidime ako bude na tom krpec maly 🙂