icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

vierazit198
10. máj 2012

DIEVCATA CHCEM SA VAS SPYTAT .. KEDZE SA NAM BLIZI CAS PORODU ROZMYSLAM NADTYM KTO BUDE SOMNOU PRI PORODE.. NAKOLKO UZ MAM VIAC ROKOV CHCELA BY SOM MAT PRI SEBE MANZELA ... NO ON BY SOMNOU AJ BOL ALE VIEM ZE LEN KVOLI MNE .. ZE SA BOJI ZE TO NEZVLADNE AJ TIE MOJE BOLESTI.. TAK ZVAZUJEM DULU PRORODNU ASISTENTKU.. AKO STE NATOM VY? STE NIEKTORE Z BRATISLAVY..? KDE BUDETE RODIT? JA BY SOM CHCELA V RUZINOVE.. KRASNY DNIK 😀

vierazit198
10. máj 2012

@xtinakc ahoj si z Bratislavy? Vies aj ja by som rada chodila na kurz no neviem sa rozhodnut ktory si mam zvolit.. ake mas skusenosti resp. niekto ti ho odporucil? 😉

vierazit198
10. máj 2012

@mercymay jej gratulujem ja som zaciatok 27t vsetko dobree 😀

vierazit198
10. máj 2012

@nati04
ahoj neviem ci ti niekto odpisal .. ja som osobne u neho nebola ale je to super lekar.. je to profesional.. neviem ci ides na kramare alebo do jeho sukr. ambulancie.. mozes byt spokojna je dobry..

xtinakc
10. máj 2012

@vierazit198 ahojcek ja som z trnavy.. ja som si tento kurz nasla cez trnavske materske cetrum.. pozri ci nahodou nerobia aj centra v BA taketo kurzy.. urcite to vyjde lacnejsie nez na nejakej klinike a kedze to vacsinou vedu aj porodne asistentky a laktacne poradkyne (ci ako sa im hovori) urcite to je na odbornej urovni..

nati04
10. máj 2012

@vierazit198 ahoj ja som tiez s bratislavy ;) ale idem na antolsku rodiť ;) tak snáď dobre bude;) a co sa týka toho cunderlika ja som únho uz bola na morfologickom len neviem či treba aj na 3D lebo som zase počula že az v takomto neskoršom tyzdni sú vidiet rastepy ;( tak sa bojim a
Preto radšej som sa objednala;( aj ked znovu za 70€

vevuska1
10. máj 2012

@vierazit198 ahoj 🙂 ja idem rodit na kramare a manzela chcem mat urcite pri sebe a aj on chce, prvy krat bol tiez a pre mna bol velikou oporou, si neviem predstavit, ze by tam nebol. inak kamoska tam rodila tiez uz dva krat a mala tam sestru, kludne mozes mat aj mamu alebo niekoho ineho z rodiny 🙂 v ruzinove neviem, tam by som asi rodit nesla, ale kolko ludi tolko chuti 🙂

vierazit198
10. máj 2012

😒 @nati04 nevadi pre tvoj pokoj je to lepsie riesenie.. len pekne chod.. ja som z Petrzky a mam Antolsku blizko no mam skusenost s Ruzinovom.. stale sa bojim co sa stalo na Antolskej pred dvoma rokmi..

vierazit198
10. máj 2012

@vevuska1 ja som v Ruzinove rodila a mala som tam dva kyrety nakolko som potratila.. starali sa o nas dobre a sestry su tam uzastne.. neviem.. mozno este zmenim nazor.. 😀

vevuska1
10. máj 2012

@vierazit198 ved ked uz mas skusenosti a bola si spokojna tak chod kludne aj tam, ja mam tiez uz skusenosti s kramarmi preto tam idem znova, ja som bola spokojna a tiez som zazila vsetkych co boli uplne fajn 🙂

dulkagabulka
10. máj 2012

@vierazit198 ak premyslas nad dulou, viem, ze jedna dobra bratislavska dula robieva pripravu tehuliek
skus napisat na zubajka@gmail.com

@xtinakc ak chodiš do MC, tak sa tam o dva tyzdne mozno stretneme..pridem vam porozpravat o bondingu a prirodzenom porode 🙂...aby som navnadila, pridavam par odkazov skutočnych krasnych porodnych pribehov

http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...

dva odlišne porody jednej lekarky prve dieťatko rodila v slovenskej, druhe v českej pôrodnici
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...

a jeden pribeh cisarskeho, ktory ukazuje, ze aj cisarsky moze byt krasny http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...

xtinakc
10. máj 2012

@dulkagabulka tak to sa tam potom asi stretneme, tesim sa 🙂 idem sa dat do citania 🙂

monika1091
10. máj 2012

uziva niektora z vas železo?....... alebo magnesium?

miskachrumka
10. máj 2012

@monika1091 áno skoro všetky ak nie všetky

miskachrumka
10. máj 2012

Baby konečne víkend ..........ale ja si prajem už nech je ten další víkend 🙂
alebo stačí aj pondelok zatial 😀 😀 😀 😀
čo ste dnes robili ?
tu sme mali krásne a teplo zajtra ideme zas opekať tak sa tešíme lebo v sobotu sa má zas ochladiť 😒

saranata
10. máj 2012

@vierazit198 v Ruzinove sa toho stalo viac ako na Antolskej , ked už porovnavame v tomto zmysle , ale toto nemá zmysel brat do uvahy pri vybere nemocnice vobec pretoze sa to stane hocikde ak zlyha niečo v systeme alebo ludský faktor

kacenka78
10. máj 2012

@monika1091 ano, uz tyzden beriem Magne B6 a Ferro-folgamma (železo)...

nati04
10. máj 2012

@saranata a to babetko co spadlo hned po porode to nebolo náhodou na kramároch ?

xtinakc
10. máj 2012

Juuj baby radsej ani neriesim kde sa co stali bo to by som nesla asi do ziadnej porodnici. Clovek nikdy nevie co sa moze stat tak zbytocne si nerobte stresy treba mysliet pozitivne a vsetko dobre dopadne!

dulkagabulka
11. máj 2012

počula som,ze to babatko, čo spadlo- tak jeho mamina použila porodnicky gel- vtedy je babatko mimoriadne "šmyklave" ... to je jedno z rizik použivania gelu

saranata
11. máj 2012

@nati04 to naposledy.ano .na Kramaroch,preto hovorim ze to nie su argumenty na vyber nemocnice.
@xtinakc presne tak

nati04
11. máj 2012

@saranata presne tak ;) len nech to každej dobre dopadne to je uz jedno kde 🙂

vierazit198
11. máj 2012

@vevuska1 ja som bola na kramaroch na amniocenteze a preto este zvazujem .. je tam dobry personal a dobre sestry..

mercymay
11. máj 2012

@miskachrumka opekacka? mnaaaaaaaaaaaaaaaam boze zavidim, ale v dobrom... 🙂)) my sme pred tyzdnom varili gulas, ale opekacka je opekacka. 🙂))

vierazit198
11. máj 2012

@saranata to je jasne... len ja sa nema coho chytit.. bojim sa porodu ale len z toho dovodu ze som starsia a lekari su taky nervozny .. neviem co mam robit.. viem ze na Antolskej su super podmienky pre drobcov.. stale sa rozhodujem.. dufam ze sa dobre rozhodnem.. zelam vsetko dobre..

miskachrumka
11. máj 2012

@mercymay mi zas často skor grilujeme ale teraz bude pravá opekačka 😉

saranata
11. máj 2012

@vierazit198 aj tak sa rozhodneš podla pocitov, ja som volila antolsku , je to najnovšia nemocnica v BA čo aj zodpovedá tomu čo tam je, nemusíš mat nadstandart aby ti bolo dobre, wc a sprcha v kazdej izbe(prepojene su vzdy dve) čo je neporovnatelne napr, s Ruzinovom 😒
dalej personal ten ma nesklamal pred 12 rokmi ani pred dvomi 🙂 , je tam detská JISka čo je u mna najvačšie plus, pretoze ked rodiš inde tak ti prevezu v prípade komplikácii dieta sem takze budem tu pri nom , a ostatne veci to su len zo skusenosti personal na sestonedelí super, podotýkam ked tam príde nejaká herečka a dopredu hlada problem tak si ho najde a poháda sa s kazdou sestričkou ! 😝 mala som moznost to vidiet
neviem ...su to pre mna najkrajšie dni s deitatom po narodení a je to zase len 5 dní takze hotel Hliton nečakám ale táto nemocnica mi bez akekokolvek platenia poskytla to na čo mám narok v plnej miere , aj prístup aj komfort takze naozaj spokojnost, dufam ze sa do tretice nesklamem 😀 😀 😀

nati04
11. máj 2012

@miskachrumka ahoj Miska aj ty si čakala dve hodiny kvoli tomu testu na cukrovku ?

nati04
11. máj 2012

@saranata ahoj takze ty si Nejdes zazmluvnit tam lekára?lebo neviem ako to funguje či treba dat peniaze ;(

saranata
11. máj 2012

@nati04 nie ja som zo zasady proti tomu aby som legálne uplacala lekára, navyše platit niekomu za to ze sa ma dva krát príde po porode opýtat ako sa citim na to mám už dva porody za sebou a nepotrebujem to , a je to to jedine čo máš mozno navyše bez platenia 😉
všetko ostatne musí lekár urobit pretoze je LEKAR, takze to odmietam
ja som povedala ze som ochotná zaplatit len vtedy ak bude dieta KP a nebude mi chciet nikto dobrovolne vykonat sekciu, to je asi jeden moment kedy by som vytiahla penazenku