Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
Maminy našla som super legíny hned som ich musela objednať 😀 😀
http://www.halens.sk/dámska-móda-móda-pre-ženy-...
aspon mne sa velmi páčia 🙂
Ahojky clenky mi opuchnu len ak mam pevny den, ze som dlho na nohach-pri lekaroch. Inak uz takmer vobec. Tie leginy su fajn, zdaju sa byt pohodlne ved uvidis az dojdu.🙂
@miskachrumka
mám pocit, že tebe aj mozog puchne, keď píšeš také pizzoviny. Buď taká láskavá, a neber moje meno do pusy.
ženy, vy ste ale aké hrdinky, že okrem svojich drobcov narodených, nenarodených, tých 30 stupnov, čo je vonku, domácnosti a manželov, sa stíhate nezmyselne vadit na konovi!!!!! o bože, ved to je forum!!! 😀 😀 😀 nie je vám to trochu smiešne?
inak na druhej strane, aspon trochu vzrúša, len mi nejak to takej peknej témy, kde by sa maminky mali navzajom podporovat, nepasuje 😝 😝 😝
@porinka dedinské vyjadrovanie :D viac nemám čo napísať 😅 😅 😅
@kalifa28 ja stíham veru mám syna a ten je vškolke tak mám čas tu sedieť no čo tie čo maju deti aj dve a sedia tu celý den ?
žienky ktoré ste chceli do sukromnej skupiny Augustovky 2012 mate urobený prístup 🙂 🙂 🙂 🙂
@kalifa28 asi tak !
maju dokopy tolko rokov ako ja a tri dalsie dokopy ...no čo ako píše každý aj také sa musia nájsť 😎 😎
treba sa povzniesť !
ja mám dosť rozumu a len sa zasmejem !
a aspon sa nenudíme tu a zasmejem sa :D
@miskachrumka
keby si vedela, koľko mamičiek sa sem chodí baviť na tvojich príspevkoch, vieš tých, čo ťa z ostatných tém vyštvali, aby mali pokoj 😀 😀 😀
@porinka to rátaš seba a koleginu to sú tie mamičky :D:D
je vás ale vela fuha 😀 😀
No moje vysedávanie tu končí kedže si idem po syna a !!!
treba sa detom venovať !!!! a nie tu vysedávať ked sa treba dietatu venovať !
pekný den ja sa dnes teším na opekačku a na mojho synčeka 🙂
a dnes je velmi teplo odporúčam klobučik na hlavičky 😉 😉
moj drahy mi robi nejaku specialitku 😵 😵 😵
@miskachrumka inak ako som minule pisala ze mam s opuchmi pokoj, vcera nastali, nastastie nie nejako brutal a rano bolo dobre, ale dneska zase tak som si aj v robote umyvala pod studenou nohou clenky, trosku hadam zaberie. Ja sa mastim len vecer, aky krem si pouzivala?
Ja sa teda nechcem miesat do coho ma nic ale neda mi reagovat. A to len na to ze ucta a pokora musi byt v kazdom veku. Tak uz skusme to tu vydrzat a tesit sa na babetka pretoze to je hlavna podstata tohto fora 🙂
@mercymay Ahoj nestíham podrobnosti ale nenatieram sa ničim .......ak už ich mám velmi velmi opuchnuté tak ten lioton ten je chladivý a pomáha ale musím čakať dlhšie 😒
napíšem potom podrobnosti 🙂
ideme von 🙂
@nati04 veru nielen v mladšom veku !
😉
@vevuska1 na vystave v inchebe Expo dieta a rodina sa robilo 3D. nasi znamy to organizovali, len potom predali prava inchebe a odvtedy sa to uz nerobi a tam to stalo 20 eur 🙂 ja tiez nechcem ist na 3D a ani ma to nikdy dajako nelakalo 🙂
@miskachrumka Velmi by som ti neodporucala "flakat" sa s mm pocas cakania na glukozovy test a to z jedneho jedineho dovodu...pohybom sa viac odburava cukor a tym padom vysledky su skreslene
dost ze to mnohi lekari zlahcuju a nerobia ho poriadne ako by mali, tak aspon mamicky by sme sa nemali snazit podliezt latku, aby vysledky boli aspon ako tak presne
@kacenka78 ale ved to ze chodis na wc kazdy den je super, prave to co si mala, ze raz za 3-4 dni je zle...ja by som to neriesila ak nemas krce a prilis riedku stolicu 🙂
@vierazit198 ked sa rozhodujes nad porodnicou...mozno ti pomoze co mne povedal moj gyn...mam v okruhu cca 25km 4 porodnice, takze by som si mohla vyberat, no len jedna ma oddelenie pre patologickych novorodencov, ci ako sa to vola...mozno ma menej ustretovy personal ako niektore z tych dalsich, ale stale v norme...dr mi doslova povedal (napriek tomu, ze on pred sukromnou praxou posobil v jednej z tych mensich a stale tam jeden den v tyzdni sluzi) ze mi radi tu s tym odd pre deticky...pretoze ja zatnem zuby a prezijem mozno aj zdutu sestricku, ale o dietatko bude postarane, bez toho, aby ho prevazali kade tade, ak by sa nedajboze nieco skomplikovalo...a mne toto ako rada stacilo, lebo je o tak 🙂
@19vierka84 ano ano presne tam sme boli 🙂 za 20 eur, no nechod, ako zadarmo, pani doktorka mila, sice madarka, ale mala tam tlmocnicku 🙂 teraz nejdeme, je to vela podla mna a co ja viem, mna az tak nenadhlo, najkrajsie je aj tak ked sa narodi babo 🙂
@monculka az 4.6. ides na glukozovy test? to nejak neskoro, nie? ved to je o 3t a ono by sa to malo robit ovela skor...
@miskachrumka @saranata neviem aky mate spor, ale neda mi nereagovat na sukromnu temu....sukromka nebola zalozena preto, ze tu vo verejnej je s niekym problem, bola zalozena hned na zaciatku ako vznikala aj tato verejna, ked tu este mnohe len cakali na pozitivny test a neboli vztahy vyprofilovane a to z dovodu, aby mamicky, ktore nechcu verejne pisat osobne veci o sebe, mali priestor na debatu, aby sa mozno viac medzi sebou otvorili a nemali problem preberat aj chulostive temy...a myslim, ze sukromka plni svoj ucel...na druhu stranu...pozerala som aktualny zoznam clenov a ani jednu z vas som tam nenasla, tak teraz mi to pride take divne, ohanat sa v debate (ci uz je nejaky spor alebo nie, nesledujem to tu az tak) sukromnou temou...
@miskachrumka k puchnutiu noh, presne to ze si zacala pit cistu vodu si urobila najlepsie 🙂 mne dr viaceri radili, ze cim viac vody vypijem, tym menej zatazujem oblicky, lebo sa viac odpadu (a soli) vycika a tym padom nohy nepuchnu...vidim to presne, ked polavim a pijem menej alebo ochutene vody, ze hned mam naliate clenky, nie mozno nejak vela, ale mam...ak pijem cistu vodu a aspon 3l denne, tak uplna pohodicka 🙂
@saranata aaaa prave citam, ze je dalsia sukromka 🙂 tak vela stastia...nech sa vam dari...nam cca 82 sa dari vyborne, aspon myslim..ved mnohe su aj tu vo verejnej, tak mozu povedat 🙂
Ahojte 🙂 som v 26tt a mám pri chôdzi, respektíve, keď ležím a potom chcem vstať bolesti v oblasti rozkroku. Je to taká akoby kvalitná svalovka. Máte niektoré takéto poblémy?
@kvietok173 tieto bolesti su vraj normalne a skor ci neskor ich ma kazda...samozrejme zvysenou namahou sa stupnuju...povedz to dr, mozno ti na to nieco da a mozno nie...ale vacsine tehuliek co som sa s nimi o tom bavila dr povedal, ze len sa viac setrit a viac oddychovat, ze je to tym, ze sa uvolnuju slachy a klby a svaly panvoveho dna su nachylnejsie na presilenie teda
ďakujem za odpoveď, aj som si myslela, že to bude čosi také, ale keď vidím iné tehu chodia podľa mňa v pohode a ja sa cítim náramne dolámaná a ubolená.Bruško je vďaka magne v pohode ale to svalstvo v rozkroku 🙂 aúúú 🙂

Baby puchnu vám ešte nohy ?
resp. členky ?........ja mám pokoj už 4dni chvalabohu 😉
asi to bude tím že pijem len čistú vodu z vodovodu ....ešte že máme super vodičku lebo bublinky vobec nemožem 😒