Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
madzik chodite aj na sk ?
ako často ?
@miskachrumka mne simon 🙂 dievcatko Emma ale sesternica sa vola Ema tak nechcem aby boli v rodine same Emiii 😒
@madzik aha tu máme zas vela Emmiek aj nataliek aj nikoliek ..
za každým rohom !preto som nad tím menom ani neuvažovala ...
@miskachrumka teraz kazdy weekend ak sa da.. chcem ist zaciatkom jula na slovensko a rodit u nas 🙂
my to tiez tak mame, ze chlapcovi vyberie meno manzel a dievcatku ja. Jemu sa pacia take s koncoukou ...slav tak to vyriesil a bude Stanislav kedze ja som Stanislava. Mne by sa pacil Tobias. A dievca Liliana-to sa mi paci od davna a v dedine este nieje. Joooj tie reci-ze tetkypletky vedia skor co budem mat ako ja, alebo ako lekar. ze ma sumne okruhle brusko to budze chlapec.....a bla bla bla. No este ze su mudrejsie ako ultrazvuk 🙂
alebo, ze ked vas kope prevazne na pravo tak chlapec a ked prevazne na lavo tak dievca. Moje teda kope hlavne na pravo. tak som zvedava ci to lekar potvrdi. 😀
@miskachrumka tu v polsku som nepocula zeby bolo nieake dieta Emma..a preto zatial v kutiku mojho srdca boduje 🙂
@madzik a ináč si zkade z ktorého kúta slovenska ?
a ako sa tam žije v polsku ? asi tak ako tu či ?
@mimi126 no mna kope hlavne v strede najčastejšie budu dvojíčky 😀 😀
ja si dávam odstup od starých báb ....ktoré su velmi mudre ....mne potom pripadajú dost smiešne ked su mudrejšie ako moderná technologia ....mne su potom dosť smiešne a mohli by to brat ako velký hriech 😎 😎 😎
@miskachrumka Ja som z oravy.. z Trstenej ,hranicny prechod chyzne z polskom ..my zijeme v Krakowe neviem ci iny ja som cely den sama a potom sa tesim o 16:00 z prichodu mojich chlapov 😉 a na weekend domov na sk 😀
@madzik aha tak že stereotip ako ja v dánsku ...ked chodíme s drahým tiež vkuse som vyčakavala s malým kedy príde konečne ....a každý den to isté .....až mi šibalo ztoho uplne a bola som rada ked sme išli konečne domov ufff
@mimi126 lacnejšie asi áno ...a ludia neviem všade su zákerný ludia ide to nejak s dobou čim dalej tím je to horšie 😒 😒
@madzik tak to máš kolko km ?
malo ! to ste tam cubi dup !
@madzik iáč mame rovnako 24rokov 🙂 😉
@miskachrumka No z Trstenej do Krakowa je 100km,Ano 24 🙂 No ja mam za 8dni 25 🙂 Vsetko je tu super len keby sm tu mala aspon segru 😒 Ale spon sme si vzacnejsie🙂
@miskachrumka ty ako mamicka, na ktore veci k babätku by si povedala, ze zbytocnost alebo nepetrebne a ktore zase stoja zato, a bez nic sa neda. Myslim celkovo vybavicku a tak. Nechcem nakupit zbytocnosti a potrebne prehliadnem. Len tak tvoj nazor.
@madzik mojej je jedno ci som najedena ci nie ...... kopance dostanem tak ci tak........ :-P
Ahojky baby, rada by som sa spýtala, že ako užívate doplnky železa, či na lacno ako pisu v letaku alebo po jedle, ako mi povedala lekarnicka.. Dakujem
@baska1 vzdy po jedle radsej.....
@baska1 a ake zelezo mas predpisane?
Ferretab comp. a este mi zistili aj vyssie hodnoty cukru po oralnom teste, že 7.9, tak musim ist na diabetologicku ambulanciu:o(
@mimi126 mimi to sa nedá takto napísať ..
čo som ja nepotrebovala ty možno budeš brat ako potrebnu vec ...pýtaj sa konkrétne a ja ti možem odpovedať ...ale 100ludi 100chutí
@monika1091 to železo je len predpisovanélen ked je zlý krvný obraz či?
@baska1 fuha to teda ti nezávidím :/
ja idem na cukor 28meho a verím že ho budemma dokonca nižší ako pri malom som mala nižšie hodnoty ako by mali byt ..a to som doseba padlovala len sladké cele tehu dve čokolády a buchty na pare neboli výnimkou aj každý druhý den 😒 no nemohla som sa ovládnuť a cukor boíl nízky a malý nemá rad sladké 😀
Baby konečne papam navarila som dobre 😎 😎
malý ešte buva a aj som pozmývala zas možem aj 3 krát denne tie prašivé podlahy zmývať aj tak budem mať čo zmývať 😠 😠 😠
@miskachrumka a ja praveze nijak extra sladke nejem, pecivo len cerealne a vela zeleniny a ovocia a vidis..

@madzik je to tažšie vyberať meno pre babu ako pre chalana ...
no nevadí ...mne sa aj velmi páči Denis velmi pekné meno no uvidíme čo nám boh dá a budeme mať aj tretie po niekolkých rokoch ...