icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

kacenka78
18. máj 2012

@saranata no ved idem nalačno, tak sa do 12:00, ked ukoncim testy, asi zbláznim od hladu 🙂 ale dufam, ze vsetko dobre dopadne....

saranata
18. máj 2012

@kacenka78 no ved preto to píšem , ze to je nejaké divne, tieto testy sa robia ráno , ved si tehotná a nemozeš pol dna nejest, to som ešte nepočula , po tom cukre sa tam zlozíš, vezmi si vodu so sebou

monculka
18. máj 2012

@miskachrumka tak momentalne nerobi nic 😢 co je teraz hlavne ked potrebujeme vela veci kupit pre malu dost zle...ale hlada...

monculka
18. máj 2012

jasne sme tie najhorsie matky lebo si zapalime...sa uz zobudte trocha a neodsudzujte nas hned...su ovela horsie matky...ked sa vam nepaci o com sa tu pise tak si to necitajte

monculka
18. máj 2012

inac dobre ranko 🙂 konecne slnecne 😎

madzik
18. máj 2012

@kacenka78 Dobre ranko 🙂 nezavidim ti je to des,radsej by om zjedla tasku sladkosti ako ten jeden pohar cukru brrrrr 😀

madzik
18. máj 2012

@monculka Dobre dobre 🙂 aj tu zacina svietit 😎

monculka
18. máj 2012

@madzik moj drahy uz utekal do obchodu z rybarskymy vecami kupit si nieco a asi pojde na ryby 🙂

madzik
18. máj 2012

@monculka o jejku aj moj byvali priatel bol rybaaar,Tichy blaaazon 😀 😀 😀 😀 manzel nieeeeee to som trosku aj rada 😉

kacenka78
18. máj 2012

@monculka neodsudzujem, len som aj ja prispela svojou skusenostou s fajcenim do debaty 😎 a dievčata, nenatahujte sa tu kvoli tomu, je kazdej vec, čo robí pocas tehotenstva aj mimo neho, debatovat o tom mozeme, vyjadrit nazor tiez, ale nie hádať sa .... k tej téme zrejme uz stacilo, nie? 🙂

@saranata @madzik no mne dr. povedala, ze kludne si rano mozem dat polovicne ranajky 😀 ono to dnes mam taku specialnu poradnu, viacmenej vysla mne dr. v ustrety, tak preto ten cas, takze som nenamietala, ale snad ten cukor tam nehodim hned na podlahu
😝

monculka
18. máj 2012

@madzik hej hej je rybar...tento tyzden si aj povolenku vybavil ci co 🙂 ta nech ide ked je pekne...aj ja s nim zvyknem chodit...ale dneska ma zatial este nevolal 🙂

monculka
18. máj 2012

@kacenka78 ja sa z nikym nehadam to ta saranata a porinka hned nas dobre ze neoznacili za krkavcie matky...ale ja to neriesim...kazdy nech sa stara o seba...no idem daco zjest 🙂

saranata
18. máj 2012

@monculka ale ved si fajci aj 50 denne, svojmu dietatu robíš zle nie mojmu 😉 ked bude niekedy choré tak mu mozeš povedat " ved su aj horšie matky" !!!

saranata
18. máj 2012

@monculka ja som nikoho neoznačila za krkavciu matku ale to fakt cakate na verejnej diskusii ze vám niekto povie aké je to super ze fajčíte, ved ide o tvoje dieta preboha!!!

monculka
18. máj 2012

@saranata ale kto sa s tebou bavi?

madzik
18. máj 2012

@kacenka78 ja som to zvladla 😎 svagrinka to presne ako pises nechala u lekarky na podlahe cize test sa skoncil 😀

saranata
18. máj 2012

@monculka spomínaš tu mna a porinku tak reagujem
a skolka funguje moja? to kolko máš rokov preboha takto reagovat, chudence niektore deti viac nepoviem 😉
ale ved obraz si urobí kazdý kto to číta

monculka
18. máj 2012

@saranata NECAKAM ZE MA NIEKTO BUDE CHVALIT ZA FAJCENIE V TEHOTENSTVE!!!!!A JA SOM NEPOVEDALA ZE SI NIEKOHO OZNACILA ZA KRKAVCIU MATKU ALE ZE DOBRE ZE Z NAS NEROBITE TIE KRKAVCIE MATKY A TO JE ROZDIEL!!!

madzik
18. máj 2012

Baby klud klud !! pohoda klidek tabacek 😎 😀 😎 😀 😎 😀

saranata
18. máj 2012

@monculka tak si daj na tričko vysit som tehotná aj fajčím !!!! a potom sa jeduj ked ti niekto niečo povie!
ked už fajčím v tehu tak drzím hubu a nikde by som to nepovedala nahlas!

monculka
18. máj 2012

@saranata no tak drz aj teraz hubu svoj nazor si uz povedala.

saranata
18. máj 2012

@monculka uroven uroven a ešte raz uroven!
zmente si temu na Nezrele matky , niektorým by trebalo aj znova zakladku 😉

madzik
18. máj 2012

Babyyy poradte nieake dievcenske menaaa??? 😉 😉

monculka
18. máj 2012

@madzik mne sa paci Nella 🙂 ale mojmu nie...

madzik
18. máj 2012

@monculka peknee,ja hladam 2mena lebo poliaci davaju detom po dva mena 😒

nati04
18. máj 2012

@saranata aká úroveň ved co čakas mi sme sa tu bavili a ty nic ine nerobis len útočis! To sa ako spája s tvojou úrovňou?ja som si ťa minule tu zastala ale ako vidím lutujem to pretože na všetko reagujes podrazdene to co sa ti nepáči ved na to nereaguj! A od teraz prepac uz nebudem na tvoje príspevky reagovať a kedže si si spravila súkromnu tému mala by si predsa len tam chodit pretože Ako vidíš tu sú strašne matky a tam nie :(

saranata
18. máj 2012

@nati04 ja neutocim hovorim pravdu tak ako to je,to vy tu prskate,ved som uz napisala fajcite si a potom placte! Vase deti nie moje🙂
Tu uz nebude zachvilku nikto prispievat,ty sama si mi tu do sukromnych sprav kydala na Misku a teraz sa tu ohanas sukromkou??? Smutne ale tiez to o niecom svedci,nemyslis???

nati04
18. máj 2012

@saranata ja som na nikoho nekidala pisala som svoj názor sem ;) a tebe do súkromnej posty že sa mi to nepáčilo ale to som nevedela co si za človeka ;) bohuzial ;) naozaj len rozbroje robíš a to ti poviem že oproti nášmu prilezitostnemu fajcenie ty co si za človeka? Ved to som este nevedelila :( koncim stebou diskusiu a ked píšeš daj si fotku je to slušnosť vediet skym si ľudia píšu ;)

mirkapo
18. máj 2012

BABY PRESTAŇTE !!! koho to ma bavit, 4 strany len sledujem vase rozbroje s fajcenim, (piste si IP), potom sa vaznejsie, zaujimavejsie otazky a nazory stracaju medzi vasimi somarinami..
p.s. alebo si vytvorte vlastnu skupinu Fajcenie v teho a tam si to vysvetlujte
Inac pekné ránko, u nás konečne po 2 dazdivych dnoch vyslo slnko, takze dnes hor sa do mesta 🙂

saranata
18. máj 2012

@nati04 vies co keby som bola clovek ako pises tak tu tie spravy zverejnim ale neurobim to ,lebo vy ste sa s Miskou nasli! Ja rozhodne nie som clovek ako ty.