icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
18. máj 2012

@kacenka78 ani mne ten cukor nerobil žiadny problém ...uvidíme teraz ...možno sa prekvapím ale určite to nieje ani zdaleka nič hrozné 😉

monculka
18. máj 2012

hladna som....a to staaaaale 😅 uz neviem co mam jest 😀

miskachrumka
18. máj 2012

baby ten kočik je až tak sladký že je až presladený :D
http://deti.bazos.sk/inzerat/15360587/Kombinova...

miskachrumka
18. máj 2012

@monculka a kolko si už pribrala či nič ?

monculka
18. máj 2012

@miskachrumka ked nepocitam co som schudla pocas nevolnosti tak nejake 3-4kg som pribrala

miskachrumka
18. máj 2012

toto je prvý kočik ktorý sa mi pozdáva v modernom štíle aj farby su krásne 🙂
http://deti.bazos.sk/inzerat/15380833/Predam-ko...

bonninka
18. máj 2012

fíha baby já už mám 9 kilo nahoře, ale moje břicho tomu odpovídá, vypadám jakobych už šla skoro rodit 🙂

nati04
18. máj 2012

@bonninka tak namna nemáš plus 15 ;)

bonninka
18. máj 2012

tak to už je i dost a to teprve teď začíná to největší váhový přibírání,...No, jsou ti drobci hladoví, já tu furt přemýšlím, co bych snědla 🙂

bonninka
18. máj 2012

já jsem včera koupila na netu tento, tak jsem zvědavá, kdy dorazí 🙂
http://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/x-lan...

miskachrumka
18. máj 2012

Tak ja mám tiež brucho ako keby som už za mesiac išla rodiť a to mám ešte časuuuuuu...
ale chvalabohu vaha ukazuje rovnako ako pred tehu tak neviem či ju nemajú pokazenú 😀 😀 😀

miskachrumka
18. máj 2012

@bonninka krásna farba ak je takej farby ?
či ktorej ? a vanička ?kolko cm ?

bonninka
18. máj 2012

@miskachrumka tak to ti teda v dobrém závidím 🙂

bonninka
18. máj 2012

všechno v barvě antarctica a vanička má uvedené rozměry potom dole pod obrázkem, můžeš kuknout 🙂 http://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/x-lan...

miskachrumka
18. máj 2012

Kolko maju vlastne rozmery najvačšie vaničky ?
su aj nad 80cm?

miskachrumka
18. máj 2012

@bonninka ja som sama prekvapená ..... 😵

kacenka78
18. máj 2012

@miskachrumka no fakt ten cukor bol v pohode, ja som sa tak obavala, ale normalne niezeby mi to chutilo, ale bolo to fajn 😀 😀 😀

kacenka78
18. máj 2012

@saranata v to dufam, o tyzden zase kontrola, tak budu snad aj vysledky z glukozy...

bonninka
18. máj 2012

@miskachrumka my máme v tom prvním co prodáváme vložnou tašku a ta má 77 cm, ale myslím, že 75 cm je naprosto postačující, ono až budou děti sedět, tak už je do lehu nikdo stejně nedostane 🙂

saranata
18. máj 2012

@kacenka78 vysledku uz budu a budu negativne,drzim palceky🙂

miskachrumka
18. máj 2012

@kacenka78 mne to dokonca aj chutilo 😀
no len vtedy som bola ako sup na sladké čo sa teraz nedá velmi povedať :/

miskachrumka
18. máj 2012

@bonninka no neviem moj malý sa narodil ako 50cm a 3,5kg na začiatku 39tt🙂 a to sme z porodnice na to po 5dnoch išli s vahou 3950:🙂
a každý mesiac pribral 1,5 kg a velmi rýchlo rástol do pol roka to dr vyvalovala okále ako divá !
ako 4mes mal cez 6kg a nezmestil sa tam dost skoro 😒 a teraz ma 3,5 zachvilku a ledva 15kg
preto sa obávama by som neriešila to isté aj teraz :(
že zas budem bojovať s malou vaničkou a to teraz dokonca ideme aj do zimy a tam sme išli do leta chvalabohu !

miskachrumka
18. máj 2012

Ideme von baby už nás čakajú vonku kamoši 🙂 🙂 🙂
dojdem neskor na večer papa pekný den 😉 😉 😉

bonninka
18. máj 2012

@miskachrumka tak tady jsem našla jak se dělá sekce po doktorsku, docela mě z toho mrazilo, ale aspoň si tak člověk umí představit co se mu bude dít ☹ http://www.porodnice.cz/diky-superrychlou-odpov...

miskachrumka
18. máj 2012

@bonninka nechcem nemám odvahu to ani otvoriť radšej nevedieť ! klobuk dole že si si to mohla kuknúť !
nemám na to žaludok ☹

miskachrumka
18. máj 2012

Konečne večeriam som bola hladná ako psík...
teplé kakao a chlebík mnam 🙂
je tu niekto ?

kvietok173
19. máj 2012

Ahojte. Má niektorá z Vás v tomto týždni tvrdnutie bruška?Ja mávam v noci.Cez deň v pohode a v noci sa budím, že mi stiahne bruško a musím vstať. Neviem prečo?Máte niektorá skrátený , alebo zmäknutý krčok?Pekný víkend. A neupratujte toľko 🙂

monculka
19. máj 2012

achojte 🙂 ako? ja skvele...praaave ranajkujem a potom ideme aj z mojim drahym na ryby....uz sa tesim 😀 a inac vcera mi dosla zavinovacka co som objednala...odfotim a dam si do albumu....keby ste chceli kuk 😉 pekny dnik vam prajem 🙂

kacenka78
19. máj 2012

@kvietok173 ahoj 🙂 ja pocitujem tvrdnutie bruška, rano som sa s tým zobudila, ze je tvrdé.... a zmäknutý krčok mám tiež :( akurát včera mi to dr. vysvetľovala, že krčok by mal byť teraz taký tuhý, ako palec a môj je ako špongia, malý sa tlačí dole naňho a keď ten tlak bude neustály, tak krčok povolí - preto ho mám odľahčovať, ležať tak, aby plod na krčok netlačil... že to tak musíme potiahnuť aspoň do 30 tyzdna, kedy je to najrizikovejšie (a neviem čo potom).... a neupratujem, mám to zakázané 🙂 keď mi bolo trošku lepšie minulý týždeň, vzala som vysávač, zdvihla ho a tak ma doslooova prestriekla bolesť, že som ležala do večera, tak neriskujem....maximálne som spravila raňajky a dala veci do práčky a už bežím vykladať panvu a nohy na vankúše...

nati04
19. máj 2012

@kacenka78 a aky to je pocit? Lebo to mávam asi aj ja mám take akoby plne bruško to je ono? Ale vzdy večer :(