Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@kacenka78 od obeda v nemocnici, už som dostala prvú injekciu pre babuľko a infuzku. Pokiaľ ma prijali a popozerali, tak som už taká ubolená, tak poctivo ležím a dúfam, že bude všetko ok.
@kvietok173 a prečo si v nemocnici ?
@kvietok173 no tak poriadne oddychuj... vieš, ako dlho tam pobudneš?
@kvietok173 určite bude všetko ok, drzím palce 😉
@nati04 podľa môjho dr som bola ok, ale v npoci mi tvrdlo brucho tak som šla za dr v nemocnici a mám zatiaľ 3,5cm krčok, ale mäkký, tak už som dostala prvú injekciu pre rýchlejší vývin bábätka a infuzku, tak dúfam, že sa to ukľudní
@kvietok173 tak držím Vám palce určite to bude dobre 🙂 ja mám bolesti v podbrusku take tlaky tiez sa bojim zajtra budem volat hematologicke lebo si picham fraxiparine či radšej nezvýšime dávky pre istotu ;( toto je moje prve predtým som potratila ťak sa bojim:(
@kacenka78 vraj týždeň, alebo 2? Uvidíme? Musím vybrať tie3injekcie a potom odsledovať, že čo sa robí?
@saranata Ďakujem 🙂
@nati04 držím prsty 🙂 , ja som možno aj s dr. až príliš opatrná, ale mám tiež svoje odžité, tak čo nespravíme pre babuľka 🙂
@kvietok173 aj ja Vám držím palce ;) nech uz to
Mame za sebou ;)
@monculka moja reč 😉
@kvietok173 prajem Vam aby ste s babom boli v poriadku, a nech sa o Vas v tej nemocke dobre staraju 🙂
Ahojte
tak ja z posledných síl pišem dnes drsný den som vyžmýkana doslovne ...a to sme v polovici ešte máme toho vela zajtra idem vyberať nejakú krásnu tapetu teraz majú super vyber 🙂
@miskachrumka Mne áni nehovor mna čaká to iste len cely dom ;) ale uz sa tesim na to ;) musíme to stihnúť pokym sa málinka narodí ;) ja som dnes tiez úplne odpisana;( cely den Som len varila ;( boli má chrbát strašne a este musím úmyt riad lebo tu nemáme umyvacku ;(
@mimi126 Ďakujem krásne. A ja prajem bezproblémové tehu všetkým žienkam a hlavne vážte si to, nie je to samozrejmosť.Peknú noc 🙂
@nati04 ja rada umývam riad !
a nás čaká po obyvačke ešte detská izba pre DAdka 🙂
ale to až začiatkom jula
@bonninka presne ako píšeš ...krvácanie z nosa počas sniakania je normálne počas tehu ...aj krvácanie z dasien pri umývaní zubov tiež to poznám
@miskachrumka aj to máš kazdy den? Lebo ja hej ( tak bojim sa ;(
babuše toto jenádhera už sa neviem dočkať http://www.femicare.org/?run=content&id=2197&la...
@nati04 čoho sa zas bojíš ?
@miskachrumka no toho či to nesúvisí stou mojou krvou ;( ty by si sa nebala po potrate?ta krv stym suvisela ;( keby sa mi to nestalo tak sa asi nebojím nemyslíš
@nati04 ako očom píšeš ?
ja nechápem ..s akou krvou ?aký potrat ....asi si ma mýliš !
a nestresuj tím škodiš ešte viac a 24hod denne !
@nati04 JéMINE PREPáč !
ja som to zle prečítala ......prepáč 😔
som velmi unavená taka ni nevidím sorry dobru noc ....
@nati04 a ani netušim....že ty máš za sebou potrat to mi je luto ☹
@miskachrumka hej mám ;( v pohode aj ja Som úplne ko unavena ;( a nemozem ísť áni spat lebo moja polovicka mi musí pichnut injekciu a este neni doma pripravuje výstavu na zajtra ;(

@nati04 je to normalne, aj krvacanie z dasien aj z nosa, sliznica je ovela viac prekrvená, je to v tehotenstve bežné...