icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
30. máj 2012

@miskachrumka uz asi by som nemala umyvat na tom domceku okna ci?

monculka
30. máj 2012

@miskachrumka no dobre posli 🙂 poslem aj ja tebe 😀

miskachrumka
30. máj 2012

@alzbetaaa fuha tak to si všetko zopakujete ako keby po prvý krát 🙂

miskachrumka
30. máj 2012

@monculka naspať ? to už neposielaj 🙂

miskachrumka
30. máj 2012

@nati04 asi nie aj ked aj ja umývam často na byte tiež ich máme viac 7okien z toho su dva balkony!
a citim to občas v križoch ale kedže ty už mas zlu skusenost davaj si pozor tiež !

alzbetaaa
30. máj 2012

@miskachrumka tak to asi ano ja sa tak citim ako keby som to mala prve a nevie ani doktorka ako to bude ci to pojde rychlo ako pri tretiom alebo pomali tak my povedali že ak dostanem kontrakcie tak mam hned do nemocnice ist tak uvidime 🙂

miskachrumka
30. máj 2012

Kreslili sme 🙂

miskachrumka
30. máj 2012

@alzbetaaa neboj všetko bude super 🙂

nati04
30. máj 2012

@miskachrumka jej to je zlate ;)

miskachrumka
30. máj 2012

@nati04 idem povešat už pípa práčka 15minut 😀 😀 😀
prídem chlapy su vonku na piesku tak mám času habadej

alzbetaaa
30. máj 2012

@miskachrumka tak to dufam i ked som mala obavy ale malicka nam pekne rastie a citim sa fajn tak sa už len tesime 🙂 ty sa volas Miška ? ja mam moju prvu dcerku Misku ma 23 rokov a syn ma 21 velmi ich mam rada a moc mi chybaju lebo ziju na Sk a ja žijem v Norsku ak by boli somnou alebo aspon nie tak daleko tak mi už ku stastiu nic nechyba .

alinka01
30. máj 2012

@monculka aj mne teraz zacalo byvat zle, som aj sestricke dnes rano hovorila ked som bola na krv. vraj to moze byt z toho ze babo zatlaci na zaludok. Ja som v priebehu 2 tyzdnou asi 4 x zvracala. A prislo to uplne necakena, zrazu mi ostalo zle.

zyza
30. máj 2012

@alzbetaaa jeee,tak gratulujem..po tolkych rokoch to je veru ako prvorodicka...skoda,ze namas deti pri sebe,mala by si super pomocnikov...a ako reagovali na spravu,ze budu mat surodenca?

alzbetaaa
30. máj 2012

@zyza no toho som sa bala ale prekvapivo dobre asi aj stym pocitali lebo toto tretie miminko nebudem mat z ich otcom ale z priatelom a on deti nema tak sa velmi tesí a velmi sa tesia aj moji rodicia i ked zo zaciatku ked som sa zoznamila z mojim partnerom tak boli proti tomu aby som mala už deti .a termin mam 12.augusta a moja prva dcerka sa narodila 14 augusta tak som jej povedala že to bude mat darcek k narodeninam 🙂 smiala sa tak mozno budu aj v jeden dem narodene uvidime kedy sa vypyta na svet.

miskachrumka
30. máj 2012

@alzbetaaa ano som Michaela a ja mám 24 rokov ...
tak sme rovnako staré ...a na slovensku ideš rodiť ?(ak možem tikať )
tam na severe je lepší život ako tu to sa nedá porovnať moj robi v Dánsku a často sme tam chodili a je tam všetko iné

miskachrumka
30. máj 2012

@alinka01 ahoj vy teda ešte neviete čo čakáte ?

miskachrumka
30. máj 2012

@alzbetaaa tak sa určite velké deti potešia dcéra sa može zaúčať a potom bude vnúča 🙂
či už ste starká ? 😉 😉

alinka01
30. máj 2012

@miskachrumka ahoj, vieme chlapceka. Preco?

miskachrumka
30. máj 2012

@alinka01 jéj tak sme na tom podobne 🙂 🙂 🙂
dalšia čo bude mať doma troch chlapov 🙂

alzbetaaa
30. máj 2012

@miskachrumka jasne ze tikat mozes 🙂 a naozaj je tu lepsie ako u nas vsetko je tu ine lepsí zivotny styl viac kludu ludia sa tu tak nenahanaju za majetakmi u nas sa stale niekto niekam ponahla hruza tu nie a rodit budem tu na SK by som si to musela platit a naco ked tu to mam zadarmo chodim tu k lekarovi na prehliadky a myslím že to bude tu lepsie 🙂

alinka01
30. máj 2012

@miskachrumka jaj ja to nemam v profile 🙂 no troch chlapov budem mat doma 🙂 Len dufam ze mi budu vo vsetkom pomahat, lebo tretie babo uz neplanujeme, tak sa dievcatko uz asi nedockam 🙂 ale zato uz mam 2 neterky, tak sa to aspon takto vyrovnalo 🙂

miskachrumka
30. máj 2012

@alzbetaaa tak to je super 🙂 viem že tam je všetko uplne na inej latke ako tu ....tu sme za opicami .
Je to tam lepšie ako píšeš aj ty aj v tom DK je to iné ludia nepoznajú okrádanie ani nahánanie uživaju si život ...
a potom ked priode človek domov si uvedomí ako je tu na prd ...ale ako sa hovorí doma je doma ...
a súrodenci čo na sestričku?

alzbetaaa
30. máj 2012

@miskachrumka tak dcera sa ešte nechysta mat svoje deti ešte študuje vysoku skolu a potom chce prist sem za mnou a nema teraz momentalne partnera tak uvidime kedy budem aj babka 🙂

miskachrumka
30. máj 2012

@alzbetaaa aha však má čas 🙂

alzbetaaa
30. máj 2012

@miskachrumka na sestricku sa tesia ale vsetka radost pride az ked bude medzi nami 🙂))))

miskachrumka
30. máj 2012

@alinka01 nie nemáš preto sa pýtam 🙂
ja budem na tom podobne a tiež dufam že budu pomahať čo asi pochybujem aj zaroven su to predsa chlapy 😒
tiež už tretie neplánujeme tak asi dievčatko určite nebude 😒

miskachrumka
30. máj 2012

@alzbetaaa určite potom to všetko vyvrcholí ....
náš maly je teraz taký popletený lebo doteraz bola sofia a už bude Tobias tak má v tom miešung

alzbetaaa
30. máj 2012

@miskachrumka a co ste nevedeli co budete mat ?

alinka01
30. máj 2012

@miskachrumka uz som si to doplnila v profile 🙂

vierazit198
30. máj 2012

@nati04 Môžem sa spytat to magne si dostala predpisane? lebo mne lekarka podla krvneho obrazu zrusila aj femibion.. a vlastne nedavam si ziadne vitaminy.. tak neviem ci je to dobre.. 😒