icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

edenka12
3. jún 2012

Ahojte mate niektora termin 6.8 a idete rodit do Partizanskeho ?🙂

monculka
3. jún 2012

@monika1091 mas pravdu...strasne rychlo to vsetko uteka... 🙂 len mozme dufat ze aj ten porod bude ok a rychly 😉

miskachrumka
3. jún 2012

@nati04 to poznám velmi dobre 😒

miskachrumka
3. jún 2012

ahojte tak ráno bolo velmi vela smutku a slz ☹ ☹ ☹
no ocinko nám napokon nešiel a bude robiť konečne na sk 😉 😉 😉 3mesiace 😵 😵 😵
taka som štastná bože 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 aj malý je nadšený 😵 😵 😵

miskachrumka
3. jún 2012

Dnes sme boli aj na dome kde žila moja starká tak drahý bol pokosiť a ja pohrabať konečne to tam vyzerá k svetu 🙂
mám taký pokoj na duši ked sme to upratali 🙂

miskachrumka
3. jún 2012

Je tu niekto ? 😨 😨

miskachrumka
3. jún 2012

@monculka ako každý na svete nie len ty !

miskachrumka
3. jún 2012

@vevuska1 to caramarelo som už kukala príde mi tiež dost klasický a obyčajný a dor jany idem kuknuť 😉

monculka
3. jún 2012

@miskachrumka v poriadku ja som to len tak napisala

monculka
3. jún 2012

baby.myslite ze bude dobra tato postielka?nechcem kupovat nejaku extra drahu...aky je vas nazor na tuto:kupili by ste si ju? http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/0019...

monika1091
3. jún 2012

@monculka kedze si v 30 tt uz si bola na 3D ultrazvuk na 30 tt...? .... ja len ze ci vtedy ti povedaia ci pojdes rodit prirodzenou cestou alebo cisarskym.....

monculka
3. jún 2012

@monika1091 tento tyzden v stredu idem...neviem ci vtedy povedia...

monika1091
3. jún 2012

@monculka aha no nevadi no ....... a ty uz vies kde budes rodit a u koho?

monculka
3. jún 2012

@monika1091 nooo rozmyslala som nad dr Dosedlom ale je to vela penazi ked si chcem dat konkretneho porodnika...asi len do sace pojdem bez doktora

miskachrumka
3. jún 2012

@monika1091 prečo by mala mladá baba prvorodička vobec rodiť cisárskym ?

miskachrumka
3. jún 2012

@monculka tu v bs to máš najlepšie preto že ten kto ti je gynekolog ta zaroven aj odrodi !
a to je jedno či má alebo nemá službu !

nati04
4. jún 2012

@miskachrumka to znamena ze si ho nemusis zazmluvnit?

mercymay
4. jún 2012

Bre ranko babenky, ako ste vikendovali? Ja straaasne pohodovo, vcera som nam navarila fajnovy obedik a trosku poriadila, upiekla som kolacik ale inak ...pohodaa. Jo..vcera ma brutal vecer bolela hlava, 2x som sa v noci na to zobudila a dneska je podobne pocasie. Bojujete proti bolestiam hlavy nejako? Okrem privalu tekutin?

vevuska1
4. jún 2012

@miskachrumka ja som ich videla obidva nazivo a aj mi ich pekne predviedli, su skoro uplne rovnake aj vanicky maju oba velke, funkcie maju rovnake skoro na chlp, dorjan mi prisiel ale najtazsi z nich

zyza
4. jún 2012

Ahojte baby,ako funguje nastup na matersku dovolenku?Gynekolog vypise listok,zanesiem do socialnej poistovne a cakam na rozhodnutie?K akemu datumu to treba doniest do poistovne?Ci nevadi,den hore dole ,lebo tusim moj dr,ma akurat vtedy dovcu...

bonninka
4. jún 2012

@zyza to ti musí Dr. vypsat s předstihem aspoň nějakých 2-3 týdnů, oni si na to ale myslí, tak se podle mě nemusíš bát,že by se to nestihlo 🙂

zyza
4. jún 2012

@bonninka no tak to asi na to zabudol,kedze nastup mam 21.6 a do poradne idem 28.6 😠 fuha,musim zavolat sestricke,vdaka za info...

saranata
4. jún 2012

@zyza lekar ti to vypise v termine kedy budes mat ist na matersku, SP vyplaca matersku spatne za mesiac cize sa nemusis ponahlat.

monculka
4. jún 2012

konecneeee domaaaa 🙂 neskutocne teplo je vonka...no a konecne aj ja mam za sebou ten napoj na cuko...a musim priznat ze mne to chutilo 😉 😅 vsetko mame ok...uz sa neviem dockat stredy...ideme na 3D 🙂

miskachrumka
4. jún 2012

@nati04 nie aspon čo sa tíka primára tak nie !

miskachrumka
4. jún 2012

@mercymay dobré aj tebe 😉 😉
čo dnes plánuješ ?

miskachrumka
4. jún 2012

@vevuska1 ja si nemožem pomoct nepáči sa ani jeden 😒 😒 😒
ja tu len kukám novinky a ceny aj tak pojdem v juli kupovať osobne a dúfam že vyberem velmi dobre 😉 😉

miskachrumka
4. jún 2012

@monculka joj sa ti nečudujem že sa tešíš ja by som tiež išla znova okolo 34tt 🙂
a aj tu je ani nie horúce ale hnustne dusno 🙄
a hlásili zimu 😕 😕

monculka
4. jún 2012

@miskachrumka aj tu je strasne dusno...a to rano pred 7 som sla do nemocky a som myslela ze zhorim 🙂 jaaaj a este vraj mi bude moja robit nejaky USG co bude trvat 20 min. som zvedava ze co to 🙂 idem si nakremovat nohy 😀

miskachrumka
4. jún 2012

@monculka aha .....ja som ešte vonku nebola ak nerátam vetranie 😀 😀 😀
mna zas tak bolia vazy moj drahý mi znázornoval kvoli čomu 😀 😀 😀 😀
takto si zlatko habala všetky vankuše a ešte jeden a ešte jeden a potom ráno bože zas ma bolia vazy 😀 😀 😀 😀
ale tak to super zahral že sa ešte teraz na tom smejem 😅 😅