icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
10. jún 2012
nati04
10. jún 2012

@miskachrumka aj mne;((((

jespera
11. jún 2012

Prosim vas boli ste uz na internom ? co vsetko sa tam testuje? dakujem..

liz_lemon
11. jún 2012

@jespera ekg, sono brucha, moc, krv, mna poslal internista aj na ocne pozadie

liz_lemon
11. jún 2012

@jespera a este tlak sa meria + internista pocuva srdce a pluca
ja som to vsetko absolvovala minuly tyzden

baska1
11. jún 2012

baby aj vy tak puchnete? ved nie je ani tak teplo a mam pocit, že mi koza na nohach praskne:o(

fate_girl
11. jún 2012

@baska1 keby len na nohach, mne zacali tak ruky puchnut, ze mam obcas problem zohnut prsty... :(
@jespera ja ked som bola pred 2 tyzdnami na internom, tak mi brala krv na kompletny rozbor krvi a na stitnu zlazu, urobila EKG a echo srdiecka, zmerala tlak a busenie srdca, skontrolovala nohy ci nemam krcove zily a puchnutie...

baska1
11. jún 2012

@fate_girl sa mi zda, že po zihlavovom caji sa telo trosku odvodni, ale aj tak slabota a to este kopu casu pred nami v teple

liz_lemon
11. jún 2012

@baska1 no, ja som kvoli opuchom a zvysenemu TK bola teraz aj v nemocnici, a kym som tam bola, nohy mi uplne odpuchli, ale cele dni som tam len lezala a spala, chodila som minimalne, a hned ako som prisla domov, nohy mi za opuchli, a ruky mi tiez zacali, hlavne cez noc

baska1
11. jún 2012

@liz_lemon no ja este chodim do roboty, ale snad buduci týzden už budem moct viacej oddychovat s vylozenými nohami :o)

liz_lemon
11. jún 2012

@baska1 no, ved aj ja som chodila do roboty, a v nemocnici sa internista cudoval, ze preco mi nikto nepovedal, ze mam byt doma a mam mat kludovy rezim, takze teraz som uz radsej doma, a od buduceho tyzdna nastupujem na MD
po tej hospotalizacii si ani neviem predstavit, ako by som fungovala v robote, lebo tie nohy mi hrozne puchli, vsetky topanky ma tlacili

baska1
11. jún 2012

@liz_lemon tak clovek si hovori, že predsa tehu nie je choroba, ale tak tento týzden este vydrzim, snad vydrzi taketo chladnejsie pocasie

liz_lemon
11. jún 2012

@baska1 nie je, ale niektore sprievodne znaky daju poriadne zabrat 🙂
tento tyzden ma viac prsat aspon tu v BA, tak snad to tak bude

baska1
11. jún 2012

@liz_lemon to hej, už aj obliect sa rano do tehu nohavic zacina byt problem a vahe sa radsej už uplne vyhybam :o(

liz_lemon
11. jún 2012

@baska1 ja som teraz schudla, vdaka tej "skvelej" nemocnicnej strave 🙂

baska1
11. jún 2012

@liz_lemon to verim:o) kolko si celkovo už pribrala? ja minulý týzden som mala +11kg, ale teraz sa nechcem ani radsej vazit

liz_lemon
11. jún 2012

@baska1 9 kg
ja som si povedala, ze kaslat na to, ved snad po porode sa podari schudnut 🙂

monculka
11. jún 2012

@miskachrumka a si myslis ze nam to neni luto?raz uz mala male a trebalo byt s nimy 24hod. denne a neni to sranda...

monculka
11. jún 2012

ty kokos u nas aky lejak sa spustil 🙂 a ide to smerom Ke 🙂

nati04
11. jún 2012

ahojte baby prosim vas co znamena ze je placenta dole?bola som na ultrazvuku

miskachrumka
11. jún 2012

Ahojte tak začíneme nový tyžden premne asi najdeprimujúcejší kedže zajtra ideme na odbery v piatok ma malý vyber tej prekliatej nosnej mandle ☹ ☹ ☹
si dobre poplačem a nech už to máme za sebou !

miskachrumka
11. jún 2012

@nati04 ahoj ja som ju mala na 4d uplne v predu kolo pupka preto musel maleho natačať tam kde trčal ...nebolo ho dobre vidno cez nu ......a placentu dole neviem :/

miskachrumka
11. jún 2012

@jespera nie na interné sa chodi až po 35tt

svirky
11. jún 2012

@liz_lemon ahoj...citam,ze mas take opuchy a bola si hospitalizovana...a co Ti nato povedali,ze z coho to je a co Ti davali nato? dakujem,Zuzana

liz_lemon
11. jún 2012

@svirky ja som bola hospitalizovana skor kvoli zvysenemu tlaku, a na ten beriem Dopegyt, na opuchy mi nic nedali, lebo nohy mi v nemocnici odpuchli same, zrejme tym, ze som skoro stale lezala

svirky
11. jún 2012

@liz_lemon aha,lebo ja mam teraz ten problem,ze strasne puchnem...ale pri prvom synovi som mala v tehotenstve ten problem,ze prestavala pracovat prava oblicka a tiez som sa trosku naliala...ale teraz je to masaker a pri sledovani funkcnosti obliciek tiez nie je ziadna slava,lebo uz nielen prava,ale ja lava oblicka nepracuje,ako by mala... ☹

miskachrumka
11. jún 2012

Maminy kde ste ? 😕

monculka
11. jún 2012

no idem ja do mesta kus...nech nesedim stale len pred telkou...a ked vsetko dobre pojde tento tyzden by sme konecne mali dostat kluce od bytu 😉

miskachrumka
11. jún 2012

@monculka boli ste si vybavovať ?
na podnájom?

liz_lemon
11. jún 2012

@svirky no, tak to by si mala ist asi radsej tiez do nemocnice, lebo ja som mala inak vsetko v poriadku