Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@mt1986 výhovorka môjho drahého, že prečo ešte detská nie je hotová: "bude na to len zbytočne sadať prach". s tým sa nedá hádať, lebo ma v podstate aj pravdu 😀
ten monitor zatiaľ kamarátky chválili..hlavne jedna, ktorá po príchode z pôrodnice celé týždne nespala, lebo sa bála syndromu náhleho úmrtia. potom jej známa poradila tento monitor a odvtedy spávala pokojne. myslím, že tiež budem spať pokojnejšie, ak budeme mať tohto pomocníka.
@tamara2307 no tak ja vobec nemám čas sledovať kolko krát kope 😕 😕 😕
kto by to sledoval hlavne že ho citim to je doležité a každe dieta je individuálne ako aj jeho matka a nemožeme sa riadiť jednou tabulkou 🤐 🤐
vobec nieje doležitý počet ale hlavné je že je ok a že sa hýbe ....keby som stímto prišla na pohotovost tak ma pošlu hned preč aj by sa dobre pobavili si myslím :D
@nati04 nati suhlasím 😎
@nati04 ano, bábo je cítiť menej, ale hýbať sa neprestáva..ten kto nemá čas, nech si kúpi tú 30€ pomôcku, veď nato sa to predáva.. ja som to vyriešila "lacnejším" spôsobom 🙂
@miskachrumka no asi tak ;)
@tamara2307 kazdy na co ma to
si kupi!
@miskachrumka koľko ľudí, toľko názorov..a zas na pohotovosť chodia baby s väčšími objavmi a nie je to dôvod pre výsmech..ako si písala, každá je iná a niektorá sa proste bojí viac, niektorá menej.
@nati04 ja ked som pohybe aj 10hodin denne sadnem si až poobede od rana od siedmej a malý ani raz nekopne tak čo mám ležat teraz dve hodiny či kopne ?
aj naš prvý aj druhy kopal len ked som dlho ležala čo si nemožem vždy dovoliť ......tak sa netreba stresojvať všetko je individuálne ....
@tamara2307 však jasné 😎 len mojej známej sa stalo zo 3x že jej to začalo hukať v noci a tak sa zostresovala, že to zbalila do krabice ☹ no ja uvidím čo a ako bude možno to kupim aj ja 😉
@tamara2307 ale každá máme obrovský strach o dieta bez výnimky !
to že si to nepočítam neznamená že mám menši strach ako ty 🙂
ja len čim viac to mamičky sleduju všetko tím je to horšie ...aj ja mám niekedy minuty kedy sa bojím a som hotová ale ved ako sa cítim ja sa citi aj babo tak klud a nič nečitat asi ja už radšej nič nečitam len sa 😎 🙂 pýtam
@miskachrumka tak isto som na tom aj ja lahnem si vecer do
postele a zaspin ak mam nejaku pochybnost idem malinku pocuvat cez baby sound a hotovo.
@nati04 to som si mohla aj ja zakúpiť musi to byt skvelé 🙂
to by ocenil moj muž kedže malý nechce kopať ked počuva je priečny 😀 😀 7presne ako jeho starši brat mm bol hotový že ho nechcel ani Dadko ani Tobiasko ale Dadko mu to potom patrične dal najavo po porode ked ho vždy pri prebalovaní kopal ako šialený :D možno aj Tobino mu to potom splatí 😀 😀 😵
@mt1986 tak to muselo byť kruté.. ale tak, radšej nech to pípa, ako ráno prísť k postieľke a už by bolo neskoro.
@miskachrumka to netrvdím, že sa menej bojíš 😉 ja som pri tom akože meraní kopancov a kotrmelcov nebola v strese, proste som si to chcela vyskúšať a mala som aj čas na to (víkend, nedeľa poobede, zatiaľ žiadny potomok a drahý v práci). to meranie som si spravila raz, potešila som sa, že malý je aktívny, pochválila som ho, pomojkala sa s ním a hotovo.. 😀 odvtedy som to neopakovala a nemám ani dôvod.
@tamara2307 ja len aby si sa zbytočne nestresovala nejakou hlupou vetou všetko bude okej 🙂
@tamara2307 Ja som teraz ležala v nemocnici a dr. sa ma pýtal na pohyby a niekedy som nemala aj pol dňa, tak ma poslal hneď na monitor a mlý sa hneď prebral a bol ok 🙂 . Aj dnes som sa sledovala a doobeda takmer nič, v noci neviem a teraz máme mierne presuny. Keď som čakala prvé, tak som občas stresovala, ale bolo to v pohode. Čítala som o tom a myslím, žeby to malo nejaké sprievodné javy, napr. zvýšený krvný tlak.....Takže snažím sa nepanikáriť a sledovať kedy sa malý hýbe a môj ma šichtu stále pooobede, doobeda prespí 🙂, takže u nás interval 2 hodín nie je relevantný.
A pôrod? Nebojte. Veď nejako to z nás víjsť musí 🙂.Strašenie tu opäť nie je na mieste. Je to veľmi indi vindi. Ja som prvé od prvej náznakovej bolesti mala za 4 hodky vonku a s druhým som sa troška potrápila 🙂, ale akú mám krásnu čajočku, hněď na všetko nepríjemné zabudnete 🙂.
Žienky dajte mi tip na nejakú dobrú značku kočiarika. Ďakujem.
@miskachrumka som ešte na tom tak dobre, že ma nestresuje ani slovo pôrod 😉
@mt1986 tohto jedného prístoroja sa bojím maminy velmi :(
keby to začalo pípať asi skolabujem od strachu :(
nemali sme to pri malom vobec !ani teraz nad tím neuvažujem nejak 😒
baby k tym pohybom - treba mysliet na to, ze dieta aj spi, tak nekope cely den... a niekedy uplne staci lahnut si na bok a zacne kopat, clovek nema bez cas lezat hodinu a pocitat
@tamara2307 tak to sme na tom ešte podobne len dokedy 😨 😨
@tamara2307 ako ?
@miskachrumka je to fajn vec a mozeze obaja pocuvat naraz a potom si mozes nahrat svoje srdiecko a ked sa to da babetku zevraj prestane plackat ;) tak uvidime
No baby ideme von na 2 hodinky sa prevetrať malý dopapal tak sa ideme prejst ..
neskor nakuknem papa pekný den
@nati04 no to som ešte nepočula 🙂
milé 🙂 no vyskušaš no škoda že sme si to nekúpili ☹
@kvietok173 vidíš, asi na to niečo bude, keď sa na to doktor pýtal a keď sa mu to nezdalo, tak radšej skontrolovať.. ja nie som z tých báb, ktoré vystraší hocijaká vyrážka na bruchu, ale zas by som sa nehanbila utekať na pohotovosť, ak by sa mi niečo nezdalo. veď od toho sú doktori.
@miskachrumka no ja dúfam, že mi to vydrží až do pôrodu.. 🙂 oproti tebe mám tú výhodu, že netuším do čoho idem.
@tamara2307 to áno, len ja som reagovala nato, že nemám pravidelné pohyby v nejakých intervaloch
@kvietok173 to je jasné, to asi žiadna nemáme..predsa ako sa už hore písalo, malé dosť času prespí. preto ani netrvdím, že keď sa dlhšie nehýbe, treba panikáriť.
@tamara2307 Dáš mi tip na ten baby sound, stojí 30 Eur??? Kde sa dá kúpiť. Ja keď som bola v nemocnici tak nám merali ozvi ráno aj večer a bola som kľudnejšia, keď som počula.Ďakujem.
@nati04 30 Eur? kde sa dá kúpiť?Ďakujem.

@tamara2307 neni ? a com prosim ta ? ved si precitaj co deje s babetkom v 31 ...tt je ho citit menej a su niektore co nemaju cas lezat dve hodiny a stresovat sa ci sa malinke pohne ;( ak ma niekto pochybnosti treba si kupit pristroj na pocuvanie stoji 30€ a je po probleme ale pisat sem ze treba ist k lekarovi mi pride az smiesne ale tak kazdy sme studovali ine ja som v tomto
len laik