Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka - však aj ja uvidím čo a ako zbytočne to nechcem a ak mi to má v noci hukať tak že ma šľak trafí, tak to si nepomôžem 😖
@miskachrumka ;)
@kvietok173 ja som ho kupila v brendone a vola sa angel sounds pozri na nete aj tam sa da objednat ;)
@nati04 Pozerám že to je na slúchadlá? Ukazuje to aj frevenciu, počet úderov srdiečka?
@kattey ahaa... tak to busenie srdiecka tam dole v lone citim aj ja... 🙂 vidis a ja som si myslela, ze mi male na nieco tlaci a citim tak svoj tep alebo co a ono je to vlastne stikutka 😀
@tamara2307 tak tie pohyby su urcite menej ako 10 krat za 2 hod. 😕
No, tu zase perlíte baby 🙂 nemůžete přece srovnávat dětičky do škatulky, že se budou hýbat tolik a tolik za určitou dobu. Nejen to, že je každé jiné - můžu velice jednoduše posoudit sama na svých dvou těhotenstvích a navíc prvorodičky mají plno času se tomu věnovat, kdežto, vícerodičky většinou pobíhají za jinými dětmi a nejen, že na to prostě nemají čas, ale i ti prcci v bříšku mají radši klid a ozývají se až když na ně mají manminy čas - a i to je individuální 😎
holky mna tak bolia dneska litka ze az asi s toho ze som vela chodila......
@tamara2307 no ty si prvorodička tak ti to určite dlho vydží ...
@mt1986 ono možno je to dobré že to može aj zachrániť život len čo urobíme ?ked to začne v noci pípať ja by som asi skolabovala fakt :(
musí to byt hrozný moment 😢 😢
neviem ani nechcem si to predstaviť :(
Toto moje čertisko ....ja neviem nič nepočúva a stále len kričím ponom nechcem ho capkať všade vidím len ako si ublíži alebo spadne :(
asi to poznaju mamičky čo maju doma dieta /deti !
tak sa vždy vynerváčim vonku :(
hukam že ma vždy boli spodok brucha ked dojem domov :(
stále za ním behať ..už niekedy mám chut ho nechať nech si ubliži ked nepočuva a nech sa pouči :(
maminy aj vy ste na tom rovnako ?
@miskachrumka - presne ako píšeš od ľaku by som bola ako soľný stĺp... no nechcem si to predstaviť... až ma striaslo... dobre skončime túto tému a budme optimistickejšie 🙂
@mt1986 ja som už veru skončila 🙂
vyzera to tak ze budeme mat vlastneeee byyyyyvanie...aj ked podnajom ale budeme konecne dvajaaa...noo traja aj z malou 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@kvietok173 nie neukazuje iba pocujes ale na kontrolu je to dobre si myslim aspon mna to dost ukludnilo ked som este necitila malinku
@monculka kolko ak sa možem opytat vas tam vinde najom v Rožnave či kde to žiješ ?
tu je to od 200E hore...
@miskachrumka no je to znami tak nam dal za 220€ daju nam sporak pracku kuchynska linka je uplne nova v chodbe je jedna velka skrina...prerobeny 🙂 2 izby ale kuchyna obrovska a aj pre malu mi dal uplne novu vanicku 🙂
@monculka tak to máte fajn cenu 🙂
@miskachrumka tak vam je tam hej u nas garzonka 330€ mi za dvoj 680 ;) ale uz ideme prec
@nati04 no v BA viem že su hrozné ceny 😒 😒
a kam idete ?
skoro 700E za dvojizbák ?ty kokso to je strašné :(
Bože maminy od piatku až do stredy má byť 35C ved ja umriem ....a to ešte máme byt zavrety doma celý víkend :(
@tamara2307 a nepamatas od ktoreho tyzdna ? Ja ked som bola na morfologii v 20tt - povedali mi ze mam vpredu placentu a nebudem citit nejake vyrazne kopance..a zatial to tak aj je.., som sa pytala aj teraz na poradni - hlavne je ze pohyby citite....
@miskachrumka taky preplesk nam urcite pomoze...uz sa na to tesim, neznasam to...budeme mat nohy ako modelky🙂
@miskachrumka je to hruza ;( ideme do rakuska byvat tam sme kupili dom je tam krajsie ;)
@miskachrumka mi hovor podobne ;( a to este musim zariadovat dom ;(
Baby nečakane idem lahnut dost skoro zas ma bolí spodok brucha a kríže :(
dobru noc
takto vyzerá to, čo sa udeje , ak je dietatku dopriate vykonat "program" s ktotým sa narodilo ...video ukážkového samoprisatia po pôrode (treba sa prihlásiť na youtube)
v Trnavskej pôrodnici už také môžete zažit

@kvietok173 treba sa opýtať nati04 ona ho má 😉