icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

tamara2307
13. jún 2012

@kvietok173 treba sa opýtať nati04 ona ho má 😉

mt1986
13. jún 2012

@miskachrumka - však aj ja uvidím čo a ako zbytočne to nechcem a ak mi to má v noci hukať tak že ma šľak trafí, tak to si nepomôžem 😖

nati04
13. jún 2012
nati04
13. jún 2012

@kvietok173 ja som ho kupila v brendone a vola sa angel sounds pozri na nete aj tam sa da objednat ;)

kvietok173
13. jún 2012

@nati04 Pozerám že to je na slúchadlá? Ukazuje to aj frevenciu, počet úderov srdiečka?

fate_girl
13. jún 2012

@kattey ahaa... tak to busenie srdiecka tam dole v lone citim aj ja... 🙂 vidis a ja som si myslela, ze mi male na nieco tlaci a citim tak svoj tep alebo co a ono je to vlastne stikutka 😀
@tamara2307 tak tie pohyby su urcite menej ako 10 krat za 2 hod. 😕

bonninka
13. jún 2012

No, tu zase perlíte baby 🙂 nemůžete přece srovnávat dětičky do škatulky, že se budou hýbat tolik a tolik za určitou dobu. Nejen to, že je každé jiné - můžu velice jednoduše posoudit sama na svých dvou těhotenstvích a navíc prvorodičky mají plno času se tomu věnovat, kdežto, vícerodičky většinou pobíhají za jinými dětmi a nejen, že na to prostě nemají čas, ale i ti prcci v bříšku mají radši klid a ozývají se až když na ně mají manminy čas - a i to je individuální 😎

monika1091
13. jún 2012

holky mna tak bolia dneska litka ze az asi s toho ze som vela chodila......

barca20
13. jún 2012

@bonninka Dakujem za radu ja beriem tie tabletky uz dlho jedno balenie som uz vybrala teraz mam druhe tak sa skusim aj ja na poradni este popytat. Zatial sa teda vykasle aj na ten krem dakujem

barca20
13. jún 2012

@mataninka no pojdem najprv k doktorke tam sa opytam a potom sa opytam v lekarni podla toho co mi pvie doktorka :D potom dam vediet

miskachrumka
13. jún 2012

@tamara2307 no ty si prvorodička tak ti to určite dlho vydží ...

miskachrumka
13. jún 2012

@mt1986 ono možno je to dobré že to može aj zachrániť život len čo urobíme ?ked to začne v noci pípať ja by som asi skolabovala fakt :(
musí to byt hrozný moment 😢 😢
neviem ani nechcem si to predstaviť :(

miskachrumka
13. jún 2012

Toto moje čertisko ....ja neviem nič nepočúva a stále len kričím ponom nechcem ho capkať všade vidím len ako si ublíži alebo spadne :(
asi to poznaju mamičky čo maju doma dieta /deti !
tak sa vždy vynerváčim vonku :(
hukam že ma vždy boli spodok brucha ked dojem domov :(
stále za ním behať ..už niekedy mám chut ho nechať nech si ubliži ked nepočuva a nech sa pouči :(
maminy aj vy ste na tom rovnako ?

mt1986
13. jún 2012

@miskachrumka - presne ako píšeš od ľaku by som bola ako soľný stĺp... no nechcem si to predstaviť... až ma striaslo... dobre skončime túto tému a budme optimistickejšie 🙂

miskachrumka
13. jún 2012

@mt1986 ja som už veru skončila 🙂

monculka
13. jún 2012

vyzera to tak ze budeme mat vlastneeee byyyyyvanie...aj ked podnajom ale budeme konecne dvajaaa...noo traja aj z malou 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nati04
13. jún 2012

@kvietok173 nie neukazuje iba pocujes ale na kontrolu je to dobre si myslim aspon mna to dost ukludnilo ked som este necitila malinku

mt1986
13. jún 2012

@monculka gratulujeeeem 🙂 🙂 🙂

miskachrumka
13. jún 2012

@monculka kolko ak sa možem opytat vas tam vinde najom v Rožnave či kde to žiješ ?
tu je to od 200E hore...

monculka
13. jún 2012

@miskachrumka no je to znami tak nam dal za 220€ daju nam sporak pracku kuchynska linka je uplne nova v chodbe je jedna velka skrina...prerobeny 🙂 2 izby ale kuchyna obrovska a aj pre malu mi dal uplne novu vanicku 🙂

miskachrumka
13. jún 2012

@monculka tak to máte fajn cenu 🙂

nati04
13. jún 2012

@miskachrumka tak vam je tam hej u nas garzonka 330€ mi za dvoj 680 ;) ale uz ideme prec

miskachrumka
13. jún 2012

@nati04 no v BA viem že su hrozné ceny 😒 😒
a kam idete ?
skoro 700E za dvojizbák ?ty kokso to je strašné :(

miskachrumka
13. jún 2012

Bože maminy od piatku až do stredy má byť 35C ved ja umriem ....a to ešte máme byt zavrety doma celý víkend :(

jespera
13. jún 2012

@tamara2307 a nepamatas od ktoreho tyzdna ? Ja ked som bola na morfologii v 20tt - povedali mi ze mam vpredu placentu a nebudem citit nejake vyrazne kopance..a zatial to tak aj je.., som sa pytala aj teraz na poradni - hlavne je ze pohyby citite....

jespera
13. jún 2012

@miskachrumka taky preplesk nam urcite pomoze...uz sa na to tesim, neznasam to...budeme mat nohy ako modelky🙂

nati04
13. jún 2012

@miskachrumka je to hruza ;( ideme do rakuska byvat tam sme kupili dom je tam krajsie ;)

nati04
13. jún 2012

@miskachrumka mi hovor podobne ;( a to este musim zariadovat dom ;(

miskachrumka
13. jún 2012

Baby nečakane idem lahnut dost skoro zas ma bolí spodok brucha a kríže :(
dobru noc

dulkagabulka
13. jún 2012

takto vyzerá to, čo sa udeje , ak je dietatku dopriate vykonat "program" s ktotým sa narodilo ...video ukážkového samoprisatia po pôrode (treba sa prihlásiť na youtube)
v Trnavskej pôrodnici už také môžete zažit

https://www.youtube.com/watch?v=tNCKd-og3YY