icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

zyza
13. jún 2012

@dulkagabulka a robia to setricky automaticky,ci treba o to poziadat?Naposledy,ked tam rodila kamoska,tak s tym mala problem,vraj je vela rodiciek a nechcelo sa im babatka prikladat..myslim hned po naroddeni...

dulkagabulka
14. jún 2012

@zyza
treba o to vyslovene požiadat- že chceš dieta nahé celé dve hodiny na sebe . Tiež treba mať na to nachystané veci..

zyza
14. jún 2012

@dulkagabulka ake veci konkretne myslis?a staci o tom povedat pocas porodu?

dulkagabulka
14. jún 2012

stačí to povedat ked prideš do porodnice - a čiapočku, ponožky, prikrývky teplé

miskachrumka
14. jún 2012

@jespera :D
no už sa teším :(

miskachrumka
14. jún 2012

@nati04 viem prechádzame cez Vieden do talianska ..
je to tam uplne iné hned ako prejdeš hranice ..a ty tam máš aj rodinu ?
či tam budeš sama s mužom ?

miskachrumka
14. jún 2012

Baby dobré ráno ...tak zajtra nás to čaká :(
dnes od pol noci nič nejest a od rana od piatej už ani nič piť :(
to bude horšie moj pije velmi vela 🙂
už nech je sobota a máme po ..... 😉

monculka
14. jún 2012

@miskachrumka drzte sa nech to mate cim skor za sebou 🙂

miskachrumka
14. jún 2012

@monculka dakujeme .....už nech je po ....

monculka
14. jún 2012

@miskachrumka neboj...o tyzden ti bude tak vystrajat akoby mu nic nevyberali 😉 😉 😉

barca20
14. jún 2012

Baby mam jednu otazku. co si mame do porodnice zbalit rodny list a sobasny a tak. staci ak to bude prefotene ano? nemusi to byt orginal. Dakujem 🙂

monculka
14. jún 2012

za tento tyzden som uz 2x zvracala...proste zle

mimi126
14. jún 2012

@miskachrumka vsetko dobre dopadne a nebudes sama, ved podporu mas v brusku. Dobre, ze je Davidko malicky rychlejsie ho potom odreagujes a uz bude dobre 🙂

nati04
14. jún 2012

@miskachrumka nie nemame tam nikoho len mi tam budeme ale hovorim ze od mami to mam 15 min takze pohoda ;)

monculka
14. jún 2012

co mate dneska na obed? 🙂

bonninka
14. jún 2012

Baby, tak jsem byla dnes na poradně, budu mít ještě jednu poslední za 14 dní a pak už do nemocnice. Na ty křeče v lýtkách mi jak jsem předpokládala doktor napsal magnesium a žádný krémy na to prý dávat nemám, že je to vnitřní záležitost. Všechno je OK, mrně jsme si poslechli a je stále nachystané krásně hlavičkou dolů 🙂

bonninka
14. jún 2012

@dulkagabulka nádhera, k tomu se asi nedá nic dodat 🙂

nati04
14. jún 2012

@monculka cauko no ja som robila losos s cibulkou a spaldovou tarhonou a bananove tiramisu 🙂

nati04
14. jún 2012

@bonninka joj tebe sa to uz krati ;)

dulkagabulka
14. jún 2012

a o tomto ste, milé budúce rodičky, vedeli?

http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/recenzi......

monculka
14. jún 2012

@nati04 nehodis mi sem ten recept na to tiramisu??? 😉 😉 😉 😉

nati04
14. jún 2012

@monculka joj monculka to ja tak od oka a po kazde ine;) ale zaklad krem - mascarpone vymiesas so zltkami, vyslahas si 2 smotany na slahanie do kazdeho das po 3 velke lyzice cukru praskoveho a ak chces mozes tam rozmixovat banan alebo jahody alebo nic a klasika namacas do pressa kde ja davam aj cukor;)

bonninka
14. jún 2012

@nati04 jaj, to bych teď neriskovala syrové žloutky v těhu, kdyby tam byla listerioza, ...

bonninka
14. jún 2012

@monculka já dělám takto: uvařím si rozpustnou kávu, nechám vychladnout, na malý pekáček naskládám na dno piškoty - ty potom pomáčím tou kávou. Krém může být z 2 balení mascarpone (levnější varianta 2 balení pomazánkového másla), 2 balení smetany na šlehání : prvně vyšlehám ty smetany a do toho postupně přidávám mascarpone a pořád šlehám, dosladím potom dle chuti. Polovinu pěkně zarovnám na ty piškoty, potom na to dám ještě jednu vrstvu piškotů, kterou také namočím do kávy a zase zarovnám druhou polovinou krému. No a povrch krásně posypu kakaem 😎 Ještě můžeš tu jednu část krému(tu první - spodní) nabarvit kakaem, je to potom takové zajímavější na chuť 🙂

monculka
14. jún 2012

@nati04
@bonninka dakujem baby 🙂 urcite to urobim...uz dlhsi cas mam chut na to len sa to bojim urobit 😅

bonninka
14. jún 2012

@monculka zvládneš, neboj 😉

nati04
14. jún 2012

@bonninka kazdy ako chce ;) to by sme nemohli nic ani po restikach papat a to mi casto takze asi tolko

tamara2307
14. jún 2012

@jespera bolo to písané vrámci 30 tt

keď tak čítam tie vaše nájmy, až som rada, že bývame ako bývame-2izbák, 70 metrov štvorcových za 136€..tých vyše 600 je teda poriadne veľa 😲

liz_lemon
14. jún 2012

@barca20 rodny list si nemusis brat, ved mas predsa OP, a stacia fotokopie

tamara2307
14. jún 2012

ešte som sa vás chcela opýtať, aké vaničky máte kúpené? klasické alebo tie ergonomicky tvarované s rôznymi výstupmi a bočnicami, či čo to tam je..