Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
no neviem ci mi sibe z toho tepla ale mam pocit ze ak som si dala nohy do studenej vody ze mi spuchli viac....to moze byt?
@mt1986 toto si aj ja hovorím už asi týždeň, že pritrafiť sa môže hocičo..a aj tak som lenivá a nemám nič kúpené, ani len pre seba.. 🙄 keď trocha ustúpia teploty, tak to budem musieť dohnať, jeden výbeh do mesta by to mal vyriešiť..dúfam
@monculka moja, sme na tom úplne rovnako 😀
@monculka mno a my sme preto tak rychlo zbuchali svadbu, lebo moj muz chcel mat svadbu v maji na moje narodeniny a akurat minuly rok vychadzali na sobotu 🙂 tak preto sme ju mali tak narychlo, kedze na Valentina ma poziadal o ruku 🙂 a zase ja som mala jednu zasadu, ze tehotna sa vydavat nechcem, takze preto sme babo zacali miesit az po nej 🙂 Mno a ako si spokojna so zmenou? dalo sa ti tam vydrzat v tom kadernictve, alebo tiez ti tam bolo tak blbo ako mne vcera??? 🙂
@tamara2307 z nohamy alebo z balenim??? 😉
akurat mi volal manzel, ze kamaratke sa prave narodil syncek Kristianko... joooj ja mam taku velku radost z nich 🙂 mala podla mna dost rychly porod, bo sice chudatko v piatok si ju po poradni nechali v nemocnici, lebo mala nejake komplikacie, ale malinky sa este nepytal na svet a dnes rano jej dali tabletku na vyvolavanie a uz je malicky na svete... a to pritom zajtra mala mat oficialne termin porodu, asi sa uz doktorom nechcelo cakat, alebo co a tak malickemu pomohli 😀
@monculka s tým balením do pôrodnice 😉
@monculka my sme mali taku asi normalnu 27 ludi dokopy z obidvoch stran, akurat len taka blizka rodina a par kamaratov 🙂 ja som tak rada, ze som si dala ostrihat tu hrivu na kratko, sice manzel trosku nebol z toho nadseny ale musi si zvyknut, bo mne je teraz super, ze mi neni teplo na hlavu a krk 🙂
@monculka
@tamara2307 no baby ja som si to nakúpila cca pred mesiacom a baliť som sa začala nejako pred týždňom. No my do lučeneckej nemocnice potrebujeme toľko vecí, že som si to musela urobiť na 2x čo som kupovala, tak som minula 70 € a to ešte musím kúpiť kojeneckú podprdu a nejaké nohavičky bo s tangačmi by som vypadala ako blbá 😀 😀 😀
@fate_girl - to ti ticho závidím že ste mali 27 ľudí 🙂 aj ja by som chcela mať len takú malinkú svadbu, ale keď sme začali počítať najbližšiu rodinu katastrooooooofa. do 150 ľudí by tam bolo aj so známymi. To keby sme nepozvali rodinu a známych tak to by bol oheň na streche 😒 Takže svadba sa oddiaľuje na nejaké 2-3 roky 😢
@petrusska6 no seerus senorita a syn 🙂
Ahojte baby. Rada by som sa ku Vám pridala - tiež som augustovka, ale až 30.8., takže asi budem najdlhšie tu spomedzi Vás bojovať s bruškom 🙂 Čakáme prvé dieťatko, tak je všetko pre mňa nové a krásne.
@nati04 ano chodíme von nejak mám toho vela tak ani doma nemám šancu byť 😒
@mt1986 Jéééj, aj ja budem rodiť v Lučenci. Som z Veľkého Krtíša, teda tam mám doktora (teraz bývam v L. Mikuláši) a vo VK už zrušili pôrodnicu, takže patríme do Lučenca. Odkiaľ vieš, čo potrebujeme do pôrodnice? A nevieš prosím Ťa, či tam robia nejakú predpôrodnú prípravu?
Dievcata, aku velkost oblecenia kupujete na uplny zaciatok pre babatko? Moje sa tvari na vacsie babatko - aspon zatial, staci mi 56? Inac minule sme sa bavili ze co obliect takemu malickemu z porodnice - ked je tak horuco - takze kosielka, dupacky, ciapka....neviem si predstavit ked bude tak horuco ako dnes este ciapku a dupacky....neviem, co vy na to?
Tak poradna dnes zanami 🙂 🙂
všetko super malý rastie máme 1550g
plodová voda aj placenta všetko ok moč negat tlak 120/70 ..plus 0,5kg tak že dokopy do 30tt +3,5kg no nádhera 😵
ináč pohlavie nám ani nepotvrdil ani nevyvrátil nič nevidel 🙄 🙄 🙄
ináč všetko ok kontroloval aj krčok ked som mu povedala že mám bolesti občas na menzes krčok vysoko nemakne predpísal nám zelezo a magnezium 3krát jednu !to je aasi všetko ... záver :som velmi spokojná len taK DALEJ 😉 😉 😉
@nati04 konečne po veru huráá
bolo ich tam vela išlo to ako na páse trvalo to 12min už cestou domov malý robil skazu 😀
@kalifa28 ja idem 12teho posledný krát ešte gyndošovi a potom dva tyždne na to už na oddelenie 😉
na záznam ale aj dnes som počula srdiečko krásne 😵 😵 😵 😵 😵
a ja neviem ako bude dohodnutá sekcia ...len dnes som sa pýtala či mamičky lepšie znášaju tu druhu sekciu ako prvú že je to rovnaké 😒 😒 😒
ináč kedy sme sa ešte otom nerozprávali ešte je čas ...však mám 30tt ešte mám čas 8 tyždnov
@gabkostanka na poradni ???vid vyššie už som písala 🙂
všetko super
@mt1986 :D mno a vidis a keby sa da vratit cas, tak ani tych 27 ludi by tam nebolo, resp. ziadna oslava by nebola, skor by sme spravili nejaku len grilovacku s pecenym prasiatkom na ranci, kde by prisiel hocikto kto by chcel a rodinu by sme uz nepozyvali, lebo aj tak tam boli sfuknuti niektori clenovia, ale to je uz ich vec, ja som si svadbu uzila a to, ze im sa nieco nepacilo je ich vec 🙂
Dievčatá poradíte mi? Chcem tu na MK kúpiť kočiar JANE pro slalom reserve, kompletka 3 kombinácia za 450+UPS doprava. Ale nechcú mi ho poslať na dobierku, ale mám poslať peniažky vopred na účet.Je to dosť peňazí nemám z toho dobrý pocit. Poznáte tento kočiarik, je OK?https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/fcmi/koc...
Ďakujem za rady.
baby...neze si budete nieco o mne mysliet ale v poslednom case mam strasnu chut na sex...aj kazdy den 😅 😅 😅 😅

@nati04 no ved to ze aj my sa musime stahovat este a ani ja nemam skoro nic take pokupene...joooj ak mi je dobre...sedim na balkone a macam si nohy 😀