icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

gabkostanka
19. jún 2012

@kvietok173 pozerala som ten inzerat a ma tam, ze na dobierku posiela len registrovanym a to si, tak nerozumiem preco ti nechce takto poslat, ja som si kupovala kocik tiez odtialto teda z MK a poslala mi ho na dobierku v pohode 🙂

kalifa28
19. jún 2012

@kvietok173 taku sumu by som na ucet len tak určite neposlala, radšej by som sa dohodla na osobnom odbere.

kvietok173
19. jún 2012

Je pre mňa nerentabilné cestovať za kočíkom tak ďaleko. Som z KE a predávajúca z Nitry. A na kočiar čo hovoríte?

kvietok173
19. jún 2012

@gabkostanka na dobierku cez akú prepravnú službu? Koľko cca stála doprava?

monculka
19. jún 2012

@kvietok173 ved za taku cenu si nekupis novy v ke?

gabkostanka
19. jún 2012

@kvietok173 cez slovensku postu - kuierom za 10 + 1,20 za dobierku
ja by som si este pozrela kokko stoji tento kocik novy a dlzku vanicky, lebo budeme kocikovat aj v zime s fusakom

kvietok173
19. jún 2012

Neviem 🙂 Mala som cca pred mesiacom serkláž a tak som stále v kľudovom režime, takže dr. mi povedala, že ešte 3 týždne nemám moc chodiť. Takže by som kúpu kočiara musela odložiť až po 34tt, ale asi by som sa nemala ponáhľať??? Ale ja ani netuším, ktoré koče sú teraz oki. Už som z toho vyšla 🙂

kvietok173
19. jún 2012

@gabkostanka
Nový stojí cca 800 Eur.ˇMňa jediná vec lákala na tom koči a to bola tá že sa dá športová časť osadiť v oboch smeroch. Ozaj netuším aké sú dnes dobré značky kočiarikov?

kalifa28
19. jún 2012

@kvietok173 ale ved športová čast sa dá osadit v oboch smeroch na vela kočíkoch, napr. brio go, teutonia, cam cortina atd. je ich vela, aj kvalitných, aj tých menej.. napr. tako a pod.

gabkostanka
19. jún 2012

@kvietok173 tato znacka je isto dobra 😉 popozeraj si temy s kocikmi a zalezi aj kolko chces zan dat 😎

kvietok173
19. jún 2012

Tak samozrejme ako každá určite z nás by sme chceli niečo dobré a nedať zato prehnane peňazí 🙂. 500 Eur sa mi zdá dosť.Hm???A ktorý je podľa Vás oki? Aké máte Vy kočiare? Kupovali ste nové? Na koľko Vás vyšli?Ďakujem za rady.

monculka
19. jún 2012

@kvietok173 no ja este nemam kociar ale ked tak nechcem dat zanho viac ako 300-350€ podla mn sa daju kupit aj dobre aj za dobru cenu...ale kazdy ma vlastny rozum a vkus a kazdy si kupi co sa jemu paci 🙂

kvietok173
19. jún 2012

@monculka Ale jasné súhlasím, ak by som kúpila kočiarik za takú cenu, tk by som sa potešila 🙂 , len som chcela aj s vajíčkom a neviem či by sa mi podarilo za takú cenu? Známa mi povedala, že naše letné babuľka budú lepšie vo vajíčku keď začne zima tak už vraj nevojdu s fusakom do vaničky, takže hneď športový a vaničku vraj ani nevyužijem???

monculka
19. jún 2012

@kvietok173 no ved mas tie kombinovane a su aj za taku cenu mas tam vanicku aj sportovu cast

kvietok173
19. jún 2012

@monculka tak asi počkám tie 3 týždne a potom v kľude vyrazím do košických ulíc. Ale ani netuším, kde máme v KE predajne na kočíky 🙂

monculka
19. jún 2012

@kvietok173 no ja idem tiez do ke kupovat do maderny ci co to je za predajnu...vraj su tam veci pre male deti a aj kociky tam maju vela

kvietok173
19. jún 2012

@monculka myslím, že tá predajňa je v optime. Tak pôjdem aj ja, nerada nakupujem v KE, pretože celý deň je málo na všetky obchody, preferujem malé mestá.Pozerám, že si z Rožňavy, tak keď som služobne chodila po celom vchod. slovensku, tak v akždom meste som mala svoju predajňu a v KE som len prespávala 🙂 . V Rožňave som mala obľúbené papierníctvo, kde som po dlhom zháňaní v KE našla v Rožňave A4 hudobný zošit 🙂 a máte na námestí super pekáreň. Na celej hlavnej v KE také nemáš 🙂 .Menšie mestá majú niečo do seba.

monculka
19. jún 2012

@kvietok173 no neni to v optime no aspon ja som to tam nenasla bola som kuknut pred 3 tyzdnami ked som bola na 3D a neni tam ziadny taky obchod je to v casti barca ci kde...no tu v rv mas asi 2 obchody kde su asi 4 kociky vystavene a kamoska si kupila pred rokom tu v rv kocik ale povedala ze uz nikdy viac...su tu tie take nedobre no...ze jej cely hrka a tak...no vy v ke mate zasa super bageteriu :D

monculka
19. jún 2012

kde ste vsetky??? 😒

kvietok173
19. jún 2012

@monculka niečo sa mi marí, že som si všimla cestoou, keď som šla do autosalónu. Pôjdem pozrieť.

gelifil
19. jún 2012

@kvietok173 ahoj, ja som tiez z ke....termin mam 9.9. Ku ktorej dr. chodis ty?

kvietok173
19. jún 2012

@gelifil Gynekológa mám Matyiho, som riziková ( 3.teh a komplikácie), ale do FN nemocnice chodím za dr.Rošákovou.Super dr., nedám na ňu dopustiť.Zlatunká osôbka.

gabkostanka
20. jún 2012

@kvietok173 v Optime je All toys a tam maju aj kociky, my sme tam kupi,i sportovy pre maleho

mt1986
20. jún 2012

@zuzu_epona - no ja chodím cvičiť k p. Číčelovej, ale má to aj nemocnica sa mi zdá, že v stredu okolo pol 2-ej, ale nie som si istá hodinou ☹ . U pani Číčelovej sa cvičí každu hodku od 12-ej do 17-ej alebo tak nejako. Ja chodím o 13.30 každú stredu. Ak chceš pošlem ti číslo 🙂

mt1986
20. jún 2012

@jespera - ahoj ja mám pár kúskov 56, ale potom som kupovala väčšie čísla 58 a 62. Vo väčších veľkostiach vieš vyhrnúť rukáviky 😉 čiapočku si zoberiem, preistotu ak by bol prievan, aby ho malinká neschytala 🙂

mt1986
20. jún 2012

@kvietok173 - skús pozrieť aj recenzie mňa tak presviedča obchodík - peniažky vopred, ale kočar by som si skôr obkukala 😉 aj ja som kupila cez MK, ale babenka bola z okolia, tak sme si zavolali a dohodli osobné stretko 😎.

mercymay
20. jún 2012

@monculka to je dobreeee len nech ti to vydrzi 🙂))

miskachrumka
20. jún 2012

Maminy dobré rano ..chcem sa poradiť ....
Dnes sa chceme ist kupať k jazeru alebo na kupalisko ...aj ked ja sa kupať nemožem chcela by som sa opalovať čo na to hovoríte ?
opalovali ste sa niektorá v 30tt ?

kvietok173
20. jún 2012

@miskachrumka Mne dr. povedala, že vonku troška áno v týchto horúčavach, ale vyhýbať sa slniečku.

miskachrumka
20. jún 2012

@kvietok173 no ale ja chcem chytat bronz a v chladku nechytim nic .... 😒