icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

ela2710
20. jún 2012

@monika1091 ahoj, mne nevravela, aj pri prvom tehu som sa cez leto clapkala v bazenoch a tento rok sa budem aj s malym 🙂 tam ide skor o to, ze zeny nachylnejsie na zapaly, atd. ich mozu nachytat na termalnych kupaliskach raz dva, a zavisi to aj od celkoveho priebehu tehotenstva a ci nie su ziadne problemy...

barca20
20. jún 2012

@kalifa28 no jako na nejake kupaliska nepojdem radsej bojim sa naozaj ze by som cosi chytila a kvoli malinkemu to nechcem. Ale zabezpecim si domov cosi na clapkanie lebo by som fakt umrela :D ja milujem vodu a bez nej by som neprezila 🙂

barca20
20. jún 2012

@monika1091 mne to doktorka nezakazala len viem ze nie je moc bezpecne dostat nejaku chorobu v tehotenstve hlavne nie pred porodom ak sa teda nemylim. Tak preto sa pytam ale doma sa teda nebudem bat kupat :D ale niekde inde by som sa asi bala. neviem som strachoprdko :D

kattey
20. jún 2012

kto mi vie poradiť niečo účinné na bolesti kĺbov? ma veľmi začal boleť lakeť pred 2 dňami a pomaly ho neviem už ani vystrieť, tabletky si dávať nechcem, pomohli by mi nejaké gely na to?

jespera
20. jún 2012

Ja som pri prvom tehot. dostala streptokoka z bazena a vdaka nemu som aj skoro porodila, uz ked tak si kupte vazelinove tampony a potom do vody.

hoogy
20. jún 2012

@barca20 no ked myslis taky malinky bazenik pre deti kde sa kazdy den meni voda tak nevadi,ale ked mas napusteny taky ten velky tak asi by som to tam radsej pouzila. predsa len je to stojata voda 😉

monika1091
20. jún 2012

@ela2710 lebo mne povedala ze nemozem na ziadne kupalisko ale ak mame doma bazen?.....

monika1091
20. jún 2012

@barca20 ani ja nieosm atrachoprdko.. :-P ale nerada riskujem ak sa jedna o mna alebo o moje este nenarodene dieta....

miskachrumka
20. jún 2012

@monculka zakrila som len mi zhorela tvár a plecia a rošku nohy od kolien dole

miskachrumka
20. jún 2012

@mt1986 ano ešte somt o nevidela :/ to ma mrzíí

miskachrumka
20. jún 2012

@kattey ja ho uživam len od včera jednu tabl denne uvidím čo to bude somnou robiť nikdy som železo nebrala

miskachrumka
20. jún 2012

@monika1091 nie nepovedal ...ale tak asi každa matka vie že su tam infekcie ja neoblubujem bazeny normálne nie ešte počas tehu 😕 😕 su nehygienické

miskachrumka
20. jún 2012

Malý mal taký zažitok vo vode že ani za svet nie von ...minulý rok sa velkého množstva vody bal no tento rok ani za svet von 😀
super den ....ak bude aj cez víkend horuce pojdeme zas na 2-3hodinky 🙂

baska1
20. jún 2012

no len som presla dnes cez mesto a 2 pigmentove flaky na tvari:o((( myslite, že casom trosku vyblednu?

mt1986
20. jún 2012

@miskachrumka - aaaa čo už stalo sa ☹ nabudúce si dám pozor. Dnes som sa akurát pýtala našej cvičiteľky za to a hovorila mi, že by to malo po pôrode zmiznúť 😉 a ak nie tak bude pod nosom špindur... ale korekčná tyčinka to zakryje 😎

mt1986
20. jún 2012

@baska1 - možno po pôrode...

miskachrumka
20. jún 2012

@mt1986 ved jasné mne dnes zhorela tvár 😒

mt1986
20. jún 2012

@miskachrumka - uuuj ☹ nemáš kalciový krem aspon mne to pomáha

miskachrumka
20. jún 2012

@mt1986 ale ma to nepáli chvalabohu 🙂

mercymay
21. jún 2012

Dobre rano zienky, aj u vas prsalo? Mna to rano krasne zobudilo, ten zvuk kvapiek na balkone a ten vzduch! Konecne aspon mala ulava od slnka. 😀

miskachrumka
21. jún 2012

@mercymay asi tak veru mna zobudili blesky a potom krása dážd a trochu pofukalo no nádhera ...ale zas ide realita dusno a teplo 🙄 🙄

tamara2307
21. jún 2012

@miskachrumka mne dr tiež predpísal sorbifel, beriem 2 denne..ale štve ma, že musím ustriehnuť tú polhodinu medzi tabletkou a jedlom. neviem sa na to napasovať

nati04
21. jún 2012

baby papate bryndzu?lebo ja som jedla v zime ale dnes mam taku chut na bryndzove halusky ;)

tamara2307
21. jún 2012

@nati04 ja pravidelne, s drahým zbožňujeme halušky aj nátierku z nej..ale kupujeme len takú z obchodu, takže neviem, či to môžem považovať za bryndzu 😀

tamara2307
21. jún 2012

@kvietok173 akurát včera mi kuriér doniesol kočík pre malého, objednala som nový z internetu, má všetko (vaničku, športovú časť, vajíčko) a ešte mi pribalili aj také milé topánočky pre malého s dudlíkom, potešilo 😉 cena aj s dopravou 290€. dá sa aj lacnejší kočík a verím, že mi poslúži rovnako ako taký 1000€ tátoš 😀 keď sa malý rozhodne po polroku, že v kočíku už nechce byť, tak ho tam neudržím, či je lacný či drahý, zapadne prachom v pivnici

fate_girl
21. jún 2012

@mercymay u nas bola straaasna prietrz mracien, taku burku som uz davno nezazila, zacala o 3.15 ale taka, ze som myslela, ze nam strechu strhne, vsak to sa jej aj trosku podarilo, posunula nejake skridle, alebo si nasla nejaku skarocku a zatiekla nam chodba :( ale vobec sa vzduch neochladil, bolo rovnako dusno ako predtym.. :( a teraz ani nehovorim, aky je strasny hic opat vonku... :(

barca20
21. jún 2012

@hoogy ja som si chcla kupit taky mensi nafukovaci teda skor ten stredny kde by sme tak raz za 3 dni vymenili vodu. ach jaj :D asi sa na to vykaslem :D alebo ja neviem uz fakt :D

barca20
21. jún 2012

@monika1091 sak aj ja... keby sa jednalo len o mna tak to asi risknem. ale tu ide aj o malickeho a preto sa tak strachujem. predsa len, mam za neho zodpovednost a vacsiu ako sama za seba .

hoogy
21. jún 2012

@barca20 tak to v pohode mozes podla mna. hlavne nech ti je prijemne a nech sa troska namocis. a inak s tymi tamponami kludne mozes ist aj na kupko aj do plavarne nemusis trpiet 😉

mercymay
21. jún 2012

@fate_girl ufff tak to bolo ozaj viac o skode ako osohu...no ja som mala pocit chladu len rano, momentalne je to uz v stave odparovania, cize dusno...