icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

liz_lemon
20. jún 2012

@miskachrumka mohla by si chytit aj nejake pigmentove skvrny, radsej to neriskuj

miskachrumka
20. jún 2012

@liz_lemon ale ?
ved ma nestrašte preboha ...robíte ztoho horor 😒
však tam chcem byť hpdinu

kvietok173
20. jún 2012

No to je pekné 🙂 ten bronz myslím 🙂 , ale asi to nie je najvhodnejšie obdobie. Možno to má niečo dočinenia s prehrievaním, možno tlakom??? Veď ani horúce kúpele sa neodporúčajú počas tehu, kvôli možnému spusteniu kontrakcii??? No neviem...píšem, len čo mi moja dr. povedala. Môžeš si vychutnávať piknik pod stromom a svojím chlapcom chystať jednohubky 🙂.

kvietok173
20. jún 2012

@miskachrumka možno hodka nevadí, ale určite nie celú hodku na priamom slnku

nati04
20. jún 2012

@miskachrumka ahoj miska pokial nemavas skvrny ked si neni tehu tak nic nebudes mat nemusis sa bat ;)

nati04
20. jún 2012

baby chcem sa spytat mavate take ze ked nieco robite sa tak dost spotite?

liz_lemon
20. jún 2012

@miskachrumka ja by som tiez rada niekam sla, ale uz to vydrzim, nechcem to riskovat, ja som typ, co ma plno znamienok, tak ja som som urcite aj nejake skvrny chytila
http://baby-web.topky.sk/clanky/a2552-Opalovani...

vcielkamaja
20. jún 2012

@nati04 áno, ale ja sa aj tak dosť potím. a mávam aj také návaly tepla, proste hocikedy z ničoho nič...(tieto teplá k tomu samozrejme nerátam)

nati04
20. jún 2012

@vcielkamaja aj ja mavam navaly je to hruza;( ja nevladzem ani navarit;(

mt1986
20. jún 2012

@miskachrumka - ahoj ja som bola cez víkend na rybačke s chalanmi a opaľovala som 🙂 a klop klop bezproblémov 😎 😎 😎 len pod nosom sa mi vyhodila taká tmavšia škvrna vypadá to ako keby som bola špinavá ☹

miskachrumka
20. jún 2012

@kvietok173 určite nie na priamom 🙂 len tak sa budem prevalovať z jedneho boku na druhy osviežim si nohy aj členky mi odpuchnú a pojdeme domov nič hrozné 🙂

miskachrumka
20. jún 2012

@mt1986 ja som toto ešte v okoli nepočula ......že by sa mohli vytvoriť nejaké škvrny alebo niečo podobné
a čo ti na to povedal dr ?

miskachrumka
20. jún 2012

Podla niektorých mamičiek je risk ešte aj nohu vystrčit v tehu z postele 😕 😕 🙄
hroza ved niesme infikované ani nie choré ved si to máme užívať a nie všade vidieť ako nám všetko može ubližiť ublíži !
moje dieta sa chce ist okupať aj ked do bazena pri jazere ale predsa ....
a nebudem ja sedieť doma ako knedla ....ked je krásne ja som prestala mysliet na zle veci tak budem tomu aj nadalej odolávať !!!!!!!!!!
@liz_lemon

miskachrumka
20. jún 2012

Mamičky maternu berem od 5tt magne b6 od 21tt a od včera kvoli chudokrvnosti aj železo mala by som tu maternu vysadiť ? kedže už berem dvoje lieky ?

nati04
20. jún 2012

@miskachrumka no jasne ze flaky mozu byt ale hovorim ze ked neni ten problem pred tehu by teraz nemal nastat;) neboj nic sa ti za tu hodinu nestane;)

nati04
20. jún 2012

@miskachrumka podla mna netreba ja berem tiez vselico a aj budem ;)

nati04
20. jún 2012

@miskachrumka vies ked sa ti da maly ta taha von jasne chod ale ja teda zostavam doma. mne bolo vcera strasne zle vonku;( cely den som behala;( ja sa idem radsej ucit nemcinu;) ale teba chapem ved to by sme fakt museli sediet len doma

miskachrumka
20. jún 2012

@nati04 aj ja si myslím

miskachrumka
20. jún 2012

booniku su ti nevidela ?
rozmýšlam či vysadiť tu maternu :/
kedže už berem dvoje lieky železo a magne b6

miskachrumka
20. jún 2012

Ktorá užívate Sorbifer
Durules ?

barca20
20. jún 2012

prosim vas mam este jednu taku otazku. nechcem riskovat kupanie na plavarni alebo tak. Myslite ze je bezpecne sa kupat doma v nafukovacom bazene? len tak sa tam čvachtať? pretoze v tomto horku to asi neprezijem be vody :D

hoogy
20. jún 2012

@barca20 mozes sa kludne kupat v doma napustenom bazene. aj na plavaren mozes ist ked si kupis tie specialne tampony do vody nic nedostanes 😉 ja som bola uz dva krat s mojimi chalanmi na kupalisku a celu zimu sme chodili do plavarne

monculka
20. jún 2012

@miskachrumka podla mna ked si zakrijes brusko je to ok

barca20
20. jún 2012

@hoogy takze nevadi ak v doma napustenom bazene sa budem clapotat aj bez tych tamponov?

kattey
20. jún 2012

@miskachrumka ja beriem Sorbifer Durules, mi ho predpísal doktor pred mesiacom, brala som jednu tabletku ráno po jedle a teraz mi to upravil na 2 x denne.

mt1986
20. jún 2012

@miskachrumka - zatiaľ som u dr. ani nebola idem 22. 6. tak ma isto zdrbká alebo sa dokonca ani s tým nebude zapodievať ☹ , no čo už ... naozaj nemala som pred tým túto škvrnu a teraz to vyzera akoby som bola špinavá o taký polotieň tmavší vľak

kalifa28
20. jún 2012

@barca20 samozrejme, že možeš ist do vody. do akejkolvek, okrem prírodných nádrží...chceš zhoriet??? 🙂 🙂 🙂

kalifa28
20. jún 2012

ženy! tehotenstvo nie je choroba, takže ani kupanie, ani opalovanie si netreba odopierat. jasne, že už to nie je ako ,,za mladi,, 🙂 ale zase uplne sa vyhybat slnku a vode je prinajmenšom divné... samozrejme každý organizmus vie, kedy má dost a da to razne najavo. treba pit strasne vela vody, použit strašne vysoký faktor a chládok. slniečko opáli aj pod slnečníkom a uuužasne, mám to odskušane... 😝

mt1986
20. jún 2012

@liz_lemon - stalo sa 🙂

monika1091
20. jún 2012

holky aj vam doktorka povedala ze nemozte ist do bazena?.......