Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@monika1091 mne to doktorka nezakazala len viem ze nie je moc bezpecne dostat nejaku chorobu v tehotenstve hlavne nie pred porodom ak sa teda nemylim. Tak preto sa pytam ale doma sa teda nebudem bat kupat :D ale niekde inde by som sa asi bala. neviem som strachoprdko :D
kto mi vie poradiť niečo účinné na bolesti kĺbov? ma veľmi začal boleť lakeť pred 2 dňami a pomaly ho neviem už ani vystrieť, tabletky si dávať nechcem, pomohli by mi nejaké gely na to?
Ja som pri prvom tehot. dostala streptokoka z bazena a vdaka nemu som aj skoro porodila, uz ked tak si kupte vazelinove tampony a potom do vody.
@ela2710 lebo mne povedala ze nemozem na ziadne kupalisko ale ak mame doma bazen?.....
@barca20 ani ja nieosm atrachoprdko.. :-P ale nerada riskujem ak sa jedna o mna alebo o moje este nenarodene dieta....
@monculka zakrila som len mi zhorela tvár a plecia a rošku nohy od kolien dole
@mt1986 ano ešte somt o nevidela :/ to ma mrzíí
@kattey ja ho uživam len od včera jednu tabl denne uvidím čo to bude somnou robiť nikdy som železo nebrala
@monika1091 nie nepovedal ...ale tak asi každa matka vie že su tam infekcie ja neoblubujem bazeny normálne nie ešte počas tehu 😕 😕 su nehygienické
Malý mal taký zažitok vo vode že ani za svet nie von ...minulý rok sa velkého množstva vody bal no tento rok ani za svet von 😀
super den ....ak bude aj cez víkend horuce pojdeme zas na 2-3hodinky 🙂
no len som presla dnes cez mesto a 2 pigmentove flaky na tvari:o((( myslite, že casom trosku vyblednu?
@miskachrumka - aaaa čo už stalo sa ☹ nabudúce si dám pozor. Dnes som sa akurát pýtala našej cvičiteľky za to a hovorila mi, že by to malo po pôrode zmiznúť 😉 a ak nie tak bude pod nosom špindur... ale korekčná tyčinka to zakryje 😎
@mt1986 ved jasné mne dnes zhorela tvár 😒
@miskachrumka - uuuj ☹ nemáš kalciový krem aspon mne to pomáha
@mt1986 ale ma to nepáli chvalabohu 🙂
Dobre rano zienky, aj u vas prsalo? Mna to rano krasne zobudilo, ten zvuk kvapiek na balkone a ten vzduch! Konecne aspon mala ulava od slnka. 😀
@mercymay asi tak veru mna zobudili blesky a potom krása dážd a trochu pofukalo no nádhera ...ale zas ide realita dusno a teplo 🙄 🙄
@miskachrumka mne dr tiež predpísal sorbifel, beriem 2 denne..ale štve ma, že musím ustriehnuť tú polhodinu medzi tabletkou a jedlom. neviem sa na to napasovať
baby papate bryndzu?lebo ja som jedla v zime ale dnes mam taku chut na bryndzove halusky ;)
@nati04 ja pravidelne, s drahým zbožňujeme halušky aj nátierku z nej..ale kupujeme len takú z obchodu, takže neviem, či to môžem považovať za bryndzu 😀
@kvietok173 akurát včera mi kuriér doniesol kočík pre malého, objednala som nový z internetu, má všetko (vaničku, športovú časť, vajíčko) a ešte mi pribalili aj také milé topánočky pre malého s dudlíkom, potešilo 😉 cena aj s dopravou 290€. dá sa aj lacnejší kočík a verím, že mi poslúži rovnako ako taký 1000€ tátoš 😀 keď sa malý rozhodne po polroku, že v kočíku už nechce byť, tak ho tam neudržím, či je lacný či drahý, zapadne prachom v pivnici
@mercymay u nas bola straaasna prietrz mracien, taku burku som uz davno nezazila, zacala o 3.15 ale taka, ze som myslela, ze nam strechu strhne, vsak to sa jej aj trosku podarilo, posunula nejake skridle, alebo si nasla nejaku skarocku a zatiekla nam chodba :( ale vobec sa vzduch neochladil, bolo rovnako dusno ako predtym.. :( a teraz ani nehovorim, aky je strasny hic opat vonku... :(
@monika1091 sak aj ja... keby sa jednalo len o mna tak to asi risknem. ale tu ide aj o malickeho a preto sa tak strachujem. predsa len, mam za neho zodpovednost a vacsiu ako sama za seba .

@monika1091 ahoj, mne nevravela, aj pri prvom tehu som sa cez leto clapkala v bazenoch a tento rok sa budem aj s malym 🙂 tam ide skor o to, ze zeny nachylnejsie na zapaly, atd. ich mozu nachytat na termalnych kupaliskach raz dva, a zavisi to aj od celkoveho priebehu tehotenstva a ci nie su ziadne problemy...