icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monika1091
21. jún 2012

@miskachrumka no ale v rohurave je dobre si sadnut do bazena a oclaptat sa...... ale nie na cudzych bazenoch ale domacich.....

monika1091
21. jún 2012

@barca20 hovor mi nieco o tom..... uz aby boli na svete a uz aby aj chodili :D:D:D:D

fate_girl
21. jún 2012

@mercymay ani nehovor, ja uz od rana chodim s mokrym a studenym uterakom okolo krku, aby ma trosku schladilo a teraz som si dala lavor a macam si nozicky... clovek by ani neveril ako ho to dokaze ochladit... 😉

mercymay
21. jún 2012

@fate_girl he, ja si dam asi v robote lavor pod stol... :D

fate_girl
21. jún 2012

@mercymay naaa vsak a co :D :D mozno by si inspirovala aj ine kolegyne 🙂

barca20
21. jún 2012

@hoogy :D ok.. ale tu plavaren predsa len nie aj tak tam byva moc ludi :D

barca20
21. jún 2012

@monika1091 chodit este nemusi hlavne nech je uz odkojene a tak aby sme si mohli hoci co dzobnut :D

kvietok173
21. jún 2012

@tamara2307 A aký kočiarik ak sa ssmiem spýtať? Ďakujem

miskachrumka
21. jún 2012

@tamara2307 ako ?
mne nič nehovoril ...ja som prve dve brala na prázdny žaludok a dnes hned počas jedla musí tak byt nejaký casovy interval ?

zuzu_epona
21. jún 2012

@mt1986 Dobre, budem rada, keď mi pošleš číslo. Keď už budem doma, tak by som sa rada zapojila, ak teda budem vládať 🙂 Čo napríklad tam cvičíte? Aj dýchanie?

miskachrumka
21. jún 2012

@monika1091 veru ako super to padlo včera ...hned som sa prestala potit ako opica toto teplo je hrozné baby mám pocit že už sa viac potit ani nedá :(

zuzu_epona
21. jún 2012

@nati04 Bryndzu mám aj ja veľmi rada, akurát si vždy radšej dám pozor, aby bola z pasterizovaného mlieka. Od baču na salaši by som teraz radšej nekupovala, ale tie v obchode by mali byť väčšinou pasterizované 😉

miskachrumka
21. jún 2012

@fate_girl aj ja idem o tri tyzdne v 33tt
už sa teším .....pri malom si pamatám že som išla na matersku a už to rýchlo ušlo a malý bol tu 😵 😵 😵

miskachrumka
21. jún 2012

Ináč ma všetci... lakali že to železo mi bude robiť problemy že zapeká od neho a ja ho berem tretí den a teti den hnačkujem :D

fate_girl
21. jún 2012

@miskachrumka mne tiez v pondelok predpisal doktor zelezo a tiez mam pocit, ze mi nejak lepsie travi :D predtym som chodila na zachod tak raz za dva dni a od pondelka chodim 2 krat za den, ale nemam hnacku... 😀 joooj ani nehovor o tej materskej, mna chyta pomaly panika, ze nemam nic kupene do porodnice a za chvilku to uz moze prist na mna, lebo od vcera mam take pocity , bolia ma nejak krize a male mi nejak divno tlaci v podbrusku... tak dufam, ze sa este nechce pytat na svet drobec... 😖

mt1986
21. jún 2012

@zuzu_epona - je to hlavne dýchanie 🙂 ale teraz pozerám, že si v 31 tt no neviem to je dosť neskoro ale číslo ti dám v ip 😉

zuzu_epona
21. jún 2012

@mt1986 Ajaj, ja som aj tušila, že to je dosť neskoro a začnem tam chodiť, až keď ma vypíše na materskú, ale nevadí, aspoň niečo. Dík.

mt1986
21. jún 2012

@zuzu_epona - ja tam chodím od 19 tt, ale skús zavolať uvidíš čo ti povie 😉 ona je milá a zlatá žienka 😎

madzik
22. jún 2012

Dobre Ranko 🙂 Chcela by som sa spytat ci pyjene kavu? Ale nescafe? 🙂 ja pijem Rano taku slabu lebo mam nizky tlak myslite ze babatku neuskodi?

mercymay
22. jún 2012

@fate_girl je to mozne...u nas na firme sa da vsetko. 🙂 he

monika1091
22. jún 2012

@barca20 no ved toto pocula som ze po porode vraj budem na nejakej diete pre mamicky.... tak neviem co vlastne bduejm jest....

monika1091
22. jún 2012

@miskachrumka joooj ale v noci s ami fajne spalo ... hoc nebolo uz tak horuco lebo fajne vonku prsalo a blizkalo sa...... no komu je lepsie no nie? :D

monika1091
22. jún 2012

holky uz ste si zacali kupovat veci do porodnice?

nati04
22. jún 2012

@monika1091 nie ale uz by sa patrilo

vcielkamaja
22. jún 2012

@monika1091 ja ich uz mam aj v taske zbalene 😀

monika1091
22. jún 2012

ja akurat hladam ze kde a za kolko kupim tie jednorazove nohavicky do porodnice a vlozky nejake a podlozky do postele ... toto uz nemam vobec sajnu......

monika1091
22. jún 2012

@nati04 ja akurat hladam ze kde a za kolko kupim tie jednorazove nohavicky do porodnice a vlozky nejake a podlozky do postele ... toto uz nemam vobec sajnu......

monika1091
22. jún 2012

@vcielkamaja sikovnica a vsetko uz zbalene?

mercymay
22. jún 2012

@vcielkamaja ja mam ciastocne nahadzane veci v taske, naukladane urcite nie, ale z hygienickych veci mam uz vsetko, uz len handry na seba a doklady a taaak...

vcielkamaja
22. jún 2012

@monika1091 ano, ano...nohavicky a vlozky som kupovala v lekarni, a podlozky do postele v detskom obchode, ale maju ich aj v drogeriach, a myslim, ze aj v lekarnach.