icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
1. júl 2012

@mishuu ja som chodila doteraz každé 4 tyždne ..až teraz idem po troch tyzdnoch ! 😒
mne tiež povie všetko v poriadku a ak bude všetko ok prídite o tri tyždne !
a malému meral bruško len tvoj dr a hovoril že je chudší a dlhší 🙂

miskachrumka
1. júl 2012

@cicimon presne ako píšeš ....do porodnice nesmú byt ani nalakované a už vobec nie gelové

jespera
1. júl 2012

@miskachrumka preco nesmu byt do porodnice lakavone nechty...este som o tom nepocula, ani na nohach? napr. francuzska manikura?

cicimon
1. júl 2012

@jespera no hlavne na nohach nie, tusim ak by nahodou mal byt cisarsky aby videli ci prsty nejako nemenia farbu 🙂

jespera
1. júl 2012

@cicimon idem teraz v utorok na poradnu - normalne sa opytam....

monculka
1. júl 2012

och to teplo....uz nech je veceeeeer 😝

mishuu
1. júl 2012

@klemente ale jasné, že to nie je nebezpečné, ja si aj farbím vlasy v pohode, treba vyvetrať a všetko je OK, netreba zbytočne stresovať 😉

Jaj baby tak sa teším, kamoške sa dnes narodil synček, o 2 týždne skôr, cisárskym rezom, nečakane, mali to naplánované na 12.7. ale všetko je OK...taká som namäkko 😵 😵 😵

lucia3006
1. júl 2012

ahojte kočky,
ako zvládate tieto horúčavy?

bonninka
1. júl 2012

@jespera tak není to pravda, výpary jsou nepříjemné, ale nijak zvlášť to nevadí a já osobně mám gelové nehty bez přestávky na rukou už asi 5 let a i jeden císařský jsem v nich absolvovala a nikdo mi nic neříkal a ani se na mě křivě nepodíval. Jde jenom o tom, že ten lak co máš na lůžku MUSí být průhledný přesně pro to, co píšou baby, kdyby ti začaly modrat konečky prstů, aby to bylo vidět (což u gelových nehtů v podstatě mám). Ale stejně jsi pod dohledem, tak by si asi všimli, že se nedokysličuješ i bez nehtů, dobře je to vidět i na rtech a tak,...takže si myslím, že i toto je potřeba brát trošku v klidu 😎

monculka
1. júl 2012

osprchovana...vlasy si umyjem zajtra rano lebo idem do poradne 🙂 tesim....a cez noc by som ich mala mastne jak svina 😉 idem kukat toho hanibala...tak sa majteeee 🙂 zajtra sa ozivam ze co noveee 😉

miskachrumka
1. júl 2012

@jespera už ti to vysvetlila cicimon ....pri sekcii sleduju farbu nechtov je to prvý priznak že sa niečo deje !

miskachrumka
1. júl 2012

@bonninka no teraz nemožem stebou suhlasit tu by si snimi na sekcii neprešla nedovoluju to !

hoogy
1. júl 2012

@jespera ja som mala nalakovane aj na rukach aj na nohach a nic mi nikto nepovedal 😉 asi to zavisi aj od stavu rodicky,ale doteraz sa smejem na tych mojich fotkach ze hlavne ze som mala nohy oholene a nechty namalovane na cerstvo a nikoho to pri tom nezaujimalo

bonninka
1. júl 2012

@miskachrumka tak určitě lidi jsou různý a každej doktor má jinej názor, jen pokud je lak průhlednej, tak to je spíš buzerace než rozumný argument, což v mém případě je, gel nebo lak, je to jedno, je skrz to krásně na nehet vidět, takže z mého pohledu je to v pohodě. Jediná neprůhledná věc - francie je na nehtu tam, kde už přesahuje okraj a tam už to je jedno,...takže možná proto to nikdo ani neřešil.

baska1
2. júl 2012

tak dnesna noc strasna, spotena minimalne na 3x, malý stikutal,kopal a to tie horucavy minimalne do soboty nepolavia :o(

kvietok173
2. júl 2012
kvietok173
2. júl 2012

@miskachrumka presne mám ten istý problém. Mala by som chodiť každé 2 týždne, ale objednal ma o mesiac, tiež idem 12.7.ale asi počíta s tým, že keď by Ti bolo zle tak dobehneš.Ja som po serkláži, tak som riziková, poctivo oddychujem, ale akosi už mi začína častejšie tvrdnúť bruško ☹ ☹ ☹

baska1
2. júl 2012

to brusko tvrdne aj mne viacej, asi je to aj tým teplom

kvietok173
2. júl 2012

@baska1 mn dr. v nemocnici povedal, že tvrdnutie je spôsobované aj pohybmi bábätka, ale moje je kľudné, sem tam zakope, ale šetrí ma 🙂 Viem, že termínom sa tvrdnutia by mali stupňovať, len čo je hranica oki a čo už nie???Jasné môže to byť vyvolané asi aj tým teplom, stresom, zvýšenou námahou.... Ja stále hovorím, že ja vydržím veľa, len nech je babuľo oki 🙂

baska1
2. júl 2012

@kvietok173 tak moj je strasny zivy stale, cele dni kope, robi presuny, ale mne doki povedal aj že mam vela plodovej vody, tak tam mam bazen, ale zajtra idem na poradnu a potom už asi aj na pasy tento týzden, tak uvidim, že co mi povie

mishuu
2. júl 2012

@kvietok173 no bruško viem tak, že 10x za deň ak stvrdne tak je to normálne už v tomto štádiu tehotenstva, kamoške tvrdlo 26x za deň tak ale našťastie sa neotvárala, aj krčok bol v poriadku tak jej len dal magnézko a prikázal doma viac ležať. Ja beriem tiež magnézium, mne napríklad bruško za celé tehu zatiaľ stvrdlo 2x, naposledy asi pred mesiacom, možno aj vďaka tomu magnéziu mi netvrdne ani ma nič nebolí, ani nohy nepuchnú...niekedy mi je až ľúto, že každá píše, akých má poslíčkov a čo ja viem čo a ja nič 😅 😝 moja bambuľka sa dosť vrtí v brušku, ale nespôsobuje mi to tvrdnutie, skôr to kedy tedy zabolí alebo sa idem pocikať 😀 hádam bude do poradne všetko OK a nebudeme ani ty ani ja musieť ísť skôr 😉

mishuu
2. júl 2012

@lucia3006
@baska1 baby tak toto teplo je pre mňa hrozné, nemám to rada ani bežne (kým nie som na pláži pri mori alebo pri bazéne 😉 ) a teraz je to ešte horšie,vkuse sa potím, chodím stále do sprchy a včera aj dnes mi bolo zrána dosť blbo, nevládala som poriadne dýchať a taký až studený pot ma zalial, zle mi bolo, ale našťastie to po pár minútkach prešlo. Teraz som si namočila uterák a hodila som si ho na seba a tak ležím pred telkou, ešte že včera som navarila a mám opraté aj upratané,dnes sa ani len nepohnem 😝 čo sa čudujem, že mi vôbec nepuchnú nohy a pri tom mne vždy v lete v robote zvykli po celodennom sedení spuchnúť a teraz nič...ale tak je dobre!

baska1
2. júl 2012

@mishuu no ja som len rada, že som si behanie po obchodoch a chystanie veci nenechala na posledny mesiac, lebo v tomto teple som rada, že lezim (vtedy ani nohy nepuchnu) a oddychujem, lebo vyjst teraz vonku je utrpenie aj pre netehotnych

loralo
2. júl 2012

@mishuu ahoooj 🙂 pisala som ti spravu, kuk do posty 😉

kvietok173
2. júl 2012

@mishuu Ja beriem kopec magnezka už dávno 🙂 aj v nemocnici keď som bola, tak stále infúzie, to kvôli serkláži. Mne asi aj ten silón zo šitia na krčku možno spôsobuje tvrdnutie, predsa len niečo cudzie v tele a v kuse si dávam nejaké tablety zo spodu. To mám byť asi náhrada za absenciu sexuálneho žitia 🙂 🙂 🙂 .Ale čo už jedna žena nevytrpí 😉 .No dúfam, že min. do 36 tt vydržíme a potom každučký dník bude dobrý.

klemente
2. júl 2012

ahojte baby, ako sa dnes máte?

klemente
2. júl 2012

ja som už tak nervózna zo všetkého, Každú chvíľu ma niečo znepokojí. Tak si predstavte, bola som na tej opekačke, hovorím tam o kliešťoch, prídem domov a...no nenašla som si jedného malého?! Ešte že mi napadlo sa popozerať, tak mi ho muž vytiahol ešte v ten večer, nemám to nijak červené ani nič, no aj tak dnes pôjdem k obvodnej radšej...no nemohla som spať do pol druhej ráno...

Ďalšia vec, robil sa nám ľad v mrazničke, ktorú máme v rámci chladničky, tak muž stiahol chladenie zo 4-ky na 2-ku. Prevažná časť to bolo v noci, no ja sa ráno zobudím a jogurt sa mi zdal taký..no nie chladný ako obvykle. ZASE som znervóznela! Večer som dostala hnačku. Muž ráno tiež a netušíme z čoho. Či z tej opekačky, či z chladničky, či z niečoho iného. Čo mám teraz robiť? Zahodiť všetky veci z chladničky? Ráno som si aj tak dala jogurt, voňal aj chutil rovnako.

No mám ja už toho dosť. Stále sa len báť. To je predsa nedobré aj pre bábätko. Ale čo robiť, keď chcem byť obozretná, no zároveň sa nestresovať za všetko??

klemente
2. júl 2012

A mám dilemu o obede. Manžel spravil také skvelé rizoto zo zvyškov údenín čo nám ostali po opekačke (špekáčik a klobásku), opekali sme v sobotu večer. Ale tak nieslo sa to cestou tam aj naspäť. Potom to bolo v chladničke (ale ako píšem, nie vo veľmi chladnej). On tie údeniny aj prevaril a opiekol na masti, až potom použil do rizota. V chladničke teraz máme a ja by som si táááák dala. No máme tam aj ryžu bez tých údenín, no bola robená v tej vode a masti, kde sa pripravovali údeniny. Myslíte, že keby som si dala len z nej, tak je to zlé? Alebo si mám urobiť radšej niečo iné? A toto komu ostane? Veď on to bude jesť 4 dni:(

miskachrumka
2. júl 2012

@baska1 hroza ☹ ☹ ☹

miskachrumka
2. júl 2012

Ja som taká nervozna ztohoto tepla že už mám aj vybuchy zlosti ...vkuse sa potím nič nepomaha nemám na to nervy ...a to celý tyzden ja sa vzdávam nemám síl 🙄 🙄 🙄