Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@baska1 ani ja neviem len zo 4d z 27tt
@mishuu ved moj ocino s priatelkou má kluce od bytu aj brat sem chodí ..aj baby hocikdy zaklopú ...ma porazí ..ideme von teraz nedá sa tu vydržať :(((
@mishuu tu posledná veta je krásna ..koniec jula "!!!!! keby tak prosímmm"
mate niektora strie?urobili sa vam teraz pocas tehu?
@monculka neboooj ono to po porode vybledne a ak ich mas hlboke tak mozno zostanu nejake jazvicky, ale tak bohuzial, velke bruska idu na ukor krasy... ale mne to nejak nevadi, bo momentalne si to nevidim 😀 a po porode mi to bude aj tak jedno, bo s holym bruchom nechodim, takze to nikto vidiet nebude...
@fate_girl akoze ani mna to netrapi ze ich mam...mala som aj pred tehu zopar na bokoch len ma hneva to ze ma to svrbi a obcas boli a uz som z toho na nervy...aj na prsiach sa mi asi pred 2 rokmi urobili bo som pribrala rychlo a potom aj rychlo schudla a teraz uz ani nevidno ze by som nejake mala
tiezu som pouzivala elasti_Q...ale nelubil sa mi,tazko sa rozotieral,podla mna bol moc husty a rychlo sa mi minal.strie sice mam ale na partiach kde som sa nekremovala az tak poctivo a ani neviem kedy sa objavili...teraz sa mi minul tak pouzivam zatial obycajnu indulonu a uvazujem ci si mam kupit este nieco ptroti striam...zide sa mi to aj po porode?ci potom uz skor nejaky spevnujuci krem?
@kvietok173 ďakujem za rady kvietok. Až teraz som si ťa prečítala. Ale aj tak som to napokon nezjedla. Urobila som si cestovinky s paradajkou, mrkvou a syrom. Aj som bola za dr. a ani tá mi to neschválila, že keby sme tie údeniny niesli z opekačky aspoň upečené, ale takto, keď sa niesli surové a hoci to bolo večer, no aj tak..
Tak som napokon odolala a som rada🙂 Takže myslíš, že tá chladnička nevadí? Ráno som z nej mala jogurt, ale chutil aj voňal normálne, tak snáď je to OK.
@kvietok173 presne tak! Aj ja sa tak vytáčam, všetko ma štve, a potom si to môj drahý odnesie a tak sa snaží.:(( Dnes ráno som si aj poplakala, taká som sa cítila osamelá, už sa mi tu asi kombinuje všetko, aj strach z pôrodu, zo zvládnutie materskej roli, netrpezlivosť. No poobede som si zašla do mesta a ohromne mi to pomohlo!
Ja mám po prvom malom strie nie vela ale predsa ..a su ešte stále biele 🙂 a nové zatial nemám 🙂 🙂 🙂
no vidim to tak ze tento tyzden si kupim ventilator 🙂
@fate_girl ony ti vyblednú samé .....alebo slnko ich vytahuje ...
no idem sa chvalit trocha :D byt mame hotovi na 90% uz len obyvacia stena a manzelska postel teba 🙂 ale tu si bereme co mame u mojho draheho mamky...pred dvoma rokmi sme si ju kupili 🙂 a vidim to tak ze tento tyzden sa pomali aj prestahujeme 🙂 tesiiiiim 🙂
baby normálně se mi taky dnes přes noc taky udělaly ty potvory strie pod pupkem :-/
@bonninka takze krcok je ok? mna to caka zajtra a asi aj sono spravia, no som zvedava na vahu a tiez jazvu ci pozru, u mna zatial ziadna nadej na spontanny porod, uvidim co noveho sa zajtra dozviem 🙂

@miskachrumka no tak to by sa mi asi nepáčilo keby mi hocikedy hocikto nabehol domov 😅 bývate spolu?
My sme v našom byte, takže pohodička a keď pôjdeme do domu, tak mimo mesta, takže opäť pohoda a darmo že budeme na dedine, bránu budem zamykať aj cez deň, žiadne nabehovačky nebudú! 😀 Síce svokrovci majú kľúč aj od nášho bytu aj od domu (lebo tam teraz chodia robiť), ale za 6 rokov čo s mužom bývame spolu ani raz nevtrhli a kľúč nepoužili, len keď sme boli na dovolenke, tak prišli polievať kvety 😉 tak ešte že tak 😉
@baska1 ty už si v 36tt to už ak by sa aj nebodaj pritrafilo rodiť skôr tak si myslím, že je to v pohode 🙂
jaj keby som mohla trošku posunúť čas tak by som už brala aby bol koniec júla 😉