icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mishuu
2. júl 2012

@miskachrumka no tak to by sa mi asi nepáčilo keby mi hocikedy hocikto nabehol domov 😅 bývate spolu?
My sme v našom byte, takže pohodička a keď pôjdeme do domu, tak mimo mesta, takže opäť pohoda a darmo že budeme na dedine, bránu budem zamykať aj cez deň, žiadne nabehovačky nebudú! 😀 Síce svokrovci majú kľúč aj od nášho bytu aj od domu (lebo tam teraz chodia robiť), ale za 6 rokov čo s mužom bývame spolu ani raz nevtrhli a kľúč nepoužili, len keď sme boli na dovolenke, tak prišli polievať kvety 😉 tak ešte že tak 😉
@baska1 ty už si v 36tt to už ak by sa aj nebodaj pritrafilo rodiť skôr tak si myslím, že je to v pohode 🙂
jaj keby som mohla trošku posunúť čas tak by som už brala aby bol koniec júla 😉

baska1
2. júl 2012

@mishuu no este chvilku nech si tam malý poplava, ani neviem, že asi aký je velký, naposledy mi to na sone v 30tt zabudol doktor povedat

miskachrumka
2. júl 2012

@baska1 ani ja neviem len zo 4d z 27tt

miskachrumka
2. júl 2012

@mishuu ved moj ocino s priatelkou má kluce od bytu aj brat sem chodí ..aj baby hocikdy zaklopú ...ma porazí ..ideme von teraz nedá sa tu vydržať :(((

miskachrumka
2. júl 2012

@mishuu tu posledná veta je krásna ..koniec jula "!!!!! keby tak prosímmm"

monculka
2. júl 2012

mate niektora strie?urobili sa vam teraz pocas tehu?

fate_girl
2. júl 2012

@monculka mne sa 2 tyzdne dozadu spravili.. ja som o nich ani nevedela, az muz ma na ne upozornil, lebo sa mi spravili uplne dole na brusku pod pupkom, pomaly ako su uz gatky... a tam si ja uz daaavno nevidim 😀

monculka
2. júl 2012

@fate_girl no aj ja mam tak...ale ja mam dost vela ☹ ale tak co uz...a neboli ta to?myslim tie miesta kde sa ti ta koza potrhala...lebo mna to boli a neviem co mam robit...natieram si brucho ale nic nepomaha... 😖

fate_girl
2. júl 2012

@monculka vies co mna to neboli, lebo nie su take hlboke skor len take povrchove, slabofialove... a mna to skor svrbelo, tak som si to natierala ale teraz je to oka, len to tiez nevyzera dobre, mozno keby ich zacnem ratat tak ich naratam aj 20 ks po cca 2-3 cm...

monculka
2. júl 2012

@fate_girl no aj mna to svrbi ako aj teraz napr. ale aj pobolievat ma zvikne brucho 😖 no ja mam cerveno-fialove ci jake...jooooj....

fate_girl
2. júl 2012

@monculka neboooj ono to po porode vybledne a ak ich mas hlboke tak mozno zostanu nejake jazvicky, ale tak bohuzial, velke bruska idu na ukor krasy... ale mne to nejak nevadi, bo momentalne si to nevidim 😀 a po porode mi to bude aj tak jedno, bo s holym bruchom nechodim, takze to nikto vidiet nebude...

monculka
2. júl 2012

@fate_girl akoze ani mna to netrapi ze ich mam...mala som aj pred tehu zopar na bokoch len ma hneva to ze ma to svrbi a obcas boli a uz som z toho na nervy...aj na prsiach sa mi asi pred 2 rokmi urobili bo som pribrala rychlo a potom aj rychlo schudla a teraz uz ani nevidno ze by som nejake mala

fate_girl
2. júl 2012

@monculka a s cim si to natieras? bo vraj je na to dobry olivovy olej z lekarne ked ta to takto velmi svrbi...

monculka
2. júl 2012

@fate_girl no obycajny nivea krem...mala som pred tym olej nivea na strie a pevnu pokozku ale z toho som sa vyhadzala a potom mi v lekarni dali calcium krem lebo som sa vyhadzala a obcas sa natrem aj s tym

konvalink
2. júl 2012

@monculka mne sa tiez urobili,zatial mam na vonkajsej strane stehien a na zadku,a boliet ma nebolia len obcas svrbia

fate_girl
2. júl 2012

@monculka aha mno ja pouzivam Elasti-Q krem na strie z lekarni a aj tak mi to bolo prd platne, spravili sa mi :D

monculka
2. júl 2012

@konvalink ja mam len na bruchu...
@fate_girl to ti nepomoze podla mna nic...na to krem neexistuje ked tak len nejaky co to trocha stlmi ci jak to mam napisat...ale stale to bude vidno

fate_girl
2. júl 2012

@monculka presne tak, to su len take reklamne odrby, podla mna ked zena ma predpoklady na tvorbu strii alebo rapidne priberie tak jej nejaky krem na to nepomoze...

konvalink
2. júl 2012

tiezu som pouzivala elasti_Q...ale nelubil sa mi,tazko sa rozotieral,podla mna bol moc husty a rychlo sa mi minal.strie sice mam ale na partiach kde som sa nekremovala az tak poctivo a ani neviem kedy sa objavili...teraz sa mi minul tak pouzivam zatial obycajnu indulonu a uvazujem ci si mam kupit este nieco ptroti striam...zide sa mi to aj po porode?ci potom uz skor nejaky spevnujuci krem?

klemente
2. júl 2012

@kvietok173 ďakujem za rady kvietok. Až teraz som si ťa prečítala. Ale aj tak som to napokon nezjedla. Urobila som si cestovinky s paradajkou, mrkvou a syrom. Aj som bola za dr. a ani tá mi to neschválila, že keby sme tie údeniny niesli z opekačky aspoň upečené, ale takto, keď sa niesli surové a hoci to bolo večer, no aj tak..
Tak som napokon odolala a som rada🙂 Takže myslíš, že tá chladnička nevadí? Ráno som z nej mala jogurt, ale chutil aj voňal normálne, tak snáď je to OK.

fate_girl
2. júl 2012

@konvalink mno neviem, skor by som si uz kupila bud nejaky spevnujuci alebo nejaky taky, co napomaha vybielit uz zvniknute strie...

klemente
2. júl 2012

@kvietok173 presne tak! Aj ja sa tak vytáčam, všetko ma štve, a potom si to môj drahý odnesie a tak sa snaží.:(( Dnes ráno som si aj poplakala, taká som sa cítila osamelá, už sa mi tu asi kombinuje všetko, aj strach z pôrodu, zo zvládnutie materskej roli, netrpezlivosť. No poobede som si zašla do mesta a ohromne mi to pomohlo!

miskachrumka
2. júl 2012

Ja mám po prvom malom strie nie vela ale predsa ..a su ešte stále biele 🙂 a nové zatial nemám 🙂 🙂 🙂

monculka
2. júl 2012

no vidim to tak ze tento tyzden si kupim ventilator 🙂

miskachrumka
2. júl 2012

@fate_girl ony ti vyblednú samé .....alebo slnko ich vytahuje ...

monculka
2. júl 2012

no idem sa chvalit trocha :D byt mame hotovi na 90% uz len obyvacia stena a manzelska postel teba 🙂 ale tu si bereme co mame u mojho draheho mamky...pred dvoma rokmi sme si ju kupili 🙂 a vidim to tak ze tento tyzden sa pomali aj prestahujeme 🙂 tesiiiiim 🙂

bonninka
2. júl 2012

@baska1 no, půjdu příští týden na ultrazvuk, tak budu vědět víc, samotnou mě ta hmotnost dost zajímá - sotva se unesu 🙂

bonninka
2. júl 2012

baby normálně se mi taky dnes přes noc taky udělaly ty potvory strie pod pupkem :-/

monculka
2. júl 2012

@bonninka no to je zle 😝 tie strie ale asi to patri k tomu...🙂 ja mam aj taky hnedy pasik cez brucho.taky tmavy

gabkostanka
2. júl 2012

@bonninka takze krcok je ok? mna to caka zajtra a asi aj sono spravia, no som zvedava na vahu a tiez jazvu ci pozru, u mna zatial ziadna nadej na spontanny porod, uvidim co noveho sa zajtra dozviem 🙂