Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
dobre ranko 🙂 taaak ideme dneska rozobrat nasu manzelsku postel, pobalit veci a ideme heeeet od svokri 😀 jooooj tesim sa strasne...a hlavne sa tesim na to ze ten byt je chladnejsi a nesvieti tam cely den slnko a neni na najvysom poschodi ako sme teraz 😝
@mishuu tak mne to povedala ganekologicka ...a keby mala stikutku tak to by si stikutala skoro celi den kazdy den :-P
@monculka ejha niekomu sa zije 🙂 .........
@monika1091 este len hodinku som robila a uz nevladzem...som spotena jak kon
ahojte maminy ....čo dnes plánujete ?
idete si niekde aj nohy omočiť ?
ja by som chcela íst ...len nejak sa mračí ....!
Ináč užívam to železo poctivo jednu ráno a už zas mám hnačku 😀 a všetci ma strašili aká budem nafúknutá a podobne lebo to zapeká ....a ja že nevadí ved pred železom som mala stolicu aj 4krát za den a teraz mám možno 3 krát aj s užívaním železa ,tak namna to ináč posobí 😅 😝
@monika1091 baby nemyslim ze su to pulzy, skor sa babatku stikuta
@miskachrumka ahoj 🙂 tak my planujeme sa uz uuuplne prestahovat takze za chvilku idem pokracovat v baleni veci...ale este najprv postel musia odniest 😝 ale v takom teple sa mi nic nechceee....keby aspon trocha poprsalo...ale nic...ani mraky nevidno...a ty co mas na plane?este ze si napisala to s tym zelezom bo by som zabudla zobrat :D idem si dat jednu tabletku 😉
@mishuu ja som obchodná, takže sa nepoznáme..len pre istotu som sa spýtala, lebo podľa fotky človeka dobre nerozoznám a máme tu spoločnú známu - lenka.be - bývalá kolegynka z obchodnej. rodiť sa chystám v LV, ale musela by si sa poponáhľať s pôrodom, aby si ma zastihla 😀 termín mám 17.8. ale bola by som radšej aj za skorší dátum 😉
a taká otázka poimo..ked sa pupok vyduje, znamená to, že pôrod je už blízko?
@tamara2307 nie nie 😀
@tamara2307 to bych musela druhého porodit už v nějakém 20. týdnu 🙂 to je jenom tím, že spolu s rostoucím mrnětem se zvětšuje děloha a vytlačí všechnu kůži na povrch 🙂
@bonninka hm, no to je škoda..mohlo by mi dať telo nejaké znamenie okrem kontrakcii 🤐 už sa na pôrod teším..ale to ma asi rýchlo prejde, ked to ozaj príde 😕
@bonninka mne už tiež začína vykukať 🙂
@tamara2307 ešte máš čas !kde sa náhliš ?
ved si to užívaj ani nevieš ako budeš spomínat na tehu !
@diamand myslis?... ale to by sa stikutalo velmi casto ........
@monika1091 Ja keď som bola v nemocnici a takto mi v brušku robilo, tak sestreička mi robila ozvy a povedala, že štikúta, aj dr.Moje štikúta pravidelne aj 3-4 razy denne, vraj keď prehltne viac plodovej vody 🙂
@miskachrumka mě právě v prvním těhu ani po přenášení nic nevykuklo, mám takovej ten pupek jakoby vyžehlenej a teď už velmi brzo tím jak mi rychle narostlo bříško mi vyčnívá ale jenom takovej hrboleček, je to sranda 😎
@kvietok173
@monika1091 já jsem to teda při prvním těhu nezažila, ale teď asi jednou asi před 14 dny a určitě to nebyla pupeční šňůra, protože to bylo poměrně pravidelné a v delších odstupech, mrněti tepe srdíčko okolo 140 tepů za minutu, což jsou už trošku jiný grády 🙂 tak bych řekla, že podle toho se to dá rozlišit co to zrovna je 😎
@bonninka ale ja to zazivam kazdy den viac krat za den........
@monika1091 tak já ti věřím, to je asi podle toho jak máš uloženého prcka, každá to máme jinak 😎
@bonninka 🙂 asi si idem lahnut som nejaka unavená či čo :/
@miskachrumka neponáhľam, tri týždne ešte nech rastie a potom by mi mohol prísť ako darček k narodeninám na konci júla 😎 a vidím, že ani jednej z nás sa nechce čakať až do termínu (teda podľa tých príspevkov)
@monika1091 ja "to" tiež cítim min. raz denne, niekedy aj viac.. niekedy mi to prejde, keď sa napijem, inokedy zas po prevalení na iný bok. ale vôbec neviem, čo za tým je 😝
@tamara2307 keby sa ochladilo a bolo nám super tak rada počkam do terminu ...ale kedže má byt takto uff tak určite nebudem tiež čakať :((((( a tiež by som chcela v tom 38-39tt
ahojte baby co ste si zbalili do porodnice?ja som bola vcera v poradni a vyzera to tak ze v 38 uz budem rodit tak neviem co skor chytam paniku nech nic nezabudnem;(
@nati04 a podla čoho zistil že máš rodit v 38tt?
@miskachrumka ze malinka je uz dost dolu
Huráááá prší a fuka konečneeeeeeeeeeee spasenie !
@nati04 ja som mala Daduška nizko už od 33tt a rodila som na termín
teraz sa citim lepšie chvalabohu ako v prvom tehu 🙂

@monika1091 ahoj a ako vies,ze je to pupocnik? Nema nahodou baby stikutku? Ja to citim sem tam tiez,ale nie je to take dokonale pravidelne ako pulz,takze to je u nas asi stikutka 🙂
@tamara2307 ahoj,neviem ako ty,ale ja som chodila na polnohospodarsku 🙂 budes rodit v LV? Mozno sa stretneme 🙂