icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
7. júl 2012

@hoogy ja som počula že to nieje o prietokoch ale o pupočnej snure ....ked ma raz mamička tenku pupočku detičky sa rodia malé aj keby neviem čo robila

miskachrumka
7. júl 2012

@jespera kde je ochladenie ?však tu je nonstop horúce kedy to skončí ??????????? 🙄

nici66
7. júl 2012

Dakujem vam za rady🙂 na prietoky mi lekar nic nepovedal snad to mam ok.ale ak pojdem na konrtolu spytam sa pre istotu.

kvietok173
7. júl 2012

@nici66 Ja čakám 3 bábo, a ak Ti to pomôže s 1 som bola od 27tt otvorená na 2prsty a rodila som v 39tt, ale do 36tt som mala kľudový režim a potom som chystala výbavu. S 2 som bola už v 13tt otvorená, tak mi robili serkláž-zošitie, ležala som do 36 tt a rodila v 38 tt a teraz mi robili v 28tt taktiež serkláž a troška som ležala a teraz tak pozvoľna čosi doma urobím a teraz idem na chvíľku do obchodu a tak všetko v kľude. Ono nevadí vôbec v tomto štádiu ak si otvorená, ale záleží od toho akú máš konzistenciu krčka, či sa skracuje a akú má tendenciu držať, ale to Ti najlepšie odpovie Tvoj Dr. Keď si uňho treba sa pýtať, aj keď možno sa Ti to zdá hlúpe niekedy, ale potom nie si kľudná a to Ti teraz neprospieva 🙂 🙂 🙂

kvietok173
7. júl 2012

@miskachrumka Ale pupočná šnúra predsa súvisí s prietokmi 🙂

miskachrumka
7. júl 2012

@kvietok173 aha mne bolo povedané že je to len o pupočnej šnure ....no neviem nezaoberám sa ja tím ...

miskachrumka
7. júl 2012

Do kedy má byt takto teplo ?
ja už mám toho plné zuby 🙄 🙄
som nervozna a otrávená nič sa mi nechce ani len vstat z postele 😒 😒

miskachrumka
7. júl 2012

Ešte by som sa chcela opýtat máte niektoré pocit že sa vám malé otoči tak že keby koplo tak sa asi pocikáte 😀
ja som to mala zas včera ....až ma stipalo dole a ked sa pomrvil som mala pocit že mi prasne mechur ako by bol plný ....a pritom som bola čerstvo na wc ....niekto ma straší že to bude zapal močových ciest od nachladnutia 😲 😲 😲 😲

diamand
7. júl 2012

@miskachrumka dobre ranko, ja to mavam tiez velmi casto, nemyslim ze to je zapal mocovych ciest

miskachrumka
7. júl 2012

@diamand ahoj podobne ....🙂
aj ja si myslím lebo keby to boli moč.cesty tak mám problém aj pri cikaní ...a toto mávam občas ..tak si myslím že to malý občas tlačí na niečo 😒

diamand
7. júl 2012

ja sa uz niekedy citim, ze mi mala vyleti kazdu chvilku von

miskachrumka
7. júl 2012

@kvietok173 tak že keby niečo?tak to zistia na prietokoch ano ?
mne pri malom prvom hovorili že je všetko ok zakaždým po zázname teraz idem prvý krát na záznam okolo 24teho

miskachrumka
7. júl 2012

@diamand joj keby to bolo také lahké že ??
nejde to tak lahko von ...

diamand
7. júl 2012

no mi hovor, dufam ze to nebude dlho trvat ako moj posledny porod, ten trval hodinu a pol.

Inak pozeram, ze sa tu bavite o prietokoch a krcku, tu v UK sa vysetrenia zo spodu vobec nerobia, a sono len v 12tt a 20tt a to vsjo, takze ja nebudem vediet ci sa otvaram alebo neotvaram az kym to na mna nepride

miskachrumka
7. júl 2012

@diamand ale už máš vtom nejaký poriadok už asi vieš lepšie kedy je ten čas ...
a ja somt iež rodila 15hodin a potom som aj tak porodila na operačnom stole a teraz ma zas čaka sekcia ☹

diamand
7. júl 2012

@miskachrumka fuuuu 15 hodin to je dost, moj najdlhsi bol 6 hodinovy a to bol prvy porod, ale ako hovoria kazdy je iny mozno tento bude trvat dlho - no dufam ze nie. Uz nech je to hlavne tu, uz chcem byt opat normalne mobilna a nie ufucana velryba

miskachrumka
7. júl 2012

@diamand ja som na tom rovnako ...tiež niekedy chcem aby bolo pooo ...no potom si uvedomím že je to posledné tehu tak si to mám predsa užívat a nie šomrať :/

diamand
7. júl 2012

@miskachrumka presne tak musim mysliet aj ja a uzivat si to ved uz to mame za par. Ja pre dnes koncim idem nieco navarit pre tu moju familiu, pekny dnik

miskachrumka
7. júl 2012

@diamand ja mám na dnes navarené ja sa idem zas potit zajtra pri šporáku 😒 😒 😒
pekný den aj tebe

konvalink
7. júl 2012

@luci137 ja som pribrala zatial 12kg,do 5.mesiaca mi to islo hore pomaly no a potom zrazu som zacala priberat.

kvietok173
7. júl 2012

@miskachrumka pri zápale močových cuest máš bolesť pri cikaní, alebo Ti začne tvrdnúť bruško, ak mášš zápal, lebo je to blízko seba a sa to ovplyvňuje. To mám od svojho dr. Môj malinký je stále KP, takže si v kľude setká a ja ho cítim stále len tak že mi kope dole a sem tam mám pocit, že sa pocikám. Apropo k tej pupočnej šnúre, ňou Ti vlastne vedú dve cievy na zásobovanie výživy dieťatka a aká je intenzita prúdenia, to sú tie prietoky.

kvietok173
7. júl 2012

@miskachrumka prietoky Ti meria dr., keď Ti robí USG a zvykne sa to robiť od 30tt. Keď ideš na monitor do nemocnice, tak tam Ti robia kompletný cca 20min záznam, kde myslím sú ozvy srdiečka a kontrakčná činnosť ak nejaká je. Neviem o tom žeby prietoky sa merali inak ako USG???Prietoky sú vlastne vyživovacia schopnosť od maminky od maminky k bábätku 🙂

kvietok173
7. júl 2012

@diamand Tak ja by som v UK nedonosila ani jedno z mojích detičiek, pretože mám vrodenú preddispozíciu mäkkého krčka, takže mi stačí málo a idem.

jespera
7. júl 2012

Zdravim vas v tento krasny horuci den, ja som sa dnes zobudila s bolestou hrdla a nadchou, no proste brutal. Nie dost ze funim ako slon v tychto horucavach a este aj toto, normalne sa pytam samej seba – co este pride.. na toto leto asi tak skoro nezabudnem....uz zacinam mat toho najkrajsieho obdobia v zivote zeny – asi dost....inac urcite to musel vymysliet chlap...keby boli v nasej kozi tak by populacia urcite vymrela..🙂

miskachrumka
7. júl 2012

@jespera no neviem či je krásny 😒 už mi to lezie poriadne na nervy..

miskachrumka
7. júl 2012

@kvietok173 díky za vysvetlenie .....už som si otom aj niečo poštudovala

miskachrumka
7. júl 2012

Ináč mali sme prekvapko....tatik nám došiel pred hodinku nečakane ..... 😵 😵
mal príst až utorok tak sa tešíme ....akurát oddychuje po dlhheeeeej ceste namáhavej ...

kvietok173
7. júl 2012

@miskachrumka teším sa s Tebou 🙂 . Môj takisto cestuje za prácou, ale teraz si dal až do pôrodu pauzu, tak mi veľmi pomáha a stará sa o mňa 🙂

miskachrumka
7. júl 2012

@kvietok173 aj moj chodil doteraz 🙂
tiež teraz bude mat pauzu no uvidíme kolko ...verím že ta práca tu do novembra mu vinde a pojde až pred vianocami 🙂

monika1091
7. júl 2012

holky ... pobolieva aj vas v podbrusku? chvilku nie dlho... teraz neviem ci mi mala netaci na nieco...... alebo sa mam obavat? nemam nic ziaden yvtok nekrvacam.....uz to mam asi paru dni.....