Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
baby ideme von ...malý vstal ide sa napapať a ideme sa prevetrať na zahradu k tete .....tam si možno dám chladeného nealko radlera 🙂
@miskachrumka ja som pribrala minulé tehu 25 kg 🙂 a mám bikiny rez
@miskachrumka aj dr. mi povedal, že dr.robia svojim ženám väčšinou sekcie, ĺebo je to najbezpečnejšie
holky.... nedost ze ma pobolieva slabo v podbrusku kazdy den ....ale dneska sa mi stalo ze pri utreti som mala ružovkastí fliacik co to moze byt?.. nemoze to byt ta hlienova zatka? alebo ako sa to vola.....
@monika1091 nebola si dnes alebo vcera na vysetreni z dola? zvykne to byvat...alebo po sexe...uz je to dole moc prekrvene...alebo ti postupne odchadza hlienova zatka...ale toho by bolo viac ako len fliacik...ak si si nie ista, radsej volaj dr alebo skoc na pohotovost...pozeram ze mas termin az neskor v auguste, este by bolo skoro na porod...
@kvietok173 my jsme jenom tu vajíčko nekupovali, máme ještě půjčené od sestry, sice to nesedí na kočárek, ale i tak ho budeme nechávat asi v autě, tak to nějak tu dobu co bude potřeba snad vydržíme. Ono ten kočár už je sám o sobě ohromně drahej, tak už se mi dalších 100 eur nechtělo moc investovat.
@bonninka to máš pravdu bol drahý, ale ja mám kľud na lôžku, aj keď teraz už po troške pochodím a už som nemala chuť niekde inde obiehať. Najprv som chcela od ruky kúpiť, ale predsa som sa len bála, že by som mohla byť nespokojná. Ja som predtým pri prvých dvoch detičkách vydržala s jedným kočiarikom. Žiaden iný som nekupovala 🙂 , ani golfáč, tak preto som do tohto zainvestovala. Vajíčko mi prisľúbil brat, ale tiež som netušila či bude sedieť a aj býva ďalej a zatiaľ ho ani nemám, tak sme kúpili komplet. Moje krsniatko malo do roka silný reflux a do cca 5 mesiacov spinkala vo vajíčku, chodí rovno ako strunka a jej braček dvojča je chudučký a ona bambuľa kus ženy 🙂 . Ja nemám ani postieľku 🙂 , ja som nevedela že budem mať 3 bábo, tak teraz všetko nanovo kupujem, ale odhliadnuc od peniažkov sa ohromne teším a chcem si to maximálne vychutnať, už mám úctihodných 36 rokov 🙂
@kvietok173 tak mě je jenom o dva méně, takže já jsem už ve věku, kdy se člověk na děti těší a neřeší, že chyběl na nějaké diskotéce a ani mě netrápí, že malému věnuju veškerý svůj čas 🙂 my jsme zase použitý nikdy nechtěli, přece jen, nevíš nikdy co v tom kdy bylo a co ti v tom může někde potajmu plesnivět a podobně. Po malém jsme měli 2 kočáry - klasickou 2-kombinaci hluboký+ sportovní a potom jeden golfáč, ale tento nový je podle mě všchno v jednom, tak jsem je oba prodala a máme tento 🙂 my ještě nevíme jestli budeme chtít třetí dítě, spíš ano než ne, ale ještě uvidíme co a jak bude po 2.porodu 🙂
@monika1091 mne ked zacinala odtekat plodova voda - mala svetlo ruzovu farbu....ale mozno to nie je to, bolesti na menzes nemas? pripadne krize...uvidis co bude dalej, mozno to bol len taky vytok....nemusi to nic znamenat.
@bonninka Ja som rozmýšľala nad kúpou od ruky, preto lebo som si povedala, že veď toľký sú spokojný, že možno by som mohla aj ja. No ale nakoniec zvíťazilo moje ja 🙂, radšej sa uskromním a kúpila som nový. Verím, že sme dobre vybrali 🙂 . Zajtra idem na kontrolu k dr., čakám chlapčeka, ale keď tu čítam ako každú kope búcha do rebier, tak ja neviem až sa niekedy bojím, lebo môj chlapček je veľmi kľudný a málo sa hýbe, tak som zvedavá zajtra. Dúfam, že si ma nešetrí na obdobie po pôrode 🙂 , dúfam, že aj potom bude tak kľudnučký, po tatkovi 🙂
@alinka01 ano tak si hádam pamatám čo mi vytahovali 😀
bikiny rez je menší tam by ani ani hadičky nevopchali ...si myslím
@kvietok173 aha tak ja neviem čo teda ho núti ma zas rozrezať ako kura 😔 😔 😔
nechápem zajtra mám poradnu a poviem mu čo si otom myslím ....mám na to nárok si myslím !
@kvietok173 ja nechápem čo može byť na sekcii najbezpečnejšie preboha ?
😕 😕 😕
ved je to zasah do tela vobec to nieje prirodezené ...a nikdy nevieme čo sa može stať na stole :((
ako to teda može byť niečo najbezpečnejšie ? normálne som vykolajená ako toto niekto može povedať ... 😔
@miskachrumka Aj ja mám zajtra poradňu, tak som zvedavá o čo múdrejšie prídeme 🙂 🙂 🙂
@miskachrumka možno myslel pre dieťa, ale že fakt to tak dr praktizujú
Jáj zajtra sa ide do poradni po 3 tyždnoch je to tak dlho už mi to pripadá ako večnosť ...som zvedavá čo všetko zistíme sa teším verím že sa má super 🙂 😵 😵
@kvietok173 možno pre dieta aj ked pochybujem predsa je klasický porod to najprírodnejšie ....a pre matku to už určite nieje nič najbezpečnejšie ...a ja som počula ževraj sa mení nejaká genetika detí pri porode sekciou ale to bude asi blbost ...
@kvietok173 potom si napíšeme poobede ja som objednaná až na desiatu ....ty kedy ?
@nati04 ešte je čas si myslím ...mne teda nič netvrdne ako začal tento tyžden len mám problém stím mechurok ani chodit nemožem poriadne čo ma tlačí na cikanie stále :(((
No idem ja oddychovať teraz sme došli domov malý už leží ...ja si idem dať varenu kukuričku milujem ju 😉 😉
@miskachrumka to neviem, prvé som rodila normálne a je v pohode, len mi ho chudáčika zle odsali, tak sa dusil a druhé sekcia ale po 12 hod.trápenia, keď sa malá tak pokrútila, že sme nemali inú šancu a potom chudina bola 3 dni na JISKE, lebo pri kontrakciách si pritláčala hrudníček vlastnou nohou, urobila mi v brušku šnúru. Mňa už nič neprekvapí a som ochotná absolvovať hocičo, len nech sme oki.
@miskachrumka na 8 hod
@kvietok173 ja som išla tiež klasicky po 15hod mu už bolo vidno konečne hlavku boli to hrozné hodiny ....no 3 dni napichaná a vyvolavaný porod urobil svoje a po na posednú chvilu sa mu ževraj zpriečila hlavka neviem ako doteraz. ☹ ☹ ☹ ..a to bola rychlovka už si len pamatám že sme preleteli cez dvere a masku na tvari a už potom len som sa zobudila na izbe ....a bol primne mm--
@kvietok173 fuuuu tak skoro 🙂
@miskachrumka podobná trauma z pôrodu. Moja Emmika sa oprela hlávkou o lonovú kosť a keď ma otvorili, tak starý lekár povedal, že takto dieťa ešte nevidel uložené. Emmika mala jednu nohu pri hlávke a jednu dole a aj jednu ruku pri hlávke. Ale aj nepriek tomu mi urobili bikina rez, ale dr miii tak tlačil na brucho aby ju dostali von, že som sa nemohla ani nadýchnuť. No už nerozpisujem, lebo niektorú žienku nastraším ☹ a to určite nechcem

@bonninka môj drahý vybral europu, to je taká sivohnedáfialová? Taká neurčitá akoby vyblednutá, ale nám sa páčila tá ten bol aj hneď na predajni´a my čakáme chlapa, tak taká chlapská farba 🙂 , ale na nete som pozerala, že veštky farby sú krásne. A autosedačku si vybrala xlander, alebo bsafe? My tú bsafe, lebo nás prehovorili, že je pohodlnejšia.