icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
11. júl 2012

@miskachrumka :(chod lekarovi radsej nie?

miskachrumka
12. júl 2012

@nati04 preboha nemožem so všetkím chodiť k lekárovy to by už čo bolo -....... 😉

miskachrumka
12. júl 2012

@kvietok173 ani nie ....každá musíme rátat sím že to nemusi ni nepojde ako si predstavujeme ...
každá máme iný zážitok a žiadna nevei čo ju čaká ...a určite nestrašíš ....
mne povedali že by som ho nevytlačila ...a ak ano bola tam možnosť zlomenia vazov ....strašneé ja doteraz neviem ako to mohol všetko na sone prehliadnuť :(((((((((((((((((((

miskachrumka
12. júl 2012

No kočky idem ja hodiť sprchu a idem do poradni ...nejak tu máme dnes zamračené a dost dusno nenavidím ked sa nedá dýchať chyba tomu vetrík 🙂)

nati04
12. júl 2012

@miskachrumka u nas uz je chladnejsie chvalabohu;) uz sa mi bude lepsie zit doteraz som bola stale v sprche;(

mimi126
12. júl 2012

aj na vychode pri Domasi je uz chladnejsie a sviezejsie. Koneeecnee uz by tak mohlo ostat kym to nebudeme mat za sebou.

jespera
12. júl 2012

Dievcata ako je to s tt - napriklad ja som isla na ultrazvuk a vychadza mi 33 tt, ulrrazvuk ukazal datum porodu o 4 dni skor - ako bol predtym, to znamena ze co zrazu som uz v 34 tt? ci ako mam tomu rozumiet?

gabkostanka
12. júl 2012

@miskachrumka tie tlaky na mechur mam aj ja, niekedy sa mi az tazko chodi z toho 😝

@jespera to mas este celkom dobre, mne sono v 33 tt ukazalo termin porodu o 9 dni neskor, sono v 37 tt mi zase,oznacilo TP na 21.7. co je o tyzden skor ..podla doktora sa to uz neberie do uvahy, lebo dietatko sa vyvija rozne, mne pocitaju TT klasicky podla posledneho menzesu

gabkostanka
12. júl 2012

@bonninka planovana sekcia je u nas 2 dni pred terminom, pripadne v den terminu 😀 co som aj rada, lebo sanca na prirodzeny stale je, aj ked lekar vravel, ze v tom pripade to bude zase neplanovana sekcia 😝 tak ale stale mi ostava nadej, ze porodim ako nase spoluobcianky ( teda bez urazky - tak sa u nas vravi, ze rychlo a bez problemov)

miskachrumka
12. júl 2012

@mimi126 plne suhlasím ..🙂

miskachrumka
12. júl 2012

@nati04 aj tu sa trošku ochladilo ...nie vela ale ked pofukne je to fantazia 🙂

miskachrumka
12. júl 2012

@gabkostanka aj mne tlačí až mám pocit ze sa pocikám ked chodím :((
hroza dnes som to oznámila dr a povedal že tlačí hlavička 🙂

miskachrumka
12. júl 2012

No tak z poradni som doma.....tak neviem kde začať ....
tak asi tím že moč je negatívny tlak 110/80 a kilo som schudla .....tak že som pribrala 2,5kg čo je dost malo povedal dr ....malý je presne na začiatok 34tt 🙂
povedal ,že je všetko v poriadku tak som rada a o dva tyzdne ako som písala idem už na oddelenie vo štvrtok ......na záznam a poradnu 🙂
a som aj sklamaná ...trošku sme debatovali o porode ..a mi povedal že ja rodiť normálne nemožem lebo mám velmi uzku panvu ....a malého by som neporodila ..prečo to nevedel aj pri prvom a nemusela som sa trápiť 15hod zbytočne ☹ ☹ ☹
a že keby som rodila normálne nemuselo by sa narodiť zdravé 😔 😔 😔 😔 toto ma dost šokovalo :((((((((((((( ☹ ☹
a ked som mu povedala o bikine reze hned ma zmietol že sa ma rezať stará rana nie nová že pojde po starom reze :( prečo ma nechce vypočuť ?ved mám narok na nazor nie ?!
a vždy si huta to čo on chce :(( ssom nahnevaná ! 😠

miskachrumka
12. júl 2012

@nati04 no ja som tak mohla byť dva krát denne krpec len von a von ... 😒

mimi126
12. júl 2012

@miskachrumka a ten tvoj gynekolog bude aj rodit?ked tak vsetko razantne odmieta bez vypocutia? lebo ak nie, tak nech si vravi co chce a potom na oddeleni budes pocut dalsi nazor k tvojim navrhom. Ale to ze mas uzku panvu ti fakt mohol povedat aj pri prvom, nech s tym aspon ratas a ne sa trapit-vytrapit a aj tak sekcia. Hm...lekari--to je asi ina dimenzia zmyslania 🙂

gabkostanka
12. júl 2012

@miskachrumka tvojho lekara si zazmluvnujes na porod?

gabkostanka
12. júl 2012

a nepisala si, ze on vravel aj o bikiny reze?? to si mu nepripomenula?

miskachrumka
12. júl 2012

@mimi126 neviem som taka velmi sklamaná z neho ☹

miskachrumka
12. júl 2012

@gabkostanka on je primár hlavny tam a ked knemu chodím tak mi je aj pri porode čiže bude on robiť aj sekciu

miskachrumka
12. júl 2012

@gabkostanka ba písala som ..že ma hned zmietol skor ako som dopovedala a že nie že sa má rezať strarý rez a hotovo :(

gabkostanka
12. júl 2012

@miskachrumka no a tie poradne v nemocnici kto robi? on?

miskachrumka
12. júl 2012

@gabkostanka no on tiež on všetko tam riadi ..

jespera
12. júl 2012

@miskachrumka ja mam tiez rez od pupka dole - teda nizsie - ale ten smer, ja osobne chcem aby sekciu robili po starom reze - ved naco dalsia nova jazva. Ta povodna uz bude tak ci tak - tej sa uz nezbavim, tak radsej jedna ako dve..
A povedal ti aj vahu babatka?

miskachrumka
12. júl 2012

@jespera prečo nechceš bikiny rez ak možeš ?
ved ten ani nevidno ..
a nie nepovedal len že zodpovedá ......mojmu tyždnu

jespera
12. júl 2012

@miskachrumka lebo nechcem mat dve jazvy, naco dve - ked moze byt jedna..

kvietok173
12. júl 2012

@miskachrumka tak aj ja som po poradni. Vzali krv, výtery, pozrel ma odspodu( steh drží 🙂 , som zašitá) povedal, že ešte 2 týždne vydržať a bude oki. Ale ozvi mi nerobil, že vraj to už mám ísť do nemocnice a tam mi urobila komplet vyšetrenia. Mám dohovorenú dr. čo za ňou chodievam, že v stredu za ňou pôjdem, tak dúfam, že už všetko dohodneme, lebo najnskôr do 38 tt mi musia uvoľniť stehy a to ja už nechcem ísť domov, ale hneď porodiť, tak dúfam, že o 3 týždne už budeme aj s naším chlapčekom 🙂 .Tebe meral ozvi?Možno s tou jazvou mal pravdu. Asi nie je dobré rezať druhý smer, už ked to máš takto. Nie je to bohvie čo, ale čo už.Pekný dník 🙂 🙂 🙂

keshka
12. júl 2012

@jespera aj mne podla posledneho ultrazvuku ukazalo akoby iny tt a tym aj termin porodu o 9 dni skor ako podla PM, u mna to vypocitalo podla velkosti hlavicky (povedal porodnik), takze ono to prepocitava podla velkosti dietatka a tabuliek, ze ake velke by malo byt vtedy a vtedy a podla toho sa aj meni termin porodu.

jespera
12. júl 2012

@keshka ano tomu rozumiem, ale tym padom co nie som napr. 33 tt ale zrazu uz 34 tt?

jespera
12. júl 2012

@kvietok173 uz sa ti to pekne blizi....zachvilu to budes mat za sebou.

miskachrumka
12. júl 2012

@jespera aha a mala si aj tie vývody že ?
hadičky myslím .... ako to preživas ?ja som sklamaná že to nemože byt bikiny rez ved som sa tak snažila nepribrať :(